Do you know that? 180+ countries that oDesk has freelancers from next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Networking category

Test answers for Microsoft Office SharePoint Server 2007 Test 2016

(24 / 49, CL) Last updated: October 29
Upwork (oDesk) • Networking
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

24 Answered Test Questions:

1. In which condition will a web application get extended in MOSS 2007?

Answers:

• When we want to add another new content database for the web application.

• When we want to add another new site collection to the web application.

• When we want to configure the web application with different types of authentication.

• When we want to associate a new feature with a web application.

2. How many sites can we create with a Sub site?

Answers:

• 500

• 1000

• 2000

• 50,000

3. How can a single workflow be associated with multiple document libraries?

Answers:

• By creating a workflow using the Microsoft Share Point designer

• By creating a workflow using Microsoft Visual Studio and associating it with the Microsoft Share Point designer

• By creating a workflow using Microsoft Visual Studio

• By defining the workflow in a feature file and installing the feature

• b and d

• c and d

4. What could be the possible reason for a User being presented with a request permission page, when she attempts to complete a task assigned to her while trouble shooting a workflow?

Answers:

• By default, workflow includes users who do not have site access. Users without site access who attempt to complete the task assigned to them are directed to the request permission page.

• The user account has been disabled in AD. Re-enable her domain account.

• You need to enable the alert for the user to access the task list part.

• By default, workflow can include the external user who does not have site access. Ensure this user is a domain user.

5. Where will we get an option to set the file upload limit for a document library?

Answers:

• In the web application setting

• In the farm setting

• In the site setting

• None of the above

• a and b

6. You are configuring your SharePoint server 2007 server farm. You need to configure search. What are your options?

Answers:

• You have to start both SharePoint Server 2007 search service and windows SharePoint search service in order to create SharePoint server 2007 farm.

• You can optionally start one or both of the SharePoint Sever 2007 search service and Windows SharePoint services search service.

• You must start SharePoint server 2007 search service on the computer on which you want to use as index server. If you want to search over the Help Content for SharePoint server 2007, start windows SharePoint services search service.

• You must start the windows SharePoint services search service on the computer you want to use as index server. If you want to search over the Help Content over SharePoint server 2007, start SharePoint server services search service.

7. In MOSS 2007,when do you use audience?

Answers:

• When you want to assign right to a user not in the domain.

• When you want to assign rights to a document.

• When you want to create a security group which is available throughout the farm.

• When you want to show/hide the information to a group of users.

8. You are configuring your SharePoint server 2007 farm. You need to configure Kerberos authentication. In the configure SharePoint central Administrator web application dialog box, you clicked negotiate (Kerberos), and then clicked next. What other steps must you have taken?

Answers:

• Using the Kerberos option requires you to configure a Service Principal Name(SPN) for all of the domain User accounts who will be authenticating through Kerberos.

• Using the Kerberos option requires you to configure a Service Principal Name(SPN) for the web application domain user account.

• Using the Kerberos option requires you to configure a User Principal Name (UPN) for all of the domain user accounts who will be authenticating through Kerberos.

• Using the Kerberos option requires you to configure a User Principal Name (UPN) for the web application domain user account.

9. How can we trace the deletion of a document, from a document library?

Answers:

• Configure the SharePoint server for the auditing of delete item events.

• Configure the SharePoint server for the auditing of object access.

• Apply the Group Policy Object(GPO) that is configured for the auditing of delete item events.

• Apply the Group Policy Object(GPO) that is configured for the auditing of object access.

• Enable Diagnostic logging from the central administration

• Enable usage reporting from the central administration

10. An assembly "Vehicle" contains two Web Part classes named "Car" and "Truck." You may add additional Web Parts before you release the assembly. You need to ensure that all the Web Parts in the assembly are trusted. Which XML fragment should you add to the SafeControls section of the web application's web.config file?

Answers:

• <SafeControl Assembly="Vehicle, Version=1.0.0.0, Culture=neutral PublicKeyToken=hnjg5628jh8j2khf" Namespace="Vehicle" TypeName="*" safe="True" />

• <SafeControl Assembly="Vehicle, Version=1.0.0.0, Culture=neutral PublicKeyToken=hnjg5628jh8j2khf" Namespace="Vehicle" TypeName="Vehicle" safe="True" />

• <SafeControl Assembly="Vehicle, Version=1.0.0.0, Culture=neutral PublicKeyToken=hnjg5628jh8j2khf" Namespace="Vehicle" TypeName="Truck, Car" safe="True" />

• <SafeControl Assembly="Vehicle, Version=1.0.0.0, Culture=neutral PublicKeyToken=hnjg5628jh8j2khf" Namespace="Vehicle.Truck" TypeName="Truck" safe="True" />

11. You need to enable access to an external user to your site workflow. Which settings will have to be enabled in the workflow settings of the Applications tab in the Central administration?

Answers:

• In the user-Defined workflow section, under allow external user to participate in workflow, select Yes. External users will be notified by e-mail when those users are part of the workflow and are granted access to the workflow attached web part(s).

• In the user-Defined workflow section, under allow external user to participate in workflow by sending them a copy of the document, select Yes if you want the document sent to the external users by e-mail when those users are a part of the workflow but they will not have access permission to the documents.

• You need to enable anonymous access for the site the external users must access for the users to access the task list part.

• By default, workflow can include external users who do not have site access. Create the domain user account for these users.

12. In the context of an account whose user has higher privileges than the current user, which of the following methods would you use to assign a Web Part that runs a subset of code?

Answers:

• SpSecurity.AuthenticationMode

• SpSecurity.RunWithElevatedPrivileges

• SpSecurity.RunWithAdminUserPrivileges

• SpSecurity.RunWithAuthenticationMode

13. You need to check whether a specified login name belongs to a valid user of the Web site, and if the login name does not already exist, you need to add it to the Web site. Which of the following methods would you use to perform these actions?

Answers:

• SPWeb.EnsureUser

• SPWeb.IsUserExist

• SPWeb.CheckUser

• SPSite.EnsureUser

14. How many log files can we create in Usage report?

Answers:

• 1-20

• 1-25

• 1-30

• 1-35

15. In Moss 2007, is there any out of box option available that gives the storage size utilized by any sub site?

Answers:

• Yes

• No

16. Suppose you want to delete a site that has subsites. Which of the following actions will result in an error?

Answers:

• Using the "Site Action -> Site Setting -> Delete This site" menu option

• Using the "Site Action -> Manage Content and Structure" menu option

• Neither of the above actions will result in an error.

17. In the central Adminstration operation tab, what does the solution management show?

Answers:

• All the installed Feature file along with the solution files

• All the installed solution files

• All the custom web application files

• None of the above

18. Suppose you receive a conversion error while using the InfoPath form converter (which converts an InfoPath path form from the form library to a webpage). How can you solve this error?

Answers:

• By adding Infopath Control to the webpage

• By using a universal data converter between InfoPath and the SharePoint site

• By modifying the conversion schedule for the document-to-page converter

• By using an administrator account to publish the form to the form library

19. To activate a feature of a Site Collection,what value would you assign to the Scope attribute of the respective feature element defined in the feature.xml file?

Answers:

• Site

• Web

• Web Application Farm

• None of the above

20. You are planning a WSS 3.0 server farm implementation using the NLB cluster. You are tasked with applying a consistent look and feel to the entire site collection. What setting will you do?

Answers:

• You will need to configure the WSS 3.0 site collection so only you can create or modify sites. In this way, you can enforce a consistent look.

• You will need to configure the WSS 3.0 site collection so only the site designer can create or modify the sites

• Enforce approval is required on all site creation and modification. Give site approval right only to trained users. In this way, you can enforce a consistent look.

• Use CAML markup language to mark all site templates that do not match the corporate look and feel to non-visible.

• From the site action, site settings, modify all site settings, in the look and feel column, click the master page link, select the checkbox for all sub sites to use this master page.

21. How many databases get created while creating an SSP from the SharePoint central administration?

Answers:

• 1

• 2

• 3

• 4

22. In which of the following folders can the custom .net web application be deployed?

Answers:

• Layout Folder

• Bin Folder

• Vtibin folder

23. The data of the HR department is stored in an application that uses the .hrg extension. Users in the department complain that the document with the .hrg extension appears only in the search result when their search queries include the file name. You need to ensure that the documents with .hrg extension appear in all search results for the HR department. What should you do?

Answers:

• You should create content type for documents with the .hrg extension.

• You should create a new search scope and name it hrg.

• You should apply the custom iFilter with the .hrg extension.

• You should apply a new keyboard best bet for eng.

24. Which type of property gets associated with other properties and which property is used for searching content from a search database?

Answers:

• Crawled property

• Managed property

• Document property

• Profile property


49 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
25. You are planning your SharePoint Server 2007 farm install. How will you plan your Database?

Answers:

• The SharePoint Server 2007 setup program automatically creates the configuration and index databases when you install and configure SharePoint server 2007. You will need to create the required content database(s).

• The SharePoint Server 2007 setup program automatically creates the configuration and content databases when you install and configure it. You will need to create the required index database(s).

• You need to create the required content, index and configuration databases prior to installing SharePoint Server 2007.

• The SharePoint Server 2007 setup program automatically creates the necessary databases when you install and configure it. Optionally, you can preinstall the required databases, if your IT environment or policies require it.

26. Which is the disk base cache scheme that can be enabled on a per-site basis, and should be set consistently on each WFE server?

Answers:

• Blob Cache

• Output Cache

• Object Cache

• Webpart cache

27. Which of the following synchronous events occur in MOSS?

Answers:

• ItemAdded

• ItemAdding

• ItemDeleting

• ItemDeleted

• b and c

• a and d

• All of the above

28. Which of the following files is used to add or modify the file icon of a SharePoint file?

Answers:

• DOCICON.XML.

• FLDTYPES.XML.

• BASE.XML.

• Microsoft.SharePoint.Portal.xml.

29. Which of the following actions must you complete to add a label to all the documents concerning a new product that are stored together in a particular library?

Answers:

• Create an information management policy feature for the document library that enforces label creation

• Modify the document template for the existing document library to include the label

• Start an approval workflow each time a new document is added to the library

• Modify variation labels from the site's collection administrator page

30. Which of the following Microsoft.SharePoint.Publishing namespace method would be used to check whether or not the publishing feature for the particular web is activated?

Answers:

• PublishingWeb.IsPublishingWeb(SPWeb)

• PublishingWeb.IsPublishingPage(SPListItem)

• PublishingWeb.IsPublishingSite(SPSite)

31. Suppose you create a MOSS 2007 site which contains user contact information and that is configured to use a shared service provider (SSP) to manage user profiles. which contain user contact information. How would you retrieve the address of a particular user?

Answers:

• By using Address:Prefix to perform a keyword search

• By obtaining the value of the Address node from the user's SPUser.XML property

• By obtaining the value of the PropertyInformation.Description property, where the value of the PropertyInformation.Name is Address

• By obtaining the value of the user's UserProfile[PropertyConstants.Address] property

• By entering the code UserProfile userProfile = profileManager.GetUserProfile("Zenth\admerson"); string l_strAddress=userProfile["Address"].Value

32. Which of the following statements is true if you install MOSS 2007/WSS 3.0 on a single server using Configuration Wizard?

Answers:

• A default setup program automatically installs SQL Server 2005 express edition. You will need to create configuration database for your SharePoint sites, extend an application pool and create your first site.

• A default setup program automatically installs WMSDE. You will need to create configuration database and content database for your SharePoint sites, extend an application pool and create your first site.

• A default setup program automatically installs SQL Server 2005 express edition and uses it to create the configuration database for your SharePoint sites. You have to create your first web application, SharePoint site collection using the Central Administration website.

• A default setup program automatically installs SQL Server 2005 and uses it to create the configuration database for your SharePoint sites, installs SharePoint's Central Administration web-site and creates your first SharePoint site collection and site.

33. Which Method of Microsoft.SharePoint.Publishing namespace will be used to check whether the publishing feature for the particular web is activated or not?

Answers:

• PublishingWeb.IsPublishingWeb(SPWeb)

• PublishingWeb.IsPublishingPage(SPListItem)

• PublishingWeb.IsPublishingSite(SPSite)

34. Which of the following MOSS 2007 Enterprise Search interfaces is used to develop custom security trimming?

Answers:

• IProileEventInterface

• ISecurityTrimmer

• IPrivacyPolicyItem

35. Which of the following code segments would you use to add data to a field that has URL data type?

Answers:

• SPList m_list = m_web.Lists["Test"]; SPListItemCollection l_items = m_list.Items; SPListItem l_newItem = l_items.Add(); l_newItem["URL"] = "http://www.yahoo.com,Yahoo"; l_newItem.Update();

• SPList m_list = m_web.Lists["Test"]; SPListItemCollection l_items = m_list.Items; SPListItem l_newItem = l_items.Add(); l_newItem["URL"] = "Yahoo,http://www.yahoo.com"; l_newItem.Update();

• SPList m_list = m_web.Lists["Test"]; SPListItemCollection l_items = m_list.Items; SPListItem l_newItem = l_items.Add(); l_newItem["URL"] = "http://www.yahoo.com;Yahoo"; l_newItem.Update();

• SPList m_list = m_web.Lists["Test"]; SPListItemCollection l_items = m_list.Items; SPListItem l_newItem = l_items.Add(); l_newItem["URL"] = "http://www.yahoo.com:Yahoo"; l_newItem.Update();

36. Which of the following codes will execute without error?

Answers:

• SPSite site = new SPSite("http://localhost"); SPWeb web = site.OpenWeb(); SPUser user = web.CurrentUser; web.SiteGroups.Add("MyGroup", user, user, "My description"); SPGroup g = web.SiteGroups["MyGroup"]; web.AssociatedGroups.Add(g); web.Update();

• SPSite site = new SPSite("http://localhost"); SPWeb web = site.OpenWeb(); SPUser user = web.CurrentUser; web.SecurityGroup.Add("MyGroup", user, user, "My description"); SecurityGroup g = web.SiteGroups["MyGroup"]; site.AssociatedGroups.Add(g); web.Update();

• SPSite site = new SPSite("http://localhost"); SPWeb web = site.OpenWeb(); SPUser user = web.CurrentUser; web.SiteGroups.Add("MyGroup", user, user, "My description"); SiteGroup g = web.SiteGroups["MyGroup"]; web.AssociatedGroups.Add(g); site.Update();

37. Which event in diagnostic logging enables the detail trace log?

Answers:

• Detail

• High

• Medium

• Verbose

• Monitorable

38. Which of the following sets of code will execute without error?

Answers:

• public string UpdateListItems(string p_strSiteUrl) { SPSecurity.RunWithElevatedPrivilegeS(delegate() { SPSite Site = new SPSite(p_StrSiteUrl); SPWeb web = Site.OpenWeb(); SPUSer USer = web.CUrrentUSer; web.SiteGroups.Add("MyGroup", user, user, "My description"); SPGroup g = web.SiteGroups["MyGroup"]; web.AssociatedGroups.Add(g); web.Update(); return "1"; }); }

• public string UpdateListItems(string p_strSiteUrl) { SPSecurity.RunWithElevatedPrivilegeS(delegate() { SPSite Site = new SPSite(p_StrSiteUrl); SPWeb web = Site.OpenWeb(); SPUSer USer = web.CUrrentUSer; web.SiteGroups.Add("MyGroup", user, user, "My description"); SecurityGroup g = web.SiteGroupS["MyGroup"]; web.AssociatedGroups.Add(g); web.Update(); return "1"; }); }

• public string UpdateListItems(string p_strSiteUrl) { SPSecurity.RunWithElevatedPrivilegeS(delegate() { SPSite Site = new SPSite("http://localhoSt"); SPWeb web = Site.OpenWeb(); SPUSer USer = web.CUrrentUSer; web.SiteGroups.Add("MyGroup", user, user, "My description"); SiteGroup g = web.SiteGroupS["MyGroup"]; web.AssociatedGroups.Add(g); site.Update(); }); return "1"; }

• public string UpdateListItems(string p_strSiteUrl) { SPSecurity.RunWithElevatedPrivilegeS(delegate() { SPSite Site = new SPSite(p_StrSiteUrl); SPWeb web = Site.OpenWeb(); SPUSer USer = web.CUrrentUSer; web.SiteGroups.Add("MyGroup", user, user, "My description"); SPGroup g = web.SiteGroups["MyGroup"]; web.AssociatedGroups.Add(g); web.Update(); }); return "1"; }

• None of the above

39. Which of the following methods would you use to include new controls when creating a Web Part?

Answers:

• CreateChildcontrols

• EnsureChildControls

• Render

40. Which log information can aid you in identifying and enriching your Search Result?

Answers:

• Search Query log

• Diagnostic Event log

• Crawl log

• Application Event Log

• a and c

• a and b

41. When would you set the AllowUnsafeUpdates property of the SPWeb/SPSite class to "true"?

Answers:

• When you require full control to execute any code

• When you require updating of your WSS data without security validation

• When you don't want to create a new version for updates

• a and b

• None of the above

42. Which of the following features is not/are not supported in MOSS 2007 Excel Services?

Answers:

• Data Validation

• AutoShapes and WordArt

• Embedded SmartTags

• VBA macros

• c and d

• None of the above features is supported in MOSS 2007 Excel Services.

43. You have an Sharepoint 2007 server farm. One of the web application includes a site which is a large document repository. My site functionality is not relevant for this site. You want to disable the ability for users to create My sites from the Document repository site, but retain the ability throughout the remainder of the web application.

Answers:

• My site is activated at farm level. You can turn off My sites at the site collection or site level by deactivating sharepoint server standard feature in site setting.

• My site is activated at the web application level. You can turn of my sites at the site collection or site level by deactivating the sharepoint server standard feature in the site setting, but also you will lose the search functionality for the site; however the documents on the site still can be crawled so that they appear in searches from other sites in server farm.

• My site is activated at farm level. You activated or deactivated My site feature from the manage farm features link in the sharepoint farm management section of the farm management of the farm management tab in central administrator.

• My site is activated at the web application level. You will remove the ability to create My sites by removing the rights from the authenticated user group for SSP.

44. Which code segment should you use, to check whether the user of account name "Microsoft\Admerson" has a user profile?

Answers:

• using (SPSite site = new SPSite("http://test")) { ServerContext context = ServerContext.GetContext(site); UserProfileManager profileManager = new UserProfileManager(context); UserProfileConfigManager configManager = new UserProfileConfigManager(context); configManager.StartImport(true); while (configManager.IsImportInProgress()) { // waiting for Import process to complete } profileManager.UserExists("Microsoft\Admerson") }

• using (SPSite site = new SPSite("http://test")) { ServerContext context = ServerContext.GetContext(site); UserProfileManager profileManager = new UserProfileManager(context); UserProfileConfigManager configManager = new UserProfileConfigManager(context); configManager.StartImport(true); while (configManager.IsImportInProgress()) { // waiting for Import process to complete } profileManager.IsUserExists("Microsoft\Admerson") }

• using (SPSite site = new SPSite("http://test")) { ServerContext context = ServerContext.GetContext(site); UserProfileManager profileManager = new UserProfileManager(context); UserProfileConfigManager configManager = new UserProfileConfigManager(context); configManager.StartImport(true); while (configManager.IsImportInProgress()) { // waiting for Import process to complete } }

45. Which of the following actions must you perform to audit the date and type of each document in the report library that was printed by a specific user?

Answers:

• Implement the IRouter interface

• Implement the IPolicyFeature interface

• Implement the IProfileEventInterface interface

• Implement System.Web.UI.Webcontrols.Webparts.ToolPart

• Install a valid policy feature file into the policy feature definition list

• Install a valid policy resource definition into the policy feature definition list

• b and d

• a, c, e, and f

46. Which of the following actions must you complete if you want to install and use a Web Part with a feature?

Answers:

• Deploy the assembly to the Assembly Folder (GAC)

• Copy the folder into the Feature folder

• Install the feature

• Activate the feature

• c and d

• All of the above

47. What should you do when you want to see how many documents are pending for approval by a given user?

Answers:

• View the workflows task list.

• Remove the workflow from the library.

• Check for the check-out files by that user name.

• Create a new approval workflow and assign yourself as the approver.

48. Which site template will you use to show the Key performance indicator (KPI) list, data connection library and a reference library?

Answers:

• Create a site by making use of document center template.

• Create a site by making use of the Publishing template.

• Create a site by making use of the Report center template.

• Create a site by making use of the team site template.

49. Suppose you create a Business Data Catalog (BDC) definition to search for product information within a database. How will you ensure that incremental crawls for indexing can be performed in the database?

Answers:

• By creating a genericinvoker method

• By defininge an IDEnumerator method that has a return field that represents the last update time of the entity instance in the database

• By creating a finder method

• By creating a ViewAccessor method to return a different set of fields from the database

50. Which of the following is true when you are installing application templates?

Answers:

• Application templates for WSS 3.0 are separated into two groups, site admin templates and server admin templates. To install site admin templates, you must be a member of the Owners SharePoint group. To install server admin template, you must be a member of the Owners SharePoint group on the SharePoint site and be a member of the administrator group on the server running WSS 3.0

• Application templates for WSS 3.0 are downloadable as WSS 3.0 farm application templates. To install WSS 3.0 application templates, you must be a member of the farm administrator group on the server running WSS 3.0

51. Which of the following stsadm commands would you use to trim the audit log of the site collection?

Answers:

• stsadm -o trimauditlog -date 20090101 -url https://test/sites/comm

• stsadm -o trimauditlog -date 2009010 -url https://test/sites/comm/sap

• stsadm -o trimlog -date 2009010 -url https://test/sites/comm

• stsadm -o trimauditlog -date 01102009 -url https://test/sites/comm

52. Which of the following Query objects can you bind with the list object?

Answers:

• SPQuery

• SPSiteDataQuery

• CrossListQueryInfo

53. What is Prescan.exe?

Answers:

• The tool that scans Solution file for error.

• The tool that scans Feature file for error.

• The tool that scans your sites and reports issues, which enables you to fix any errors before you perform an upgrade from SharePoint 2003 to Moss 2007.

• The tool that scans a document for error before uploading it.

54. Why would you add a reference to MOSS 2007's Microsoft.SharePoint.Portal Assembly in a custom web application?

Answers:

• To implement Single Sign On (SSO)

• To accessing user profile properties

• To modify search crawl rules and search scope

• To create new web applications

55. Which of the following files should you modify to add a "Where" condition to the view of a list definition?

Answers:

• Onet.xml

• Feature.xml

• Schema.xml

• Fldtypes.xml

• Element.xml

56. Which of the following types of backup does STSADM ??? Export command support?

Answers:

• Site collection

• Site

• Web application

• Farm level

• a and b

57. You are configuring SharePoint Server 2007 farm. You need to install a Shared Service Provider (SSP).Which of the following statements is true?

Answers:

• Each server farm can host one or more SSPs. Each SSP runs in its own web application. Shared services can be enabled or disabled separately from other shared services, enabling the division of services between SSPs.

• Each server farm can host one or more SSPs or consume services provided by an SSP on another server farm. All SSPs in a server farm run in the SSP web application. Shared services can be enabled or disabled separately from other shared services, enabling the division of services between SSPs.

• Each server farm can host one or more SSPs, or consume service provided by an SSP on another sever farm. Each SSP runs in its own web application. Shares services can not be enabled or disabled separately from other shared services.

58. You are planning your SharePoint Server 2007 farm install. Currently, you are running a Windows server NT server 4.0 domain. What should be your first concern?

Answers:

• You must upgrade to the windows server 2003 Active Directory Domain.

• You must ensure all servers that will host the SharePoint server farm are running SP6 or the latter.

• You need to install the Windows serevr2003 on your IIS machine in the Worker process isolation mode.

• You need to load a share point portal server2003 farm first and then upgrade to SharePoint server 2007.

59. Which path should you use if you are deploying/creating a custom site definition in MOSS 2007?

Answers:

• 12\Config

• 12\Resources

• 12\Template

• 12\Template\SiteTemplates

60. What should you do if you do not want to show the .Nat extension files in the search result?

Answers:

• Include .Nat as a blocked type.

• Run the Stsadm command with the remove-escfiletrustedlocation operator.

• Remove the .Nat extension from the file type inclusion list.

61. Which of the following statements regarding SharePoint ghosted pages is true?

Answers:

• Pages are loaded from the file system.

• Page data is loaded from the content database.

• Page data is loaded from the IIS server.

• a and c

62. Which path should you use if you are manually deploying a feature that has shared resources that would be used in site definition?

Answers:

• 12\Template\Feature

• 12\Resources

• 12\Template

• 12\Template\SiteTemplates

• 12\Config

63. Which of the following SPQuery object properties should be set to get results from all the folders in a list?

Answers:

• SPQuery query = new SPQuery(); query.Webs = "<Webs Scope=\"Recursive\" />";

• SPQuery query = new SPQuery(); query.ViewAttributes = "scope=\"Recursive\"";

• SPQuery query = new SPQuery(); query.ViewAttributes = "scope=\"SiteCollection\"";

64. You are planning your SharePoint server 2007 farm install. You need to configure User Accounts for the Installation purpose. You want to follow the principle of least privilege. You have created a new domain user. To which security group should this user be added?

Answers:

• The account that you select for installing SharePoint server 2007 needs to be a member of the Domain administrators group.

• The account you use for office server 2007 installation needs to be a member of the administrators group on every server on which you install SharePoint Server 2007.Use the mirrored local user account.

• The SharePoint products and technology configuration wizard adds this account to the local Administrator group. The user account that you specify as the service account must be a domain user account.

• The account you use for office server 2007 installation needs to be a member of the administrators group on every server on which you install SharePoint server 2007.You can, however, remove this account from the Administrator group on the server after installation.

65. Which of the following code segments would you use if you wanted to update a list item without triggering an alert?

Answers:

• SPList list = l_web.Lists["FinalTest"]; SPListItemCollection listItemCollection; listItemCollection = list.Items; SPListItem listitem = listItemCollection[0]; listitem["Title"] = "Test"; listitem.Update();

• SPList list = l_web.Lists["FinalTest"]; SPListItemCollection listItemCollection; listItemCollection = list.Items; SPListItem listitem = listItemCollection[0]; listitem["Title"] = "Test"; listitem.ItemUpdate();

• SPList list = l_web.Lists["FinalTest"]; SPListItemCollection listItemCollection; listItemCollection = list.Items; SPListItem listitem = listItemCollection[0]; listitem["Title"] = "Test"; listitem.SystemUpdate();

66. What will you do to ensure that users are able to access your WSS 3.0 site in case of web front end failure?

Answers:

• Configure two web applications, have each web application point to the same configuration database.

• Configure two MOSS servers, have each server point to the same configuration database.

• Configure two MOSS servers, have each server point to the same content database.

• Configure two MOSS servers, have each server configured to host a copy of the same configuration and content database. Each server will point to the local copy of configuration and content database.

67. What should you do if you want to perform maintenance on your server farm and you want to prevent users from establishing a new connection in such a way that the existing user session will not get terminated?

Answers:

• Quiesce the server farm.

• Stop the windows SharePoint service Timer service.

• Disable the session state for the server farm.

68. When creating a solution package for SharePoint, which header file is used to define the package contents that are required for deployment?

Answers:

• Manifest.xml

• Onet.xml

• View.xml

• Cab.xml

69. Which of the following Query objects is only used in MOSS 2007 and not in WSS 3.0?

Answers:

• SPQuery

• SPSiteDataQuery

• CrossListQueryInfo

70. Suppose you host a form template named Temp1 on Office Form Server 2007, and then you create a new version of the form named Temp2. Which of the following actions must you perform to create an automated administration task that ensures that the sites use Temp2 instead of Temp1?

Answers:

• Call the Activate method of the FormCollection object for the server farm.

• Call the Quiesce method of the FormTemplate object for each website in a site collection.

• Call the Update method of the FormTemplate object for each website in a site collection.

• Call the UpgradeFormTemplate method of the FormTemplateCollection object for the server farm.

71. Suppose you have created a site from a site definition and you now want to arrange the Web Parts in sequence in a single webpart zone. Which of the following XML fragments would you use in the site definition Onet.xml?

Answers:

• <View List="Test" BaseViewID="0" WebPartZoneID="Right" ListOrder="1" /> <View List="Test1" BaseViewID="0" WebPartZoneID="Right" ListOrder="2" /> <View List="Test2" BaseViewID="0" WebPartZoneID="Right" ListOrder="3" />

• <View List="Test" BaseViewID="0" WebPartZoneID="Right" WebPartSequence="1" /> <View List="Test1" BaseViewID="0" WebPartZoneID="Right" WebPartSequence="2" /> <View List="Test2" BaseViewID="0" WebPartZoneID="Right" WebPartSequence="3" />

• <View List="Test" BaseViewID="0" WebPartZoneID="Right" Order="0" /> <View List="Test1" BaseViewID="0" WebPartZoneID="Right" Order="1" /> <View List="Test2" BaseViewID="0" WebPartZoneID="Right" Order="2" />

• <View List="Test" BaseViewID="0" WebPartZoneID="Right" WebPartOrder="1" /> <View List="Test1 BaseViewID="0" WebPartZoneID="Right" WebPartOrder="2" /> <View List="Test2" BaseViewID="0" WebPartZoneID="Right" WebPartOrder="3" />

72. What file will you have to modify to include the disclaimer in all the email alerts sent from MOSS 2007?

Answers:

• Web.config File

• Feature.xml file

• alerttemplates.xml

• spbrtoc.xml

• serverfiles.xml

73. Which of the following important actions must an administrator complete so that users can use MOSS 2007 Excel Services to access workbooks from the document library.

Answers:

• Define the site as a managed path within SharePoint

• Add the document library URL to the trusted location list

• Edit the permissions of the document library to grant full control to SharePoint application pool identity accounts

• Create a custom security policy for the document library, and add the file to the SecurityPolicy section of the site's Web.config file