Do you know that? 34% of freelancers earn $70 or more per hour´┐Ża comfortable range by all measures. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for Twitter Developer Test 2016

(1 / 31, CL) Last updated: January 27
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

1 Answered Test Questions:

1. By default, how many API requests can a client send per hour?

Answers:

• 50

• 100

• 150

• 200


31 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
2. What is the purpose of requesting whitelisting?

Answers:

• To approve the API created by the developer

• To increase the rate limit

• To send requests for adding a friend

• To approve of the requests of friends

3. State whether the following statement is true or false

Twitter applications are not allowed to be hosted on sites having personal data or blogs.

Answers:

• True

• False

4. You can update the status of the authenticated users using the update status method. What is the maximum length allowed for the text for your status update?

Answers:

• It should not be more than 100 characters.

• It should not be more than 140 characters.

• It should not be more than 200 characters.

• It depends upon the text. There is no such character limit.

5. Supposing that in your direct message box, you have 25 messages, and you want to display the messages after the twentieth message.

What will be the requesting API call?

Answers:

• http://twitter.com/direct_messages.xml?page=1

• http://twitter.com/direct_messages.xml?page=2

• http://twitter.com/direct_messages.xml?page=3

• http://twitter.com/direct_messages.xml

6. Which of the following is incorrect with regard to Rate Limiting?

Answers:

• The rate limited is applicable to both authenticated and unauthenticated requests.

• The rate limited is applicable only to authenticated requests.

• The rate limited is applicable only to unauthenticated requests.

• If the client exceeds its rate limit then a notification is sent to the client informing the client that the limit has been exceeded.

7. What will be returned by the following API call?

https://api.twitter.com/1/direct_messages.format

Answers:

• It will return the detailed information about the authenticated user and the user's friend

• It will return a list of the 20 most recent direct messages sent to the authenticating user.

• It will return a list of all the recent direct messages sent to the authenticating user.

8. Does the Twitter API provide a method for the authenticating user to get a notification from a specified user?

Answers:

• Yes

• No

9. What will the test function of the help method return?

Answers:

• It will return the string "No Content" in the requested format with a 200 No Content HTTP status code.

• It will return the string "ok" in the requested format with a 200 OK HTTP status code.

• It will return the string "ok" in the requested format with a 202 OK HTTP status code.

• It will return the string "No Content" in the requested format with a 202 No Content HTTP status code.

10. Suppose you want to use the Search API for returning results pertaining to the keyword 'French'. The results should be returned in German and there should be 50 results per page.

Which API call will you use?

Answers:

• http://search.twitter.com/search.atom?lang=en&q=French&rpp=50

• http://search.twitter.com/search.atom?lang=fr&q=French&rpp=50

• http://search.twitter.com/search.atom?lang=de&q=French&rpp=50

• http://search.twitter.com/search.atom?lang=gr&q=French&rpp=50

• http://search.twitter.com/search.atom?lang=fr&q=German&rpp=50

11. Which method will you use to enable notifications for updates from the specified user to the authenticating user?

Answers:

• notifications/follow

• notifications/leave

• notifications/notify

12. What functions will the following API call perform?

http://twitter.com/friendships/create/karl.json?follow=true

Answers:

• It will send a request for the authenticating user to follow karl.

• It will enable notifications in addition to becoming friend.

• It will add karl. to the favorite list in addition to becoming friend.

• It will give access to karl to view direct messages in addition to becoming friend.

13. State whether the following statement is true or false.

There is no API call method available to an authenticating user for unblocking a specified user.

Answers:

• True

• False

14. Which of the following is not a parameter of the update_profile account method?

Answers:

• name

• location

• id

• url

• description

15. What is the data type of the favorited data element?

Answers:

• Integer

• Character

• Boolean

• Varchar

16. Which of the following are necessary to make a request for whitelist?

Answers:

• You should have a Twitter account

• You must be signed in

• Your Twitter account should be 6 months older

• You must be a developer

17. What will be the output of the following API call?

http://twitter.com/account/rate_limit_status.xml

Answers:

• It will return the number of remaining API requests allowed before exceeding the rate limit.

• It will reset your request count to zero.

• It will add you to the whitelist for an enhanced rate limit.

• It will return the number of API requests posted in the last one hour.

18. What will the following API call return?

http://twitter.com/blocks/destroy/john.xml

Answers:

• It will block john from the authenticating user.

• It will un-block john for the authenticating user.

• It will display all of john's blocked users.

• It will display all of john's un-blocked users.

19. What will the following API call return?

http://twitter.com/friends/ids/john.xml

Answers:

• It will return the id of john.

• It will return the ids of all the friends of john.

• It will return the ids of the mutual friends of john and the authenticating user.

• It will return an error notification.

20. What will the Search API call return if the search parameter "q" is provided with the keyword Air Bus?

Answers:

• It will search tweets containing both "Air" and "Bus".

• It will search tweets containing the exact phrase "Air Bus".

• It will search tweets containing "Air" but not "Bus".

• It will search tweets containing either "Air" or "Bus" or both.

21. What is the data type of the recipient_id data element?

Answers:

• Varchar

• Character

• Boolean

• None of the above

22. Which of the following request headers can be used for making the Status API calls?

Answers:

• X-Twitter-Client

• X-Twitter-Client-type

• X-Twitter-Client-Version

• X-Twitter-Client-URL

23. Which function you will use to mark a status as un-favorite?

Answers:

• favorites

• unfavorites

• destroy

• follow

24. Which API call will you use to return the authenticating user's friends in the order by which the user followed them ,most recently followed first?

Answers:

• statuses/friends

• statuses/followers

• statuses/show

• statuses/friends_line

25. The Notification Methods require the authenticated user to already be friends with the specified user otherwise the error "there was a problem following the specified user" will be returned?

Answers:

• True

• False

26. Twitter requests return data in the following formats:

Answers:

• xml

• json

• rss

• atom

• JsonML

27. What does the friends_count element describe?

Answers:

• The number of users following a user's updates

• A Boolean value indicating if a user is following a given user

• The number of users a user is following

28. What is the maximum number of results per page that can be displayed by the Search API?

Answers:

• 20

• 50

• 100

• There is no limit

29. What will the search API call return if the search parameter "q" is provided with the keyword "movie:("?

Answers:

• It will search tweets containing "movie:("

• It will search tweets containing "movie:(" and with a negative attitude

• It will search tweets containing "movie:(" and with a positive attitude

• It will search tweets containing "movie:(" and asking a question

30. What will the following API  call return?

http://twitter.com/statuses/friends_timeline.xml

Answers:

• It will return the 10 most recent statuses posted by the authenticating user and that user's friends.

• It will return the 20 most recent statuses posted by the authenticating user and that user's friends.

• It will return the 30 most recent statuses posted by the authenticating user and that user's friends.

• It will return the 40 most recent statuses posted by the authenticating user and that user's friends.

31. What will be the API call to return the IDs of the authenticating user's followers?

Answers:

• http://api.twitter.com/1/friends/ids.format

• http://api.twitter.com/1/followers/ids.format

• http://api.twitter.com/1/friendships /ids.format

• http://api.twitter.com/1/statuses/friends_timeline/ids.format

32. Which HTTP Status code will be returned by the Twitter API if the client exceeds the rate limit of sending requests?

Answers:

• 400

• 401

• 402

• 403