Do you know that? Step away from your computer and get some sunlight. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Web Designing category

Test answers for Adobe After Effects 7.0 Test 2016

(48) Last updated: June 14
Upwork (oDesk) • Web Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

48 Answered Test Questions:

1. The positions of effect points are based on the coordinate system of the layer and not on the coordinate system of the composition.

Answers:

• True

• False

2. Which Transform option should be chosen to rotate a layer along a motion path?

Answers:

• Auto-Orient Rotation

• Rotation

• Position

• Anchor Point

3. Which among the following is not a mask mode?

Answers:

• Lighten

• Darken

• Brighten

• Difference

4. Which mask is previewed and rendered faster than any other kind of drawn mask?

Answers:

• Rectangular

• Oval

• Bezier

• Circular

5. At least _________ layers should be selected in order to distribute layers.

Answers:

• Two

• Three

• Four

• Five

6. The lock layer can be moved by alignment or distribution option.

Answers:

• True

• False

7. Which among the following is not a render effect?

Answers:

• Audio waveform

• Audio spectrum

• Beam

• Blend

8. What is the maximum number of masks that can be applied to a single layer in an After Effects 7.0 composition?

Answers:

• 512

• 256

• 128

• 127

9. What would happen, if the feather width is set to 25, using the mask feather property?

Answers:

• The feather extends 25 pixels inside the mask edge

• The feather extends 25 pixels outside the mask edge

• The feather extends 10 pixels inside and 15 pixels outside the mask edge

• The feather extends 12.5 pixels inside and 12.5 pixels outside the mask edge

10. Which audio effects repeats the sound in audio footage after a specified amount of time?

Answers:

• Backward

• Delay

• Bass

• Stereo mixer

11. Why is the film strip format used?

Answers:

• To edit uncompressed footage in photoshop

• To save the sound along with the footage

• To save transparency mask in the footage

• None of the above

12. Which effect has been applied on Figure B from the given as in Figure A in the diagram?

Answers:

• Mirror

• Motion Blur

• Motion Tile

• None of the above

13. Which layer property has the preserve frame aspect ratio feature?

Answers:

• Position

• Scale

• Anchor point

• Rotation

14. Open path cannot create transparent area for a layer.

Answers:

• True

• False

15. What is the maximum composition resolution supported by After Effects?

Answers:

• 4000x4000 pixels

• 30000x30000 pixels

• 1024x768 pixels

• 800x600 pixels

16. How can the result in Figure B be achieved from the given in Figure A in the diagram?

Answers:

• By setting the saturation to -100

• By setting the light to -100

• By setting the Hue to -100

• By turning on colorize option in the Hue saturation dialog box

17. Still Image layer cannot be time stretched.

Answers:

• True

• False

18. What does select label group mean?

Answers:

• Select several layers of one color

• Select several layers with the same effect

• Select several layers using the same mask

• Select several layers using the same audio effects

19. When a color value is keyed out, all pixels that have similar color become transparent. What is this technique called?

Answers:

• Luma key

• Color key

• Image matte

• Difference Matte

20. Trimming a still image layer simply changes the length of time the image displays in the composition, without affecting the displayed portion of the image.

Answers:

• True

• False

21. What would be the outcome if drop shadow effect is applied in photoshop layer and then files are imported into After Effects?

Answers:

• After Effects does not support Adobe Photoshop layer effects

• The layer effect will be imported but cannot be edited in the After Effects control window

• The effect will be imported and can be edited in the After Effects control window

• None of the above

22. Which effect is used to adjust an image's position in an imaginary 3D space, add depth or create an adjustable z-axis?

Answers:

• Perspective effects

• Style effects

• Render effects

• None of the above

23. ____________ are used primarily to create and control animation in After Effects.

Answers:

• Keyframes

• Layers

• Filters

• None of the above

24. Which among the following is not a type of mask and cannot be drawn?

Answers:

• Rectangular

• Oval

• Bezier

• Surface

25. Which of the following layers will be used for applying an effect to many layers at once?

Answers:

• Composition

• Footage

• Solid

• Adjustment

26. What is the standard sampling rate for compact disc audio?

Answers:

• 44.100 Khz

• 22.050 Khz

• 48 Khz

• 32 Khz

27. Which masking mode is used in the given diagram?

Answers:

• Intersect

• Add

• Difference

• None of the above

28. What settings should be made in the path text to shift the text as in Figure A to that as in Figure B, in the given diagram?

Answers:

• Tracking

• Kerning

• Baseline shift

• Horizontal shear

29. What render settings should be used if only the part of the composition should be rendered?

Answers:

• Length of composition

• Field render

• Work area only

• None of the above

30. What is speeding up or slowing down a layer in After Effects called?

Answers:

• Clipping

• Time stretching

• Trimming

• None of the above

31. Which options renders one ninth of the pixels contained in the full resolution image in the composition setting dialog box?

Answers:

• Full resolution

• Half resolution

• Third resolution

• Quarter resolution

32. What tracks the specified range of bumpy movement and then adjusts the layer anchor point or rotation?

Answers:

• Minimax

• Motion blur

• Motion stabilizer

• Motion tile

33. Which of the following is not a shape type for Path text?

Answers:

• Rectangle

• Circle

• Bezier

• Line

34. Which of the following command is not true?

Answers:

• Layer > New > Text Layer

• Layer > New > Solid Layer

• Layer > New > Light Layer

• Camera > Layer >New

35. What would happen if the capture speed is set to 50% of motion sketch as in the given diagram?

Answers:

• After Effects would play back the motion twice as fast as the sketching speed

• It would play back the motion half as fast as sketching speed

• It would play back the motion at the same speed as sketching speed

• It would not accept this value

36. Which among the following is not the method to create a mask in After Effects?

Answers:

• Drawing a path using the tool from the toolbox

• Specifying the dimensions of the mask shape in the mask shape dialog box

• Pasting a path drawn in and copied from another layer or from adobe illustrator or photoshop

• Setting additional remap keyframes

37. Which channel contains the transparency information?

Answers:

• Green

• Blue

• Alpha

• All of the above

38. Which among the following is a visual effect and not an audio effect and must be applied to a video layer?

Answers:

• Audio waveform

• Delay

• Levels

• Backward

39. A mask cannot be locked.

Answers:

• True

• False

40. What would be used to add color to a background or create simple graphic images using mask and layer properties?

Answers:

• Keying

• Preserve transparency

• Masking

• Solid layer

41. What should be done to refresh a window or to remove red border around the composition window as shown in the given diagram?

Answers:

• Release shift key

• Release caps lock key

• Release Alt key

• Release Enter key

42. In the given diagram, which part is being denoted by A?

Answers:

• Level controls

• Audio option menu

• Level values

• VU meter

43. What quality option should be used if rendering should be done at reduced resolution?

Answers:

• Draft

• Best quality

• Wireframe

• None of the above

44. Which effect cannot be applied to a mask shape?

Answers:

• Path text

• Fill (close path only)

• Stroke

• Smear (open path only)

45. Which of the following text types will be used in order to animate the text along the perimeter of the circle?

Answers:

• Basic text

• Number text

• Path text

• None of the above

46. What does the term "nesting" mean in After Effects?

Answers:

• The process of importing multiple images sequence as footage

• The process for animating a still image

• The process of adding composition to another composition

• The process of saving the composition for the future use

47. For which file format does After Effects automatically convert empty area in to an alpha channel?

Answers:

• BMP

• AI

• GIF

• None of the above

48. Which type of mask is shown in the given image?(Based on Adobe After Effects 7.0)

Answers:

• Rectangular

• Oval

• Bezier

• Circular