Do you know that? 8% freelancers want to return to full-time employment next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Third Party Tests category

Test answers for PBwiki Test 2016

(60) Last updated: January 27
Upwork (oDesk) • Third Party Tests
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

60 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. A ____ can edit pages and revert pages to previous versions. They can also upload new files and create new pages. They cannot perform any action that cannot be undone.

Answers:

• Administrator

• Editor

• Writer

• Reader

2. On a _____ wiki anyone can see the pages and files on the wiki.

Answers:

• Public

• Private

3. The ____ tab lets you make changes to your wiki page.

Answers:

• Edit

• View

• Settings

• Help

4. Turning on the _______ setting allows only administrators to view a page.

Answers:

• Writable pages

• Lockable pages

• Admin mode

• Hidden pages

5. True or False: PBwiki titles can be changed.

Answers:

• True

• False

6. You can upload multiple files on a wiki by going to "Upload/View Files" and clicking on the ________ link.

Answers:

• Add multiple files!

• Browse

• Add more than one file

• Files, files, files

7. The ____ shortcut saves the page.

Answers:

• Control +Enter

• Control + S

• Control + /

• Control + D

8. The ______ plugin allows you to easily add citations to your wiki page.

Answers:

• Citations

• Bibliography

• Footnote

• Resources

9. True or False: You can retain page comments if you rename a page.

Answers:

• True

• False

10. The _____ menu allows admins to invite people to the wiki with writer level access.

Answers:

• Folder

• Sidebar

• Share

• Recent Activity

11. A ______ editor is a type of wiki editor.

Answers:

• WYGIWYS

• WYWINWYS

• OMGBBQ

• WYSIWYG

12. The ______ box on my PBwiki Accounts allows me to add multiple wikis to my PBwiki Accounts.

Answers:

• Share a Wiki

• Add a Wiki

• Invite a wiki

• Join a wiki

13. Turning on the _______ setting allows only administrators to edit a page.

Answers:

• Writable pages

• Lockable pages

• Admin mode

• Hidden pages

14. True or False: Email addresses are case-sensitive:

Answers:

• True

• False

15. True or False: A premium wiki has access to the color picker tool.

Answers:

• True

• False

16. To link to a page on your wiki, you will need to choose the _____ link type.

Answers:

• Wiki Page

• URL

• E-mail

• External

17. Your organization has a strong spam filter. ______ emails from pbwiki.com will allow them to come through.

Answers:

• blacklisting

• whitelisting

• redlisting

• filtering

18. A plugin is.

Answers:

• a plug you put into the wall to power electrical devices

• a small applet or program that can be viewed by your browser and displays various types of content.

• a product made by PBwiki

• a product made by the Glade company that you can use on wikis

19. The _____ menu tracks changes made to a wiki.

Answers:

• Folder

• Sidebar

• Share

• Recent Activity

20. _____ are characters not allowed in page names.

Answers:

• A, B, C

• x, y, z

• [,],?

• |,/,\,'

21. A plugin from Google's directory of plugins can be added to your wiki using the _______ plugin.

Answers:

• HTML

• Recent Activity

• Any Google Gadget

• Footnotes

22. Wiki logo images can only be _______ in height.

Answers:

• 40 pixels

• 60 pixels

• 200 pixels

• 10 pixels

23. True or False: PBwiki wiki URLs can be changed.

Answers:

• True

• False

24. The Table of Contents plugin bases its hierarchy on _____.

Answers:

• Fonts

• Font Style

• Format Headings

• Font Color

25. The _____ button in edit mode allows you to work "behind the scenes" on your wiki page.

Answers:

• HTML

• Source

• Classic Mode

• CSS

26. The ______ link will bring you to the administrative functions of a specific wiki.

Answers:

• Settings

• Help

• Admin

• Properties

27. An ______ is a trusted helper who is highly privileged on the wiki. They can rename or delete pages, files and folders. They cannot alter user permissions. They should be highly trusted, since they can delete your data irrevocably.

Answers:

• Administrator

• Editor

• Writer

• Reader

• Page-level

28. The "PB" in PBwiki originally stood for..?

Answers:

• Lead

• Pretty Broken

• Powder Blue

• Peanut Butter

29. I can log into my PBwiki Accounts by going to:

Answers:

• mypbwiki.com

• pbwikiAccounts.com

• my.pbwiki.com

• mypbwiki.co.uk

30. True or False: Renaming a page breaks all links to that page.

Answers:

• True

• False

31. The ______ checkbox on my PBwiki Accounts allows me to set wiki-wide notification settings.

Answers:

• Preferences

• Notifications

• Enable Notifications

• Disable Notifications

32. The ______ setting on my wiki allows me to set just my notification settings.

Answers:

• Preferences

• Notifications

• Enable notifications

• Disable notifications

33. A _____ user has no special access to any part of the wiki until they are explicitly given access to a page or a folder with the Custom Security setting.

Answers:

• Administrator

• Editor

• Writer

• Reader

• Page-level

34. To link to an external website, you will need to chose the _____ link type.

Answers:

• Wiki Page

• URL

• E-mail

• External

35. ______ are browsers PBwiki supports.

Answers:

• Netscape

• Opera

• Firefox

• Internet Explorer

36. Tagging a page _____ will make it appear as a template.

Answers:

• template

• Template

• TeMpLaTe

• T3mpl4t3

37. The ______ plugin allows you to easily insert HTML code on your wiki page.

Answers:

• Insert HTML

• Insert Code

• HTML-Mode

• Recent Visitors

38. Who can delete a comment?

Answers:

• Admins

• Writers

• Readers

• All of the above

39. True or False: PBwiki offers RSS feeds of wiki pages.

Answers:

• True

• False

40. Checking the box labeled "_____" will enable you to sort your table.

Answers:

• Organize my table

• Table Sort

• Sort Table

• Allow Sorting

41. A ______ is a snapshot of your computer screen.

Answers:

• Screen Picture

• Screenshot

• Picture

• Screen Film

42. Choose "Image Properties" and enter the text into the "Alternative Text" field will create an ______ on your image.

Answers:

• alt tag

• html tag

• align tag

• font tag

43. True or False: PBwiki 2.0 uses invite keys.

Answers:

• True

• False

44. The _____ menu allows users to sort their wiki pages into groups.

Answers:

• Folder

• Sidebar

• Share

• Recent Activity

45. On a _____ wiki only invited users can see the pages and files on the wiki.

Answers:

• Public

• Private

46. The ______ link allows you to see a list of all pages on your wiki.

Answers:

• See all Pages

• Wiki Pages

• Pages

• View all Pages

47. You can set a wiki logo by going to _______ and then clicking on the  ______ link.

Answers:

• settings, logo

• settings, colors

• Edit, logo

• Edit, colors

48. The ______ is a special wiki page that appears in the right panel section of all wiki pages.

Answers:

• Front Page

• Edit Mode

• Sidebar

• Recent Activity

49. _______ are acceptable image types for profile picture uploads.

Answers:

• jpeg

• png

• gif

• doc

50. True or False: PBwiki Accounts passwords are case-sensitive:

Answers:

• True

• False

51. True or False: You can upload videos to a PBwiki.

Answers:

• True

• False

52. A _____ cannot make any modifications at all to a wiki. They can view pages, RSS feeds, and files. They can also see the history of changes that have been made to a page.

Answers:

• Administrator

• Editor

• Writer

• Reader

• Page-level

53. To link to an email address, you will need to choose the _____ link type.

Answers:

• Wiki Page

• URL

• E-mail

• External

54. True or False: You can still create a 1.0 wiki.

Answers:

• True

• False

55. The ______ menu allows me to change the colors of a table cell.

Answers:

• Cell colors

• Cell properties

• Table colors

• Table settings

56. The HTML for creating an anchor link is_______.

Answers:

• <a> </a>

• <p> </p>

• <anc> </anc>

• </br>

57. The ____ shortcut puts keyboard focus in the search box.

Answers:

• \

• S

• /

• s

58. Users could be invited to 1.0 wikis through _______.

Answers:

• invite key

• magic URL

• PBwiki Accounts

• password

59. The _______ link on your wiki allows you to access a list of your files and rename or delete them.

Answers:

• Files

• Images and Files

• Wiki Files

• Upload/View Files

60. What is the wiki shortcut to insert a link?

Answers:

• control+L

• control+d

• control+M

• control+0