Do you know that? $52 average hourly rates for Video production freelance next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Programming category

Test answers for SOAP 1.2 Test 2016

(78) Last updated: March 26
Upwork (oDesk) • Internet Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

78 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. Which of the following is the base namespace for a SOAP message?

Answers:

• http://www.w3.org/2001/06/soap-message

• http://www.w3.org/2001/06/soap-envelope

• http://www.w3.org/2001/06/soap/message

• http://www.w3.org/2001/06/soap/soapEnvelope

2. Read the following SOAP message:

<s:Envelope xmlns:s="...">
<s:Body>
<s:Fault>
<faultcode>Client.Authentication</faultcode>
<faultstring>
Invalid credentials
</faultstring>
<faultactor>http://acme.com</faultactor>
<detail>
<!-- application specific details -->
</detail>
</s:Fault>
</s:Body>
</s:Envelope>

Which of the following is an incorrect child element of Fault?

Answers:

• faultcode

• faultstring

• detail

• None of the above

3. Which type of array in SOAP messages represents a grid of values with specified dimensions that may or may not contain any data?

Answers:

• Partially Transmitted Array

• Sparse Array

• Incomplete Array

• Typed Array

4. When a SOAP message is sent from one application to another, there is an implicit requirement that the recipient must know how to process that message. If the recipient does not understand the message, the recipient must reject the message and explain the problem to the sender. Which of the following attributes fulfills this requirement?

Answers:

• mustUnderstand

• mustBeKnown

• understandable

• understand

• unKnownMessage

• mustMatch

5. SOAP defines four standard types of faults that belong to the http://www.w3.org/2001/06/soap-envelope namespace. Which of the following is correct regarding extensibility of those standard types?

Answers:

• Standard faults can be extended

• Standard faults cannot be extended

• Standard faults must be extended

• None of the above

6. Read the following statements:

<s:Envelope xmlns:s="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
<s:Header>
<V:Upgrade xmlns:V="http://www.w3.org/2001/06/soap-upgrade">
<envelope qname="ns1:Envelope"
xmlns:ns1="http://www.w3.org/2001/06/soap-envelope"/>
</V:Upgrade>
</s:Header>
<s:Body>
<s:Fault>
<faultcode>s:VersionMismatch</faultcode>
<faultstring>Version Mismatch</faultstring>
</s:Fault>
</s:Body>
</s:Envelope>

What does the Upgrade header block do in the above code?

Answers:

• It upgrades the version of the SOAP specification at the client side

• It upgrades the version of the SOAP specification at the server side

• It tells the sender which version of SOAP it supports

• All of the above

7. As part of the overall specification, Section 5 of the SOAP standard introduces a concept known as encoding styles. An encoding style is a set of rules that define exactly how native application and platform data types are to be encoded into a common XML syntax.

Which of the following are correct locations for encoding style implementation?

Answers:

• Any where in the document

• Only in the body

• Only in the header

• Only before the body

• None of the above

8. ABC Corp., a client of PremiumSoft, uses SOAP 1.1 specifications whereas PremiumSoft uses SOAP 1.2 specifications. What will be the result when PremiumSoft sends a message to ABC Corp.?

Answers:

• The message will be received successfully

• It will either process it according to the SOAP Version 1.1 specifications or trigger a 'Version mismatch' error

• An 'Invalid message' error will be triggered

• A partial message will be received

9. There is an improper application in the Section 5 encoding style rules. Which of the following type of SOAP Faults occurs in this scenario?

Answers:

• MustUnderstand

• Server

• Client

• VersionMismatch

• None of the above

10. A SOAP message may travel from a sender to a receiver by passing different endpoints along the message path. Not all parts of the SOAP message may be intended for the ultimate endpoint of the SOAP message but instead, it may be intended for one or more of the endpoints on the message path. Which of the following attributes may be used to address the Header element to a particular endpoint?

Answers:

• AuthHeader

• Actor

• Destination

• Path

11. Which of the following represents an array in SOAP messages?

Answers:

• <person> <firstname>Joe</firstname> <lastname>Smith</lastname> </person>

• <people> <person name='joe smith'/> <person name='john doe'/> </people>

• <people> <person name='joe smith'> <designation/> </person> <person name='john doe'> <designation/> </person> </people>

• None of the above

12. Which of the following is an invalid child of a Fault element of a SOAP message?

Answers:

• faultcode

• faultstring

• faultactor

• faultdescription

13. PremiumSoft Web Service provides financial quotes. Function getQuote () returns a financial quote for a QuoteID. The message returned in getQuote contains invalid authentication credentials.

Which of the following type of SOAP Faults occur in this scenario?

Answers:

• MustUnderstand

• Server

• Client

• VersionMismatch

• None of the above

14. An XML schema describes the structure of an XML document. The purpose of an XML Schema is to define the legal building blocks of an XML document. Which of the following are true about an XML Schema?

Answers:

• It defines elements that can appear in a document

• It defines attributes that can appear in a document

• It defines the order of child elements

• It defines default and fixed values for elements and attributes

• All of the above are true

15. Which of the following contains valid syntax for typing values?

Answers:

• <SOAP-ENC:int>36</SOAP-ENC:int>

• <value xsi:type="xsd:int">36</value>

• <value xsi:type="int">36</value>

• All of the above

16. Which of the following are true for packaging an RPC request in a SOAP envelope?

Answers:

• The method call is represented as a single structure with each in or in-out parameter modeled as a field in that structure

• The names and physical order of the parameters must correspond to the names and physical order of the parameters in the method being invoked

• The SOAP RPC conventions require the use of the SOAP Section 5 encoding style

• The SOAP RPC conventions require the xsi:type explicit data typing

17. Which of the following XML attributes defines exactly how native application and platform data types are to be encoded into a common XML syntax?

Answers:

• encoding

• encodingType

• encodingStyle

• encodingFormat

18. Which of the following string types is recommended by SOAP specifications Section 5 for SOAP messages?

Answers:

• Base16

• Base32

• Base48

• Base64

19. Read the following code snippet of a SOAP message:

<s:Envelope
xmlns:s="http://www.w3.org/2001/06/soap-envelope">
<s:Body>
<n:getQuote xmlns:n="urn:QuoteService">
<symbol xsi:type="xsd:string">
Mistristic
</symbol>
</n:getQuote>
<s:Header>
<m:transaction xmlns:m="soap-transaction"
s:mustUnderstand="true">
<transactionID>1234</transactionID>
</m:transaction>
</s:Header>
</s:Body>
</s:Envelope>

Answers:

• The namespace is incorrect

• The position of the Header is wrong

• The Body cannot contain the symbol element

• mustUnderstand is not an attribute of the transaction element

20. Which of following is the correct position of the header in a SOAP message?

Answers:

• Only before the body

• Only after the body

• Only before the envelope

• Anywhere in the message

21. you have a single-dimensional array of five elements, and you want to transmit only the last two. Which of the following achieves this?

Answers:

• <names xsi:type="SOAP-ENC:Array" SOAP-ENC:arrayType="xsd:string[3-5]">

• <names xsi:type="SOAP-ENC:Array" SOAP-ENC:arrayType="xsd:string[3]" SOAP-ENC:offset="[2]">

• <names xsi:type="SOAP-ENC:Array" SOAP-ENC:arrayType="xsd:string[5]" SOAP-ENC:offset="[2]">

• <names xsi:type="SOAP-ENC:Array" SOAP-ENC:arrayType="xsd:string[5][2]">

22. Which of the following child elements of a Fault element is used to express application-specific details about the error that occurred?

Answers:

• Details

• Description

• Detail

• Comment

23. The duration datatype is used to specify a time interval in an XML Schema. Which of the following indicates the number of years in an element of type duration?

Answers:

• nY

• cY

• YearCount

• Years

• None of the above

24. Which of the following is a multi-referenced accessor?

Answers:

• <people> <person> <address> <street>111 First Street</street> <city>New York</city> <state>New York</state> </address> </person> </people>

• <people> <person name='joe smith'> <address href='#address-1' </person> <person name='john doe'> <address href='#address-1' </person> </people> <address id='address-1'> <street>111 First Street</street> <city>New York</city> <state>New York</state> </address>

• <people> <person name='joe smith'> <address> <street>111 First Street</street> <city>New York</city> <state>New York</state> </address> </person> </people>

• None of the above

25. Which of the following protocols cannot be used to exchange SOAP messages?

Answers:

• HTTP

• SMTP

• POP3

• MQSeries

• Jabber

• None of the above

26. Read the following snippet:

...
<xs:element name="person">
  <xs:complexType>
    <xs:sequence>
      <xs:element name="firstname" type="xs:string"/>
      <xs:element name="lastname" type="xs:string"/>
      <xs:any minOccurs="0"/>
    </xs:sequence>
  </xs:complexType>
</xs:element>
...

What does the 'any' tag do in the above code?

Answers:

• All child elements of the person element may have any type of value

• The sequence of child elements of person may be in any order

• Any number of elements can be added after the lastname element

• None of the above

27. Which of the following header blocks has been introduced in SOAP version 1.2 to specify which headers were not understood?

Answers:

• Validate

• MustUnderstand

• Misunderstood

• Upgrade

• None of the above

28. Which of the following attributes manages an array in a SOAP message?

Answers:

• SOAP:array

• SOAP-ENC:arrayType

• SOAP-ENC:arrayElement

• SOAP:arrayElement

29. Read the following statements:

Address address = new Address( );
Person person = new Person( );
person.setAddress(address);

The above code is creating two objects, one for the Address class and the other for the Person class. The Person class has a function called setAddress, which accepts objects of the Address class. How will you serialize this in SOAP?

Answers:

• <Person> <Address href="#address1" /> </Person> <Address id="address1" />

• <Person> <Address/> </Person> <Address id="address1" />

• <Person> <Address href="#address1" /> </Person> <Address>address1</Address>

• <Person> <Address href="address1" /> </Person> <Address id="address1" />

30. Which of the following is correct regarding SOAP Faults?

Answers:

• They communicate information about errors that may have occurred during the processing of a SOAP message

• They generate a fault during the processing of a SOAP message

• They describe those faults which are not handled

• None of the above

31. Read the following snippet:

<!-- Version 1.2 SOAP Envelope -->
<s:Envelope xmlns:s="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
<s:Body>
<n:getQuote xmlns:n="urn:QuoteService">
<symbol xsi:type="xsd:string">IBM</symbol>
</n:getQuote>
</s:Body>
</s:Envelope>

What is the problem in the code?

Answers:

• The header is missing

• The envelope namespace is incorrect

• The symbol element is not allowed in a version 1.2 SOAP envelope

• xsi:type is incorrect

32. Which of the following is an example of referring an external document through a SOAP envelope?

Answers:

• <person name='joe smith'> <address href='http://acme.com/data.xml#joe_smith' /> </person>

• <person name='joe smith'> <address extern='http://acme.com/data.xml#joe_smith' /> </person>

• <person name='joe smith'> <address doc="d:\HR\person\address\joesmith.xml" /> </person>

• <person name='joe smith'> <address extern="d:\HR\person\address\joesmith.xml" /> </person>

33. Because of its pervasiveness on the Internet, HTTP is by far the most common transport used to exchange SOAP messages. Which of the following HTTP headers indicates the intent of the SOAP HTTP request?

Answers:

• SOAPCall

• SOAPAction

• SOAPMethod

• SOAPMessage

34. Which two among the following represent the correct syntax for a two dimensional array in a SOAP message?

Answers:

• <data xsi:type="SOAP-ENC:Array" SOAP-ENC:arrayType="xsd:string[2][]">

• <data xsi:type="SOAP-ENC:Array" SOAP-ENC:arrayType="xsd:string[2,2]">

• <data xsi:type="SOAP-ENC:Array" SOAP-ENC:arrayType="xsd:string[2],[2]">

• None of the above

35. Read the following code snippet of a SOAP message:

<s:Envelope
xmlns:s="http://www.w3.org/2001/06/soap-envelope">
<s:Body>
<n:getQuote xmlns:n="urn:QuoteService">
<symbol xsi:type="xsd:string">
Mistristic
</symbol>
</n:getQuote>
<s:Header>
<m:transaction xmlns:m="soap-transaction"
s:mustUnderstand="true">
<transactionID>1234</transactionID>
</m:transaction>
</s:Header>
</s:Envelope>

Identify the error in the code.

Answers:

• The namespace is incorrect

• The body cannot contain a symbol element

• The position of the Body element is wrong

• mustUnderstand is not an attribute of the transaction element

36. Which of the following namespaces is used for messages in SOAP version 1.2?

Answers:

• http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/

• http://schemas.xmlsoap.org/soap-envelope

• http://schemas.xmlsoap.org/2001/06/soap/envelope/

• http://schemas.xmlsoap.org/2001/06/soap-envelope

37. SOAP has become a new medium of method invocation. Business transactions are widely using SOAP to provide business information.
Which of the following are correct about data types in SOAP?

Answers:

• Any data type of any programming language is supported in SOAP

• Datatypes are specified in the XML Schema specification

• Datatypes can be derived from the datatypes specified in the XML Schema specification

• All of the above

38. Version 1.2 of the SOAP specifications introduced some new implementations. Which of the following implementations are new to the version 1.2 specifications?

Answers:

• SOAP::Lite for Perl

• Apache SOAP Version 2.2

• Apache Axis

• None of the above

39. Read the following statements:

<s:Envelope xmlns:s="http://www.w3.org/2001/06/soap-envelope">
<s:Body>
<n:getQuote xmlns:n="urn:QuoteService" s:encodingStyle="http://www.w3.org/2001/06/soap/encoding">
<symbol xsi:type="xsd:string">IBM</symbol>
</n:getQuote>
</s:Body>
</s:Envelope>

Identify the problem in the code.

Answers:

• The envelope namespace is incorrect

• The encodingStyle namespace is incorrect

• The location of the symbol element is incorrect

• The location of the encodingStyle is incorrect

• None of the above

40. Read the following statement regarding arrays in SOAP:

Statement 1: A single-referenced accessor doesn't have an identity except as a child of its parent element.
Statement 2: A multi-referenced accessor uses id to give an identity to its value. Other accessors can use the src attribute to refer to their values.

Answers:

• Statement 1 is true but statement 2 is false

• Statement 1 is false but statement 2 is true

• Both statements are true

• Both statements are false

41. Which of the following are mandatory in a message of SOAP version 1.1?

Answers:

• Envelope

• Header

• Body

• None of the above

42. SOAP defines four standard types of faults that belong to the http://www.w3.org/2001/06/soap-envelope namespace. Which of the following is an incorrect Fault code?

Answers:

• VersionMismatch

• MustUnderstand

• InvalidMessage

• Server

• Client

• None of the above

43. When applications report a version mismatch error back to the sender of the message, it may optionally include a header block that tells the sender which version of SOAP it supports. Which of the following is that header block?

Answers:

• Validate

• Upgrade

• Version

• Verifier

44. One of the greatest strengths of XML Schemas is the support for datatypes. Which of the following namespaces is used while creating elements and datatypes that are used to construct schemas?

Answers:

• http://www.w3.org/2001/XMLSchema

• http://www.w3.org/2001/schemaDataTypes

• http://www.w3.org/XMLTypes

• http://www.w3.org/XMLSchema

45. Which of the following shows the???correct implementation of a single dimension array?

Answers:

• <names xsi:type="SOAP-ENC:Array" SOAP-ENC:arrayType="string(4)"> <name xsi:type="xsd:string">a1d1</name> <name xsi:type="xsd:string">a2d1</name> </names>

• <names xsi:type="SOAP-ENC:Array" SOAP-ENC:arrayType="xsd:string(4)"> <name xsi:type="xsd:string">a1d1</name> <name xsi:type="xsd:string">a2d1</name> </names>

• <name xsi:type="xsd:string">a1d1</name> <name xsi:type="xsd:string">a2d1</name> </names>

• <names xsi:type="SOAP-ENC:Array" SOAP-ENC:arrayType="xsd:string[4]"> <name xsi:type="xsd:string">a1d1</name> <name xsi:type="xsd:string">a2d1</name> </names>

46. Which of the following are used for data representation in multiple-referenced accessors?

Answers:

• id

• href

• name

• description

47. SOAP uses messages for client-server communication. Which of the following is correct for SOAP messages?

Answers:

• SOAP messages are hardware specific

• SOAP messages are operating system specific

• SOAP messages are programming language specific

• None of the above

48. Which of the following header blocks authenticates the SOAP message?

Answers:

• AuthHeader

• Authenticate

• HeaderAuthentication

• AuthenticateHeader

49. Which of the following are basic parts of the SOAP message architecture?

Answers:

• Envelope

• Header

• Body

• Footer

• All of the above

50. You have an element named 'comments'. You want to prohibit all line feeds, carriage returns, and tab characters. Which of the following will do it?

Answers:

• <xs:element name="comments" type="xs:String"/>

• <xs:element name="comments" type="xs:normalizedString"/>

• <xs:element name="comments" type="xs:TrimmedString"/>

• <xs:element name="comments" type="xs:OnlyString"/>

51. Which of the following is an example of a sparse array in SOAP messages?

Answers:

• <names xsi:type="SOAP-ENC:Array" SOAP-ENC:arrayType="xsd:string[10,10]"> <name SOAP-ENC:position="[2,5]">data</name> <name SOAP-ENC:position="[5,2]">data</name> </names>

• <names xsi:type="SOAP-ENC:Array" SOAP-ENC:arrayType="xsd:string[5]" SOAP-ENC:offset="[2]"> <name>Item 4</name> <name>Item 5</name> </names>

• <names xsi:type="SOAP-ENC:Array" SOAP-ENC:arrayType="xsd:string[5]"> <name>Item 4</name> <name>Item 5</name> </names>

• None of the above

52. Which of the following attributes indicates whether an accessor contains a null value?

Answers:

• xsi:nil

• xsi:null

• xsi:nilValue

• xsi:nullValue

53. Read the following statements:

Statement 1: Encoding styles define how applications on different platforms share information, even though they may not have common data types or representations.

Statement 2: The approach that the SOAP Section 5 encoding styles takes is just one possible mechanism for providing this, but it is not suitable in every situation.

Which of the following is correct?

Answers:

• Statement 1 is true but statement 2 is false

• Statement 2 is true but statement 1 is false

• Both statements are true

• Both statements are false

54. A SOAP message is an ordinary XML document but it follows some rules. Which of the following are correct regarding SOAP message architecture?

Answers:

• It requires an Envelope element that identifies the XML document as a SOAP message

• It requires a Header element that contains header information

• It requires an optional Body element that contains call and response information

• It requires an optional Fault element that provides information about errors that occurred while processing the message

55. Read the following snippet of a SOAP message:

<s:Envelope
xmlns:s="http://www.w3.org/2001/06/soap/soapEnvelope">
<s:Header>
<m:transaction xmlns:m="soap-transaction"
s:mustUnderstand="true">
<transactionID>34400034</transactionID>
</m:transaction>
</s:Header>
<s:Body>
<n:getQuote xmlns:n="urn:Qutes">
<symbol xsi:type="xsd:string">
Transific
</symbol>
</n:getQuote>
</s:Envelope>

Which of the following is the exact error in the code?

Answers:

• The namespace is incorrect

• The position of the Header is wrong

• The Body cannot contain the symbol element

• mustUnderstand is not an attribute of the transaction element

56. The fundamental idea behind SOAP is that two applications, regardless of the operating system, programming language, or any other technical implementation detail, may openly share information using nothing more than a simple message encoded in a way that both applications understand. To implement this, which of the following issues must SOAP address?

Answers:

• The types of information to be exchanged

• How the information is to be expressed as XML

• How to actually go about sending that information

• None of the above

57. Which of the following represents a structure in SOAP messages?

Answers:

• <person> <firstname>Joe</firstname> <lastname>Smith</lastname> </person>

• <people> <person name='joe smith'/> <person name='john doe'/> </people>

• <people> <person name='joe smith'> <designation/> </person> <person name='john doe'> <designation/> </person> </people>

• None of the above

58. Which of the following can the header of a SOAP message contain?

Answers:

• Data that by default is intended for the final destination

• Information to specify the contextual ID

• Authentication information

• All of the above

59. Which of the following is a single-referenced accessor?

Answers:

• <people> <person name='joe smith'> <address> <street>111 First Street</street> <city>New York</city> <state>New York</state> </address> </person> </people>

• <people> <person name='joe smith'> <address href='#address-1' </person> <person name='john doe'> <address href='#address-1' </person> </people> <address id='address-1'> <street>111 First Street</street> <city>New York</city> <state>New York</state> </address>

• <people> <person name='joe smith'> <address href='#address-1' </person> <person name='john doe'> <address href='#address-1' </person> </people>

• None of the above

60. You can specify time zones in an XML Schema. Which of the following are specifying a time zone along with date?

Answers:

• <start>2002-09-24Z</start>

• <start type="zone">2002-09-24</start>

• <start>2002-09-24+06:00</start>

• <start>2002-09-24-06:00</start>

61. You are designing an XML Schema and you want to prohibit line feeds, carriage returns, tabs, leading and trailing spaces, and multiple spaces from an element. Which of the following datatypes will you use?

Answers:

• String

• normalizedString

• token

• trimmedString

62. Fill in the blank:

A ________________ Array is a type of array in which only a part of the array is serialized into the SOAP envelope.

Answers:

• Half Serialized

• Partially Serialized

• Partially Transmitted

• Half Transmitted

63. Which of the following is an optional part in a message of SOAP version 1.1?

Answers:

• Envelope

• Header

• Body

• None of the above

64. You are designing an XML Schema and you have a numeric element 'NegativeBalance'. You want to store negative values in this element along with zero. Which of the following numeric datatypes will you use?

Answers:

• negativeInteger

• nonPositiveInteger

• unsignedInt

• nonnegativeInteger

65. Which of the following is the correct format of the date datatype in an XML Schema?

Answers:

• MM-DD-YYYY

• DD-MM-YYYY

• YYYY-MM-DD

• YYYY-DD-MM

66. Read the following statements about SOAP Faults:

Statement 1: The SOAP fault structure is not allowed to express any information about which headers were not understood.
Statement 2: The faultstring element would be the only place to put the information about which headers were not understood.

Which of the following is correct?

Answers:

• Statement 1 is true but statement 2 is false

• Statement 1 is false but statement 2 is true

• Both statements, statement 1 and statement 2 are true

• Both statements, statement 1 and statement 2 are false

67. An error message from a SOAP message is carried inside a Fault element. How many times can a Fault element be used in a single SOAP message?

Answers:

• Once

• 4 times

• Any number of times

• Once in SOAP 1.1 and any number of times in SOAP 1.2

68. ABC Corp., a client of PremiumSoft, uses SOAP 1.2 specifications whereas PremiumSoft uses SOAP 1.1 specifications. What will be the result when PremiumSoft sends a message to ABC Corp.?

Answers:

• The message will be received successfully

• An 'Invalid message' error will be triggered

• A 'Version mismatch' error will be triggered

• A partial message will be received

69. Read the following statements about SOAP datatypes:

Statement 1: The datatypes supported by the SOAP encoding style are the datatypes defined by the "XML Schema data types" specification.
Statement 2: All datatypes used within a SOAP-encoded block of XML must either be taken directly from the XML Schema specification or derived from types therein.

Which of the following is correct?

Answers:

• Statement 1 is true but statement 2 is false

• Statement 2 is true but statement 1 is false

• Both statements are true

• Both statements are false

70. You have users from two different countries- England and Norway. You would like the ability to let the user choose whether he or she would like to use the Norwegian element names or the English element names in the XML document. Which of the following XML Schema elements solve this problem?

Answers:

• <xs:element name="name" type="xs:string"/> <xs:element name="navn" substitutionGroup="name"/>

• <xs:element name="name" type="xs:string"/> <xs:element name="navn" substitution="name"/>

• <xs:element name="name" type="xs:string"/> <xs:element name="navn" Group="name"/>

• <xs:element name="name" type="xs:string"/> <xs:element name="navn" type="xs:string"/>

71. Read the following code snippet of a SOAP message:

<s:Envelope
xmlns:s="http://www.w3.org/2001/06/soap/soap-envelope">
<s:Header>
<m:transaction xmlns:m="soap-transaction"
s:mustMatch="true">
<transactionID>34400034</transactionID>
</m:transaction>
</s:Header>
<s:Body>
<n:getQuote xmlns:n="urn:Qutes">
<symbol xsi:type="xsd:string">
Transific
</symbol>
</n:getQuote>
</s:Envelope>

Which of the following is the error in the code?

Answers:

• The namespace is incorrect

• The position of the Header element is wrong

• The body cannot contain a symbol element

• mustMatch is not a valid attribute

72. A SOAP message is based on XML. Infact, SOAP follows all validation rules from XML specifications. On which of the following are SOAP messages based?

Answers:

• Schema

• DTD

• SAX2

• XSLT

73. Read the following statements:

<s:Envelope xmlns:s="...">
<s:Body>
<s:Faults>
<faultcode>Client.Authentication</faultcode>
<faultstring>
Invalid credentials
</faultstring>
<faultactor>http://acme.com</faultactor>
<details>
<!-- application specific details -->
</details>
</s:Fault>
</s:Body>
</s:Envelope>

Which of the following is an incorrect element?

Answers:

• <s:Faults>

• <faultcode>

• <faultstring>

• None of the above

74. Read the following SOAP message:

<s:Envelope xmlns:s="...">
<s:Body>
<s:Faults>
<faultcode>Client.Authentication</faultcode>
<faultstring>
Invalid credentials
</faultstring>
<faultactor>http://acme.com</faultactor>
<detail>
<!-- application specific details -->
</detail>
</s:Faults>
</s:Body>
</s:Envelope>

Which of the following are incorrect elements?

Answers:

• faultcode

• faultstring

• detail

• Faults

• None of the above

75. Which of the following Fault types is used when an error, that cannot be directly linked to the processing of the message, occurs?

Answers:

• MustUnderstand

• Server

• Client

• None of the above

76. A subroutine call is going to be XML encoded for SOAP by passing two parameters using the same memory location. How will this be implemented?

Answers:

• By using a single-referenced accessor with id and href

• By using a single-referenced accessor without id and href

• By using a multi-referenced accessor with id and href

• By using a multiple-referenced accessor without id and href

77. Which of the following namespaces is used for messages in SOAP version 1.1?

Answers:

• http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/

• http://schemas.xmlsoap.org/soap-envelope

• http://schemas.xmlsoap.org/2001/06/soap/envelope/

• http://schemas.xmlsoap.org/2001/06/soap-envelope

78. Encoding styles define how applications on different platforms share information. Which of the following is correct about data types of both applications while implementing encoding styles?

Answers:

• Data types in both applications must be common

• Data types in both applications might not be common

• Data types in both applications must be different

• None of the above