Do you know that? Do not accept every project you are offered. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Third Party Tests category

Test answers for ooVoo Web API Test 2016

(1 / 18) Last updated: February 28
Upwork (oDesk) • Third Party Tests
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

1 Answered Test Questions:

1. Which Url is used to get videoCalls web service?

Answers:

• https://api.oovoo.com/rooms/<roomID>/videoCalls

• https://api.oovoo.com/rooms/<roomID>/?webservice=videoCalls

• https://api.oovoo.com/rooms/<roomID>/webservices/videoCalls


18 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
2. Which properties are required for room creation?

Answers:

• roomID

• instanceKey

• displayName

• useActiveXorApplet

3. Which languages are supported for the text that are included in the room?

Answers:

• English="en"

• Arabic="ar"

• Italian="it"

• Chinese="ch"

4. How do you force the web browser to load the Java Applet instead of the ActiveX control?

Answers:

• set property useActiveXorApplet= "applet"

• Java Applet is used by default

• set property useApplet= "yes"

5. Which method raises an event after execution?

Answers:

• minimizeVideoWindow()

• enableSpeakers()

• endCall()

6. Which method is used to enable speaker volume bar?

Answers:

• enableSpeakersBar()

• enableSpeakers()

• enableSpeakersVolume()

7. What is the maximum number of participants that can be managed by videoCalls web service?

Answers:

• 3

• 5

• 6

• 10

8. Which web service is used to get the call participants list?

Answers:

• participantsArray

• participantList

• videoCalls

9. Which method is used to return the room name?

Answers:

• getProperty('displayName')

• getDisplayName()

• getRoomName()

10. What is "gender" property used for?

Answers:

• to manage access for participants by gender

• to get higher revenues from advertisements

• for statistics

11. How do you increase the volume of a call to max value?

Answers:

• use method setSpeakersVolume(100)

• use method setMicVolume(100)

• it is impossible to increase the volume using Web API methods

12. How do you get name of a participant who has left web room?

Answers:

• use event onParticipantLeft(string id)

• use property participantLeft of room object

• use property participantHistory of room object

13. How often is the information about active video calls is updated?

Answers:

• 1 minute

• 30 seconds

• 30 minutes

• information is updated in real time

14. Which methods can be executed to change settings for a specific participant?

Answers:

• enableCamera

• muteMic

• setMicVolume

• minimizeVideoWindow

• restoreVideoWindow

15. How do you get the details of new participant?

Answers:

• use property participantJoined of room object

• use property participantHistory of room object

• use event onParticipantJoined

16. Which method is used to end a call?

Answers:

• finishCall()

• endCall()

• stop()

17. Which value format is used to set color properties?

Answers:

• rgb(255,180,0)

• #ff6600

• orange

18. How do you catch an event?

Answers:

• set callback function as property for creation object (rcp.onCallEnded="OnCallEndedFunc")

• set event listener based on <script> tag (<script type="text/javascript" for="ooVooWebApi" event=" onCallEnded(duration)">)

• use property onCallEnded of room object

19. Which attributes can be set for participants in the videoCalls web service?

Answers:

• age

• displayName

• gender

• id

• name

• status

• type