Do you know that? men (21%) are much more likely than women (11%) are to moonlight as a freelancer next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << IT & Programming category

Test answers for SAP ABAP 2020

(68) Last updated: February 12
Elance • IT & Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

68 Answered Test Questions:

1. What does SAP ABAP mean?

Answers:

• Advanced Business Application Procedure

• Applications for Business And Programs

• Advanced Business Application Programming

• Advanced Best Applications Programs

2. Which are an enhancement introduced in Release 4.6 and replaced function module exits?

Answers:

• Enhancement spots

• BAPIs

• BADIs

• Objects

3. The SAP service that ensures data integrity by handling locking is called:

Answers:

• Authorization

• Spool

• Update

• Enqueue/Dequeue

4. Which allows data to be taken from a fixed structure and stored in working memory in ABAP?

Answers:

• object

• structure

• internal table

• class

5. Which keyword is used to remove all blanks from a string?

Answers:

• Condense <string> no-spaces

• Condense <string> no-gaps

• Condense <string>

• Concat <string>

6. Which statement is used to loop through internal tables and extract datasets?

Answers:

• FOR

• WHILE

• DO

• LOOP

7. Which ABAP Dictionary has the same number of fields as database table and maps 1:1 to database table?

Answers:

• Transparent

• Pooled

• Cluster

• Transport

8. True or False? SAP allows conditional branching only with the IF - ENDIF control structure.

Answers:

• True

• False

9. Which is the maximum number of structures that can be included in a table or structure?

Answers:

• 3

• 4

• 6

• 9

10. True or False? Exceptions triggered within a function may be handled by the system or the calling program.

Answers:

• True

• False

11. True or False? ABAP statements always conclude with a semicolon.

Answers:

• True

• False

12. What is the prerequisite for a function module to be tested?

Answers:

• Copy

• Connected

• Active

• Released

13. True or False? BSP Applications can be stateful or stateless.

Answers:

• False

• True

14. For which of the following purpose can cookies be used?

Answers:

• Expose private data

• Allow Hackers access

• To maintain session IDs

• Store non-public IP address

15. True or False? Classes in ABAP Objects may not be defined globally.

Answers:

• False

• True

16. The Object Navigator is the central access point to the ABAP Workbench and can be accessed through transaction:

Answers:

• SE38

• SE11

• SE80

• SU01

17. Which is an event in SAP ABAP language?

Answers:

• Initialization

• Description

• Variant

• Change Control

18. A reference table and reference field are provided for which type of fields?

Answers:

• Currency and Quantity

• Quantity

• Currency

• Decimal

19. Messages are stored in table _______.

Answers:

• T101

• MARA

• T100

• 1001

20. Which code is used to copy a SAP User?

Answers:

• SU01

• SM01

• SM35

• SP01

21. Which are used to move development objects from the development system??to production system?

Answers:

• Programs

• Transports

• Packages

• Modules

22. Which is NOT a valid comparison operator?

Answers:

• EQ

• ==

• <

• =

23. True or False? Functions may accept import and export parameters.

Answers:

• True

• False

24. True or False? An ABAP object must be activated before it is available to end users.

Answers:

• False

• True

25. True or False? Function modules must belong to a function group.

Answers:

• True

• False

26. True or False? Customer-specific package names must begin with Y or Z.

Answers:

• True

• False

27. Which is NOT a predefined data type?

Answers:

• D

• C

• I

• W

28. Which is the system field for the current date?

Answers:

• SY-DATUM

• SY-TZONE

• SY-DAT

• SY-DATE

29. If a table does not have MANDT as part of the primary key, it is:

Answers:

• Invalid

• Structure

• Non Mandatory

• Client Independent

30. Which tables exist in data dictionary?

Answers:

• Transparent Table

• All of them

• Pool Tables

• Cluster Tables

31. True or False? A transaction code cannot be created for table maintenance.

Answers:

• False

• True

32. Which is the central tool for managing changes made in the IMG or ABAP Workbench?

Answers:

• Change Control Object

• Change and Transport System

• Change Control System

• Authorization Objects

33. SAP NetWeaver Application Server enables creation of web applications using which technology?

Answers:

• Web Dynpro

• Java

• PHP

• BSP

34. Which of the following is not an attribute for creating an ABAP program?

Answers:

• Title

• Status

• Identification number

• Application

35. Which of the following is NOT a component of the default standard ABAP report header?

Answers:

• Page Number

• List Title

• Underline

• Date and Time

36. Which transaction is used to view Lock Table?

Answers:

• SM12

• SE11

• SM11

• SE93

37. From which of this source can the Software not process input directly?

Answers:

• Database

• Powerpoint

• User Input from GUI

• Configuration File

38. Which is not a type of ABAP procedure?

Answers:

• Method

• Subroutine

• Function Module

• Interface

39. Which statement is used to perform an unconditional loop?

Answers:

• DO

• WHILE

• SELECT

• LOOP

40. Which is not true of BAPIs?

Answers:

• BAPIs are stored in the Busineess Object Repository.

• BAPIs are defined as API methods of SAP business object types.

• BAPIs show an object-oriented view of R/3 business functions.

• BAPIs can only be called from external systems.

41. How are the statistics and trace data of remote ABAP systems accessed?

Answers:

• Application Log

• Distributed Statistics Record

• Remote Function Call

• SAPCCMSR

42. Which of these are not predefined elementary ABAP types with fixed length?

Answers:

• Numeric types

• Hexadecimal types

• Character Types

• Alphabetical Types

43. Identify the element which is not part of Layout Data UI elements

Answers:

• LineData

• MatrixData

• FlowData

• GridData

44. What is the basic object of data dictionary?

Answers:

• Documentation

• Domains

• Buffers

• Tables

45. True or False? Exceptions can only be raised implicitly in ABAP.

Answers:

• True

• False

46. True or False? Packages cannot be nested within other packages.

Answers:

• False

• True

47. True or False? Only the public and protected components of the superclass exist in the subclass.

Answers:

• True

• False

48. Which application searches SAP OSS notes for a specific problem based on the issue in your system?

Answers:

• ANST Automated Notes Search Tool

• SAP HANA

• ABAP System Search

• ECC Enterprise Controlling Component

49. Which one is variable length predefined ABAP data type?

Answers:

• Numeric Type

• Byte Strings

• Decimal Data

• Complex Data

50. Which is NOT a component of a class?

Answers:

• Object

• Attribute

• Method

• Event

51. The following situation makes it imperative to validate input

Answers:

• Unrecognized Input

• Insufficient time

• User Input

• Trusted source

52. After the _______ statement, all registered handler methods are executed before the next statement is processed.

Answers:

• RAISE EVENT

• CALL EVENT

• START EVENT

• TRIGGER EVENT

53. True or False? Interfaces have instances.

Answers:

• True

• False

54. Which statement is used to declare a static variable.

Answers:

• (All of these)

• DATA

• STATICS

• CLASS-DATA

55. What does XSS in SAP ABAP represent?

Answers:

• External Security Setting

• Xtra Security Sets

• Cross-Site Scripting

• XS Software

56. Identify the attribute that is not a prerequsiste for compatible data objects:

Answers:

• Decimal Places

• Type

• Field Length

• Name

57. Identify the program check that is not part of SAP ABAP

Answers:

• Data Check

• Syntax Check

• Static Check

• Extended Program Check

58. Which keyword is used to insert or add a record from work area into internal table at a specified location?

Answers:

• MODIFY

• APPEND

• ADD

• INSERT

59. Which menu option changes the ABAP source code Editor Mode?

Answers:

• Environment > Transport Organizer

• System > User Profile

• Utilities > Settings

• System > Editor

60. Which is not part of ABAP Statement?

Answers:

• Keyword

• Comma

• Additions

• Operands

61. Which is NOT true of ABAP statements?

Answers:

• Statements may be indented.

• A single statement must be written all on one line.

• Words within a statement must be separated with at least one space.

• Many statements may be written on one line.

62. True or False? For part of a line to be a comment, enter an asterisk (*) before the comment.

Answers:

• False

• True

63. True or False? SAP locks are dependent on database locks.

Answers:

• False

• True

64. Which operation can lead to SQL Manipulation?

Answers:

• EXECUTE

• UNION

• RUN

• CHANGE

65. Within SAP ABAP the following technical terms are used interchangeably except:

Answers:

• UTF Encoding

• URL Encoding

• Net Encoding

• Escape Encoding

66. Which is not true of Data References in ABAP Programming?

Answers:

• Use Reference Semantics

• Specify Object Name

• Contents of Variables

• Pointers to Data Objects

67. Which is NOT a valid data type category?

Answers:

• Complex

• Elementary

• Structural

• Reference

68. Which one is not an ABAP Transaction?

Answers:

• SM30

• EWK1

• SE11

• SQ01