Do you know that? 180+ countries that oDesk has freelancers from next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << Sales & Mktg. category

Test answers for Corporate Communications Test 2020

(94) Last updated: January 22
Elance • Sales & Mktg.
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

94 Answered Test Questions:

1. If your boss tells you, "I need those documents ASAP." He is expecting the documents:

Answers:

• As soon as provided

• As soon as possible

• Next week

• Monday

2. Which of the following is correct?

Answers:

• Joe and Dan's office is down the hall.

• Joe's and Dan's office is down the hall.

• Joes and Dans office is down the hall.

• Joe and Dans office is down the hall.

3. What is the public document that encompasses a corporations performance?

Answers:

• W-2

• 5-k report.

• Contract.

• 10-k report

4. By shunning public involvement in the Exxon Valdez oil spill, what result did CEO, Lawrence Rawl have on the corporate communication of Exxon Corporation?

Answers:

• Crisis aversion.

• Successful crisis management.

• Crisis awareness.

• Unsuccessful crisis management.

5. What does the abbreviation FY2013 mean?

Answers:

• Full Year 2013

• Fiscal Year 2013

• From Year 2013

• Financial Year 2013

6. Which part of the letter contains the greeting?

Answers:

• Conclusion

• Mailing

• Heading

• Salutation

7. A social media campaign focusing on selling to businesses is considered what type of business relationship?

Answers:

• Business-to-business.

• Business-to-consumer.

• It's not a business relationship.

• A shrewd business relationship.

8. What is a contributing factor in poor crisis management?

Answers:

• Creating safety manuals

• Cultural awareness

• Acknowledging a crisis

• Lack of a cross-cultural crisis management plan

9. Emailing is always the most effective method of communication

Answers:

• TRUE

• False

10. What is a benefit of global communication?

Answers:

• Global communication allows companies to work together to solve complex problems.

• Global communication has no benefits and reduces a companies competitive advantage.

• Global communication is not beneficial due to cross-cultural communication issues.

• The advantage of global communication is that a company can recruit from across the world.

11. Which phrase is correct?

Answers:

• He has been working at that company for fifteen years

• None of these

• He's working at that company for fifteen years

• He works at that company for fifteen years

12. What is an IPO?

Answers:

• Interested Party Objective

• Initial Private Organization

• Initial Public Offering

• Interested Party Offering

13. What groups are deemed corporate stakeholders?

Answers:

• Those who recently sold their stock.

• People reading about a company.

• Those intending to buy stock.

• Individuals and groups whose support governs the existence of the corporation.

14. What is the ultimate goal in Corporate Communications?

Answers:

• To influence the corporate culture in a positive way.

• To keep all communications secret.

• To develop a sense of corporate unity.

• Excellent coordination of internal and external communications, resulting in a positive point of view from stakeholders.

15. Which is correct?

Answers:

• Recieve

• Reseive

• Recevie

• Receive

16. What time frame does Q2 reference?

Answers:

• January, February, March

• July, August, September

• April, May, June

• December, January, February

17. When responding to a negative issue or complaint, via email or verbally, how should you approach it?

Answers:

• Focus on the positive or the resolution, not the negative or the problem.

• Take a message and pass it on to your manager.

• Offer compensation or a refund to get them off your back.

• Apologize but explain that your hands are tied, and their is nothing you can do.

• Defend each negative point to it's fullest.

18. One of the largest social media companies responsible for connecting business to consumers is what?

Answers:

• Facebook.com

• Friendster.com

• Yahoo.com

• Microsoft.com

19. What would it most likely mean if someone asked, "Please prepare a deck for the pitch next week."?

Answers:

• Please prepare a Powerpoint presentation for the pitch next week.

• Please run some sensitivities on our cash flows next week.

• Please project a worst-case P&L for next week.

• Please build a deck for my presentation next week.

20. In which of these sentences should "who" be replaced with "whom"?

Answers:

• Can you give me the names of the people who built that house?

• I'm so tired of gardening. Do you recall who has the number for a landscaping company?

• Who made this pizza?

• They loved the actor with who we spoke last night

21. Effective corporate communication ___________.

Answers:

• clearly defines corporate branding

• clearly informs stakeholders

• properly delegates tasks

• all of these

22. If your boss wants something by COB, this means _________.

Answers:

• Copy of book

• Close of business day

• Copy or back-link

23. Which of the following is NOT included in a memo header?

Answers:

• To

• Summary

• Subject

• From

24. When adding a signature to a letter or e-mail, the order (top to bottom) should be ______.

Answers:

• Name; Address; Position; Company

• Name; Position; Company; Address

• Position; Company; Name; Address

• Company; Address; Name; Position

25. ???Follow up with Susan via phone if she does not return your email by 2 pm tomorrow.??? As used in this sentence, what does ???follow up??? mean?

Answers:

• Send Susan all the documents for the project

• Reply to Susan's email about the project

• Contact Susan regarding the project

• Wait to hear from Susan

26. Which of the following could be considered a poor effect on organizational behavior?

Answers:

• Employee adherence to policies

• Passive aggressive behavior due to poor communication.

• Corporate leadership.

• Employee loyalty.

27. Can you forward each of ________ documents to me?

Answers:

• her's

• you're

• your

• your's

28. You should not disclose your position in your email signature.

Answers:

• TRUE

• False

29. Are you bringing a gift to _______ party?

Answers:

• Charlie

• Charlies'

• Charlie's

• Charlies

30. FYI stands for:

Answers:

• For Your Interest

• For Your Information

• Financial Yearly Inflow

• File Your Invoice

31. Memo stands for __________

Answers:

• None of these

• Memorandum

• Memorize

• Meet Me Outside

32. What does it mean when someone asks for something by EOD?

Answers:

• End of discussion

• End of data

• End of day

• Evening or day

33. What does ROI stand for?

Answers:

• Returning Overall Interest

• Return On Invoice

• Round Of Issue

• Return On Investment

34. Investor relations are an aspect of corporate communication.

Answers:

• FALSE

• True

35. There are ______ of new employees this year.

Answers:

• a lott

• allot

• a lot

• alot

36. What does CFO stand for?

Answers:

• Chief Financial Owner

• Chief Financial Officer

• Chief for Oracle

• Corporate Financial Opportunity

37. What is one positive effect good corporate communication has on organizational behavior?

Answers:

• Investors selling their stock

• Employee violation of policies

• Strong corporate leadership

• Lack of central corporate goal

38. All of the girls went to the game _______ Susan. She could not ________ the invitation.

Answers:

• accept, except

• except, accept

39. Why is corporate branding an important part of corporate communication?

Answers:

• It causes employees to better understand the customers

• It makes it easy to format emails

• It helps avoid confusion between managers and employees

• It assures that everyone understands the way the company should be perceived

40. If a co-worker did something incorrect / erroneous, what is the best way to initially handle it?

Answers:

• Fix it for them and just ignore it, surely it was a mistake.

• Tell your co-worker they are idiots.

• Ignore it, not your problem.

• Write a polite email to your co-worker, letting them know the issue at hand and how it can be done correctly in the future, offering to help.

• Report it to their supervisor.

41. Which of these is unprofessional in your email signature

Answers:

• Full name

• A famous quote

• Position

• Cell phone number

42. Branding is part of corporate communication.

Answers:

• FALSE

• True

43. Paul should ______ sent you an email.

Answers:

• of

• a

• have

• soon

44. The acronym DOB means

Answers:

• Dean of Boards and Date of Bureau

• Date of Birth

• Date of Bureau

• Dean of Boards

45. These _____ documents are _____ vague.

Answers:

• to, too

• two, to

• to, two

• two, too

46. What does "Please CC me on that" mean?

Answers:

• Please Cost Control me on that.

• Please print me a copy of that.

• Please Closed Call me on that.

• Please copy me on that email.

47. Corporate communication deals with _________.

Answers:

• all of these

• communicating with stakeholders

• internal company communication

• external company communication

48. What does the ???ooo??? abbreviation mean in business e-mail conversation?

Answers:

• I'm only available in my office

• Out of office

• Oh I didn't realize that

• Out, On a trip, Online available

49. Appearance and body language are important aspects of communication.

Answers:

• True

• FALSE

50. What does COO stand for?

Answers:

• Chief Office Orator

• Close Out Option

• Chance Of Option

• Chief Operating Officer

51. All of the clients made the conference, _______ Jeffrey. He could not ________ the invitation.

Answers:

• accept; except

• accept; accept

• except; accept

• except; except

52. Why is ethics in communication crucial to a companies success?

Answers:

• Ethics has no bearing on corporate communication.

• Ethical communication instills transparency and proper judgment.

• Ethical communication only hurts a companies success.

• Ethics is not important in communication, only in action.

53. I didn't realize Patrick used to live _______.

Answers:

• there

• their

• they're

54. What does CEO stand for?

Answers:

• Chief Enterprise Operator

• Chief Enterprise Owner

• Cost Effect Optimization

• Chief Executive Officer

55. I never received __________ messages.

Answers:

• there

• each

• their

• they're

56. If you are in the BCC line of an email, you should never _________.

Answers:

• email the original sender

• read the email

• hit "reply all"

57. What are "meeting minutes"?

Answers:

• A list of people at the meeting

• A recording of the meeting

• The time at which the meeting took place

• A record of notes from the meeting

58. Fill in the blanks: My company had great financial reports last quarter. _______ continuing to do well this quarter.

Answers:

• It

• Its

• None of these

• It's

59. Which sentence best communicates a question about the project???s deadline?

Answers:

• Where is the deadline for this project?

• When is the deadline for this project?

• What's the deadline?

• When does this project have a deadline?

60. What effect does strategic communication have on a company's position?

Answers:

• Strategic communication compromises a companies positioning

• The effect is negligible

• There is no effect

• It enhances it

61. My company performs well in ____ financial reports.

Answers:

• its

• it's

• it

62. Odwalla's acknowledgement of an E. coli outbreak and subsequent development of effective pasteurization within a short time demonstrates what?

Answers:

• Crisis acceptance.

• Crisis aversion.

• Unsuccessful crisis management.

• Successful crisis management.

63. A corporation engaging in activities to directly influence legislation is engaging in what activity?

Answers:

• Advertising

• Direct lobbying.

• Campaigning.

• Indirect lobbying.

64. Storytelling is ineffective in a corporate setting.

Answers:

• True

• False

65. Which of these is an adverb?

Answers:

• Quicker

• Quick

• Quickest

• Quickly

66. "Irregardless of the facts, he made the right decision." Is this statement grammatically correct?

Answers:

• No

• Yes

67. Which of these is a proper email subject line?

Answers:

• This Week's Updated Schedule

• Schedule Updates

• Schedule

• Update

68. When writing an important email, the main point should appear:

Answers:

• After a friendly opening

• In the last sentence

• In the first sentence

• In the middle

69. Which of the following could be deemed a lapse in corporate communication objectives?

Answers:

• Companies aiding the victims of a tragedy.

• Companies halting business during a tragedy.

• Companies lending financial aide to those in a tragedy.

• Gap's CEO encouraging the victims of Hurricane Sandy to shop to keep commerce strong during a tragedy.

70. Which of the following sentences is INCORRECT?

Answers:

• You're in charge of the presentation next week.

• We had fewer customers than we anticipated.

• Your meeting is in ten minutes.

• We will need alot of time to get this project done.

71. Mark will need to ____ Jenny that he understands the project before moving on.

Answers:

• ensure

• assure

• insure

72. Corporate efforts to directly influence the public can be considered what?

Answers:

• Corporate Activism

• Corporate Activities

• Corporate Entrapment

• Corporate Enthusiasm.

73. EOM stands for:

Answers:

• End of meeting

• End of message

• End of morning

• Employee or management

74. Which of the following is an ethical principle in communication?

Answers:

• Network with other companies.

• Divulge information only when there is financial gain.

• Engage in contractual relationships with the government.

• Avoid withholding crucial information.

75. Which sentence is correct?

Answers:

• The new computers cost much more then the older ones.

• The new equipment is positively effecting our business.

• Please give me you're number.

• There are fewer employees than there were last year.

76. What does "Re:" stand for in an email subject line?

Answers:

• Replying

• Regarding

• Reasonable

• Respect

77. What does NPV stand for?

Answers:

• Non Premium Vestment

• Necessary Principle Vestment

• Net Pricing Value

• Net Present Value

78. Which of the following is a government relations activity?

Answers:

• Lobbying for increased tariffs on an opposing companies products.

• Receiving government funding.

• Supporting an independent charity.

• Engaging in government contracts.

79. Which of the following is incorrect?

Answers:

• Give the promotion to whomever sells the most units.

• There is a great photo of me and her on my desk.

• My mistake, I should of called you earlier.

• Big L had an impressive cash flow.

80. What is an example of global communication?

Answers:

• A geological exploration company sharing information about a newly discovered mineral deposit

• A company filing for trademark rights

• A company lobbying for higher tariffs on a competing product

• A company selling its products to an outside country

81. Which of the following is a message distribution channel of internal communications?

Answers:

• Developing an annual report.

• Print-based communications for management.

• Computers.

• Managing specific corporate relations packages that do not divulge private company information.

82. Which of the following is a gerund?

Answers:

• Writing

• Coherently

• Businesses

• Writer

83. A company faking grassroots efforts for an indirect change in public opinion is said to be participating in what activity?

Answers:

• Communication.

• Astroturfing

• False pretenses.

• Slander.

84. Which of the following demonstrates a grassroots communications effort by a corporation?

Answers:

• People listening to what a companies message is.

• A company lobbying directly to the government.

• Companies listening to what people have to say about them.

• A corporation competing with Monsanto, forming campaigns denouncing the use of genetically modified foods.

85. True or False? Strict spelling and standard abbreviation use is not a concern when the communication is between internal parties, but is important when communicating to those outside the organization.

Answers:

• It depends on the recipient.

• True

• False

86. Which of the following is an example of an infographic?

Answers:

• A logo design

• An email attachment

• A pie chart

• A video presentation

87. Which of the following uses incorrect capitalization?

Answers:

• I am fluent in Spanish and French.

• I will see you next Tuesday.

• I am excited for this Winter to end.

• He will compete in the upcoming Winter Olympics.

88. What is the goal of strategic communication?

Answers:

• To retain an internal coherence of communications under a conceptual umbrella.

• To build strategic relationships with external parties.

• To take a straightforward approach to communication that is uniformly understood.

• To communicate shrewdly while divulging proprietary information to the general public.

89. Of the following, which is considered a secondary stakeholder?

Answers:

• Stockholders

• Creditors

• Suppliers

• Activist groups.

90. Which of the following has a proper use of commas?

Answers:

• I don't know what to do, email, text, or call him

• Are the correct company colors red, blue and green?

• I would therefore, like a response

• None of these

91. Which sentence is correct?

Answers:

• Whose speaking at the conference?

• Whom shall I say is speaking at the conference?

• None of these

• Who shall I say is speaking at the conference?

92. In which situation would you write a memo?

Answers:

• Setting up a meeting

• Taking vacation time

• Analyzing an investment opportunity

• Reaching out to a potential client

93. Public affairs is defined as the relationship between what two entities?

Answers:

• An organization and another organization.

• An organization and a group of strangers.

• An organization and the general public.

• An organization and its stakeholders.

94. What does P&L refer to?

Answers:

• Income Statement

• Both of these

• Profit & Loss