Do you know that? 74% like freelancing because of being my owm boss next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << IT & Programming category

Test answers for RSS 2020

(80) Last updated: February 12
Elance • IT & Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

80 Answered Test Questions:

1. Which of the following <channel> child element is used to describe the channel?

Answers:

• description

• generator

• title

• docs

2. Which of the following is valid categorization of Web Syndication?

Answers:

• All of the given options are correct

• business models

• methods for selecting distribution partners

• types of content

3. Which of the following is not a VALID value of <language> in a RSS document?

Answers:

• en-cockney

• en

• navajo

• en-US

4. Which of the following is TRUE about following RSS document : <item>     <title>Smarterer RSS</title>     <link>http://www.smarterer.com/rss</link>     <description>Smarterer RSS Feed</description>     <pubDate>Thu, 27 Aug 2011</pubDate>   </item>

Answers:

• The item was deleted on Thu, 27 Aug 2011

• The item was last modified on Thu, 27 Aug 2011

• The item was created on Thu, 27 Aug 2011

• The item was last published on Thu, 27 Aug 2011

5. What three elements are required in an RSS file?

Answers:

• Title, link, description.

• Title, link, summary

• Time, link, description.

• Title, link, dedication.

6. Which of the following <channel> child element is used to define the last-modified date of the content of the feed?

Answers:

• pubDate

• lastBuildDate

• generator

• docs

7. Which of the following is NOT a valid element in a RSS document?

Answers:

• <host>

• <description>

• <link>

• <channel>

8. If you wanted your cache time to be one hour, how would this be denoted?

Answers:

• <ttl>60</ttl>

• 60min

• t60

• 1hr

9. RSS feed is represented in which of the following formats?

Answers:

• HTML

• DHTML

• XML

• JSON

10. Should the name of your website and RSS file be the same?

Answers:

• No. It will cause RSS to crash.

• Yes.

• No, they will conflict with each other.

• No. RSS will suffer from performance issues.

11. Which of the following is TRUE about RSS?

Answers:

• It is a way to easily distribute a list of headlines, update notices, and sometimes content to a wide number of people

• It is used by computer programs that organize those headlines and notices for easy reading

• RSS stands for "Really Simple Syndication"

• All of the given options are correct

12. When enclosing a url, what format must it be in?

Answers:

• xtml

• http

• smtp

• xtp

13. Which of the following is TRUE about a RSS document?

Answers:

• All of the given options are correct

• Elements are case sensitive

• All elements must have a closing tag

• Elements must be properly nested

14. Which of the following elements is used by RSS aggregators to group feeds ?

Answers:

• description

• docs

• generator

• category

15. Which of the following is not a VALID child element of <channel> element in a RSS document?

Answers:

• rss

• link

• description

• title

16. Which of the following <channel> element is a REQUIRED element?

Answers:

• title

• category

• docs

• lastBuildDate

17. Which of the following is an example of the proper usage of the sub-element, <category>?

Answers:

• <category>Pink</category>Floyd

• <category>Pink Floyd</category>

• Pink<category>Pink Floyd</category>Floyd

• <cat>Pink Floyd</cat>

18. Which of the following element in RSS documents has the RSS version property?

Answers:

• <channel>

• <host>

• <link>

• <rss>

19. Which of the following represents a list of notification from a website?

Answers:

• RSS Readers

• RSS Channels

• RSS aggregators

• RSS Feeds

20. Which of the following child elements is used to specify a category for a feed?

Answers:

• title

• category

• channel

• link

21. Which of the following is a valid syntax for writing comments in a RSS document?

Answers:

• <!-- This is an RSS comment -->

• <-- This is an RSS comment -->

• <-- This is an RSS comment --!>

• <!- This is an RSS comment ->

22. If you used the element, “managingEditor”, what information would be provided?

Answers:

• The address of your managing editor.

• Email contact for your editorial content manager.

• The email contact for your webmaster.

• The email contact for your developer.

23. Which of the following is TRUE about the following : <enclosure url="http://www.smarterer.com/rss/rss.mp3" length="7000" type="audio/mpeg" />

Answers:

• Length of the media file is 7000 GB

• Length of the media file is 7000 bytes

• Length of the media file is 7000 kB

• Length of the media file is 7000 MB

24. “ttl” means “time to live”, or the number of minutes a channel will?

Answers:

• Stay online.

• Be cached before refreshing.

• Allow subscriptions.

• Remain active.

25. What does the “ttl” acronym mean?

Answers:

• Time to live.

• Time to leave.

• Total to load.

• Time to load.

26. What is the <cloud> sub-element responsible for?

Answers:

• Piping a cloud network across the RSS feed.

• Specifying a web service that supports the rssCloud interface.

• Sending the RSS feed through a cloud network.

• Indicating an advertisement for cloud hosting.

27. In your RSS feed, you want to include the last date that the content on the channel changed. What element do you use?

Answers:

• firstBuildDate

• lastDateBuilt

• lastBuildDate

• BuildDate

28. Which of the following <channel> child elements is used to specify a text input field that should be displayed with the feed?

Answers:

• textInput

• input

• userInput

• text

29. Which of the following automatically access the RSS feeds of websites and organize the results ?

Answers:

• RSS Channels

• RSS aggregators

• RSS Readers

• RSS aggregators, RSS Channels and RSS Readers

30. Which of the following <channel> child element is used to specify the hours where aggregators should skip updating the feed?

Answers:

• skip

• skipHour

• skipHours

• skipDays

31. What does the domain attribute identify?

Answers:

• The websites source code.

• The websites category followed by its domain.

• The kind of metadata attributed to the website.

• The websites domain, followed by its category.

32. Is <image> an optional sub-element of <channel>?

Answers:

• No. <channel> is a sub-element of <image>

• Yes.

• <channel> does not allow sub-elements.

• No.

33. PICS is an acronym meaning what?

Answers:

• Platform for Image Content System

• Images

• Platform for Internet Content Selection

• Pictures.

34. Are you limited in the number of category elements you can include in this sub-element?

Answers:

• No, but there is a minimum of 10.

• No.

• Yes. You can use up to 10.

• Yes. You can only use 100.

35. Which of the following is not a sub-element of the <textInput> sub-element?

Answers:

• <description>

• <name>

• <time>

• <title>

36. What is RSS a dialect of, and what specifications must it conform to?

Answers:

• XML and XML 5.0

• HTML and XML

• XML and XML 1.0 specification.

• XTML and NTFS

37. Which of the following <channel> child elements is used to specify the days where aggregators should skip updating the feed?

Answers:

• skipHours

• skipDays

• skip

• skipDay

38. Which of the following is a root element of a RSS Document?

Answers:

• item

• channel

• xml

• rss

39. The type attribute describes what?

Answers:

• The code type.

• The metadata.

• The type of metadata.

• The MIME type.

40. Which of the following is FALSE?

Answers:

• RSS is based on a Web Standard

• About 25 % use RSS 1.0

• About 50 % of all RSS feeds use RSS 0.91

• The last 25 % is split between RSS 0.9x versions and RSS 2.0

41. Which of the following is the correct way to code a string to cite a source?

Answers:

• <src="http://www.tomalak.org/links2.xml">Tomalak's Realm</src>

• <url="http://www.tomalak.org/links2.xml">Tomalak's Realm</url>

• <source url="http://www.tomalak.org/links2.xml">Tomalak's Realm</source>

• <link="http://www.tomalak.org/links2.xml">Tomalak's Realm</link>

42. What is the objective of web syndication formats such as RSS?

Answers:

• RSS aims to create a massive advertising platform.

• The objective is to slowly introduce information that allows websites to join into a growing network.

• RSS' objective is to channel web traffic for the benefit of its owners.

• The goal is to deliver web feeds that keep other sites informed about website updates.

43. Which of the following is TRUE about following RSS document : <item>     <title>Smarterer RSS</title>     <link>http://www.smarterer.com/rss</link>     <description>Smarterer RSS Feed</description>     <lastBuildDate>Thu, 27 Aug 2011</lastBuildDate> </item>

Answers:

• The item was deleted on Thu, 27 Aug 2011

• The item was last modified on Thu, 27 Aug 2011

• The item was last published on Thu, 27 Aug 2011

• The item was created on Thu, 27 Aug 2011

44. Which of the following is not a VALID child element of <image> element in a RSS document?

Answers:

• url

• link

• category

• title

45. Which of the following is not a VALID child element of <item> element in a RSS document?

Answers:

• title

• channel

• link

• description

46. What is a benefit gained by including the <ttl> sub-element?

Answers:

• Cache time is eliminated.

• Cache time is expanded.

• Cache time is limited.

• RSS sources can be managed by a file-sharing network.

47. RSS is an acronym meaning?

Answers:

• Really Simple Syndication

• Really Smart Syndication

• Relatively Simple Syndication.

• Rarely Simple Syndication.

48. What are the three required attributes of <category>?

Answers:

• url, length, and context.

• file, length, and type.

• url, quality, and type.

• url, length, and type.

49. If you need to display an image in your feed, what element do you use?

Answers:

• image

• img

• picture

• jpg

50. What call do you use to register with a cloud to be notified of updates?

Answers:

• myCloud.rssPlease

• myCloud.rssPleaseNotify

• cloudRSSplease

• rssCloudPlease

51. Which of the following <channel> child elements is used to define the hyperlink of the channel?

Answers:

• hyperlink

• channelLink

• link

• webmaster

52. The <cloud> element allows processes to register with a cloud to be notified of updates to the channel. This implements what?

Answers:

• A lightweight publish-subscribe protocol for RSS feeds.

• A method of continually uploading your content to a cloud network.

• A method to systematically update images on your RSS feed.

• A publish-subscribe shareware network.

53. The optional sub-element <textInput> requires how many sub-elements?

Answers:

• Two

• Four

• One

• Five

54. Which of the following <item> child element is used to define a unique identifier for the item?

Answers:

• uuid

• guid

• uid

• gid

55. Which of the following <channel> child elements defines the number of minutes that indicate how long a channel can be cached before refreshing from the source?

Answers:

• minutes

• refreshRate

• timeToLive

• ttl

56. What is its one required attribute, url, responsible for?

Answers:

• Linking to an encapsulated version of the source.

• Linking to the XMLization of the source.

• Linking directly to the unchanged source.

• Linking to an encrypted version of the source.

57. What does the sub-element <guid> mean, and what is its function?

Answers:

• Globally unique item, and it spreads the item across all RSS feeds.

• Globally unique item, and it constantly changes the item to keep it unique.

• Globally unique item, and it continually changes the item itself to keep it unique.

• Globally unique identifier, and it uniquely identifies the item.

58. Which of the following child element allows a media-file to be included with an item?

Answers:

• media

• include

• enclosure

• attachment

59. What element would you use to include the item synopsis?

Answers:

• synopsis

• description

• iSynopsis

• iDescription

60. A text input box would need what element to show up in your RSS feed?

Answers:

• textInput

• txt

• text

• inputText

61. Which of the following <item> element is a REQUIRED element?

Answers:

• category

• link

• source

• author

62. For your aggregator to skip every-other-weekday, and Sunday, what sub-elements must be included under the skipDays element?

Answers:

• 2, 3, 5, 1

• Monday, Wednesday, Friday, Sunday

• M, W, F, S

• Mon, Wed, Fri, Sun

63. Which of the following is not a VALID <enclosure> attribute?

Answers:

• description

• url

• length

• type

64. If you used the element, “enclosure”, what would you be attaching to the item?

Answers:

• A data object.

• A media object.

• A workspace object.

• An element object.

65. Which of the following <channel> child element is used to define the last-publication date of the content of the feed ?

Answers:

• pubDate

• generator

• docs

• lastBuildDate

66. Which of the following <item> child element is used to specifies a third-party source for the item?

Answers:

• include

• external

• thirdParty

• source

67. In the following excerpt of a RSS document, what does the value to <ttl> signify : <channel>   <title>Test Home Page</title>   <link>http://www.myrssfeed.com</link>   <description>Sample RSS Feed</description>   <ttl>60</ttl>

Answers:

• The feed can stay cached for 60 min before getting refreshed

• The feed can stay cached for 60 hours before getting refreshed

• The feed can stay cached for 60 days before getting refreshed

• The feed can stay cached for 60 sec (1 min) before getting refreshed

68. What is the purpose of the <source> sub-element?

Answers:

• It is citing sources to give credit where it is due.

• It provides a link to show the source code of the item.

• It provides a link to the source of the RSS coding.

• It supplies a link to the source material.

69. What separators are used when coding the string for the sub-element, <category>?

Answers:

• Forward-slash.

• Semi-colon.

• Hyphen

• Backward-slash.

70. Which of the followingis not a VALID child element of <textInput>?

Answers:

• link

• text

• description

• name

71. Is PICS still current? If not, what has it been replaced with?

Answers:

• Yes. It was updated this year.

• No. The Protocol of Wireless Directives Emerging Resources (POWDER)

• No. It was not replaced with anything.

• No. The Protocol for Web Description Resources (POWDER).

72. Which of the following <channel> child element is used to define the e-mail address to the webmaster of the feed?

Answers:

• webmaster

• managingEditor

• email

• webMaster

73. Which of the following <channel> child element is used to define the e-mail address to the editor of the content of the feed?

Answers:

• managingEditor

• email

• webMaster

• editor

74. What element would people use to refer to your services?

Answers:

• Title.

• Link

• Description

• Name

75. Which of the following is a VALID <guid> element attribute?

Answers:

• uid

• id

• isPermaLink

• uuid

76. What does <url> link to?

Answers:

• An image that represents the channel.

• A channel that represents an image.

• A link to a website only.

• It doesn't link to anything.

77. Which of the following <channel> child element is used to register processes to be notified immediately of updates of the feed?

Answers:

• title

• generator

• docs

• cloud

78. How many required and optional sub-elements does <channel> contain?

Answers:

• Two.

• Four.

• Three.

• Five.

79. If you want to give credit to the program used to build the channel, what element should you use?

Answers:

• credit

• generator

• author

• source

80. What type of script is responsible for processing text input requests?

Answers:

• CGI

• PHP

• TXT

• MCI