Do you know that? Among individuals with traditional jobs, 80% would be interested in doing additional, outside work apart from their primary jobs next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Sales & Mktg. category

Test answers for Eloqua 2020

(102 / 1) Last updated: January 23
Elance • Sales & Mktg.
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

102 Answered Test Questions:

1. True or False? Eloqua offers centralized lead scoring.

Answers:

• True

• False

2. What are distribution lists used for?

Answers:

• Email only

• SMS

• Email, Print Mail and Fax

• Data Services

3. Who can receive an email test?

Answers:

• Anyone

• Only Eloqua users

• Only Eloqua administrators

• Only the sender

4. What is not considered an Asset?

Answers:

• Email

• Contact information

• Form

• Landing page

5. Can you wrap text around an image in an email?

Answers:

• Yes

• No

• It depends on the font size

6. You want to send an Email to your colleague for proofing.  You should use which type of send?

Answers:

• Test Send

• Batch Send

• Quick Send

7. What file type cannot be imported into Eloqua as a contact list?

Answers:

• .doc

• .csv

• .xls

• .xlsx

8. If you activate a campaign and then deactivate it, will the segment(s) update?

Answers:

• Yes

• Only if the campaign hasn’t run yet

• No

• Only if the segments are set to update hourly until the campaign is deactivated

9. Which report gives you metrics around email opens, clickthroughs, unsubscribes, bounces, and form conversions for specific emails?

Answers:

• Email Unsubscribe Overview

• Email Analysis Overview

• Form Submissions by Email

• Email Clickthrough Overview

10. More than half of Eloqua's clients are in the SMB space.

Answers:

• True

• False

11. On the Eloqua Today bar, you navigate to Contacts and Emails by clicking on which drop down?

Answers:

• Setup

• Communicate

• Automate

• Evaluate

12. Where are all form submissions captured?

Answers:

• Form Data

• Form Details

• Form Layout

13. What is the maximum number of Contact fields in the Contacts Record?

Answers:

• 200

• 250

• 100

• 150

14. The Visitor Record or Profile captures information using __________________.

Answers:

• All of these

• contact & prospect uploads

• form submission data

• cookie & tracking script

15. What form processing step is used to send internal notifications that a contact has submitted the form?

Answers:

• Send Email

• Add to Program

• Email Notification

16. You can pause a live campaign in Eloqua.

Answers:

• False

• True

17. A Contact Filter is defined as

Answers:

• A list used to determine the recipients of a Batch Send Email

• A segmentation tool which searches the database for contacts who meet a set of criteria

• A segmentation tool used to store Contacts who share a similar attribute

18. A contact record can be linked to:

Answers:

• One Visitor Record

• No Visitor Records

• Multiple Visitor Records

19. In order to be a Contact in Eloqua, what must the record contain?

Answers:

• First Name

• Email Address

• Company

• Mailing Address

20. You can open a support ticket in Eloqua by:

Answers:

• Going to Topliners

• Using the Sandbox feature

• Attending Eloqua University

• Clicking the question mark in the upper right corner

21. When adding a Segment to the Campaign Canvas, you would choose to add members hourly until the campaign is deactivated in which scenario?

Answers:

• You want to send a “thank you” email to your trade show leads

• Your segment is fed from a lead form

• The segment will have new members added periodically, and you want them to be added to the campaign as soon as that happens

• You are running a 6 month long drip campaign with multiple emails and decision steps

22. True or False? A strategic campaign plan should always include strategic business objectives, communication strategy and specific campaign tactics.

Answers:

• True

• False

23. Eloqua's E10 platform includes A/B Testing.

Answers:

• False

• True

24. An email can be sent more than once to the same recipient if:

Answers:

• The email is sent via Test Send

• The email is sent via Batch Send using the “Send as Test Batch” option

• All of these

• The email is sent via Quick Send

25. True or False? A customer retention campaign is an example of nurturing.

Answers:

• False

• True

26. When Eloqua designates an email address as a hard bounceback, it means that the email address:

Answers:

• Will not be sent any emails in the future

• Was invalid

• Will be pushed automatically to the System Exclude area of a distribution list

• All of these

27. When you go to the Email Details area of a particular email, you can edit which of the following?

Answers:

• All of these

• Reply-to Information

• Subject Line

• Sender Display Information

28. Campaigns that engage buyers based on behavior outperform batch-and-blast campaigns by 4 to 1

Answers:

• True

• False

29. Eloqua can nurture leads based on both fit and behavior.

Answers:

• False

• True

30. You want to send an Email to a distribution list of Contacts. You use which type of send?

Answers:

• Test Send

• Batch Send

• Quick Send

31. Eloqua can trigger a campaign on action or inaction.

Answers:

• False

• True

32. Nurturing latent demand can increase conversion of qualified leads.

Answers:

• True

• False

33. Which of the following causes an Email not to send?

Answers:

• Both of these

• The Email has a signature layout, but no user assigned to the signature

• A merge field is broken

34. What type of hyperlink can you create in an email?

Answers:

• All of the above

• File

• Web page

• Landing page

35. Which of the following is an available tier of the Eloqua Platform?

Answers:

• All of these

• Team

• Express

• Enterprise

36. In which processing step do you use an Update Rule to apply logic to how the data is updated in the database?

Answers:

• Save to Contact Table

• Update Existing Record or Data Object

• Add to Contact Group

• Confirmation Page

37. Email Groups allow you to do which of the following?

Answers:

• Apply a Default Header/Footer

• Manage Subscriptions

• Roll Up Reporting

• All of these

38. True or False? Best-in-class companies use buyer personas to help develop campaign messaging, communication mix and calls-to-action.

Answers:

• True

• False

39. What do distribution lists determine?

Answers:

• Who to exclude in a Batch Send

• (Both of these)

• Who to include in a Batch Send

40. Which one of the following is NOT a type of Contact Filter Criteria?

Answers:

• Inactivity

• Activity

• Attendance

• Contact Field

41. Eloqua’s reporting function is called:

Answers:

• Dashboards

• Insight

• Reports

• Topliners

42. What are the type of email links used in Eloqua?

Answers:

• Direct and hard links

• Direct and indirect links

• Direct and redirect links

• Redirect links

43. When building an ADC Rule you can build a piece of criteria based on all of the following field types except one.  Which of the following field types is not directly accessible when building an ADC Rule?

Answers:

• Prospect Field

• Profile Field

• Contact Field

• Company Field

44. How long can you keep a contact in a wait step?

Answers:

• 24 months

• 90 days

• 30 days

• Unlimited amount of time

45. Should you use Google Tracking Code on hyperlinks?

Answers:

• Only if the links are not Eloqua assets

• Yes

• No

46. A segment is not created from:

Answers:

• Individual accounts

• Filter criteria

• Individual contacts

• Shared filter

47. Eloqua trademarked the phrase "Digital Body Language."

Answers:

• True

• False

48. You cannot save a report by:

Answers:

• Subscribing to History

• Subscribing to Email

• Dragging it to your desktop

• Adding it to your History List

49. To save an email, it must have:

Answers:

• From address

• Content

• Email group

• Subject line

50. What two criteria are combined to create a lead score?

Answers:

• Eloqua Contact ID and Landing Page

• Form and Profile

• Engagement and Lead Status

• Profile and Engagement

51. How many unique sales and marketing cycles has Eloqua participated in?

Answers:

• More than 50,000

• More than 25,000

• More than 250,000

• More than 800,000

52. When building a program in Program Builder and you want the Program to send out an email to an average of 50 people every 15 minutes you would set up:

Answers:

• Program Step with a “Send Batch Email” action

• Program Step with a “Send Quicksend Email” action

• Decision Rule with a “Send Batch Email” action

• Decision Rule with a “Send Quicksend Email” action

53. To create a filter to find the most possible individuals with “Director” as part of their title, you would use which of the following criteria?

Answers:

• Job Title Equals “Director”

• Job Title Equals “Director*”

• Job Title Equals “*Director*”

54. How can you globally unsubscribe someone from Eloqua?

Answers:

• Edit Contact > Summary

• Contacts > Accounts

• Contacts > Segments

• Edit Contact > Preferences

55. You want to send a live Email to five folks without having to put together a distribution list.  You use which type of send?

Answers:

• Quick Send

• Test Send

• Batch Send

56. Eloqua can directly connect with the following programs:

Answers:

• Apache8

• Playstation

• Webex

• Windows 7

57. What must be on the Campaign Canvas to track form submissions?

Answers:

• Wait step

• Segment

• Landing page

• Form

58. What lives on a Hypersite Domain?

Answers:

• Emails

• Activity Driven Content

• Landing Pages

• Contact Groups

59. Select the statement(s) about Email Folders that are true:

Answers:

• Email Folders are represented by an icon of a manila folder with a piece of paper sticking out of it

• Email Folders help organize your emails

• Email Folders allow for roll-up reporting

60. What of these is not a form field type?

Answers:

• Radio button

• Picklist

• Text

• Submit button

61. Which of the following widgets cannot be added to your Eloqua start page?

Answers:

• Upcoming campaigns

• Recent email sends

• Favorite reports

• New subscribers

62. When creating a new custom email field merge you can pull information from which of the following data entities?

Answers:

• Contact, Prospect, Company & Profile Fields

• Contact & Company Fields only

• Contact, Prospect & Company Fields

• Contact & Profile Fields only

63. If you use the action step “Move to Campaign,” the contact will leave the existing campaign.

Answers:

• True

• FALSE

64. Deliverability rates are determined solely on how many SPAM complaints have been submitted within one month

Answers:

• True

• False

65. New contact and account fields are added through which tool?

Answers:

• Contacts

• Segments

• Fields & Views

• Lists

66. When inserting a hyperlink in an email to a third party website, what type of link is appropriate?

Answers:

• Direct Link

• Redirect Link

67. What is the maximum number of criteria a Contact Filter can have?

Answers:

• 20

• 15

• 50

• 35

68. Can text overlap an image on a landing page?

Answers:

• Only if the image is a jpg

• No

• Yes

69. Can text overlap an image in an email?

Answers:

• Yes

• No

• It depends on the size of the email

70. A soft bounceback is an email address that is undeliverable because:

Answers:

• Both of these

• It is an invalid email address

• The inbox is currently full

71. Which Form Template do you choose if you want to publish directly to a standalone landing page?

Answers:

• Basic Form

• You don't need a template to publish to a Landing Page

• Basic Landing Page Layout

72. A new Contact Field can be created in Eloqua by this type of user:

Answers:

• Administrator

• Marketing User

• Any of the above

• Advanced Marketing User

73. If you want your Contact Upload file to support non-western (double byte) characters, which file format should you save in?

Answers:

• All of these

• CSV

• Excel

• Unicode Text

74. What is the default width of a new Eloqua email?

Answers:

• 600 pixels

• 750 pixels

• 500 pixels

• 900 pixels

75. If a sales representative wanted to run a seminar series in her territory to identify new prospects, what would be the best next step to determine if this is a good idea?

Answers:

• Pilot a single seminar and make the decision based on initial results

• Analyze the profile completeness of contacts and accounts in the territory

• Ask the sales rep where the budget is coming from

• Analyze the cost per lead and lead quality for previous seminar campaigns

76. If you see a URL that includes “/content/” you know it is a what kind of a page?

Answers:

• Form Landing Page

• Generic Landing Page

• PURL Landing Page

77. What is the maximum number of large text fields you may create in the Contact Table?

Answers:

• 25

• 5

• 50

78. Who can you not exclude from receiving your emails through the Master Exclude list?

Answers:

• Segment members

• Contacts from a specific campaign

• Email Group members

• Contacts with specific domains

79. True or False? A complaint rate of 0.02% will not impact your email deliverability rate.

Answers:

• False

• True

80. Where do you make form fields required and/or pre-populating?

Answers:

• List Form Layouts

• Form Data

• Additional Field Properties

• Form Details

81. What is not a type of user account?

Answers:

• Administrator

• Partner

• Global

• Marketing

82. When is an Email considered open?

Answers:

• When images are downloaded

• When it lands in the recipient's inbox

• When a link is clicked in the Email

• None of these

83. What is the maximum number of characters allowed in a Large Text field in Eloqua?

Answers:

• 64,000

• 32,000

• 128,000

• 256

• 5,280

84. To add brand new contacts to the database, you have to add which processing step?

Answers:

• Update Existing Record or Data Object

• Save to Contact Table

• Add to Contact Group

85. Which of these items is not a Filter criteria?

Answers:

• Opened any email

• Compare contact fields

• Included in specific campaign

• Globally unsubscribed

86. Which BI Engine does Eloqua use?

Answers:

• Board International

• Oracle

• Pentaho

• Microstrategy

87. When building a PURL Landing Page you have access to which of the following?

Answers:

• Content Sections

• Content Substitution

• Activity Driven Content

• (All of these)

88. Template emails are built in layers. Pick the correct order from start to finish.

Answers:

• Theme, Template then Content

• Template, Theme then Content

• Template, Content then Theme

89. In Eloqua, you can segment contacts on the following criteria:

Answers:

• All of the above

• Linked company/accounts

• Sent emails from the past two years

• Deleted from your CRM

90. It is a best practice to use which processing step to make it easier to locate or segment contacts in the future based on form submissions?

Answers:

• Save to Contact Table

• Add to Contact Table

• Update Existing Record or Data Object

91. Which type of sending has zero reporting?

Answers:

• Quick Send

• Batch Send

• Test Send

92. To change a Signature Field for your Eloqua User agent, go to:

Answers:

• Communicate > Email Marketing > Email tab > Signatures drop down

• Setup > Management > System Management > System Settings

• Setup > My Settings > Edit Agent Settings > General Info (Signature Fields) header

• Communicate > Email Marketing > Email tab > Setup & Management drop down

93. How many criteria can you include in a filter?

Answers:

• No limit

• 50

• 15

• 25

94. How many characters are allowed when using the "Have a value in" option when creating a filter?

Answers:

• 350

• 400

• 250

• 300

95. In order to pull a Social Media Channel report to compare the Linkedin and Twitter campaigns, you need to set up channels and campaigns in this area:

Answers:

• Automate > Web Profiling > Referrers tab

• Evaluate > Reporting > Report Console > Marketing drop down

• Automate > Web Profiling > Profiling tab

• Evaluate > Reporting > Report Admin > Custom Reports dropdown 

96. What determines the look and feel of a template email?

Answers:

• Template

• Theme

• Content

97. What does your file need to contain in order to upload Contacts into Eloqua?

Answers:

• An Email Addresses

• A Header Row

• All of these

• Be in CSV file format

98. In order to get rid of a scheduled, but not yet sent Batch in Eloqua you must:

Answers:

• Lock the Batch then Delete it via the Batch Details Page

• Delete it via the Batch Control Page

• Delete it via the Batch Details Page

• Unschedule and delete it via the Batch Control Page

99. According to ReturnPath, in North America, what percentage of email is actually delivered to an inbox?

Answers:

• 50%

• 80%

• 99%

• 95%

100. Some individuals may be pushed to the Exclude area of a Distribution List automatically.  Three of the following are valid reasons why this might happen.  Pick the one reason that is NOT a reason.

Answers:

• The Contact previously Unsubscribed

• The Contact has already been identified as a hard bounceback

• The Contact has already been identified as a soft bounceback

• The Contact previously received this exact email

101. Which of the following is the correct list of possible objects in the "Included" section of a Distribution List

Answers:

• Contact Group Members, Filter Contacts, Search for Individuals, Email Recipients, Email Group Members, Data Card Set Members, Master Includes

• Contact Group Members, Filter Contacts, Search for Individuals, Email Recipients, Email Group Members, Data Card Set Members

• Contact Group Members, Filter Contacts, Filter Companies, Search for Individuals, Email Recipients, Email Group Members, Data Card Set Members

• Contact Group Members, Filter Contacts, Search for Individuals, Email Recipients, Email Group Members, Data Card Set Members, Subscribers, Master Includes

102. Which processing step do you use to send an Auto-Responder Email to each form submitter?

Answers:

• Confirmation Page

• Send Email

• Email Notification


1 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
103. What processing step would you use to alert a salesperson about a form submission?

Answers:

• Send submitter an email

• Send notification email

• Add to campaign

• Add to shared contact list