Do you know that? $49 average hourly rates for Graphic Designer freelance next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for Yahoo Developer skills - Data APIs Test 2016

(1 / 46, CL) Last updated: December 17
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

1 Answered Test Questions:

1. Read the following statements regarding OAuth and then choose the appropriate option from the list below.

Statement X: OAuth unreserved characters are not encoded.
Statement Y: OAuth parameter names and values are not case sensitive.

Answers:

• Statement X is correct and Statement Y is incorrect.

• Statement X is incorrect and Statement Y is correct.

• Both statements are correct.

• Both statements are incorrect.


46 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
2. Regarding the Yahoo! Updates API, which of the following HTTP request headers is mandatory?

Answers:

• Authorization

• Accept-Encoding

• Host

• Accept-Language

3. What do the curly brackets {} signify in JSON format?

Answers:

• Objects

• Object members

• Arrays

• Values

4. Which of the following logic operators are used when working with the Yahoo! Updates API?

Answers:

• ne

• suid

• or

• contains

• source

5. The list below represents the steps involved in the OAuth Authorization Flow. Choose the option that puts these steps in the correct sequence.

i) Sign up and get a Consumer Key
ii) Get User Authorization (request_auth)
iii) Exchange the Request Token and OAuth Verifier for an Access Token (get_token)
iv) Refresh the Access Token (get_token)
v) Get a Request Token (get_request_token)

Answers:

• i, ii, iv, v, iii

• i, ii, iii, iv, v

• i, v, ii, iii, iv

• i, v, iv, iii, ii

6. Which BBAuth response parameter can be used to validate whether the authorization response actually came from Yahoo! login servers?

Answers:

• appdata

• token

• sig

• ts

7. Which of the following parameters is used to get output from Yahoo! Web Services in Serialized PHP format?

Answers:

• response=php

• output=php

• format=php

• outputparam=php

8. Which of the following query parameters is not supported by the Yahoo! GeoPlanet API?

Answers:

• appid

• select

• count

• callback

9. Which of the following Search Services are provided by Yahoo! BOSS API?

Answers:

• News Search

• Music Search

• Image Search

• Travel Search

10. Is the following statement true or false?

The JavaScript eval() function performs a sanity check while compiling JSON output text.

Answers:

• True

• False

11. Which of the following Yahoo! BOSS API arguments is used to retrieve related words and phrases for each search result?

Answers:

• view=language

• type=html

• view=keyterms

• abstract=long

12. Read the following statements regarding Yahoo! Updates API and then choose the appropriate option from the list below.

Statement X: For HTTP GET Method, Read/Write permissions are required for Yahoo! Updates.
Statement Y: For HTTP PUT Method, Read/Write permissions are required for Yahoo! Updates.

Answers:

• Statement X is correct and Statement Y is incorrect.

• Statement Y is correct and Statement X is incorrect.

• Both statements are correct.

• Both statements are incorrect.

13. Which of the following Yahoo! BOSS API response fields gives the number of total documents matching the search terms, including duplicate results?

Answers:

• totalhits

• deephits

• count

14. In JSON, the slashes (/) appearing in a URL string value are escaped with _________.

Answers:

• \\

• \/

• /\

• ..

15. The only Yahoo! GeoPlanet API filter supported by the /placetypes collection is _______________.

Answers:

• .q

• .type

• $and

16. Which of the following is an invalid format for using a Yahoo! GeoPlanet API filter?

Answers:

• $and(.q(NewYork),.type(suburb))

• $and(.q(NewYork,Miami),.type(suburb))

• $and(.q('NewYork,Miami'),.type(suburb))

17. Which of the following is not a valid value for the age argument in a Yahoo! BOSS API News Search query?

Answers:

• age=25d

• age=2w-30d

• age=2000d

• age=6d-10d

18. When using Yahoo! Placemaker API, which of the following query parameters is used to define the results return format?

Answers:

• documentType

• outputType

• focusWoeid

• autoDisambiguate

19. Which of the following Yahoo! BOSS API Services is used to display a list of all pages belonging to a domain in the Yahoo! index?

Answers:

• inlink

• pagedata

• news

• image

20. What does the BBAuth Authentication Error Code 1000 signify?

Answers:

• The user token has expired.

• The authentication call has been made using HTTP.

• The application ID (appid) is invalid.

• The user token is invalid.

21. Which of the following are optional Yahoo! BOSS API arguments?

Answers:

• Format

• Style

• Abstract

• Type

22. Which of the following BBAuth error codes is returned when the length of the appdata exceeds 300 bytes?

Answers:

• 2001

• 2002

• 2003

• 2004

• 2005

23. Which of the following elements are contained under the channel element of the RSS response of the Yahoo! Placemaker API?

Answers:

• title

• contentlocation

• rss

• link

24. When performing a Yahoo! BOSS API image search, which response XML field gives the information regarding the URL of the image itself?

Answers:

• thumbnail_url

• url

• refererclickurl

• refererurl

25. Which of the following BBAuth login parameters contains a hexadecimal md5 hash of a particular relative URL?

Answers:

• appdata

• ts

• send_userhash

• sig

26. Which of the following XML attributes are correct?

Answers:

• <employee name=Sam>Engineer</employee>

• <employee name='Sam'>Engineer</employee>

• <employee name='Sam "Shelton" Ziegler' />

• <employee name="Sam">Engineer</employee>

27. Which of the following response formats are supported by the Yahoo! GeoPlanet API?

Answers:

• XML

• JSON

• GeoJSON

• Serialized PHP

28. Which of the following statements regarding XML is incorrect?

Answers:

• XML attribute values must be quoted.

• XML tags are not case sensitive.

• XML is platform independent.

• XML is extensible.

29. Read the following statements regarding BBAuth Authorization and then choose the appropriate option from the list below.

Statement X: The appid is passed as a REST parameter.
Statement Y: The WSSID is passed as a POST parameter.
Statement Z: The auth cookie is passed as an HTTP Cookie Header.

Answers:

• Statements X and Y are correct and Statement Z is incorrect.

• Statements X and Y are incorrect and Statement Z is correct.

• Statements X and Z are correct and Statement Y is incorrect.

• Statements Y and Z are correct and Statement X is incorrect.

30. Which of the following built-in PHP functions are used to handle Serialized PHP text format?

Answers:

• serialize

• unserialize

• serializable

• wddx_deserialize

31. Which of the following is a common feature in both BBAuth and OAuth authorization methods?

Answers:

• Token-based authorization

• Support for multiple providers

• Support for Desktop applications

32. In the Yahoo! Web Services URI, which of the following combinations is used to get the JSON response in parentheses and a user-defined function name containing that response?

Answers:

• output=json&callback=[function_name]

• format=json&return=[function_name]

• show=json&capture=[function_name]

• response=json&function=[function_name]

33. Which of the following URLs is used to get User Authorization in the OAuth Authorization process?

Answers:

• https://api.login.yahoo.com/oauth/v2/get_request_token

• https://api.login.yahoo.com/oauth/v2/request_auth

• https://api.login.yahoo.com/WSLogin/V1/wslogin

• https://api.login.yahoo.com/oauth/v2/get_token

34. Which of the following Yahoo! BOSS API arguments is used to remove bold tags around the search result titles?

Answers:

• format

• strictlang

• view

• style

35. Which of the following URIs from the Yahoo! Updates API is used to handle updates for a specified user?

Answers:

• http://social.yahooapis.com/v1/user/{guid}/updates/{source}/{suid}

• http://social.yahooapis.com/v1/user/{guid}/updates

• http://social.yahooapis.com/v1/user/{guid}/updates/connections

36. Which of the following different types of OAuth Request URLs is used to obtain user authorization for consumer access?

Answers:

• Request Token

• User Authorization

• Access Token

37. When using the Yahoo! Placemaker API, which of the following parameters is ignored when the documentContent parameter is provided in the query string of the URI?

Answers:

• documentType

• inputLanguage

• documentTitle

• documentURL

38. With regard to the Yahoo! Contact API, which of the following plural fields can be assigned to the Contacts plural field type?

Answers:

• emails

• notes

• links

39. Which of the following transform query argument filters from the Yahoo! Updates API is used to get the updates belonging to each of the specified transforms?

Answers:

• all

• intersection

• limit

• union

40. Which of the following query parameters are supported by the Yahoo! Placemaker API?

Answers:

• format

• focusWoeid

• callback

• documentURL

41. Which of the following identifiers are provided by the Contact object of the Yahoo! Contact API?

Answers:

• cid

• fid

• collectionID

• suid

42. What is the XML schema data type of the count element in a Yahoo! Contact API object?

Answers:

• anyURI

• string

• dateTime

• Contact Object

43. Which of the following is the root element of the XML response obtained from the Yahoo! Placemaker API /document resource?

Answers:

• contentlocation

• processingTime

• placeDetails

• referenceList

44. Which of the following responses are supported by the Yahoo!BOSS API?

Answers:

• XML

• YML

• Serialized PHP

• JSON

45. Read the following statements regarding JSON and then choose the appropriate option from the list below.

Statement X: In JSON, an object is an ordered set of name/value pairs.
Statement Y: IN JSON, an array is an ordered collection of values.

Answers:

• Statement X is correct and Statement Y is incorrect.

• Statement Y is correct and Statement X is incorrect.

• Both statements are correct.

• Both statements are incorrect.

46. Study the following XML document and then choose the option that correctly represents the given XML in JSON.

<?xml version="1.0" ?>
<employees>
<employee id="1">
  <name>Shawn</name>
 </employee>
 <employee id="2">
  <name>Vin</name>
 </employee>
</employees>

Answers:

• {"employees": {"employee": [ {"id": "1"}, {"name": "Shawn"}, {"id": "2"} , {"name": "Vin"} ] } }

• {"employees": {"employee": { {"id": "1", "name": "Shawn"},{"id": "2", "name": "Vin"} } } }

• {"employees": {"employee": [ {"id": "1", "name": "Shawn"},{"id": "2", "name": "Vin"} ] } }

47. Which of the following are examples of Yahoo! GeoPlanet API collections?

Answers:

• place

• children

• ancestors