Do you know that? $58 average hourly rates for Project Management freelance next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Sales & Mktg. category

Test answers for Display Ads 2020

(60) Last updated: January 23
Elance • Sales & Mktg.
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

60 Answered Test Questions:

1. What does ROI stand for?

Answers:

• Regulation Of Industry

• Return On Investment

• Regulation Over Implementation

• Return Of Invention

2. In what way are skyscraper ads displayed?

Answers:

• In a looping GIF

• Vertically

• All of these

• Horizontally

3. What is a Call To Action?

Answers:

• A weekly (or daily) theme or goal a company profile places for itself, achievable via CTR traffic metrics

• When a company sparks an increased focus on social media engagement, starting or cleaning up their image and accessibility on multiple social platforms

• A global rallying cry, sparked socially online, that can mobilize like-minded individuals to make substantial, real world change

• A line within content or an ad asking the reader to visit a page, submit a comment, share the content, etc.

4. What does the term re-targeting mean?

Answers:

• the ability to use Facebook to target anyone who has viewed your AdSense ad

• the ability to send an email to anyone who has viewed your display ad

• a feature that lets you reach people who have already visited your site with display ads

• a feature that lets you show an individual two versions of an ad on the same page

5. Online display ads are often referred to as:

Answers:

• Bulletins

• Banners

• Buttons

• Billboards

6. What are rich media ads?

Answers:

• Ads heavily loaded with SEO terms

• Ads backed by popular culture organizations

• Ads that produce significant monetary value

• Ads that use audio, video, or animation programming

7. What can make up a display ad?

Answers:

• Video

• Sound

• Images

• All of these

8. What does CPC stand for?

Answers:

• Cost per Contact

• Cost per Click

• Cost per Code

• Cost per Customer

9. What is the most important thing to consider in defining a display campaign?

Answers:

• the projected cost of the campaign

• the attribution model of the campaign

• the campaign ad size

• your target audience and goals

10. What 2 components make up a simple banner ad?

Answers:

• TREOS specs & a BTHATS base

• A Python base and HTML head

• The HTML tag for a link with the HTML tag for an image

• Dated JAVA text and the first line of GIF coding

11. True or False? A 'hit' happens when a web server receives a request.

Answers:

• True

• False

12. What does CTR stand for?

Answers:

• Cost Time Revenue

• Current Tracking Record

• Core Theme Reaction

• Click Through Rate

13. True or False? Animated ads yield stronger results than static ones.

Answers:

• True

• False

14. What is a cookie?

Answers:

• A way to communicate web history between a user, webhost, and SEO algorithms

• A compressed tool for websites to organize the PC specs, data usage, and third-party add ons used by a visitor

• A small piece of data sent from a website and stored in a user's web browser while a user is browsing a website

• A trend tracking code snippet stored on a user's hard drive

15. What term describes an ad that displays in a secondary browser window directly beneath the initial browser window?

Answers:

• PopOver

• PopBack

• PopOut/Interstitial ad

• PopUnder/PopUp

16. What file format allows for silent looping video?

Answers:

• .RAR

• .GIF

• .JPEG

• .ZIP

17. What does a megaboard or leaderboard refer to?

Answers:

• ad ad placed at the bottom right of a page

• an ad placed at the bottom center of a page

• an ad placed the top center of a page

• an ad placed at the top right of a page

18. Online advertising is often divided into two categories, display and:

Answers:

• Set

• Social

• Search

• Structured

19. What does it mean when a digital ad is "Above the fold?"

Answers:

• It is outperforming other ads in the campaign and should be given the most attention

• It is adhering to design and branding best practices

• Clicking the ad will bring the user to a new web page

• It is visible in the upper section of the web page with no scrolling required

20. What is contained within display ads?

Answers:

• Community

• Pitch

• Analytics

• Content

21. What term refers to a snippet of HTML placed on a webpage to display an ad?

Answers:

• Tag

• Cut

• Snip

• Block

22. Which of the following is a benefit of display ads?

Answers:

• the produce a relatively low click-through-rate

• the same ads can be used for every audience

• they target only users who are familiar with your brand

• they appear next to content that you are already viewing

23. Which of the following are monetization models for display ads?

Answers:

• CPM, CPC, CPA

• CPA, CPC, CRA

• CPA, CPC, CPF

• CPM, CPC, CPP

24. True or False? It's typically recommended to make banner ads as large as possible to improve performance.

Answers:

• False

• True

25. True or False? Advertising your website as a whole on a banner is more effective than a specific product/service.

Answers:

• True

• False

26. Text that appears while a banner is loading or when a cursor moves over a banner is called:

Answers:

• Clear text

• Alt text

• Main text

• Hidden text

27. True or False? All banner ads should click through to a website homepage.

Answers:

• True

• False

28. What are banner ad networks?

Answers:

• Social networks based on banner ad best practices

• Multimedia broadcasting networks

• Networks that act as brokers between advertisers and publishers

• Networks that compile and share banner advertising advice

29. True or False? SEO based keywords are irrelevant in Display Advertising.

Answers:

• False

• True

30. Displaying relevant messages to users based on the type of content they consume is known as:

Answers:

• Contextual Targeting

• Display Advertising

• Match Advertising

• Sourcing Ads

31. Which of the following IS NOT a Google Display Network targeting option?

Answers:

• Purchases

• Topics

• Placements

• Demographics

32. Which of the following is typically important in crafting an effective CTA?

Answers:

• using several hyperlinks

• including capitalized words

• using the word free

• conveying a sense of urgency

33. What is the click-through-rate of the average banner ad?

Answers:

• 10%

• 5%

• 0.10%

• 22%

34. True or False? Display Ads should always be published in company colors.

Answers:

• False

• True

35. What term describes the tendency of web visitors to ignore banner ads?

Answers:

• Ad Aware

• eFilter

• Banner Block

• Banner Blindness

36. Which of the following is a standard IAB ad size?

Answers:

• 200 x 600

• 240 x 380

• 100 x 325

• 300 x 250

37. What does CPM stand for?

Answers:

• Cost Per Month

• Cost Per Thousand

• Cost Per Million

• Cost Per View

38. In what way are leaderboard ads displayed?

Answers:

• Horizontally

• All of these

• Vertically

• Animated

39. Which of the following is a standard IAB ad size?

Answers:

• 240 x 380

• 100 x 325

• 728 x 90

• 200 x 600

40. Which of the following is a standard IAB ad size?

Answers:

• 200 x 600

• 100 x 325

• 160 x 600

• 240 x 380

41. Which of the following is a benefit of Facebook's Custom Audiences feature?

Answers:

• ability to target individual people with ads

• ability to target relatives of existing users

• ability to target based on last login time

• ability to use Facebook data to target users with AdSense ads

42. Which term describes the 'lifetime' of an ad campaign?

Answers:

• Fortitude

• Flight

• Train

• Stamina

43. What are the 3 most common banner ad unit sizes (included in IAB universal ad package)?

Answers:

• 120x600, 300x600, 728x90

• 160x600, 300x600, 728x90

• 160x600, 300x250, 728x90

• 120x600, 300x250, 728x90

44. One common way for a publisher to fill up unused inventory is to use:

Answers:

• White space

• House ads

• Pinup ads

• Expired ads

45. What does DSP stand for?

Answers:

• Data Supply Platform

• Document Supply Platform

• Data Side Platform

• Demand Side Platform

46. What are interstitial ads?

Answers:

• An umbrella term for banners, pop-ups, etc.

• A consistent banner on every webpage within a webpage

• Ads that appear when a user navigates away from a webpage

• Ads that appear in front of or "on top of" a webpage's content

47. What does SSP stand for?

Answers:

• Source Supply Platform

• Sleek Server Platform

• Supply Side Platform

• Server Side Platform

48. What term refers to the amount of time spent at a site over a certain period of time?

Answers:

• Durability

• Stickiness

• Hold

• CTR

49. What are page views?

Answers:

• The number of times a page has been seen by unique IP addresses

• The number of times a page has been seen by Google's ranking algorithm

• The number of times a page has been requested from the server.

• The number of times a page has appeared in search results.

50. What does DMP stand for?

Answers:

• Demand Marketing Platform

• Data Marketing Platform

• Data Management Platform

• Demand Management Platform

51. Which of the following is NOT one of the ten largest display ad networks in 2013?

Answers:

• Advertising.com

• AdIt

• Google Ad Sense

• Chitika

52. What does the RFM model stand for?

Answers:

• Rich-Frequency-Monetization

• Robust-Frequency-Monetization

• Recency-Frequency-Monetary

53. What is The Golden Triangle?

Answers:

• The modern flow of e-commerce

• Twitter, Facebook, & LinkedIn

• Three common SEO strategies

• The top-left corner of Google's search results.

54. What % of earnings from AdSense content ads do publishers collect?

Answers:

• 13%

• 68%

• 42%

• 82%

55. What term describes an online display ad normally 88 x 31 Pixels in size?

Answers:

• Micro Button

• Macro Button

• Micro Banner

• Meta Banner

56. What term refers to a block of color used to surround feature aspects of an ad?

Answers:

• Backdrop

• Background

• White Space

• White Paper

57. What is a software system that links topics on the screen to related information and graphics?

Answers:

• Hyperlink

• Hyperbeam

• Hyperport

• Hypertext

58. Which of the following may help improve the performance of display ads?

Answers:

• use only blue and green in the ad

• use a red button in the ad

• keep the image file size low

• include a primary and secondary call-to-action

59. What term describes the linking of ad tags from different servers, networks, etc.?

Answers:

• Blackwater Chain

• Chainlink

• Daisy Chain

• Breadcrumb Chain

60. The ads in a column on the left or right side of a web page are called:

Answers:

• Content ads

• Border ads

• Gutter ads

• In-line ads