Do you know that? biggest challenge for 20.9% freelancers is project management next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << IT & Programming category

Test answers for Zoho Creator 2020

(80) Last updated: February 28
Elance • IT & Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

80 Answered Test Questions:

1. Sorting allows users to do which of the following?

Answers:

• Rearrange data only in descending order

• Rearrange data only in ascending order

• Rearrange data by only one column

• Rearrange data in ascending, descending, by any one or multiple columns

2. What is the default amount of records created shown in a newly-created report?

Answers:

• 20

• 10

• 200

• 50

3. Which of the following is NOT a valid aggregation variable?

Answers:

• x = Form_A [ID != 0].count();

• x = Form_A [Value != 0].exp(Value);

• x = Form_A [Amount > 0].sum(Amount);

• x = Form_A [Score != null].avg(Score);

4. Which of these is not a viable field type?

Answers:

• Radio

• Dropdown

• Percentage

• Quickbox

5. A one-to-many relationship can be made using either of these two fields?

Answers:

• text field or email field

• currency field or decimal field

• url field or number field

• subform field or bi-directional lookup field

6. Which of the following is NOT a valid argument type for a function?

Answers:

• string

• bool

• print

• int

7. Which of the following user role types can NOT edit an application?

Answers:

• Developer

• Zoho Support

• Application Owner

• User

8. With which other Zoho office product does Creator have an available form field type to pull information from a linked Zoho account?

Answers:

• Zoho Sheet

• Zoho People

• Zoho Support

• Zoho CRM

9. Modifcations to applications are changed in how much time?

Answers:

• At least 1 hour

• At least 5 minutes

• Next day

• Instantly

10. Which of the following application components can NOT be embedded on a web page?

Answers:

• Script Builder

• Forms

• Pages

• Reports

11. What data object type is an input value for an Email Address field?

Answers:

• Float

• Map

• String

• Long

12. What is a "Stateless Form"?

Answers:

• A form that creates a new Zoho Creator account

• The form that appears when you click 'Edit' on a record within a report

• A form that does not automatically save information unless scripted to do so

• A form that embeds within another form

13. What role do Dynamic Picklists serve?

Answers:

• Delete lists

• List categories and subcategories

• List only categories

• List only subcategories

14. A one-to-one Lookup field creates a relationship between how many forms?

Answers:

• 4

• 3

• 2

• 10

15. Which of these is not an action on a form?

Answers:

• Adding

• Editing

• Deleting

• Circling

16. View filters are best used for what purpose?

Answers:

• list all data

• analyze data

• delete data

• Restrict data to a criteria

17. In Zoho CRM data will be categorized into which of these?

Answers:

• Leads only

• Contacts, Leads, and Potentials

• Contacts only

• Vendors only

18. Zoho Creator is known for being all but the following

Answers:

• Hard to use

• Accessible

• Collaborative

• Customizable

19. Worflow is defined as which of the following?

Answers:

• A set of rules you define

• A set of rules you break

• A set of rules you learn

• A set of rules you bend

20. Which of these is not a feature in Data Views?

Answers:

• List

• Summary

• Grid

• Paraphrase

21. Which of these programs must you learn to use Zoho Creator?

Answers:

• C++

• Javascript

• None of these

• HTML

22. Conditional statements are what kind of statements?

Answers:

• If else

• If because

• If not

• If so

23. Which of these is not a basic field?

Answers:

• Formula

• Email

• Number

• Currency

24. What does the Custom Button do?

Answers:

• Perform any action specified

• Redefines action over time

• Removes all actions

• Perform infinite actions

25. Forms can be shared with whom?

Answers:

• Individuals Only

• Individuals and Groups

• Groups Only

• Business contacts

26. Only pay for the service you use with this system?

Answers:

• Bi-Annual subscriptions

• 1 time flat fee

• Annual subscriptions

• Pay as you Go

27. Graphical interpretation of data is best used for this?

Answers:

• Ignoring trends

• edit reports

• Checking information errors

• Analyzing information

28. Which of these is not a Condition classification?

Answers:

• if

• else

• of course

• else if

29. Zoho Creator empowers users to most effectively do which of the following?

Answers:

• Build a team

• Build a fan base

• Build a work ethic

• Build applications

30. Apps can be shared with how may users?

Answers:

• any amount of users

• 10 users per application

• 5 users only

• 1 user per application

31. Which of these is not a Zoho integration program?

Answers:

• Zoho CRM

• Zoho Invoice

• Zoho Evolve

• Zoho Reports

32. What is the maximum number of emails that can be sent with a single form action?

Answers:

• 10

• As many as desired by the user

• As many as the application owner's subscription tier and scripting limit will allow

• 300

33. What is the Deluge script value for a Decision Box field that has been checked?

Answers:

• "FALSE"

• 1

• 0

• "TRUE"

34. What is the default field display type when a lookup field is created?

Answers:

• Drop-down

• Multi-Select

• Checkbox

• Radio

35. Which of the following file types is supported for data importing?

Answers:

• .pdf

• .xlx

• .ps

• .doc

36. Which of these is not an advanced field?

Answers:

• Lookup

• Subform

• Checkbox

• Formula

37. The area into which users enter data is called?

Answers:

• A Subset

• A Folder

• A List

• a Form

38. Which of the following is NOT a valid conditional control statement type?

Answers:

• Then

• If

• Else If

• Else

39. What is the proper synax for concatenating several strings into one?

Answers:

• "New "&"York "&"City"

• New, York, City

• {"New ","York ","City"}

• "New " + "York " + "City"

40. What is the maximum length of a text-type field?

Answers:

• 255

• 265

• 55

• 155

41. What is the Deluge Script terminology for the data object type referred to in other computer languages as an 'array'?

Answers:

• Schedule

• Report

• List

• Summary

42. What is the variable type of a form object parameter when being passed to an HTML Page?

Answers:

• Float

• String

• Bool

• Int

43. Which of the following is valid syntax for a String List?

Answers:

• ("Dog", "Cat", "Duck")

• {Dog, Cat, Duck}

• {"Dog", "Cat", "Duck"}

• [Dog, Cat, Duck]

44. Which of the following script components MUST be included a "fetch records" collection variable?

Answers:

• Criteria to filter the records

• A range

• A field value

• A sort column

45. Which script function would you use in trying to determine an item's position in a list?

Answers:

• .getIndexOf()

• .indexOf()

• .get()

• .posOf()

46. Which of the following file types is NOT supported for data exporting?

Answers:

• .pdf

• .xlx

• .csv

• .doc

47. Which of the following components' visibilities can NOT be changed via the 'share/unshare' script action?

Answers:

• Form Field

• Sections

• Reports

• Forms

48. Workflow helps to achieve all of the following except?

Answers:

• Increase redundancies

• Eliminate manual involvement

• Easily build scripts

• Automate tasks

49. Which of these is not a Zoho schedule type?

Answers:

• Report

• Form

• Custom

• Group

50. What is the maximum amount of columns a form can have?

Answers:

• Three

• Two

• Four

• One

51. Zoho permissions will allow users to do share what?

Answers:

• Share only one application at a time

• Sharing only full applications

• Share only two modules of an application

• Share even a module of an application

52. Collected data can be imported using all but which file type?

Answers:

• JPG

• MDB

• Spreadsheet

• XLS

53. What data object type is an input value for a Date-Time field?

Answers:

• Time

• Date

• Long

• Date-Time

54. Which of the following script components MUST be included a "fetch records" list variable?

Answers:

• An index

• A field value

• A sort column

• A range

55. Which of the following is NOT a valid built-in string function in Deluge?

Answers:

• remove()

• replaceAny()

• substring(,)

• toUpperCase()

56. What is the maxium number of rows visible in a single page of a grid report type?

Answers:

• 15

• 30

• 40

• 25

57. Which of the following actions can be invoked on form validate?

Answers:

• add/append item

• Send Email

• enable/disable

• show/hide

58. Which of the following is NOT a valid OpenURL script action argument?

Answers:

• New Browser

• New window

• iframe

• Same window

59. Grouping categorizes records based on which of the following?

Answers:

• Value of the most used fields

• Value of only Lookup Fields

• Value of any field

• Value of the least used fields

60. Which of the following script actions requires a semicolon (;) to be added at the end of the script line?

Answers:

• A conditional control statement

• A fetch variable

• An iteration

• An individual "Add New Record" insertion value

61. For application deployment you need which of the following?

Answers:

• No maintenance downtime

• Time to check saved features

• Time to update manually

• Time to install patches

62. If no grouping or sorting is applied to a report, what is the default order in which record rows are displayed in that report?

Answers:

• Most Recently Added Records, Ascending

• Most Recently Added Records, Descending

• Most Recently Updated Records, Ascending

• Most Recently Updated Records, Descending

63. Since Zoho Creator's 2013 App Builder Update, what is the variable type of a checkbox or multi-select lookup field's selection when referring to another record?

Answers:

• List:String()

• List:Int()

• List:Float()

• List:Bool()

64. Which of the following is a valid built-in List function in Deluge?

Answers:

• .newList()

• .size()

• .toDate()

• .toLong()

65. Using multi-select on two forms establishing what kind of relationship?

Answers:

• many-to-none

• many-to-one

• one-to-many

• many-to-many

66. Which of the following field types can used be when a user updates/edits a record?

Answers:

• Multi-Line

• Added Time

• Added User

• ID

67. Where are saved form input values stored in Zoho Creator?

Answers:

• In the form fields themselves

• In the report tables

• In your SQL Database

• On your hard drive

68. How many tasks can be performed at different stages of your application?

Answers:

• 40

• 20

• 30

• 10

69. What is the automatic form sharing setting?

Answers:

• Public

• Business contacts only

• Private

• Friends

70. Which of the following script components MUST be included a "for each record" iteration?

Answers:

• A sort column

• Criteria to filter the records

• A range

• A row variable

71. Which of the following strings would require to be re-formatted if used as a URL Parameter?

Answers:

• Mike@MikeAndMatt.com

• Mike And Matt

• Mike_And_Matt

• Mike & Matt

72. Since Zoho Creator's 2013 App Builder Update, what is the variable type of a drop-down or radio lookup field's selection when referring to another record?

Answers:

• zoho.loginuserid

• Added_Time

• The value of the field referred to in the lookup display

• ID

73. Which of the following-script commands would you NOT use to turn a string that says "D-U-C-K" into "DUCK"?

Answers:

• ("D-U-C-K").replaceAll("-","")

• ("D-U-C-K").getAlpha()

• ("D-U-C-K").trim("-")

• ("D-U-C-K").removeAll("-")

74. Zoho Creator supports how many advanced fields

Answers:

• 5

• 10

• 15

• 20

75. Reports are customizable via which options?

Answers:

• Pivot charts and Records

• Records and tables

• Pivot charts and tables

• tables and labels

76. Filters are created for all but the following?

Answers:

• Date-Time fields

• Drop down lists

• Single-select fields

• Lookup fields

77. What data object type is an input value for a Drop-Down List field?

Answers:

• List

• Map

• List:String()

• String

78. The Drag and Drop function can be used to do all but the following?

Answers:

• select required fields

• build scripts

• build trends

• build forms

79. Which option allows data from one form to be used in another form?

Answers:

• Uni-select Lookup Fields

• Double-select Lookup Fields

• All-select Lookup fields

• Single-select Lookup fields

80. Zoho Creator supports how many data types?

Answers:

• 18

• 15

• 10

• 12