Do you know that? Elance receives half a million visitors a week. That's more than the Great Wall of China and Notre Dame de Paris combined next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for Yahoo Developer skills - Tools and Libraries Test 2016

(45, CL) Last updated: January 27
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

45 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. What is the function of the YAHOO.widget.Record class?

Answers:

• It provides functionality for the inline editing DataTable cell data with a TEXTAREA element.

• It defines and manages the attributes of DataTable Columns.

• It defines a DataTable record.

• It defines and manages a set of Records.

2. State whether the following statement is True or False.

Custom rulesets can be created in YSlow.

Answers:

• True

• False

3. Which type of authorization is used for accessing data using the YQL Web Service?

Answers:

• OpenID

• OAuth

• BBAuth

4. Which of the following YSlow tools is used to find style convention and structural problems in the JavaScript of a web page?

Answers:

• JSLINT

• ALL JS

• ALL CSS

• ALL JS BEAUTIFIED

5. Which of the following Yahoo! YUI Button Control types is used to execute a user-specified command?

Answers:

• push

• submit

• checkbox

• split

6. Which of the following statements are correct regarding Execution Rate Limits in YQL?

Answers:

• Total Units of Execution are limited to 60 million.

• Total Time for Execution is limited to 50 seconds.

• Total Stack Depth is limited to 100 levels.

• Total Number of Concurrent YQL Queries is limited to 5 concurrent queries.

7. Which of the following Yahoo! headers provides information like the memory and supported markup of the client browser?

Answers:

• X-Client-Info

• X-Client-Accept

• X-Client-Misc

8. Which of the following is the top container element in a standard Yahoo! Blueprint page?

Answers:

• page

• page-header

• content

• module

9. How many sources can be merged together using the Union Module in Yahoo! Pipes?

Answers:

• 5

• 6

• 7

• 4

10. Which of the following HTTP headers are used to control caching in Yahoo! Blueprint pages?

Answers:

• Cache-Control

• Content-Length

• ETag

• If-None-Match

11. Which of the following Data Input Controls is used to create checkboxes in Yahoo! Blueprint?

Answers:

• input

• select

• secret

• trigger

12. Which of the following objects contains the URL on which YQL would normally perform a GET request?

Answers:

• y

• request

• response

13. Which of the following sub-elements of an Open Data Table describes the information needed for YQL to call an API?

Answers:

• KEY

• TABLES

• META

• SELECT

14. What is the timezone format for the datetime data type in Yahoo! Pipes?

Answers:

• UTC

• PST

• EST

• BST

15. Which of the following modules is used to get the author's name of each item in an input feed of a Yahoo! Pipe?

Answers:

• Sort

• Sub-element

• Unique

• Filter

16. Which of the following is a container element in Yahoo! Blueprint?

Answers:

• span

• module

• trigger

• select

17. Which of the following are optional tags of the config.xml file in a Yahoo! Blueprint application?

Answers:

• title

• version

• description

• license

18. Which of the following YSlow views gives the information such as the page type, size, headers associated with the given page?

Answers:

• Grade

• Components

• Statistics

19. The Split module in Yahoo! Pipes can split a feed into:

Answers:

• two identical copies.

• three identical copies.

• four identical copies.

• five identical copies.

20. When performing a YQL Query, which of the following parameters is mandatory to be passed to the http://query.yahooapis.com/v1/yql?[query params] YQL web service URL?

Answers:

• q

• format

• callback

• diagnostics

21. Which of the following operators are included in YQL filtering?

Answers:

• <=

• >=

• ||

• ==

22. Which of the following YSlow tools is used to collect all external and inline JavaScript from the page and is used to remove comments and white space from the scripts?

Answers:

• JSLINT

• ALL JS

• ALL JS BEAUTIFIED

• ALL JS MINIFIED

23. Which of the following techniques can be used for image optimization?

Answers:

• Arranging images in the CSS sprite vertically

• Avoiding the scaling of images in HTML

• Making favicon.ico small and cacheable

24. Consider the following XML document:

<doc>
  <a>val1</a>
  <b><c><d>val2</d></c></b>
</doc>

Which of the following options will return the values: val1 and val2?

Answers:

• doc.a = val1 doc.b.c.d = val2

• doc.a = val1 doc.d = val2

• doc.a = val1 doc.c.d = val2

• doc.a = val1 doc.b = val2

25. Which of the following Yahoo! Pipes modules is used to join multiple strings together?

Answers:

• String Regex

• String Builder

• String Replace

• String Tokenizer

26. What is the use of gallery.xsd in a Yahoo! Blueprint application?

Answers:

• It is used to contain application metadata.

• It is used to control the presentation and availability of the application.

• It is used for the validation of the application XML.

27. In Yahoo! YUI, which module is YAHOO.util.Attribute class a part of?

Answers:

• event

• element

• layout

• stylesheet

28. Which of the following tags of gallery.xml is used to limit the visibility of a Yahoo! Blueprint application?

Answers:

• title

• description

• languages

• restrictions

29. State whether the following statement is True or False.

XPath expressions can be used in YQL queries.

Answers:

• True

• False

30. Which of the following output formats are available in Yahoo! Pipes?

Answers:

• RSS 2.0

• RSS 1.0 (RDF)

• JSON

• All of the above

31. Which of the following YSlow views gives the information regarding the HTTP requests and the total weight of the page?

Answers:

• Grade View

• Components View

• Statistics View

32. Which of the following files is not associated with the YUI Uploader Module?

Answers:

• KeyListener.js

• FlashAdapter.js

• swfobject.js

• Uploader.js

33. Which of the following are the events in Yahoo! Blueprint?

Answers:

• load-page

• goto

• activate

• page-ready

34. What is the purpose of the show() method in the LogReader class of the Yahoo! YUI Logger module?

Answers:

• It shows the UI of the LogReader.

• It shows the log messages associated with the given category.

• It shows the log messages associated with the given source.

35. With which of the following Firefox web development add-on tools is YSlow integrated?

Answers:

• Flagfox

• Firebug

• Web Developer

• Measureit

36. Which of the following YSlow tools is used for the optimization of the image components of a page?

Answers:

• ALL JS

• ALL CSS

• JSLINT

• ALL SMUSH.IT

37. Which of the following user inputs is not defined in a Yahoo! Pipe?

Answers:

• Location Input

• Date Input

• Image Input

• URL Input

38. Which HTTP response code is returned by YQL when there is a syntax error or a query execution error?

Answers:

• 200

• 400

• 401

• 500

39. Which of the following two statements regarding Yahoo! Pipes is/are correct?

Statement X: Feed Auto-Discovery Module detects all feed URLs.
Statement Y: Fetch Site Feed Module returns the content of the first feed URL.

Answers:

• Statement X is correct and Statement Y is incorrect.

• Statement X is incorrect and Statement Y is correct.

• Both the statements are correct.

• Both the statements are incorrect.

40. Which of the following classes is used to add and remove event listeners and also perform event cleansing?

Answers:

• YAHOO.util.Event

• YAHOO.util.KeyListener

• YAHOO.util.Subscriber

• YAHOO.util.CustomEvent

41. Which of the following verbs are supported by YQL?

Answers:

• SELECT

• UPDATE

• DESC

• ALTER

42. Yahoo! has defined 34 rules for web page performance. Which of the following YSlow rulesets contains 13 rules for web page performance?

Answers:

• YSlow(V2)

• Classic(V1)

• Small Site or Blog

43. Which of the following Yahoo! YUI dragdrop classes is used to define the interface and base operation of items that can be dragged?

Answers:

• DDTarget

• DragDropMgr

• DragDrop

• DD

44. Which of the following parameters are used in YAHOO.widget.DualSlider class?

Answers:

• range

• initVals

• sGroup

• sType

45. Which of the following statements regarding Yahoo! Blueprint is/are correct?

Statement X: The gallery.xml file contains the application metadata of a Yahoo! Blueprint application.
Statement Y: The config.xml file controls the presentation and availability of the Yahoo! Blueprint application in the search results.

Answers:

• Statement X is correct

• Statement Y is correct

• Both the statements are correct

• Both the statements are incorrect