Do you know that? 55% of Elance-oDesk freelancers have 6+ years of experience next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Sales and Marketing category

Test answers for Constant Contact Skills Test 2016

(1 / 42) Last updated: December 13
Upwork (oDesk) • Sales and Marketing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

1 Answered Test Questions:

1. Which of the following options are NOT available when you right click on an image while updating the contents of a block in Constant Contact?

Answers:

• Resize

• Add Description

• Add Caption

• Delete


42 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
2. The default value of the Share results field on the Overall Results screen of a survey in Constant Contact is ________.

Answers:

• Yes

• No

• Enable

• Disable

3. An email report's detailed results are available in Constant Contact for ______ days after the email is sent to the contacts.

Answers:

• 50

• 60

• 75

• 85

4. Analyze the image given above.

In Constant Contact, the webpage version created expires after ________ days once your email is sent.

Answers:

• 10

• 20

• 30

• 60

5. Which of the following are NOT required fields while editing a registration form created at the time of creation of an event using Event Marketing in Constant Contact?

Answers:

• First Name

• Last Name

• Email Address

• Country

• Phone

6. While using the Constant Contact API for listing all contacts in your account, a contact's detailed information can be obtained by using the ______ method.

Answers:

• POST

• GET

• TRACE

• HEAD

7. Which of the following question types of the feature of Online Survey of Constant Contact provides an option to include "Other" as a possible answer so that respondents can enter their own text?

Answers:

• Single-Select, Multiple Choice

• Open-Ended text

• Rate Items on a Scale

• Rank Items Numerically

8. Which of the following statements regarding Reporting and Survey Results in Constant Contact is true?

Answers:

• The responses and response ratio for each question of a survey in Constant Contact can be exported to a .doc file.

• If the overall results are exported to an Excel file, comments or text answers from the survey are not displayed.

• Individual Results is a graphic report of all the data in a survey of Constant Contact.

9. Which of the following statements regarding an event in Constant Contact is true?

Answers:

• Event homepage is not a part of the registration process by default.

• The option of Event URL is not available in Constant Contact even after the Event is published.

• Homepage of an Event of Constant Contact supports the feature of including images or links for events that are cancelled or complete.

• Additional invitations can be created even after an event is published.

10. Which of the following elements can be left empty when Atom specification for XML is used to create a new contact in your Constant Contact account?

Answers:

• <id>

• <title>

• <author>

• <updated>

11. Suppose you use the Rank Items Numerically question type in a survey for ranking a list of items in order of priority, what is the default value of 1 as shown in the above image?

Answers:

• Least

• Most

• More

• Less

12. Suppose you want to add new email addresses to the Constant Contact mail list by importing them. Which of the following formats CANNOT be imported?

Answers:

• .CSV

• .XML

• .TXT

• .XLS

13. The responses of participants accessing a survey from the URL on a webpage are shown as anonymous on the survey report.

Answers:

• True

• False

14. While adding a list of contacts for communication in your account, Constant Contact prohibits the use of email addresses that have been purchased.

Answers:

• True

• False

15. Suppose you use the GET method to obtain the list of events in your Constant Contact account. Which of the following elements of XML returns the total number of registrants including the number of guests?

Answers:

• <RegistrationURL>

• <Registered>

• <AttendedCount>

• <CancelledCount>

16. What is the function of the icon, circled in red in the given image, while creating an email in Constant Contact?

Answers:

• It is used to cut a block While creating the content of an email using the Email Marketing feature of Constant Contact.

• It is used to copy a block while creating the content of an email using the Email Marketing feature of Constant Contact.

• It is used to insert an image in a block while creating the content of an email using the Email Marketing feature of Constant Contact.

17. Which of the following ranges of answer options can be included for a poll question on the Online Survey tab in Constant Contact?

Answers:

• 1-5

• 2-5

• 1-10

• 2-10

18. A registration form created while working with Event Marketing in Constant Contact can be edited even when live registrations are going on.

Answers:

• True

• False

19. Which of the following methods is used to obtain permission from an email address owner before adding the email address to your Constant Contact email list?

Answers:

• Authentication

• Autosave

• Confirmed Opt-in

• Language

20. The maximum number of polls that can be published concurrently in Constant Contact is __________.

Answers:

• 5

• 10

• 20

• 50

21. Which of the following statements regarding the Global Colors & Fonts link of Email Marketing in Constant Contact is true?

Answers:

• Changes made using Global Colors & Fonts are applied globally to the email being created using Email Marketing.

• Changes made in individual blocks using Global Colors & Fonts cannot override the Global changes.

• Once the changes are made using Global Colors & Fonts, there is no option to revert to the template's original colors and fonts.

22. Which of the following is a limitation of the answer entered by a respondent for an Open-Ended Text question of a survey in Constant Contact?

Answers:

• Twenty lines of text with 350 characters.

• Five lines of text with 350 characters

• Seven lines of text with 350 characters.

• Thirty five lines of text with 350 characters.

23. Online Surveys in Constant Contact allow filtering survey results up to __________ responses.

Answers:

• 1000

• 1500

• 2000

• 2500

24. It is possible to edit the style sheet of an email created using Email Marketing in Constant Contact.

Answers:

• True

• False

25. Which of the following statements is true when you create a request to upload an image in Constant Contact?

Answers:

• The file name you pass in the <FileName> element need not have an extension.

• The content-type header must match the type of file you are uploading regardless of the actual extension.

• JPG and JPEG cannot be interchanged.

26. If the campaign available in your Constant Contact account is based on custom code, the elements returned by GET method of REST API vary depending on whether the campaign is ________ or ________.

Answers:

• HTML, XHTML

• HTML, XML

• XHTML, XML

27. Which of the following options are available to distribute a survey link?

Answers:

• A survey invitation can be created and emailed to contacts.

• The survey link can be added to a webpage.

• The survey link can be tweeted.

• The only way to view personal data about respondents is to distribute the survey link using Yahoo email.

28. The maximum number of responses that can be received by a poll in Constant Contact is __________.

Answers:

• 5,000

• 10,000

• 15,000

• 20,000

• None of the above

29. Which of the following statements regarding Autosave in Constant Contact is true?

Answers:

• A timestamp is displayed only at the bottom of the Email Layout screen indicating the last time the page was saved.

• If the Cancel button is hit while making changes to a text block, all the changes are discarded even if autosave has already taken place.

• Autosave is turned OFF by default while using Email Marketing in Constant Contact.

30. Which of the following statements regarding polls in Constant Contact is true?

Answers:

• Once the poll is published, the URL link for the poll can be inserted into an email, blog or social networking site.

• A connection can be created between the poll and your Twitter account.

• Once the poll has been published, answer options cannot be added or deleted.

• All of the above.

31. Question-numbering is automatically turned ________ if skip logic is used in an online survey created in Constant Contact.

Answers:

• On

• Off

32. How many contacts does API call return at a time while API is being used for listing members of a contact list in Constant Contact?

Answers:

• 20

• 40

• 50

• 60

33. Which of the following statements is true?

Answers:

• The email addresses being added to your account by importing a file can be added to different lists.

• Duplicate email addresses can be added to a list in Constant Contact.

• Constant Contact saves the list of email addresses permanently and you don't need to re-add contacts to lists each time you send an email.

34. Which of the following third party photo editing environments is available by default in Constant Contact for editing an image being uploaded for a block in Email Marketing?

Answers:

• Adobe Photoshop

• PhotoStudio

• PicMonkey

• Picasa

35. Which of the following options returns value displaying the number of Emails sent but not received by your contacts?

Answers:

• Sent

• Bounces

• Spam Reports

• Clicks

36. What is the width of the standard email template in Constant Contact?

Answers:

• 600 pixels

• 700 pixels

• 800 pixels

• 900 pixels

37. Analyze the following XML used to create a new contact:

<Contact xmlns="http://ws.constantcontact.com/ns/1.0/">
      <EmailAddress>test_100@example.com</EmailAddress>
      <OptInSource>ACTION_BY_CONTACT</OptInSource>
</Contact>

Which of the following statements regarding the <OptInSource> element in the above XML is true?

Answers:

• Contacts added with ACTION_BY_CONTACT option do not receive a welcome email.

• ACTION_BY_CONTACT option is used if you are adding the contacts on their behalf.

• Contacts who are added with ACTION_BY_CONTACT option are included in your "Visitor Signup Report".

38. Suppose you add a custom field in the registration form of an event and select Long Answer as the field type of a question. Long Answer allows the respondent to answer with up to __________ characters.

Answers:

• 100

• 200

• 400

• 500

39. Which of the following statements regarding Email Marketing in Constant Contact is true?

Answers:

• A template showing the Stock image option indicates that there are built-in images in the template that can be used while creating an email using Email Marketing.

• A template that does not show the Stock image option indicates that images cannot be inserted if that template is used for creating an email using Email Marketing.

• A template that does not show the Stock image option indicates that the colors and fonts of emails using that template cannot be customized.

40. Which of the following payment options is available to register for an event using Event Marketing in Constant Contact?

Answers:

• Credit card payment via PayPal

• Check

• At the door

• All of the above

41. The registration details of an event created through Event Marketing in Constant Contact can be downloaded in ________ format.

Answers:

• XML

• CSV

• XLS

• TXT

42. Analyze the image given above.
Which of the following statements is true if the event date is set to 9th October 2010?

Answers:

• The price for anyone who registers for the event before 15th September 2010 is $50.

• The price for anyone who registers for the event on 15th September 2010 is $50.

• The price for guests attending the event with a registrant on 15th September 2010 is $50.

• The basic price for anyone who registers for the event after 15th September 2010 is $50.

43. Which of the following is/are valid statuses that can be used to search for campaigns available in a Constant Contact account?

Answers:

• DRAFT

• RUNNING

• SENT

• All of the above