Do you know that? 180+ countries that oDesk has freelancers from next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Programming category

Test answers for Paypal Integration for Web Skills Test 2016

(60 / 1) Last updated: March 25
Upwork (oDesk) • Internet Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

60 Answered Test Questions:

1. In which of the following buttons is the PayPal Account Optional feature available?

Answers:

• Buy Now buttons

• Subscription buttons

• Cart buttons

• Shopping buttons

• Donation buttons

2. If the Auto Return feature is enabled in the PayPal profile, which of the following PayPal payments will it apply to?

Answers:

• Buy Now

• Shopping Cart

• Subscription

• Donation buttons

• Gift Certificate

3. While making a DoDirectPayment API call, which of the following Parameters must be included in the Name-Value string?

Answers:

• PAYMENTACTION

• ACCT

• STREET

• FIRSTNAME

• COUNTRYCODE

• LASTNAME

• ZIP

• IPADDRESS

4. Which of the following are valid refund types for the REFUNDTYPE parameter of the RefundTransaction request?

Answers:

• FULL

• PARTIAL

• HALF

• OTHER

• PENALTY

• NONE

5. While creating a Buy Now button using Merchant Services, which of the following parameters are optional under Item Details?

Answers:

• Item name/service

• Weight

• Currency

• Item ID/number

• Buyer's default country

6. PayPal offers a notification validation method called "Use Shared Secrets" which ensures validity of data and decreases network traffic to and from your website. Under what conditions should you use this method in your website to notify transactions?

Answers:

• If you are using an SSL enabled web server.

• If you are using the notify_url variable on each individual payment transaction.

• If you are using a shared website hosting service.

• If you are using website verification certificates.

• If you are using Encrypted Website Payments.

7. Out of the following PayPal payment processing solutions, which ones do not require any programming skills (HTML/API) for implementation?

Answers:

• Website Payments Pro

• Website Payments Standard

• Payflow Pro

• Payflow Link

• Email Payments

• Virtual Terminal

8. Which of the following does PayPal recommend merchants to display on the return URL?

Answers:

• Item name

• Amount paid

• Payer email

• Shipping address

• PayPal transaction id

• Refund instructions

9. Which of the following values are allowed for the cmd form field?

Answers:

• _cart

• _xclick

• _s-xclick

• _cmdcart

• _notify_url

• _donate

10. While making a request to the PayPal server, which of the following API security parameters are required if you are using a PayPal API certificate?

Answers:

• USER

• PWD

• SIGNATURE

• VERSION

• SUBJECT

11. Which of the following form actions are used to make test payments using the PayPal Sandbox?

Answers:

• action="https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post"

• action="https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="get"

• action="https://www.developers.paypal.com/cgi-bin/" method="post"

• action="https://www.developers.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="get"

12. Which of the following parameters are optional in a SetExpressCheckout request?

Answers:

• TOKEN

• RETURNURL

• PAYMENTACTION

• CANCELURL

13. If you are using encryption for your Buy Now button, which of the following statements are true?

Answers:

• Encrypted HTML code does not support option fields.

• Encrypted HTML code cannot be tinkered with.

• Encrypted HTML code can be used for email payment links.

• Encryption does not protect payment details from fraudulent alteration.

14. Which of the following statements are correct with regard to Payment Data Transfer(PDT)?

Answers:

• PDT requires Auto Return to be enabled.

• PDT will post data for refunds.

• PDT will not post data for reversals.

• If the customer closes the browser window before redirection, the notification will be missed.

15. Which of the following parameters are required in a DoExpressCheckoutPayment request?

Answers:

• AMT

• RETURNURL

• PAYMENTACTION

• PAYERID

• TOKEN

16. Which of the following statements are true for PayPal Account Optional?

Answers:

• It allows customers to make payments without having a Paypal account.

• It allows merchants to receive payments without having a Paypal account.

• PayPal Account Optional is enabled by default.

• The PayPal Account Optional feature is not available for Subscription buttons.

17. Which of the following APIs are related to authorization and capture?

Answers:

• DoCapture

• DoAuthorization

• DoDirect

• DoVoid

18. Which of the following statements are not true?

Answers:

• The merchant is the one who sells goods or services.

• The customer is the one who holds the payment instrument.

• The payment processor is a financial institution such as American Express, Discover, MasterCard, Visa, JCB or Diners Club.

• The credit card association is the entity that processes credit card transactions and settles funds for merchants.

19. What do you mean by the term Settlement?

Answers:

• The issuing of a refund order at the request of the customer.

• The process of authenticating and verifying the identity of the customer.

• The process of authorizing the merchant to charge customer's card at any future date, such as in the case of a subscription payment.

• The crediting of the payment to the merchant's account.

20. For a DoDirectPayment API call, which of the following values will be used with the PAYMENTACTION parameter to make the final sale for a credit card?

Answers:

• Sale

• Authorization

• Order

• Pay

21. If the user closes the browser before redirection, which of the following is correct for Payment Data Transfer (PDT) and Instant Payment Notification (IPN)?

Answers:

• The transaction notification will be missed in case of PDT.

• The transaction notification will be missed in case of IPN.

• The transaction notification will not be missed for IPN or PDT.

• The transaction notification will be missed for IPN and PDT.

22. While using the SOAP API with Certificate Security, where will you post your request for a live transaction?

Answers:

• https://api.paypal.com/nvp/

• https://api.paypal.com/2.0/

• https://api-3t.paypal.com/nvp/

• https://api-3t.paypal.com/2.0/

23. Which of the following services will be used to import an API certificate into the Microsoft Windows certificate store?

Answers:

• WinMgmt.exe

• WinHttpsCertCfg.exe

• WinHttpCertCfg.exe

• msvsmon.exe

24. While using the SOAP API with Certificate Security, where will you post your request for a test transaction?

Answers:

• https://api.paypal.com/nvp

• https://api.sandbox.paypal.com/nvp/

• https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr

• https://api.sandbox.paypal.com/2.0/

25. Which of the following parameters must be specified in a GetExpressCheckoutDetails request?

Answers:

• METHOD

• BUSINESS

• TOKEN

• PAYERID

26. In Express Checkout, how can you suppress the display of the shipping address on the PayPal payment pages?

Answers:

• By setting NOSHIPPING=1

• By setting ADDROVERRIDE=0

• By setting NOSHIPPING=0

• By setting ADDROVERRIDE=1

27. In a Name Value Pair (NVP) string, which character is used to separate the Name-Value pairs from one another and which character is used to separate the "Name" from the "Value" within each Name-Value pair?

Answers:

• = and $

• & and =

• & and @

• = and &

28. You have been asked by your client to set up a Paypal solution for her website. The client is asking for the following features:

1. Checkout will take place on the PayPal website.
2. Customers are not required to have a PayPal account in order to make a purchase.
3. The shopping cart will be on the client's website.

Which of the following PayPal solutions can you recommend to your client?

Answers:

• Payflow Pro

• Payflow Link

• Email Payments

• Virtual Terminal

29. Does the button creation tool for PayPal Shopping Cart buttons support the encryption of the code it generates?

Answers:

• Yes

• No

30. While using the NVP API with Certificate Security, where will you post your request for a live transaction?

Answers:

• https://api-3t.paypal.com/nvp

• https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr

• https://api.paypal.com/nvp

• https://www.paypal.com

31. While using the NVP API with Certificate Security, where will you post your request for a test transaction?

Answers:

• https://api.paypal.com/nvp/

• https://api.sandbox.paypal.com/nvp/

• https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr/

• https://api-3t.sandbox.paypal.com/nvp/

32. After how much time does the token expire in Express Checkout?

Answers:

• 1 hour

• 2 hours

• 3 hours

• It never expires

33. In Express Checkout, by default which method will be used to make the final sale?

Answers:

• SetExpressCheckout

• DoExPressCheckoutPayment

• GetExpressCheckoutDetails

• DoAuthorization

34. What will happen if you assign different notification URLs for Instant Payment Notification(IPN) in your account profile and in your programming code?

Answers:

• The programming code URL will override the account profile URL.

• The account profile URL will override the programming code URL.

• Both URLs will receive the same notification information.

• An error will be produced due to the mismatch of the two URLs.

35. Is a customer allowed to dispute the charge of a payment made from his or her PayPal account?

Answers:

• Yes

• No

36. What is the default value of the PAYMENTACTION parameter in Express Checkout?

Answers:

• Sale

• Authorization

• Order

• Pay

37. While using the NVP API with Signature Security, where will you post your request for a live transaction?

Answers:

• https://api-3t.paypal.com/nvp

• https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr

• https://api.paypal.com/nvp

• https://www.paypal.com

38. Upto what limit of the original amount can you reauthorize a transaction in PayPal?

Answers:

• 115%

• 100%

• 125%

• 105%

39. Out of the following PayPal payment processing solutions, which is best suited for allowing merchants to accept payments via phone, fax or email?

Answers:

• Payflow Pro

• Website Payments Standard

• Email Payments

• Payflow Link

• Virtual Terminal

40. Which of the following security features is not supported by any of the PayPal payment processing solutions?

Answers:

• Secure Sockets Layer (SSL) protocol

• Verification by Visa

• Electronic Firewall Monitoring

• Site Verification Certificates

• Encryption with key length of 128 bits

• Mastercard SecureCode

• Address Verification Services (AVS)

41. Out of the following PayPal payment processing solutions, which one allows a customer to checkout on the merchant's website?

Answers:

• Email Payments

• Website Payments Standard

• Payflow Pro

• Payflow Link

• Virtual Terminal

42. State whether the following statement True or False?

"The email address that you use to register on Paypal Developer Central must be the same as your live PayPal email address."

Answers:

• True

• False

43. What should be the value of the AMT parameter in case of a RefundTransaction request when the REFUNDTYPE is FULL?

Answers:

• AMT=0

• AMT=-1

• AMT=full

• Do not set AMT.

44. Your client would like her customers to be able to checkout by phone. Which PayPal solution will you recommend to your client?

Answers:

• Payflow Pro

• Payflow Link

• Email Payments

• Virtual Terminal

45. For a DoDirectPayment API call, which of the following values will be used with the PAYMENTACTION parameter to authorize payment for later capture?

Answers:

• Sale

• Authorization

• PostAuthorization

• Pay

• PayAuth

46. What do you mean by the term Authorization?

Answers:

• The process of verifying that the customer's credit card is valid, active and has sufficient credit limits.

• The process of authenticating and verifying the identity of the merchant.

• The process of authorizing the merchant to charge the customer's card at any future date, such as in the case of a subscription payment.

• The process of debiting the payment from the customer's account and crediting it to the merchant's account.

47. What is the greatest value allowed in the SetExpressCheckout request for the AMT parameter?

Answers:

• $5,000 USD

• $20,000 USD

• $10,000 USD

• $50,000 USD

• $25,000 USD

48. Which of the following statements is true?

Answers:

• A complaint occurs when a customer registers a complaint about a payment with PayPal. A chargeback occurs when a customer registers a complaint with the credit card company.

• A chargeback occurs when a customer registers a complaint about a payment with PayPal. A complaint occurs when a customer registers a complaint with the credit card company.

• A chargeback and a complaint are identical.

49. During each PayPal API request session, how many times must the API credentials be included?

Answers:

• They are required only with the first request.

• They are required with every request.

• They are required only with the last request.

• They are not required at all.

50. What will be the value of PAYMENTACTION in Express Checkout so as to authorize payment for multiple captures?

Answers:

• Order

• Sale

• MulSale

• MulAuth

51. Which of the options represents the correct sequence for making an online payment?

1.The customer selects the item to purchase and provides his/her credit card information.
2.The payment gateway sends the information to the processor which in turn routes it to the credit card issuer.
3.On receiving the relevant information, the merchant sends it to the payment processor.
4.The payment processor forwards the transaction results to the merchant, who then decides whether to accept or reject the order.
5.The bank which issued the credit card authorizes or declines the payment and sends the transaction result to the payment processor.

Answers:

• 1,2,3,4,5

• 1,3,2,5,4

• 1,4,3,2,5

• 1,3,4,2,5

52. In Express Checkout by default, which method will be used to make the final sale?

Answers:

• SetExpressCheckout

• DoExPressCheckoutPayment

• GetExpressCheckoutDetails

• DoAuthorization

53. Which of the following variables will be used to differentiate between live PayPal IPN and Sandbox IPN?

Answers:

• ipn

• testipn

• test_ipn

• None of the above.

54. Which of the following URLs will you visit to access or create a PayPal Sandbox account?

Answers:

• https://developer.paypal.com

• https://www.paypal.com

• https://www.sandbox.paypal.com

• https://www.sandbox.paypaldeveloper.com/

55. While using Express Checkout, where will you post your request for a test transaction?

Answers:

• https://api.paypal.com/nvp

• https://api.sandbox.paypal.com/nvp

• https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr

• https://api-3t.sandbox.paypal.com/nvp

56. In a SetExpressCheckout request, which parameter will be used to specify the image to appear at the top left of the payment page?

Answers:

• HEADERIMG

• HDRBORDERCOLOR

• HDRIMG

• PAYFLOWIMG

• IMGHDR

57. While using the SOAP API with Signature Security, where will you post your request for a live transaction?

Answers:

• https://api-3t.paypal.com/nvp/

• https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr/

• https://api.paypal.com/2.0/

• https://api-3t.paypal.com/2.0/

58. Which of the following HTML variables will be used to "Override Page Styles" on Individual Transactions for your Website Payment buttons?

Answers:

• page_style

• paypalpage_style

• cust_style

• custome_page_style

59. Which of the following payment solutions includes Address Verification Services (AVS)?

Answers:

• Payflow Pro

• Email Payments

• Payflow Link

• Virtual Terminal

• All of the above

60. If you are using L_AMTn and/or L_QTYn in a DoDirectPayment API call, which of the following parameters must also be specified?

Answers:

• AMT

• ITEMAMT

• ITEMTAX

• ITEM


1 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
61. Out of the following, which PayPal payment processing solution is recommended for transactions exceeding $2,000.00 USD?

Answers:

• PayPal Buy Now buttons

• PayPal Donation buttons

• Request Money feature

• Direct Payment API