Do you know that? 55% of Elance-oDesk freelancers have 6+ years of experience next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Programming category

Test answers for Facebook Connect Test 2016

(13 / 41, CL) Last updated: February 11
Upwork (oDesk) • Internet Programming
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

13 Answered Test Questions:

1. Which of the following values can be specified for the background attribute of the XFBML tag of a Facebook Connect site?

Answers:

• white

• dark

• light

• All of the above

2. Which of the following Comments Box features can be modified on a Facebook Connect site?

Answers:

• The font used in the Comment Box

• The user's profile picture

• The links to the logged in user and to the logout

• The Post button

3. What is the data type of the apikey attribute of the <fb:live-stream>XFBML tag of a Facebook Connect site?

Answers:

• float

• string

• bool

• int

4. The minimum width of a Fan Box in pixels should be _____________.

Answers:

• 100 pixels

• 150 pixels

• 200 pixels

• 300 pixels

5. By default, a Facebook Connect for iPhone session will expire after __________ hours of inactivity.

Answers:

• one

• two

• three

• four

6. What is the default value of the numposts attribute of the <fb:comments>XFBML tag of Facebook?

Answers:

• 10

• 15

• 20

• 30

7. To access the features of Facebook Connect in Javascript, you include the following script in your file:

<script src="http://static.ak.connect.facebook.com/js/api_lib/v0.4/FeatureLoader.js.php/en_US" type="text/javascript">
</script>

This script should be referenced in the __________ of the file.

Answers:

• <head>

• <body>

• <title>

• Any of the above

8. What is the default value of the width of the Comments Box of a Facebook Connect site?

Answers:

• 450px

• 550px

• 650px

• 750px

9. Which of the following attributes is not/are not supported by the <fb:share-button>XFBML tag of a Facebook Connect site?

Answers:

• class

• href

• meta

• link

• a and b

• c and d

10. What is the default value of the size attribute of the <fb:login-button>XFBML tag of a Facebook Connect site?

Answers:

• small

• medium

• large

11. Which of the following is a required attribute of the <fb:grouplink>XFBML tag of a Facebook Connect site?

Answers:

• name

• eid

• gid

• profile_id

12. Content posted to a Live Stream Box is archived for future reference.

Answers:

• True

• False

13. Which of the following attributes of the <fb:profile-pic>XFBML tag is used only with Facebook Connect?

Answers:

• uid

• linked

• size

• facebook-logo


41 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
14. What is the value of the xmlns attribute added within the <html>tag of the html file where you want to reference the Comments Box?

Answers:

• http/www.facebook.com/2008/fbml

• http:/www.facebook.com/2007/fbml

• http://www.facebook.com/2008/fbml

• http://www.facebookconnect.com/2008/fbml

15. Which of the following tags is used to render FBML tags that cannot be rendered as XFBML tags?

Answers:

• <fb:container>

• <fb:serverfbml>

• <fb:grouplink>

• <fb:name>

16. What is the data type of the connections attribute of the <fb:fan>XFBML tag of a Facebook Connect site?

Answers:

• float

• string

• bool

• int

17. Which of the following must be the value of the class attribute of the <fb:share-button>XFBML tag of a Facebook Connect site?

Answers:

• meta

• url

• href

• link

18. Which of the following must be passed as a parameter to the profile.setFBML Facebook API method if you are working on a desktop application?

Answers:

• User ID

• Session key

• fb_page_id parameter

• All of the above

19. The comments deleted from a user's Facebook profile also get deleted from the Comments Box on a Facebook Connect site.

Answers:

• True

• False

20. State whether true or false:

The fonts used in a Fan Box can be modified on a Facebook Connect site.

Answers:

• True

• False

21. The details for approval of the Friend Linking feature for a site are available under the __________ tab in the application settings editor.

Answers:

• Authentication

• Canvas

• Connect

• Widgets

22. What is the default value of the length attribute of the <fb:login-button>XFBML tag of a Facebook Connect site?

Answers:

• short

• long

• large

• medium

23. On a Facebook Connect site, the <fb:connect-form>XFBML tag must be enclosed inside an __________ tag.

Answers:

• <fb:live-stream>

• <fb:serverfbml>

• <fb:container>

• <fb:login-button>

24. Which of the following is a required parameter of the event_info object of the events.edit Facebook API method?

Answers:

• email

• phone

• street

• city

• name

25. Suppose you create a new Facebook application by using the Facebook Developer application to integrate your site with Facebook Connect. What is the minimum size of the icon that appears next to your application name that can be uploaded to your application?

Answers:

• 70 x 70 pixels

• 16 x 16 pixels

• 50 x 50 pixels

• 75 x 75 pixels

26. Which of the following types of notifications is sent to application users who are not friends of the application user who generates the notification when working with the notifications.send Facebook API method?

Answers:

• User-to-user notification

• Application-to-user notification

• Application-to-application notification

• User-to-application notification

27. Which of the following Facebook API methods returns the IDs of the current user's friends who already have connected accounts through Facebook Connect?

Answers:

• friends.getLists

• friends.getMutualFriends

• friends.getAppUsers

• friends.areFriends

28. Which of the following keys are made available when you create a new Facebook application to integrate your site with Facebook Connect?

Answers:

• Temporary Session Key

• Secret Key

• Login Key

29. The condition attribute is a/an __________ attribute of the <fb:unconnected-friends-count>XFBML tag of a Facebook Connect site.

Answers:

• required

• optional

30. The default value of the format parameter of the photos.getTags Facebook API method is _______________.

Answers:

• JSON

• XML

• CSV

• XLS

31. Which of the following features of Facebook Connect for iPhone allows you to make API calls?

Answers:

• Objective-C RPC bridge

• Java Class Libraries

• C# Class Libraries

32. What is the data type of the size attribute of the XFBML tag of a Facebook Connect site?

Answers:

• float

• string

• bool

• int

33. When you create a new application using the Facebook Developer application, what is the maximum possible size of the Facebook Connect Logo that you may upload through the Facebook Connect Dialog?

Answers:

• 99px wide and 22px tall

• 77px wide and 77px tall

• 55px wide and 22px tall

• 100px wide and 35px tall

34. What is the data type of the simple attribute of the <fb:comments>XFBML tag of a Facebook Connect site?

Answers:

• float

• string

• bool

• int

35. Which of the following files needs to be included for Facebook Connect functionality that allows your site to access Facebook Connect features (like XFBML and JavaScript API calls) in JavaScript?

Answers:

• library.php

• FeatureLoader.js.php

• read.php

• configuration.php

36. What is the default value of the number of fans that can be displayed in a Fan Box of a Facebook Connect site?

Answers:

• 5 connections

• 10 connections

• 15 connections

• 20 connections

37. When developing a Facebook Connect for iPhone, which of the following formats for creating a session is/are correct?

Answers:

• session = [FBSession sessionForApplication:myApiKey secret:myAppSecret delegate:self];

• session = [FBSession sessionForApplication:myApiKey delegate:self];

• session = [FBSession secret:myAppSecret delegate:self];

38. According to the policies applicable to Facebook Connect for iPhone, where should the Facebook favicon be placed?

Answers:

• Bottom left corner of the profile picture

• Bottom right corner of the profile picture

• Top left corner of the profile picture

• Top right corner of the profile picture

39. What is the maximum allowable size of a photo to be displayed on a Facebook Connect site whose size attribute is set to small?

Answers:

• 75px

• 130px

• 150px

• 200px

40. Suppose you are the administrator of a site. In which of the following modes can only the users you specify comment on your site?

Answers:

• Blacklist mode

• Whitelist mode

• Special mode

• Friends mode

41. Which of the following formats is/are supported by the auth.createToken Facebook API method while returning data?

Answers:

• JSON

• XML

• XLS

• CSV

• String

• a and b

• b, c, and d

42. When using Facebook Connect, the minimum requirement to ensure a correct preview of a page of your website is to use which of the following tags?

Answers:

• A title tag

• An image tag

• A media type tag

43. What is the data type of the call_id parameter passed with the events.getMembers Facebook API method?

Answers:

• string

• int

• float

• bool

44. Which of the following logo formats is supported by Facebook Connect when creating a new application using the Facebook Developer application?

Answers:

• JPG

• TIFF

• BMP

45. Which of the following XFBML tags is used for providing a conditional attribute around HTML markup?

Answers:

• <fb:connect-form>

• <fb:name>

• <fb:comments>

• <fb:container>

46. What are the acceptable values for the content type that can be shared on Facebook using the following medium type tag?
<meta name="medium" content="medium_type" />

Answers:

• Message

• News

• Model

• Speech

47. What is the default value of the size attribute of the <fb:photo>XFBML tag of a Facebook Connect site?

Answers:

• normal

• small

• large

• thumb

48. Which of the following values must be specified if you want to implement Facebook Connect across multiple sub-domains of your site by sharing the same Connect API Key?

Answers:

• User Support Address

• Post-Authorize Callback URL

• Base Domain

• Server Whitelist

49. Which of the following client libraries can be used to store session information for a sub-domain when a base domain is specified to implement Facebook Connect across a number of sub-domains of your site?

Answers:

• WebDAV client library

• C++ client library

• Javascript client library

• Semantic Web client library

50. Which of the following API methods returns all comments for a given XID posted through a Comments Box?

Answers:

• Comments.add

• Comments.get

• Comments.remove

• None of the above

51. Which of the following values is/are valid for the tags parameter of the photos.addTag Facebook API method?

Answers:

• "x":"30.0","y":"30.0","tag_uid":1987654321

• "x":"70.0","y":"70.0","tag_text":"some person"

• "x":"70.0","y":"70.0","tag_text":"some person","tag_uid":1987654321

• a and b

• None of the above

52. What is returned if both the gid and the uid parameters are omitted when using the groups.get Facebook API method?

Answers:

• All the groups of the session user are returned.

• All the groups associated with the provided user are returned.

• All the groups joined in the last month are returned.

• The last 10 groups associated to the user session are returned.

53. The templateData property used while publishing Feed Stories to a Stream is a __________ encoded string.

Answers:

• C

• C#

• JSON

• Java

54. Which of the following code snippets will display the image above?

Answers:

• <div class="white"> <fb:login-button size="large" background="white" length="long"> </fb:login-button> </div>

• <div class="white"> <fb:login-button size="medium" background="white" length="long"> </fb:login-button> </div>

• <div class="white"> <fb:login-button size="small" background="white" length="short"> </fb:login-button> Connect with Facebook</div>

• <div class="white"> <fb:login-button size="medium" background="white" length="short"> </fb:login-button> </div>