Do you know that? $44 average hourly rates for Writer freelance next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << IT & Programming category

Test answers for RDF (Resource Description Framework) 2020

(79) Last updated: February 12
Elance • IT & Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

79 Answered Test Questions:

1. What is the conventional order of an RDF triple?

Answers:

• Object, Object, Subject

• Subject, Subject, Object.

• Object, Predicate, Subject

• Subject, Predicate, Object

2. The object is …

Answers:

• node

• URI, blank node or a Unicode string literal

• UTF-8 literal

• URI

3. In the context of RDF, what does atemporal mean?

Answers:

• Its information changes with space.

• Its information only changes with time and space.

• Its information doesn't change with time.

• Its information changes with time.

4. RDF triples may be stored in a type of database called a …

Answers:

• triplestore

• None of the above

• xmlstorage

• rdfstorage

5. What value space is affiliated with the gregorian calendar month and day?

Answers:

• xsd:gMonthDay

• MonthxDayx

• xsd:gDayMonth

• xMonthxDay

6. The literal “<“1”, xsd:boolean>” would render what value?

Answers:

• True.

• No.

• Yes.

• False.

7. Blank nodes are disjoint IRIs and literals. What does this mean?

Answers:

• It means that they have different elements, however they correlate indirectly.

• It means that they share a common element.

• It means that they share no common element.

• It means that they share all common elements.

8. The predominant query language for RDF graphs is...

Answers:

• None of the above

• PHP

• SQL

• SPARQL

9. What does RDF Schema (RDFS) do?

Answers:

• introduces the notion of a class

• Nothing

• connects a few documents with each other

10. What does RDF's core structure syntax consist of?

Answers:

• Subject, Contact, Object

• Subject, Predicate, Object

• Subject, Object, Context

• Subject, Preference, Context

11. How namespaces are declared?

Answers:

• at the bottom with the @prefix directive

• at the top with the @prefix directive

• at the bottom with the $ sign

• at the top with the $ sign

12. Subject in the statement "snow has a white color" is...

Answers:

• color

• snow

• has a white

• None of the above

13. Why does RDF provide HTML content as a possible literal value?

Answers:

• This feature allows for increased lexical space.

• This feature allows for a more defined predicate.

• This feature allows for markup in literal values.

• This value allows for more syntactical leeway.

14. The full IRI <foo#bar> is used to denote what two representations?

Answers:

• Primary source, and figment.

• Tangent, and figment.

• Primary source, and fragment.

• Secondary source, and tangent.

15. Once minted, when will an IRI change its referent?

Answers:

• Never.

• Daily.

• Monthly.

• Yearly.

16. Are there any difference between RDF and XML format?

Answers:

• no

• yes

17. What is a generalized RDF graph?

Answers:

• A set of generalized RDF triples.

• A group of context-free nodes.

• A set of context-dependent quadruples.

• A set of distinct RDF doubles.

18. Is it possible to serialize RDF as JSON?

Answers:

• yes

• no

19. What is content negotiation?

Answers:

• The practice of making multiple representations of the same content available.

• The practice of making two different resources unavailable to eachother.

• The practice of making multiple representations of different content available.

• The practice of pitting different content against one another.

20. What is OWL?

Answers:

• Web Onyx Language

• None of the above

• Web Oak Language

• Web Ontology Language

21. Is it possible to use a commas in N3 if many statements repeat the same subject and predicate?

Answers:

• no

• yes

22. Which is more comfortable human-readable form of the RDF?

Answers:

• None of the above

• RDF/XML

• Notation 3 (or N3)

23. What is FOAF?

Answers:

• "Friend of A Fred"

• None of the above

• "Friend of a Friend"

• "Friend of A Farmer"

24. Can we use variables in a graph pattern? (SPARQL)

Answers:

• yes

• no

25. Can we use an underscore “_“ prefix for representing blank nodes in N3?

Answers:

• yes

• no

26. What is 'triple'?

Answers:

• subject-predicate-object

• None of the above

• subject-predicate-subject

• object-predicate-object

27. Which is an example of a namespace prefix?

Answers:

• dfds

• rdfs

• sdsf

• fdfs

28. Despite being atemporal, can RDF display information related to time?

Answers:

• Yes, however the displayed information causes RDF to no longer be atemporal.

• No.

• Yes.

29. What is called anonymous resource?

Answers:

• Any URI

• Any resource

• None of the above

• Resource indicated by blank node

30. What does the acronym, RDF mean?

Answers:

• Rescue Description Force

• Resource Description Framework

• Resource Destination Framework

• Random Dimension Framework

31. What are collectively known as RDF terms?

Answers:

• IRIs, literals, and blank nodes

• IRIs, laterals, and blank nodes.

• IRAs literals, and bank notes.

• IRIs, literals, and black nodes.

32. Can graph patterns contain more than one statement? (SPARQL)

Answers:

• no

• yes

33. RDF is a...

Answers:

• Resource Document Format

• Records Description Format

• Resource Description Framework

• None of the above

34. In the context of an RDF graph, what are the Subject and Object considered?

Answers:

• Parallels.

• A predicate.

• A point.

• A node.

35. Can we use a WHERE statement in SPARQL?

Answers:

• yes

• no

36. What is RDFS?

Answers:

• RDF Schema

• RDF Structure

• RDF Shape

37. Datatypes are used with what?

Answers:

• FDR literals.

• FRD Laterals.

• RDF Literals

• RDF Liberals.

38. Datatypes are comprised of what three components?

Answers:

• Laboratory space, valve space, and lexical-to-value mapping.

• Logical space, valuable space, and logic-to-value mapping.

• Lexical space, value space, and lexical-to-value mapping.

• Lexical space, volume space, and lexical-to-volume mapping.

39. What is RDF?

Answers:

• it is a style sheet language used for describing the presentation semantics (the look and formatting) of a document written in a markup language

• some kind of a hypertext language

• standard for encoding metadata and other knowledge on the Semantic Web

40. RDF can be stored…

Answers:

• in a variety of formats

• in XML or HTML format

• only in XML format

41. What kind of graph is a generalized RDF dataset comprised of?

Answers:

• A specific RDF matrix.

• A generalized RDF graph.

• A sub-lexical semantic statement.

• A linear RDF predicate.

42. Does RDF/XML allow further abbreviating RDF URI references within XML attributes?

Answers:

• Yes

• No

43. IEEE floating point numbers with an xsd:double datatype is how many bits?

Answers:

• 32

• 8

• 16

• 64

44. What is the resource denoted by an IRI also called?

Answers:

• Its referent

• Its referee

• Its itinerant

• Its inherent

45. Where is RDF vocabulary intended to be used?

Answers:

• FDR graphs

• RDF literals

• RDF libraries

• RDF graphs

46. How URI can be used in RDF?

Answers:

• for determining ONLY the predicate

• for determining ONLY the subject

• for determining the subject, predicate and object

• for determining ONLY the object

47. What is URI?

Answers:

• Uniform Resource Identifier

• Unicode Resource Identifier

• Universal Race Identification

48. For what can be xml:lang attribute in RDF/XML used?

Answers:

• for identification a browser's language

• for identification a user's language

• for identification of content language

• None of the above

49. The registered name, “genid” uses what scheme?

Answers:

• HTTPS, or SMTP

• HTML, or SMTP

• HTTP, or HTTPS

• PHP, or HTP

50. What is an IRI also known as?

Answers:

• A lateral.

• A literal.

• A logical.

• A liberal.

51. When was RDF invented?

Answers:

• in 90th

• a few years ago, in 2010

• in 2000th

52. What is N3?

Answers:

• name of the XML node

• Notation 3

• network's name

53. What are some examples of values that literals are used for?

Answers:

• Strings, numbers, and dates.

• Subjects, objects, and predicates.

• Nodes, clusters, and laterals.

• Strings, sources, objects.

54. When IRI's are dereferenced, what is now happening to them?

Answers:

• It means that they are isolated from eachother.

• They are serving as starting points for interactions with a remote server.

• It means that they are together in clusters.

• They are endpoints for a large network.

55. The xsd:boolean datatype is usually denoted as what valuespace?

Answers:

• True, false.

• 1, 0

• 0,1

• Yes, no

56. How many types of queries does the SPARQL language have?

Answers:

• 1

• 4

• 15

• 10

57. The first higher-level predicate is the ... predicate

Answers:

• rdf:first

• rdf:type

• rdf:begin

58. What is RDF triple known as?

Answers:

• RDF Subject.

• RDF Statement

• RDF Suggestion.

• RFD Statement.

59. A globally unique IRI is also referred to as a?

Answers:

• Skolem IRI

• Sultan IRI

• Slalom IRI

• Sultry IRI

60. Each property XML node represents a...

Answers:

• multiple statements

• single statement

• None of the above

• single or multiple statements

61. Is it possible to use a semicolon in N3 if the same subject is repeated but with different predicates?

Answers:

• no

• yes

62. When are two IRIs considered equal?

Answers:

• When they are in accordance with Simple String Comparison.

• When they align with string theory.

• When they equal each other.

63. How should begin the name of the variable? (SPARQL)

Answers:

• None of the above

• with an exclamation mark

• with a question mark

• with a dollar sign

64. Can a generalized RDF triple subject be an IRI, blank node, or literal?

Answers:

• No, only a IRI, and blank node paired together.

• No, only a blank node, or literal.

• Yes.

• No, only an IRI and a literal.

65. Can we use square brackets ([...]) for representing blank nodes in N3?

Answers:

• no

• yes

66. Must two term-equal literals directly correlate character-by-character?

Answers:

• No.

• Yes.

• No, but they can be off by one character only.

• Yes, and they can be off by two characters.

67. Are standard RDF graphs static, or dynamic?

Answers:

• Dynamic.

• Both static and dynamic.

• Depending on the context, it can be static, or dynamic.

• Static.

68. Can primary resources have multiple representations?

Answers:

• Only when they share the same lexical space.

• Yes.

• No.

• Yes, but only when they share the same lexical-to-value mapping.

69. How many serialization format(s) is (are) used?

Answers:

• 2

• 5

• 1

• 7

70. What is canonical mapping?

Answers:

• The prescribed subset of the inverse of lexical mapping.

• The mapped inverse of lexical statements.

• The logical inverse of the subset of prescribed lexical mapping.

• The lexical inverse of prescribed mapping.

71. When a literal is a language-tagged string and has a badly-formed language tag, what kind of error occurs?

Answers:

• Semantic.

• Subliminal.

• Syntactical.

• Lexical.

72. How many types of XML nodes can be in a RDF/XML document?

Answers:

• None of the above

• 4

• 2

• as many, as we want

73. Does the term namespace have a clearly stated meaning within this context?

Answers:

• Yes.

• It can, depending on how the concepts are logically arranged.

• Not within the context of this section, but in other sections.

• No

74. How many ways are there to represent blank nodes in N3?

Answers:

• None of the above

• 7

• 3

• 2

75. What is lexical-to-value mapping used for in the context of the rdf:HTML datatype?

Answers:

• An algorithm used to disassociate logical space from value space.

• An algorithm used to map lexical space.

• A mapping system used to define logical and value space. IRI, blank node, or literal

• An algorithm used to associate lexical space with value space.

76. Statements in XML nodes can be represented as…

Answers:

• resources OR literal values

• resources AND literal values

• only resources

77. What does it mean to say that an IRI is global in scope?

Answers:

• It means that one appearance of an IRI denotes resources that are global in scale.

• It means that two different appearances of an IRI may denote the same resource.

• It means that the source of the inherent is global.

• It means that global IRIs denote a single resource.

78. What kind of resources do blank nodes denote?

Answers:

• None. They merely imply a relationship.

• Logical resources.

• Implied resources.

• Related resources.

79. Resource XML nodes contain within them only…

Answers:

• None of the above

• property XML nodes

• any XML nodes