Do you know that? 40% freelancers report having troubles getting paid wages they are owned next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Web Designing category

Test answers for 3ds Max 7.0 Test 2016

(3 / 47, CL) Last updated: May 14
Upwork (oDesk) • Web Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

3 Answered Test Questions:

1. Which material option is turned on to render out a sphere as in the given image?

Answers:

• Wire

• 2 sided

• Face map

• Faceted

2. Changing the percentage of particles in the viewport display of parray affects the number of particles at rendertime.

Answers:

• True

• False

3. Which among the following is not a shape type for standard particles in a parray?

Answers:

• Cube

• Cylinder

• Sphere

• Special


47 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
4. Which modifier adds thickness to a surface?

Answers:

• Taper

• FFD(box)

• Bend

• Shell

5. Which space warp forces particles to move along a spline?

Answers:

• Vortex

• Drag

• Path Follow

• Displace

6. Which parameter is increased to soften the shadow edges for a standard omni light?

Answers:

• Sample range

• Multiplier

• Bias

• None of the above

7. Which particle system has a feature of Particle view?

Answers:

• Parray

• Super spray

• PFsource

• Pcloud

8. Which among the following is a type of atmospheric apparatus?

Answers:

• Boxgizmo

• Torusgizmo

• Conegizmo

• None of the above

9. What is essential for using a morpher modifier?

Answers:

• The base object and the morph target should have same material

• The base object and the morph target should be located at the same position

• The base object and the morph target should have same vertex count

• None of the above

10. Which is a default renderer in 3dsmax?

Answers:

• Brazil

• Mental ray

• Scanline

• VUE File

11. In the mental ray color selector, R G B values can vary between:

Answers:

• 0 to 1

• 0 to 10

• 0 to 100

• 0 to 255

12. Which among the following is a non-rendering object?

Answers:

• Torus

• Teapot

• Dummy

• Mesher

13. Which type of light is shown in the given diagram?

Answers:

• Target direct

• Target Spot

• Omni

• Skylight

14. Which lighting setup is represented by the given diagram?

Answers:

• Sunlight

• Daylight

• Skylight

• IES Sun

15. Matte objects do not receive shadows.

Answers:

• True

• False

16. Wire parameter is used to:

Answers:

• Render the object in a wireframe mode

• Animate the topology of wireframe of an object

• Animate the color during the wire rendering mode

• Link any animatable parameters from one object to another in the viewport

17. Which among the following is a photometric light?

Answers:

• Free spot

• Free direct

• Free area

• Skylight

18. Which output format is used to save the z-depth of an object while rendering?

Answers:

• TGA

• EPS

• BMP

• RLA

19. The glow around the teapot rendering in the shown figure is:

Answers:

• Environment effect

• Brightness and contrast

• Lens effect

• Color balance

20. Track view curve-editor is used for viewing and editing the animation keys.

Answers:

• True

• False

21. A matte object is invisible, but blocks any geometry as well as background behind it during rendering.

Answers:

• True

• False

22. Which among the following is not a material type?

Answers:

• Combustion

• Shellac

• Morpher

• Raytrace

23. What is used to turn off the selection for sub-objects whose normals are not visible in the viewport?

Answers:

• Lock handles

• Flip Normals

• Ignore backfacing

• Hide selected

24. Which among the following is not a sub-object of editable mesh although it is a sub-object of editable poly?

Answers:

• Vertex

• Edge

• Border

• Polygon

25. Which option is not available in a reference coordinate system list?

Answers:

• View

• Screen

• Area

• Parent

26. Which modifier has been used to deform the shape of the teapot in the given diagram?

Answers:

• FFD

• Taper

• Bend

• Twist

27. Which among the following is not a boolean type?

Answers:

• Union

• Subtraction

• Intersection

• Exclusion

28. Which light is used to simulate omnipresent daylight?

Answers:

• Target direct

• Omni

• Free direct

• Skylight

29. How is rendering processed by a scanline renderer?

Answers:

• As a series of vertical lines

• As a series of horizontal lines

• Bucket rendering

• None of the above

30. The value of Falloff always remains greater than the value of hotspot for a standard spot light.

Answers:

• True

• False

31. Volume fog is based on the camera's environment range values.

Answers:

• True

• False

32. Which particle system does the icon in the given diagram represent?

Answers:

• Super spray

• Spray

• Parray

• Blizzard

33. Which among the following is not a mapping type in the modifier uvw mapping?

Answers:

• Patch

• Shrink wrap

• XYZ to UVW

• Cylindrical

34. Which reactor component does the icon in the given figure represent?

Answers:

• Hinge

• Carwheel

• Wind

• Toycar

35. Which space warp should bind the particle system in order to achieve the results as in the given diagram?

Answers:

• Gravity

• Wind

• Vortex

• Motor

36. Which option is turned on in order to fix the distorted display of plane in perspective viewport 1, so that it appears as the perspective viewport 2?

Answers:

• Show safe frame

• viewport Clipping

• Texture Correction

• Disable view

37. How is the sliding key different from the planted key in character studio?

Answers:

• Sliding keys have an ik blend of 1

• Sliding keys are in object space

• Sliding keys are not joined to previous ik key

• None of the above

38. Which controller should be used on the position of the object in order to animate its movement along a spline?

Answers:

• Position constraint

• Path constraint

• Slavepos

• Position XYZ

39. The interface shown in the given diagram is a:

Answers:

• Curve editor

• Dope sheet editor

• Material editor

• Particle view

40. Freeform is another name for Footsteps animation in character studio.

Answers:

• True

• False

41. Which material creates the flat shading cartoon effect?

Answers:

• Raytrace

• Ink 'n paint

• Blend

• Double sided

42. Which shadow is not supported by mental ray?

Answers:

• Area shadow

• Raytrace shadow

• Shadow map

• All of the above

43. What is the following type of patch surface available in grid form?

Answers:

• Square patch

• Tri patch

• Rect patch

• Spherical patch

44. Which parameter is used to control the intensity of the light?

Answers:

• Decay

• Multiplier

• Attenuation

• Density

45. Which modifier helps to convert a 2d shape into a 3d object?

Answers:

• Bend

• Extrude

• Flex

• FFD(box)

46. Which PSD file mode is not supported by 3ds max?

Answers:

• RGB

• Grayscale

• CMYK

• None of these

47. Which among the following is a 3d map type?

Answers:

• Checker

• Noise

• Gradient

• Swirl

48. Which modifier has been used on shape 1 in order to get mesh 2 in the given diagram?

Answers:

• Extrude

• Bevel

• Taper

• Lathe

49. Which boolean function has been used on spline 1 and 2 in order to get spline 3 in the given diagram?

Answers:

• Union

• Subtraction

• Intersection

• None of the above

50. The selected handle in the given diagram is an example of:

Answers:

• HI solver

• HD solver

• IK solver

• None of the above