Do you know that? Outsource to other designers when you are busy. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Programming category

Test answers for RDF Test 2016

(32) Last updated: January 27
Upwork (oDesk) • Internet Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

32 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. Which of the following statements is correct?

Answers:

• Every legal OWL Lite ontology is a legal OWL DL ontology.

• Every legal OWL DL ontology is a legal OWL Full ontology.

• Every valid OWL Lite conclusion is not a valid OWL DL conclusion.

• Every valid OWL DL conclusion is a valid OWL Full conclusion.

2. Which of the OWL sublanguages supports cardinality constraints and permits cardinality values of 0 and 1?

Answers:

• OWL DL

• OWL Full

• OWL Lite

3. Which of the following statements are correct regarding the owl:Ontology element?

Answers:

• It must contain version information.

• It must contain import elements.

• It can contain zero or more version information and import elements.

• It can have only version information and import elements.

4. Which of the following RDF properties is used to indicate a resource that might provide additional information about the subject resource?

Answers:

• rdfs:seeAlso

• rdf:object

• rdfs:isDefinedBy

• rdf:value

5. What does the element rdf:seq describe?

Answers:

• It describes a list of values that does not have to be in a special order.

• It describes an ordered list of values.

• It describes a list of alternative values.

• It describe groups that can contain only the specified members.

6. What will be the corresponding RDF/XML for the RDF graph shown below?

Answers:

• <?xml version="1.0"?> <rdf:RDF xmlns:rdf="http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#" xmlns:empdet="http://xyz.com/rdf/"> <rdf:Description rdf:about=empdet> <empdet:name>Mark</empdet:name> <empdet:designation>Developer</empdet:designation> </rdf:Description> </rdf:RDF>

• <?xml version="1.0"?> <rdf:RDF xmlns:rdf="http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#" xmlns:empdet="http://xyz.com/rdf/"> <rdf:Description rdf:about="http://www.xyz.com"> <empdet:desgination>Developer</empdet:designation> <empdet:name>Mark</empdet:name> </rdf:Description> </rdf:RDF>

• <?xml version="1.0"?> <rdf:RDF xmlns:rdf="http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#" xmlns:empdet="http://xyz.com"> <rdf:Description rdf:about="http://www.xyz.com/rdf"> <empdet:name>Mark</empdet:name> <empdet:designation>Developer</empdet:designation> </rdf:Description> </rdf:RDF>

• <?xml version="1.0"?> <rdf:RDF xmlns:rdf="http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#" xmlns:empdet="http://xyz.com/rdf/"> <rdf:Description rdf:about="http://www.xyz.com"> <empdet:name>Mark</empdet:name> <empdet:designation>Developer</empdet:designation> </rdf:Description> </rdf:RDF>

7. Which of the following is also known as the class of everything?

Answers:

• rdfs:Resource

• rdfs:Class

• rdfs:Literal

• rdfs:Datatype

8. Which of the following popular schemas based on RDF is widely used for describing people and their social networks?

Answers:

• RSS 1.0

• FOAF

• Creative commons

• FRBR

9. Which of the following properties is forbidden in OWL Lite?

Answers:

• owl:oneOf

• owl:unionOf

• owl:disjointWith

• All of the above

10. Which notation of RDF makes it possible for us to use attributes from XHTML's meta and link elements and generalize them so that they are usable on all elements?

Answers:

• N3

• RDF/XML

• Turtle

• RDFa

11. Which of the following RDF attributes are no longer used in RDF?

Answers:

• rdf:bagID

• rdf:Bag

• rdf:Alt

• rdf:Seq

12. What does rdf:range property state?

Answers:

• It states that the values of a property are instances of one or more classes.

• It states that a resource that has a given property is an instance of one or more classes.

• It states that a resource is an instance of a class.

• It states that all the instances of one class are instances of another.

13. Which of the following properties is used to state that any resource that has a given property is an instance of one or more classes?

Answers:

• rdfs:domain

• rdfs:range

• rdf:value

• rdfs:member

14. Which of the following attributes is used to describe a collection in RDF?

Answers:

• rdfs:domain

• rdf:member

• rdf:parseType="Collection"

• rdf:Description

15. Which of the following namespaces is used for RDF?

Answers:

• xmlns:rdf="http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#"

• xmlns:xsd ="http://www.w3.org/2001/XMLSchema#"

• xmlns:rdfs="http://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#"

• xmlns="http://www.w3.org/TR/2004/REC-owl-guide-20040210"

16. When is an RDF graph known as a ground graph?

Answers:

• When it consists of a blank node

• When it is a subset of triples

• When it has no instance which is a proper subgraph of the graph

• When it consists of no blank nodes

17. Which of the following is used as a tool for entailment tests?

Answers:

• n-triples2kif.pl

• NTC

• cwm

• Euler

18. Consider the following code and answer the question that follows:

@prefix empdet: <http://xyz.com/empdet/>.
<http://xyz.com/Mark>
empdet:name "Mark";

What will be the RDF/XML version of the above code written in N3?

Answers:

• <rdf:RDF xmlns:rdf="http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#" xmlns:empdet="http://xyz.com/empdet"> <rdf:about="http://xyz.com/Mark"> <empdet:name>Mark</empdet:name> </rdf:about> </rdf:RDF>

• <rdf:RDF xmlns:rdf="http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#" xmlns:empdet="http://xyz.com/empdet"> <rdf:Description rdf:about="http://xyz.com/Mark"> <empdet:name>Mark</empdet:name> </rdf:Description> <rdf:RDF>

• <rdf:RDF xmlns:rdf="http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#" xmlns:empdet="http://xyz.com/empdet"> <rdf:Description rdf:about="http://xyz.com/Mark"> <empdet:name>Mark</empdet:name> </rdf:Description> </rdf:RDF>

• <rdf:RDF xmlns:empdet="http://xyz.com/empdet"> <rdf:Description rdf:about="http://xyz.com/Mark"> <empdet:name>Mark</empdet:name> </rdf:Description> </rdf:RDF>

19. Which element is used as the root of an RDF document?

Answers:

• xml:base

• rdf:resource

• rdf:RDF

• rdf:_n

20. Which instance of the rdf:Property can be used to provide a human-readable version of a resource's name?

Answers:

• rdfs:label

• rdfs:comment

• rdf:about

• All of the above

21. In which direction does the arc in an RDF graph point?

Answers:

• Subject

• Object

• Predicate

22. Which of the following is true about the RDF literal <xsd:boolean,"true">?

Answers:

• The literal type is plain.

• The literal type is typed.

• The Lexical-to-Value Mapping will be <"true", T>

• The Lexical-to-Value Mapping will be <"1", T>

23. What are the things inside an RDF container called?

Answers:

• Values

• List

• Members

• Elements

24. What is the nature of the owl:imports statement?

Answers:

• Transitive

• Reflexive

• Symmetric

• Distributive

25. State whether true or false.

Unlike XML, RDF is not a tree structure.

Answers:

• True

• False

26. Which of the following RDF tests succeeds, if the RDF document is rejected as being illegal RDF?

Answers:

• Negative parser test

• Positive parser test

• Positive entailment test

• Negative entailment test

27. Which of the following is not a valid attribute of an RDF test case description?

Answers:

• test:issue

• test:status

• test:approval

• test:versioninfo

28. Which of the following Boolean combinations are possible in OWL?

Answers:

• Union

• Intersection

• Complement

• All of the above

29. Which of the following is used to identify resources in RDF?

Answers:

• Uniform Resource Identifier (URI)

• Uniform Resource Locator (URL)

• Uniform Resource Name (URN)

30. What is the root element of an OWL ontology?

Answers:

• rdf:RDF

• owl:Ontology

• owl:imports

• owl:priorVersion

31. Which of the following RDF tests succeeds, if the RDF document parses to produce an RDF model equivalent to that specified by the n-triples document?

Answers:

• Negative parser test

• Positive parser test

• Positive entailment test

• Negative entailment test

32. Which of the following can be used as a query language for RDF graphs?

Answers:

• SPARQL

• RQL

• Versa

• OWL