Do you know that? 180+ countries that oDesk has freelancers from next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Sales & Mktg. category

Test answers for Ebay 2020

(85) Last updated: January 23
Elance • Sales & Mktg.
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

85 Answered Test Questions:

1. What does HTF stand for?

Answers:

• Hard To Find

• Have to Fix

• Head To Foot

• Have To Fly

2. True or False? A bid cannot be retracted in an auction-style listings under any circumstances.

Answers:

• True

• False

3. Can you block specific users from bidding on your product?

Answers:

• No

• Yes

• Sometimes

4. The "Buy It Now" feature is available in ________ formats.

Answers:

• both auction-style and fixed price

• only auction-style

• only fixed price

5. What is eBays "On Fire! HotList"?

Answers:

• A list of the sellers who have made the most transactions

• A list of high and fast growing demand products

• A list of top sellers

• A list of buyers with the most consecutive positive ratings

6. True or False? eBay sales can affect your taxes.

Answers:

• True

• False

7. What is Shill bidding?

Answers:

• The act of bidding on other auctions so they will be out of stock in order for customers to buy from your auction. It is a violation of both eBay rules and federal law

• The act of bidding on your own auction against other bidders in order to raise the price at which your item will eventually sell. It is a violation of both eBay rules and federal law

• The act of placing a bid which is below the bidder's actual value for the item.

• The standard in auction bidding. The amount that you place into the field will be the amount of the bid that you are making.

8. What does SBO stand for?

Answers:

• Select Buying Options

• Save Bid Once

• Student Body Organization

• Serious Bidders Only

9. What is a bid increment?

Answers:

• The amount of bids per bidder

• The minimum increase per bid

• The difference between the two most recent bids

• The amount of the starting bid

10. A Second Chance Offer is when:

Answers:

• a bidder can offer one last bid after the bidding period has ended

• another item is made available for the runner-up to purchase

• a seller contacts the runner-up if the winning bidder has not paid

• a recommendation is made by eBay about similar products

11. How do you become a "Powerseller" on ebay?

Answers:

• Compliance with the Selling Practices policy (introduced in October 2009 for eBay Top-rated sellers only)

• An average score on detailed seller ratings (DSR) of 4.60 or higher in all four areas

• Must have a minimum of 100 transactions and $3,000 in sales in the last 12 months

• All of these

• A minimum performance standard based on low detailed seller ratings of 1 and 2 stars (low star ratings)

12. Which of the following is NOT a DSR (Detailed Seller Rating) category?

Answers:

• Item as described

• Extra Things

• Shipping Time

• Communication

13. Who is responsible for a buyer's damaged item once it arrives?

Answers:

• The postal service

• The seller

• The buyer

• No one

• eBay

14. True or False? You must offer your buyer a warranty.

Answers:

• True

• False

15. A book's ISBN number is an example of a _________.

Answers:

• unique identifier

• barcode

• URL

• None of these

16. True or false? You can sometimes retract a bid.

Answers:

• FALSE

• True

17. The Insertion Fee _________.

Answers:

• is what eBay charges to list an item

• is a monthly maintenance fee

• is an introductory membership fee

• increases a listings priority in search results

18. Which of the following can you NOT sell on eBay?

Answers:

• Live pets

• Expired food products

• Human body parts

• Gas masks

19. The separate area of the eBay website designed to support the buying and selling of motor vehicles is:

Answers:

• ebay Wheels

• ebay Motors

• ebay Cars

• ebay Vehicles

20. Where can you find your purchase history?

Answers:

• All of these

• eBayME

• My eBay

• Customer Support

21. An eBay shopper gets "sniped" when:

Answers:

• Their account is hacked

• Their account is suspended

• They reach PowerSeller status

• They are outbid at the very last moment for an auction item

22. What does 'NWT' stand for?

Answers:

• North West Transaction

• Not Without Testing

• New With Tags

• New Wave Technology

23. True or False? eBay fees are the same for all sellers.

Answers:

• True. eBay never discounts fees to anyone.

• False. You can earn many discounts on fees when you reach higher seller status and maintain good standing with eBay.

24. The best way to find buyers and sellers with common interests is:

Answers:

• reach out via personal email

• to join eBay Groups

• recommend sellers to buyers

• to share all contact info in one's profile

25. eBay expanded from its original timed auction format to include a "_______" option for instant shopping.

Answers:

• Time's Up!

• Buy Now Pay Later

• Buy Box

• Paypal

• Buy It Now

26. True or false? Top Sellers receive total value discounts.

Answers:

• True

• FALSE

27. Which of the following is prohibited or restricted from being sold on eBay?

Answers:

• Enriched uranium, plutonium, and other fissile material

• All answers of these

• Nazi paraphernalia

• Used underwear

• Human parts and remains (with an exception for skeletons and skulls for scientific study, provided they are not Native American in origin)

28. One can access their favorite sellers by going to:

Answers:

• Customer Support>eBay University

• Account Settings>Addresses

• My eBay>Saved Sellers

• Community>Groups

29. Before you can list your first item on eBay you'll need to:

Answers:

• Let ebay know how you would like to pay your seller fees

• Make sure your Feedback Profile is public

• All of the answers are correct

• Select the payment methods you'll accept

• Provide ebay with a valid credit card, debit card, or bank account

30. True or false? You can use HTML to design your eBay store homepage.

Answers:

• True

• FALSE

31. Generally, a seller should not cancel a bid unless:

Answers:

• they have issues with the bidder's Bid History

• they cannot contact or confirm the identity of the bidder

• the seller would like to keep the item they are selling

• the bidder has a low satisfaction rating as a seller

32. A Stock Photo is _____________.

Answers:

• not a professional photo

• of the seller's item stock

• an illustration rather than a photograph

• not of the actual item

33. What is Blackthorne?

Answers:

• An application for receiving feedback from buyers

• A program to help high-volume sellers automate the selling process

• An email service to connect sellers of similar products

• A program to help sellers reach an ideal customer base

34. To use eBay compatible Excel sheets, one must be a member for at least:

Answers:

• 2 weeks

• 1 month

• 90 days

• 1 year

35. True or false? Words like "wow" and "amazing" are generally good terms for a listing.

Answers:

• TRUE

• False

36. What does a rising sun icon mean?

Answers:

• The seller is a new user

• It is a morning product

• The item was listed within the last 24 hours

• It is an outdoors item

37. Does eBay offer seller protection to all countries around the world?

Answers:

• No, not unless you hand deliver the package.

• Yes, all countries have excellent tracking to assure your package arrives safely at your buyers doorstep.

• Yes, no matter where you send it eBay will cover you if the item does not arrive.

• No, international orders are protected only on packages with Delivery or Signature Confirmation which is not available in all countries.

38. Does it cost money to join the PowerSeller program?

Answers:

• No

• Sometimes

• Yes

39. In the last fifteen minutes of an auction one can use a "1-Click Bid" to:

Answers:

• schedule a bid for the last second

• control the visibility of the item to other buyers

• increase their chances of being the last bidder

• bid one increment higher than the current bid

40. True or False? The shopping cart allows buyers to pay for all their items at once

Answers:

• False

• True

41. True or False? You have the option to ship from home when selling items on eBay.

Answers:

• True. You can print your own shipping labels right from eBay with a current Paypal account.

• False. You must take everything you ship to the post office to be checked for content.

42. ______ is eBay's primary payment tool.

Answers:

• PayPal

• Bank of America Online

• Venmo

• Moneygram

43. Skrill is a ________.

Answers:

• a knockoff listing

• an listing featuring a stolen item

• secure payment method

• violation of selling policy

44. The best way to avoid being "sniped", or outbid at the last second, is to:

Answers:

• set a maximum bid

• constantly refresh the page to monitor bid activity

• set up email alerts for auction closing

• monitor an auction until bidding ends

45. If a seller goes through the unpaid item process and does not receive a response from the buyer:

Answers:

• they can file a civil suit against the buyer

• they may qualify to receive a final value fee credit

• the buyer must pay a 5% interest penalty for every week they are late

• the buyer will lose eBay membership

46. Which of the following is an eBay sales tool?

Answers:

• Eloqua

• HubSpot

• SalesForce

• Blackthorne

47. True or False? You can upload videos to your listings.

Answers:

• True

• False

48. What does it mean when a seller uses the acronym, "MIP"?

Answers:

• Money in Pocket

• More Informed Purchase

• More Info Please

• Mint in Package

49. Does eBay charge fees on shipping?

Answers:

• No, eBay never charges sellers any fees, the buyer pays all fees.

• Yes, eBay has done this to discourage outrageous shipping charges and encourage free shipping.

50. True or False? eBay sellers are not responsible for shipped items if the buyer does not purchase insurance.

Answers:

• False. Sellers are responsible to make sure an item arrives to the buyer in the condition it was purchased in.

• True. If a buyer doesn't pay for insurance then they are taking a chance the item might not arrive or might not arrive in one piece.

51. Bidding deadlines are based on __________________.

Answers:

• Eastern Time

• Central Time

• Pacific Time

52. How are the ebay seller fees calculated?

Answers:

• It is FREE to list an item on eBay. If the item sells, you pay a Final Value Fee

• You pay a fee to list an item on eBay. If the item sells, you pay a Final Value Fee plus 10% of the RRP

• You pay a fee to list an item on eBay. If the item sells, you have nothing else to pay

• You pay a fee to list an item on eBay. If the item sells, you also pay a Final Value Fee. The cost of selling an item is the total of these two fees

53. Can sellers have duplicate auction-style postings?

Answers:

• No

• Yes

54. To retract a bid, one must:

Answers:

• contact the seller and request a retraction

• contact the eBay help center

• fill out an eBay Bid Retraction Form

• deactivate their account for 7 days

55. True or False? eBay owns Paypal.

Answers:

• False

• True

56. Bidding with the intent to raise a price without the intention of buying an item is known as ______________________.

Answers:

• false bidding

• flux bidding

• ghost bidding

• shill bidding

57. What are the different types of Ebay stores available?

Answers:

• None of these

• High, Medium, Low

• Advanced, Moderate, Basic

• Anchor, Premium, Basic

58. Why are ebay sellers only allowed to leave buyers positive Feedback?

Answers:

• It is not true - ebay sellers ARE allowed to leave buyers negative Feedback.

• Buyers can only receive positive Feedback because of their role as a customer. In addition, when buyers received negative Feedback, they reduced their activity in the marketplace, which in-turn harms sellers.

59. In order to be considered a PowerSeller, on must maintain a ___% Feedback score.

Answers:

• 100

• 95

• 92

• 98

60. True or False? You never have to send a request to receive an Insertion Fee credit.

Answers:

• False

• True

61. True of false? eBay has a uniform return policy.

Answers:

• TRUE

• False

62. The VeRO program protects _________.

Answers:

• buyer's remorse

• intellectual property

• personal property

• escrow accounts

63. For a Motors Local Classified Ad, the seller can list their vehicle to buyers within:

Answers:

• 400 miles at most

• 50 miles at most

• 200 miles at most

• 100 miles at most

64. Unt. refers to:

Answers:

• United States

• untested

• unit

• untrusted

65. The number of sales divided by clicks is your ________.

Answers:

• CPM

• sale per impression

• clicks per impression

• sell through rate

66. How do you upgrade your Ebay store?

Answers:

• Click upgrade on your Ebay Store page

• Click "Change Level" from the Subscriptions page

• Click Premium Sub on the Subscriptions page

• Upgrade to a Premium Seller account

67. Best Match is determined using all of these EXCEPT for:

Answers:

• purchase history

• seller's customer satisfaction rating

• how well search terms match listing

• popularity of the item

68. If packaging or accessories are not included, the item is referred to as:

Answers:

• Clean

• Used

• Open

• Bare

69. What is the starting cost for an eBay store per month?

Answers:

• $34.99

• Free

• $15.95

• $4.99

70. How long will Ebay retain your store information after you cancel your subscription?

Answers:

• 90 days

• 7 days

• 15 days

• 30 days

71. Which of the following is not an option for auction length?

Answers:

• 7 days

• 36 hours

• 24 hours

• 5 days

72. If you want some protection after making an expensive purchase you may use _______.

Answers:

• an escrow service

• All of these

• collateral requests

• a 24 hour buyer's remorse retraction

73. In order to use the fixed price format, a seller must have a Feedback score of at least:

Answers:

• 10

• 20

• 5

• 0

74. If your listing has high impressions but low clicks, then it is most likely that ________.

Answers:

• people are visiting your page but not buying

• not enough people are seeing your listing

• None of these

• your listing is not enticing enough

75. Which of the following is NOT a listing time option?

Answers:

• 3 days

• 5 days

• 30 days

• 1 day

76. A bidder becoming unregistered during an auction is an example of a(n):

Answers:

• discontinued auction

• official voidance

• administrative cancellation

• discontinued registration

77. You are a seller with over 400 transactions and only 1% 1s or 2s on each of the four DSRs. Do you qualify as a Top Seller?

Answers:

• Yes

• No

• Maybe

78. Using _________ as an arbiter, eBay allows sellers to donate a portion of their auction proceeds to a charity of the seller's choice.

Answers:

• MissionFish

• DonationFish

• DonationFrog

• MissionFrog

79. Suspended users are referred to as:

Answers:

• NARU

• HTRR

• SU

• GRF

80. True or False? The starting price of an item is always the lowest price a seller is willing to sell their item for.

Answers:

• False

• True

81. To find search results that include any keyword in a multiple keyword search, one should punctuate like:

Answers:

• hat chair fish

• "hat" "chair" "fish"

• "hat,chair,fish"

• (hat,chair,fish)

82. The Reserve price is kept secret to:

Answers:

• discourage minimum bets

• promote the auction as inexpensive

• initiate bidding by many sellers

• keep the seller's expected value hidden

83. All bids in real estate and automotive categories are ________ bids.

Answers:

• Legally Committed

• non-recognized

• binding

• non-binding

84. Does eBay offer a buyer's insurance program?

Answers:

• Only to Top Buyers

• Yes

• No

85. Auto Answers are determined by _________.

Answers:

• the answers you fill out prior to your listing

• your past answers

• the details of your listing

• an eBay employee monitoring a 24 hour help center