Do you know that? 15% American freelancers earn $100+/hr next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << oDesk category

Test answers for oDesk Readiness Test for Agency Contractors 2016

(21) Last updated: February 11
Upwork (oDesk) • oDesk
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

21 Answered Test Questions:

1. The oDesk Team application Time Tracker records which of the following?

https://odesk.zendesk.com/entries/23141086

Answers:

• Screenshot of the active screen once per billing segment

• Number of keystrokes

• Number of mouse clicks

• Memo entered by the contractor

• All of the above

2. Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?

https://odesk.zendesk.com/entries/23141928

Answers:

• Allows clients to see when and what their contractors are working on

• Enables automatic billing for hourly contracts

• The oDesk Team application auto-tracks time which can be reviewed in the Work Diary

• Manual time can be added, but isn't guaranteed payment

• All of the above

3. Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?

https://odesk.zendesk.com/entries/23089781

Answers:

• Clients billed automatically each week

• How much to pay and when to pay is at the client's discretion

• Hours worked will show on your profile

• Time-tracking required

• Qualify for the oDesk payment guarantee

4. Which of the following are required for your agency to qualify for guaranteed payment?

https://odesk.zendesk.com/entries/23116462

Answers:

• An hourly contract

• Tracking your time with the oDesk Team application

• Entering relevant memos

• A client with a verified payment method

• All of the above

5. Staffing managers can apply to jobs for you.

https://odesk.zendesk.com/entries/23138747

Answers:

• True

• False

6. Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings?

https://www.odesk.com/info/terms/contractor-policies/

Answers:

• Misrepresenting your skills, experiences, portfolio, etc.

• Submitting boilerplate, placeholder or generic bids or other spam

• Offering to do work that would violate copyrights or terms of service

• Applying when you are not truly qualified

• All of the above

7. Which of the following statements is FALSE about oDesk agencies?

https://odesk.zendesk.com/entries/23140576

Answers:

• Agency contractors work on behalf of an agency on the oDesk platform

• Agencies vary in size; from one person to hundreds of skilled contractors

• Payments made to agency contractors go to the agency rather than the contractor

• Payments made to agency contractors are automatically split by oDesk between the agency and the contractor

• An agency is an organization that sells the services of their agency contractors on oDesk

8. Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?

https://odesk.zendesk.com/entries/23142378

Answers:

• The dispute process only applies to hourly contracts

• If you fail to respond, oDesk will refund the client and suspend your account

• If you reject the dispute, oDesk specialists will review your Work Diary and evaluate it against the criteria of the payment guarantee

• Disputed hours ruled in the client's favor are refunded

• All of the above

9. What happens when a contract ends?

https://odesk.zendesk.com/entries/23121541

Answers:

• You lose access to the Work Diary

• Both users can leave feedback

• The feedback system is double blind, so your client cannot see the feedback you left them until after they have left feedback for you

• Hours will be billed (and disputes may be filed) according to the usual weekly payment schedule

• All of the above

10. Which of the following are NOT permitted on oDesk?

https://odesk.zendesk.com/entries/23065871

Answers:

• Sharing a single account between multiple people

• Opening more than one account on oDesk

• Using a logo or clip art as your profile portrait

• Using a fake name

• All of the above

11. Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?

https://odesk.zendesk.com/entries/23121511

Answers:

• Hours in excess of the weekly limit will not be billed to the client

• You should discuss any need to work beyond your limit with your client

• The weekly limit can be changed by the contractor

• The weekly limit can be changed by the client

• Hours in excess of the weekly limit are not guaranteed payment

12. What happens when a contract ends?

https://support.odesk.com/entries/23121541

Answers:

• You lose access to the Work Diary

• Both users can leave feedback

• The feedback system is double blind, so your client cannot see the feedback you left them until after they have left feedback for you

• Hours will be billed (and disputes may be filed) according to the usual weekly payment schedule

• All of the above

13. Which of the following statements is FALSE about oDesk agencies?

https://support.odesk.com/entries/23140576

Answers:

• Agency contractors work on behalf of an agency on the oDesk platform

• Agencies vary in size; from one person to hundreds of skilled contractors

• Payments made to agency contractors go to the agency rather than the contractor

• Payments made to agency contractors are automatically split by oDesk between the agency and the contractor

• An agency is an organization that sells the services of their agency contractors on oDesk

14. Which of the following are required for your agency to qualify for guaranteed payment?

https://support.odesk.com/entries/23116462

Answers:

• An hourly contract

• Tracking your time with the oDesk Team application

• Entering relevant memos

• A client with a verified payment method

• All of the above

15. The oDesk Team application Time Tracker records which of the following?

https://support.odesk.com/entries/23141086

Answers:

• Screenshot of the active screen once per billing segment

• Number of keystrokes

• Number of mouse clicks

• Memo entered by the contractor

• All of the above

16. Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?

https://support.odesk.com/entries/23142378

Answers:

• The dispute process only applies to hourly contracts

• If you fail to respond, oDesk will refund the client and suspend your account

• If you reject the dispute, oDesk specialists will review your Work Diary and evaluate it against the criteria of the payment guarantee

• Disputed hours ruled in the client's favor are refunded

• All of the above

17. Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?

https://support.odesk.com/entries/23141928

Answers:

• Allows clients to see when and what their contractors are working on

• Enables automatic billing for hourly contracts

• The oDesk Team application auto-tracks time which can be reviewed in the Work Diary

• Manual time can be added, but isn't guaranteed payment

• All of the above

18. Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?

https://support.odesk.com/entries/23089781

Answers:

• Clients billed automatically each week

• How much to pay and when to pay is at the client's discretion

• Hours worked will show on your profile

• Time-tracking required

• Qualify for the oDesk payment guarantee

19. Staffing managers can apply to jobs for you.

https://support.odesk.com/entries/23138747

Answers:

• True

• False

20. Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?

https://support.odesk.com/entries/23121511

Answers:

• Hours in excess of the weekly limit will not be billed to the client

• You should discuss any need to work beyond your limit with your client

• The weekly limit can be changed by the contractor

• The weekly limit can be changed by the client

• Hours in excess of the weekly limit are not guaranteed payment

21. Which of the following are NOT permitted on oDesk?

https://support.odesk.com/entries/23065871

Answers:

• Sharing a single account between multiple people

• Opening more than one account on oDesk

• Using a logo or clip art as your profile portrait

• Using a fake name

• All of the above