Do you know that? Learn to �productively procrastinate�; which means you work on what is most important first. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Elance test answers << IT & Programming category

Test answers for Magento 2020

(125, CL) Last updated: February 28
Elance • IT & Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

125 Answered Test Questions:

1. Inside a .phtml file, what does "$this" refer to?

Answers:

• A class inheriting from Mage_Core_Model_Abstract

• A class inheriting from Mage_Core_Block_Abstract

• $this is not defined in a .phtml file

• A class inheriting from Mage_Core_Helper_Abstract

• The absolute path of the .phtml file

2. A ________ can hold products with full, partial, or no configuration.

Answers:

• checklist

• banner

• wishlist

• shopping cart

3. Is it possible to integrate multiple domain with different store in single Magento installation?

Answers:

• No

• Yes

4. What is the purpose of PCI Compliance?

Answers:

• It ensures that your servers meet the requirements to prevent SPAM

• It ensures that your servers meet the requirements to keep cardholder information secure

• None of these

• It ensures that your servers will not be pushed to capacity

5. Which code snippet is used to show products labeled as "new" on your front page?

Answers:

• {{block type="catalog/product_list" name="home.catalog.product.list" alias="products_homepage" category_id="4" template="catalog/product/list.phtml"}}

• {{block type="catalog/product_list" name="home.catalog.product.list" alias="products_homepage" template="catalog/product/list.phtml"}}

• {{block type="catalog/product_new" name="home.catalog.product.new" alias="product_homepage" template="catalog/product/new.phtml"}}

• {{block ="catalog/product_list" name="home.catalog.list" alias="homepage"catalog/product/list.phtml"}}

6. True or False? Template contains the PHTML files that contain xHTML markups and any necessary PHP to create logic for visual presentation.

Answers:

• False

• True

7. Magento has a built in Contact us form. Where do you specify to whom those requests get sent?

Answers:

• The shipping methods configuration

• The contacts section of the System Configuation

• The Main Dashboard

• The Customer Info Screen

8. What is the setting that determines that an attribute value will show on the product page?

Answers:

• Used for layer navigation

• Scope

• Store Label

• The Visible on Product View Page on Front-end

9. Where can I find system.log and exception.log debugging?

Answers:

• log/error

• var/log/

• application/log

• error/log/

• log/debug

10. Which of these would be a good use case for a Configurable Product?

Answers:

• T-shirt that comes in different sizes and colors

• Shipping Costs

• Computer where each part is customized

• Downloadable Instructions

11. What is the rule for working with Magento's base package?

Answers:

• Both of these

• Do NOT edit the files in the base package.

• Do NOT create a custom theme inside of the base package.

12. Magento has always used fallback logic in rendering themes.

Answers:

• False

• True

13. The store sells a t-shirt that comes in different colors. What product type is used?

Answers:

• simple

• bundle

• configurable

• downloadable

14. If you have mutliple people that need access to the Magento backend, how do you restrict access to specific users?

Answers:

• Magento doesn't allow mutliple people to be signed on at the same time

• Magento comes with a Permissions based system that allows definition of users and assigned roles

• Magento licensing only allows 2 admin users

• Magento requires a 3rd party ACL extension to allow multiuser access

15. What function of Magento that let's you reuse content in CMS Pages and Email Templates?

Answers:

• Custom Error Handlers

• Catalog Price Rules

• Category Design Updates

• CMS Static Blocks

16. Turns out FEDEX is cheaper for some of the products. Where do we add FEDEX as a choice during checkout?

Answers:

• The Order Info Screen

• The Shipping Methods section of the System Configuration

• The payment methods configuration

• The Main Dashboard

17. What is EAV in Magento?

Answers:

• Effective Added Values

• Entity Attribute Value

• Entity Allocation Values

• Entity Allocated Value

• Entity Art Volumes

18. What is the correct way to add css and js in magento page?

Answers:

• These can be added directly in phtml files where they are needed

• These can be added in PHP block files

• These can be added in layout xml file where css and js files can be added in head reference

• These cannot be added at all

19. _________ are ways in which Magento distinguishes the array of functionalities in the system and creates a modular way to manage it from both a visual and functional standpoint.

Answers:

• Blocks

• Tabs

• Cells

• Boxes

20. The store offers a free shipping coupon for orders over $50. The owner wants to change it to order over $75. Where is that done?

Answers:

• Promotion Menu, Shopping Cart Price Rule Management

• The Shipping Methods of the System Configuration

• CMS Static Block Management

• System Menu, Permission Mangement

21. Which of the following are frontend blocks with a predefined set of configuration options?

Answers:

• Cells

• Apps

• Tabs

• Widgets

22. The developer has told you that a theme is ready to use, where do you see what theme is currently in use?

Answers:

• The design section of the System Configuation

• The Customer Management Grid

• The Design Dashboard

• Depends on the URL Rewrites

23. True or False? When customers are using the poll feature, only one question will show up at a time.

Answers:

• False

• True

24. Magento allows you to use multiple themes within the same layout and template.

Answers:

• True

• False

25. What is a function of Layouts in Magento?

Answers:

• They inform Magento how and where to connect the Structural and Content blocks up.

• They define both the structural and content blocks.

• Both of these

26. What is the difference between a simple product type and a virtual product type?

Answers:

• Virtual Products cannot have a price associated to them

• Simples can hold inventory, virtual products cannot

• Simple products have less complex data containers

• Virtual Products can't be sold in the US

27. What is the setting that determines that product will show on the search page and not on the category listing?

Answers:

• Product Attribute Manager

• Product Inventory Status

• Product Status

• Product Visibility

28. How does Magento determine the visual representation of each building block of a page view?

Answers:

• The <info_block> tag.

• The <block> tag.

• The <building_block> tag.

• The <block_representation> tag.

29. A new product still shows out-of-stock, even though it shows that there are 20 available. Which index should we rebuild?

Answers:

• Product Prices

• Product Flat Data

• Stock Status Index

• Catalog Product Rewrites

30. What is the purpose of a Grouped Product?

Answers:

• It is a feature to limit the amount of traffic to a specific product

• It offers a simple way to add multiple related products to the Shopping Cart

• It allows a group of people to purchase a product at the same time

• None of these

31. 3 main reasons product won't show on Category page?

Answers:

• Availablity, Status, Visibility

• Availability,Status,SKU

• SKU, Price, Description

• Price,Status,Visibility

32. How would you create a page about the magento store for customers to read?

Answers:

• By creating a CMS page

• Calling the developer

• Create a bundle product

• Create a virtual product

33. A customer wants to know if there order went through. Where does an admin go to check on orders?

Answers:

• Category Menu

• The Sales Order Management Grid

• Under Coupons and Promotions

• The Magento Configuration Panel

34. True or False: You can upload particular product on multiple website from one admin.

Answers:

• True

• False

35. True or False: Products URL can be created manually.

Answers:

• False

• True

36. Paypal raised the cost of processing credit cards. Where do you go to remove Paypal as a payment choice?

Answers:

• Paypal website, under My Account

• Magento Caching Engine

• CMS Static Block Management

• The Payment Methods section of the System Configuration

37. Customer emails and wants to cancel their order. Bummer. What are the 2 ways you can find the order?

Answers:

• The Magento Configuration Panel or Through the Payment Method

• The Category or Product Menu

• Searching Newsletter Subscribers or Choosing a recent discounted product

• Searching the Sales Order Grid or By pulling up the Customer Info

38. The design team wants to show what the t-shirts are made on the product page. What are 2 ways to accomplish this?

Answers:

• Add a URL Rewrite for the Fabric Composition

• Use the composition directive {{composition id="identifier"}}

• Change the names of all the bundled products

• Add the fabric composition to the product description, or create a new product attribute

39. What are the three concepts and tools you need to learn to be a successful designer in Magento?

Answers:

• Fallback Logic, Structural Blocks, and Content Rows

• Structural Blocks, Content Blocks, and Layout

• Blocks, Widgets, and Fallback Logic

• Structural Blocks, Content Blocks, and Widgets

40. Where can I find system.log and exception.log debugging log files?

Answers:

• error/log/

• var/log/

• log/error

• application/log

41. The store sells a e-book. What product type is used?

Answers:

• configurable

• virtual

• simple

• downloadable

42. The marketing guy wants to use a custom url for one of the products, just for a temporary time promotion. What do you use?

Answers:

• (none of these)

• Add a URL Rewrite

• Create a new producty category

• Change Product Information

43. How do you Embed a Static Block in a CMS page?

Answers:

• Call the developer

• Use the wysiwyg editor

• The CMS Page section of the System Configuration

• Use the block directive {{block id="block_identifier"}}

44. In order to be Refunded Online, what sales document must be attached?

Answers:

• CMS Page

• Transactional Email

• Sales Order

• Invoice

45. Which code snippet is used to show one category on your front page?

Answers:

• {{block type="catalog/product_list" name="home.catalog.product.list" alias="products_homepage" template="catalog/product/list.phtml"}}

• {{block ="catalog/product_list" name="home.catalog.list" alias="homepage"catalog/product/list.phtml"}}

• {{block type="catalog/product_new" name="home.catalog.product.new" alias="product_homepage" template="catalog/product/new.phtml"}}

• {{block type="catalog/product_list" name="home.catalog.product.list" alias="products_homepage" category_id="4" template="catalog/product/list.phtml"}}

46. If you're going to take credit cards directly in your Magento store, which of the following items will you need?

Answers:

• SSL Certificate

• LAD Certificate

• WFE Certificate

• EMS Certificate

47. Where can you find the design configuration tab?

Answers:

• System/Catalog/Category/Design tab

• System/Configuration/Category/Design tab

• System/Category/Configuration/Design tab

• System/Configuration/Design tab

48. Magento is capable of changing the layout for a single product. What functionality do we employ to make that happen?

Answers:

• Creating a new CMS page

• Create an URL Rewrite

• Custom Layout Update XML

• Creating a request for design change

49. When is it acceptable to edit app/code/core/Mage files?

Answers:

• When I would like to change Mage modules

• When there is a conflict with an off the shelf extension

• When I find a bug in the code

• Never

50. When writing a Magento module which of these files are you likely to create first?

Answers:

• controllers/IndexController.php

• Block/Template.php

• Helper/Data.php

• Model/Observer.php

• etc/config.xml

51. For items where inventory is not tracked, what is the setting to shut inventory management off?

Answers:

• Set the price to 0

• Category Management, under the Catalog Menu

• Manage Stock, under Inventory section

• Set the order increment to 0

52. When should you edit files in the base template?

Answers:

• When the file does not exist in the theme template

• When there is a svn or git conflict on your files

• Never

• When you inherit a project from another developer

53. A Magento theme is stored in which directory in the Magento file system?

Answers:

• Neither App/Design Directory or Skin Directory

• Both App/Design Directory and Skin Directory

• App/Design Directory

• Skin Directory

54. When creating a new product, what is the first thing you must choose?

Answers:

• The product price

• The Product SKU

• Product Type, and Attribute Set

• Whether the product is visble in the Catalog

55. Where is the css and javascript file of your custom theme kept?

Answers:

• skin/frontend/default/your_theme

• design/frontend/default/base

• design/frontend/default/your_theme

• skin/frontend/default/base

56. When creating a new category to appear on the category navigation block, what are the first two steps?

Answers:

• Create a virtual product, and add it to the category tree

• Add a new CMS static block within the category navigation system, and insert it into the category page

• Choose the Root Category, and Add subcategory

• Change the category anchor settings, and save the category tree

57. What is the difference between Mage::getModel() and Mage::getSingleton()?

Answers:

• Mage::getModel() and Mage::getSingleton() both creates an object of model class. So, there is no difference

• Mage::getModel() creates a new object every time it is being called while Mage::getSingleton() check for the existing object. If it exists, it returns that object otherwise creates a new one

• Mage::getModel() creates an object of model class while Mage::getSingleton() creates an object of singleton class

• Mage::getModel() can be called anywhere while Mage::getSingleton can be called only at specific places.

58. In Magento a Coupon is also known as?

Answers:

• Physical Item

• Promotional Chart

• Shopping Cart Price Rule

• Bundled Product

59. What is the best way to add xml settings for front of the store?

Answers:

• edit xml files in base

• add local.xml file

• copy and edit xml files from base

60. How many fallback steps does Magento provide?

Answers:

• 1

• 2

• 3

61. Which one of the following is a possible return value type of Mage::getConfig()->getNode()?

Answers:

• object

• array

• string

• integer

62. If an order has been created and is in pending state, what is the appropriate action that needs to be taken, for the to progress into the processing state?

Answers:

• The order must be shipped

• The order must be authorized

• The order must be cancelled

• The order must be invoiced

63. If you have a product that comes in different sizes, Where do you add a new size for the configurable product?

Answers:

• The Catalog section of the System Configuration

• The Bundle Products section of the Product Edit Page

• The Associated Products section of the Product Edit Page

• The CMS Page section of the System Configuration

64. In a fresh installation of native Magento, the email templates are stored in the

Answers:

• email folder of the current theme

• app/design/base/default/default/template/email folder

• app/locale/_LOCALE_/template/email folder

• app/design/email folder

65. From what page can an admin reset a customers password?

Answers:

• Permissions and Access from the System Menu

• Admin Menu, Customer Password Reset

• Customer Menu, Security and Access Management

• Customer Management, Account Information section

66. True or False: You can not add image in products description.

Answers:

• True

• False

67. Where can you find the product page to edit the .phtml file?

Answers:

• app/design/frontend/your theme/default/template/catalog/product/view/view.phtml

• app/design/frontend/your theme/default/template/catalog/product/list.phtml

• app/design/frontend/your theme/default/template/catalog/product/new.phtml

• app/design/frontend/your theme/default/template/catalog/product/view.phtml

68. What are the individual-colored blocks that make up a structural block and represent the true content of a store page?

Answers:

• Frontend Block

• Content Block

• Info Block

• Fallback Block

69. What does ORM stand for in Magento?

Answers:

• Object Relational Mapping

• Object Relation Maps

• Optional Relational Mapping

• Objective Relative Mapping

• Objective Resource Mapping

70. How to add review list on product page of Magento ?

Answers:

• < ?php echo $this->getProduct('reviews') ? >

• < ?php echo $this->getChildHtml('reviews') ? >

• < ?php echo $this->getReview('product') ? >

71. Because of the complex nature of the product data, there is a process that simplifies the data. What function controls this process?

Answers:

• Magento Compiler

• Magento Caching Engine

• Configuration Caching Object

• Product Flat Data Indexer

72. What is a Composite Product?

Answers:

• The name of the feature that allows you to manipulate product features before going live

• (none of these are correct)

• The first 10 products added to any store

• The name for a collection of already existing product types that allow a shopper to configure a product before buying it

73. What is the best place to make extension changes for frontend?

Answers:

• frontend/base/default

• frontend/default/default

• (none of these are correct)

• frontend/[current_package]/default

74. Select the correct handle for the Product View page.

Answers:

• <catalogs_product_view>

• <catalog_products_view>

• <view_catalog_product>

• <catalog_product_view>

75. Where are the Email Templates managed?

Answers:

• Email Templates from the CMS Menu

• Transactional email management from System menu

• System Configuration, under Templates

• The Contacts section of the System Configuration

76. Which code snippet is used to show ALL products in your catalog on your front page?

Answers:

• {{block type="catalog/product_list" name="home.catalog.product.list" alias="products_homepage" category_id="4" template="catalog/product/list.phtml"}}

• {{block ="catalog/product_list" name="home.catalog.list" alias="homepage"catalog/product/list.phtml"}}

• {{block type="catalog/product_new" name="home.catalog.product.new" alias="product_homepage" template="catalog/product/new.phtml"}}

• {{block type="catalog/product_list" name="home.catalog.product.list" alias="products_homepage" template="catalog/product/list.phtml"}}

77. To write a custom SQ: query in Magento is very easy, we just need to call:

Answers:

• $db = Mage::getSingleton('core/resource')->getConnection('core_write'); $result=$db->run_query("SELECT * FROM PCDSTable");

• $db = Mage::getSingleton('core/resource')->getConnection('core_write'); $result=$db->query("SELECT * FROM PCDSTable");

• $db = Mage::get_configData('core/resource')->getConnection('core_write'); $result=$db->run_query("SELECT * FROM PCDSTable");

• $db = Mage::getSingleton('core/resource')->getConnection('core_write'); $result=$db->fetch_query("SELECT * FROM PCDSTable");

78. What Magento function can we employ to give special product pricing to specific customer groups based on qty purchased?

Answers:

• Special Sales Pricing

• Coupon Discounts

• Loyalty rewards

• Tier Pricing

79. How are themes grouped together into design packages?

Answers:

• Randomly

• Logically

• Unrelated

• Related

80. Which of the following is considered to be part of Magento's backend?

Answers:

• View Product

• Wishlist

• General JS architecture

• Shopping Cart

81. When an order is placed by Credit Card, when does the payment gateway capture the money?

Answers:

• Upon Invoice

• When the shipment email gets sent

• When Customer Enters the Payment Information

• Upon Shipment

82. A custom frontend controller will extend which one of the following classes?

Answers:

• Mage_Core_Controller_Varien_Front

• Mage_Core_Controller_Front_Action

• Mage_Adminhtml_Controller_Action

• Mage_Core_Controller_Abstract

83. In the context of a template file, which is the proper method of translating the following string:  "Buy a ".$product->getName()." today!"

Answers:

• Mage::translate("Buy a ".$product->getName()." today!");

• Mage::helper('catalog')->__('Buy a {{product}} today!', array('product' => $product->getName());

• $this->__('Buy a %s today!', $product->getName());

• $this->__("Buy a {$product->getName()} today!");

84. Assume you have three models A, B and C. Both A and B extend C. Assume C contains a method that you are going to change in both A and B. How can you change the method using Magento class rewrites.

Answers:

• You must rewrite both A and B using the xpaths global/models/_MODULE_/rewrite/A and global/models/_MODULE_/rewrite/B

• Rewrite the method using the xpath global/models/_YOUR_MODULE_/rewrite/C/_METHOD_

• You must change that method directly in C

• Rewrite class C using the xpath global/models/_MODULE_/rewrite/C

85. Customer Orders can be created from the Magento Backend. What are the 2 paths an admin user can take to create an order for a customer?

Answers:

• From the Customer Management Grid, or from the Customer Management Page

• From the Frontend Checkout page, or the Customer Management grid

• From the Sales Order Management Page, or from the Creditmemo create page

• From Customer Management page, and from the Sales Order Management grid

86. How to include CMS block in template file(.phtml)

Answers:

• $this->getLayout()->setBlockId("static_block_id")->createBlock("cms/block")->toHTML();

• $this->getLayout()->setBlockId("static/block/id")->createBlock("cms_block")->toHTML();

• $this->getLayout()->createBlock("cms_block")->setBlockId("static/block/id")->toHTML();

• $this->getLayout()->createBlock("cms/block")->setBlockId("static_block_id")->toHTML();

87. Which of the following does NOT return an instance of a helper object

Answers:

• Mage::app()->getLayout()->createBlock(‘core/template') ->helper('customer');

• Mage::app()->getLayout()->helper('customer');

• Mage::app()->helper(‘customer’);

• Mage::helper('customer');

88. How will you add/remove content from core’s system.xml file?

Answers:

• You can do that by overriding system.xml configuration

• You can do that by modifying system.xml configuration

• You can do that by creating system.xml configuration

• (none of these answers are correct)

89. True or False? Changes made to the product option array will NOT be saved by the item.

Answers:

• False

• True

90. If you sell different products in a bundle, Where do you add a new options to a bundle product?

Answers:

• From the products management grid

• The Associated Products section of the Product Edit Page

• The Catalog section of the System Configuration

• The Bundle Products section of the Product Edit Page

91. These are blocks created for the sole purpose of assigning visual structure to a store page such as header, left column, main column and footer.

Answers:

• Frontend Blocks

• Content Blocks

• Structural Blocks

• Fallback Blocks

92. By default Magento uses 4 main sales documents. What are they, in order of when they are created?

Answers:

• Orders, Invoices, Creditmemos, Transactional Emails

• Quotes, Orders, Creditmemos, Transactions

• Quotes, Orders, Invoices, Creditmemos

• Transactions, Payments, Orders, Creditmemos

93. Which of the following will correctly translate the value of the label node?

Answers:

• <parent> <translate> <label>Value</label> </translate> </parent>

• <parent> <labelxtranslate>Value</translatex/label> </parent>

• <parent translate="label"> <label>Value</label> </parent>

• <parent> <label translate="true">Value</label> </parent>

94. The __________ holds the whole product configuration and is used as a compact record to move a product from one list to another.

Answers:

• stopRequest

• sellRequest

• buyRequest

• holdRequest

95. When creating an attribute, which of the following catalog input types can be used in layered navigation?

Answers:

• None of the above

• Price

• Date

• All of the above

• Yes/No

96. What are the steps to sending a newsletter?

Answers:

• Add CMS Static Block, Embed block into CMS Page, Send Newsletter

• Add New CMS Page, Send the Newsletter

• Create a template, Queue for Sending

• Create Newsletter, Enter Recipients, Click Send

97. Which one of the following xpaths can be read using Mage::getStoreConfig('some/value')?

Answers:

• default/some/value

• some/value

• some/value/default

• global/default/some/value

• stores/some/value

98. How do you completely disable a module in Magento?

Answers:

• Edit the module's configuration [module]/etc/config.xml

• Edit the configuration file located in app/etc/modules

• Go to System > Configuration > Advanced and change the state to "Disable"

99. When creating your own custom payment method, which module does it generally depend on and should be configured for correct module loading order?

Answers:

• Mage_Payment_Method

• Mage_Method_payment

• Mage_Billing

• Mage_Payment

100. How do you get the website's URL?

Answers:

• Mage::getStoreConfig('web/unsecure/base_url');

• Mage::getStoreConfig('secure/web/base_url');

• Mage::getStoreConfig('web/secure/url');

• Mage::getStoreConfig('web/unsecure/url');

• Mage::getStoreConfig('unsecure/web/base_url');

101. What is a Frontend Block?

Answers:

• Blocks that produce the actual content inside each structural block.

• Blocks created for the sole purpose of assigning visual structure to a store page such as header, left column, main column and footer.

• An element which creates the visual output either by assigning visual structure or by producing the actual content.

• The tool with which you can assign content blocks to each structural block you create.

102. Which of the following is called to apply taxes on the product view page?

Answers:

• Mage_Tax_Model_Sales_Total_Quote_Tax

• Mage_Sales_Model_Quote_Address_Total_Tax

• Mage_Catalog_Model_Product_Type_Price

• Mage_Tax__Helper_Data

103. Is it mandatory to give Namespace while creating custom module in Magento?

Answers:

• No

• Yes

104. Which code snippet is used to show products labeled as "new" on your front page?

Answers:

• {{block type="catalog/product_list" name="home.catalog.product.list" alias="products_homepage" template="catalog/product/list.phtml"}}

• {{block ="catalog/product_list" name="home.catalog.list" alias="homepage"catalog/product/list.phtml"}}

• {{block type="catalog/product_new" name="home.catalog.product.new" alias="product_homepage" template="catalog/product/new.phtml"}}

• {{block type="catalog/product_list" name="home.catalog.product.list" alias="products_homepage" category_id="4" template="catalog/product/list.phtml"}}

105. If you have mutliple people that need access to the Magento backend, how do you restrict access to specific users?

Answers:

• Magento licensing only allows 2 admin users

• Magento comes with a Permissions based system that allows definition of users and assigned roles

• Magento doesn't allow mutliple people to be signed on at the same time

• Magento requires a 3rd party ACL extension to allow multiuser access

106. What is the difference between a simple product type and a virtual product type?

Answers:

• Simples can hold inventory, virtual products cannot

• Virtual Products cannot have a price associated to them

• Simple products have less complex data containers

• Virtual Products can't be sold in the US

107. How do you Embed a Static Block in a CMS page?

Answers:

• Use the block directive {{block id="block_identifier"}}

• The CMS Page section of the System Configuration

• Call the developer

• Use the wysiwyg editor

108. Which code snippet is used to show one category on your front page?

Answers:

• {{block type="catalog/product_list" name="home.catalog.product.list" alias="products_homepage" category_id="4" template="catalog/product/list.phtml"}}

• {{block type="catalog/product_list" name="home.catalog.product.list" alias="products_homepage" template="catalog/product/list.phtml"}}

• {{block ="catalog/product_list" name="home.catalog.list" alias="homepage"catalog/product/list.phtml"}}

• {{block type="catalog/product_new" name="home.catalog.product.new" alias="product_homepage" template="catalog/product/new.phtml"}}

109. The design team wants to show what the t-shirts are made on the product page. What are 2 ways to accomplish this?

Answers:

• Change the names of all the bundled products

• Add the fabric composition to the product description, or create a new product attribute

• Add a URL Rewrite for the Fabric Composition

• Use the composition directive {{composition id="identifier"}}

110. How to add review list on product page of Magento ?

Answers:

• < ?php echo $this->getReview('product') ? >

• < ?php echo $this->getChildHtml('reviews') ? >

• < ?php echo $this->getProduct('reviews') ? >

111. Which code snippet is used to show ALL products in your catalog on your front page?

Answers:

• {{block type="catalog/product_new" name="home.catalog.product.new" alias="product_homepage" template="catalog/product/new.phtml"}}

• {{block type="catalog/product_list" name="home.catalog.product.list" alias="products_homepage" template="catalog/product/list.phtml"}}

• {{block type="catalog/product_list" name="home.catalog.product.list" alias="products_homepage" category_id="4" template="catalog/product/list.phtml"}}

• {{block ="catalog/product_list" name="home.catalog.list" alias="homepage"catalog/product/list.phtml"}}

112. To write a custom SQ: query in Magento is very easy, we just need to call:

Answers:

• $db = Mage::getSingleton('core/resource')->getConnection('core_write'); $result=$db->query("SELECT * FROM PCDSTable");

• $db = Mage::getSingleton('core/resource')->getConnection('core_write'); $result=$db->fetch_query("SELECT * FROM PCDSTable");

• $db = Mage::getSingleton('core/resource')->getConnection('core_write'); $result=$db->run_query("SELECT * FROM PCDSTable");

• $db = Mage::get_configData('core/resource')->getConnection('core_write'); $result=$db->run_query("SELECT * FROM PCDSTable");

113. How to include CMS block in template file(.phtml)

Answers:

• $this->getLayout()->setBlockId("static_block_id")->createBlock("cms/block")->toHTML();

• $this->getLayout()->setBlockId("static/block/id")->createBlock("cms_block")->toHTML();

• $this->getLayout()->createBlock("cms/block")->setBlockId("static_block_id")->toHTML();

• $this->getLayout()->createBlock("cms_block")->setBlockId("static/block/id")->toHTML();

114. When changes are made to more than one of a collection’s items using "setData('some', 'value')", which of the following methods will save the changes in the collection?

Answers:

• $collection->save()

• $collection->saveAllItems()

• $collection->saveItems()

• $collection->saveAll()

115. In the context of a template file, which is the proper method of translating the following string:  "Buy a ".$product->getName()." today!"

Answers:

• Mage::helper('catalog')->__('Buy a {{product}} today!', array('product' => $product->getName());

• $this->__('Buy a %s today!', $product->getName());

• Mage::translate("Buy a ".$product->getName()." today!");

• $this->__("Buy a {$product->getName()} today!");

116. Which of the following does NOT return an instance of a helper object

Answers:

• Mage::helper('customer');

• Mage::app()->getLayout()->helper('customer');

• Mage::app()->helper(‘customer’);

• Mage::app()->getLayout()->createBlock(‘core/template') ->helper('customer');

117. What actions are necessary to make that would enable the profiler.

Answers:

• System - Manage Stores - Debug/Profiler set Yes and then [your-website]/index.php uncomment Varien_Profiler::enable();

• System Configuration - Developer Tab - Debug/Profiler set Yes and then [your-website]/index.php uncomment Varien_Profiler::enable();

• Customer - Manage Customers

• System Menu - Permissions - Debug/Profiler set Yes and then [your-website]/index.php uncomment Varien_Profiler::enable();

118. How do you completely disable a module in Magento?

Answers:

• Edit the module's configuration [module]/etc/config.xml

• Go to System > Configuration > Advanced and change the state to "Disable"

• Edit the configuration file located in app/etc/modules

119. Which of the following will correctly translate the value of the label node?

Answers:

• <parent> <labelxtranslate>Value</translatex/label> </parent>

• <parent> <translate> <label>Value</label> </translate> </parent>

• <parent> <label translate="true">Value</label> </parent>

• <parent translate="label"> <label>Value</label> </parent>

120. Which of the these block methods is the best one to override when you need to customize how the block’s HTML is rendered?

Answers:

• setLayout()

• toHtml()

• _toHtml()

• renderLayout()

121. How do you get the website's URL?

Answers:

• Mage::getStoreConfig('secure/web/base_url');

• Mage::getStoreConfig('unsecure/web/base_url');

• Mage::getStoreConfig('web/secure/url');

• Mage::getStoreConfig('web/unsecure/base_url');

• Mage::getStoreConfig('web/unsecure/url');

122. In which database table could you find the order state?

Answers:

• sales_flat_order

• sales_flat_order_state

• sales_flat_order_status_history

• sales_flat_order_status

123. What happens when you edit an existing order using the order management page?

Answers:

• A form appears that allows you to edit all information on the current order

• A form appears that allows you to edit shipping information of the current order

• Depending on the order status, different editing forms appear for the current order

• The current order is canceled and a new order is created from scratch based on the current order’s data

124. What type of Magento class is an API resource?

Answers:

• Resource model

• Controller

• Model

• Helper

125. Which class is extended to render a drop-down in admin forms?

Answers:

• Mage_Core_Block_Abstract

• Varien_Data_Form_Abstract

• Mage_Adminhtml_Block_Template

• Mage_Adminhtml_Block_Abstract

• Mage_Adminhtml_Block_Widget