Do you know that? biggest challenge for 41.8% freelancers is to find clients next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Third Party Tests category

Test answers for PBwiki - Pages and Files Test 2016

(25) Last updated: January 27
Upwork (oDesk) • Third Party Tests
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

25 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. True or False: You can drag and drop files and pages into folders.

Answers:

• True

• False

2. Users can upload multiple files by:

Answers:

• Clicking the "Upload Multiple Files" link.

• Clicking on the "Upload files" button and selecting multiple files to upload.

• Users cannot upload multiple files.

3. What utilization of our product is best served by the new FiaF offering?

Answers:

• Project Management

• Design and Marketing Firms Sharing with Clients

• Intranet/Extranet

• All of the Above

4. Premium_2 (gold) wikis come with ______ of storage space for files.

Answers:

• 10 GB

• 2 GB

• 5 GB

• 1 GB

5. The folder menu on the left side of the screen sorts by:

Answers:

• Date created

• Date last modified

• Number of Items in the folder

• Alphabetically

6. The basic premium_4 (business) package comes with _____ of storage space for files.

Answers:

• 10 GB

• 2 GB

• 5 GB

• 1 GB

7. True or False: Wiki pages count towards your overall storage space allotment on the wiki.

Answers:

• True

• False

8. True or False: Files in a Folder feature is only available to Business Edition wikis once they have paid.

Answers:

• True

• False

9. From the "New" button, you can:

Answers:

• Create a folder

• Add a new plugin

• Create a new page

• Add a new user

10. A user can find the amount of storage space used/left on their wiki ___________.

Answers:

• On the upper right hand corner of the Pages and Files page

• On the upper right hand corner of the FrontPage

• On the upper right hand corner of the Upload/View Files page

• On the upper right hand corner of the Settings page

11. True or False: The "Move" button in the file and page management area is for moving items around on wiki pages.

Answers:

• True

• False

12. True or False: You can set security on files.

Answers:

• True

• False

13. True or False: If a file is added to a folder it is given the same security settings of that folder.

Answers:

• True

• False

14. True or False: Deleting a folder deletes all of the pages and files inside the folder

Answers:

• True

• False

15. The link to get to your pages and files on the wiki (Found in the upper right hand corner of the wiki) is now called________.

Answers:

• Files & Pages

• Pages & Files

• Upload/View Files

• Upload/View Pages

16. Premium_1 (silver) wikis come with _____ of storage space for files.

Answers:

• 10 GB

• 2 GB

• 5 GB

• 1 GB

17. True or False: Videos embedded on your wiki through Fliqz or Youtube count towards your overall stroage space allotment on the wiki

Answers:

• True

• False

18. True or False: A wiki page or file can "live" in more than one folder

Answers:

• True

• False

19. The "Unfiled Items" section contains:

Answers:

• Wiki users not associated with a folder

• Wiki tags and templates that are not associated with a folder

• Wiki pages and files that are not associated with a folder

• Wiki folders that have no items associated with them

20. With this release, PBwiki now offers support for placing files into folders

Answers:

• True

• False

21. True or False: It is impossible to revert a wiki page back to an older version fo the page.

Answers:

• True

• False

22. True or False: When you upload a new version of a file, the FiaF feature tracks old revisions and allows people to see the old file as well.

Answers:

• True

• False

23. Premium_3 (platinum) wikis come with _____ of storage space for files

Answers:

• 10 GB

• 2 GB

• 5 GB

• 1 GB

24. With this release, PBwiki offers support for nested (hierarchical) folders

Answers:

• True

• False

25. Free (baseline) wikis come with _____ of storage space for files.

Answers:

• 10 GB

• 1 MB

• 10 MB

• 1 GB