Do you know that? 33% American freelancers earn $70+/hr next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for RSS 2.0 Test 2016

(28) Last updated: October 29
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

28 Answered Test Questions:

1. Which of the following child elements are mandatory in the <channel> element of an RSS feed?

Answers:

• <category>

• <title>

• <language>

• <description>

• <path>

• <link>

2. Which of the following statements is true about RSS aggregators?

Answers:

• RSS aggregators can be web based.

• RSS aggregators can be desktop based.

• RSS aggregators can be mobile based.

3. Which of the following child elements of the <image> element are mandatory?

Answers:

• <url>

• <width>

• <link>

• <width>

• <description>

• <height>

• <title>

4. Which of the following is the most appropriate definition of an RSS Aggregator?

Answers:

• A block of code used to create links in RSS feeds

• A site or program that gathers and sorts out RSS feeds

• A control to add information to your website

5. On which of the following technologies is RSS based?

Answers:

• CFML

• SBML

• XML

• SMIL

6. Which of the following elements defines the last-modified date of the content of a feed?

Answers:

• <skipDays>

• <pubDate>

• <lastBuildDate>

• <generator>

7. If a <guid> sub-element is included in an <item> element in your RSS feed, which attribute must be set to "true" to consider guid as a url that points to the full item described by the <item> element?

Answers:

• url

• source

• link

• isPermaLink

8. What is the extension of an RSS feed when it is published on the web?

Answers:

• .css

• .rss

• .xml

• .rfd

9. Which of the following are the required attributes of the <cloud> sub-element of the <channel> element in an RSS feed?

Answers:

• path

• version

• registerProcedure

• Both a and c

10. Look at the following RSS feed:

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
<rss version="2.0">
    <channel>
        <title>Expert rating Solutions</title>
       <link>http://expertrating.com</link>
        <description>web building tutorials</description>
        <item>
        <title>RSS Tutorial</title>
          <link>http://expertrating.com/rss</link>
          <description>New RSS tutorial </description>
          <image>
              <url>http://www.expertrating.com/rss/erschoolspic.gif</url>
              <title>expertrating.com</title>
          <link>http://expertrating.com</link>
        </image>
      </item>
    </channel>
</rss>

What is wrong with the above code?

Answers:

• The <image> element is not the sub element of <item>

• A mandatory attribute of the <channel> element is missing.

• A mandatory attribute of the <item> element is missing.

• <title> is not sub element of <image> element.

11. Analyze the code below:

1. <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
2. <rss version="2.0">
3.         <channel>
4.                 <title>Home Page</title>
5.                 <link>http://www.expertrating.com</link>
6.                 <description>Free web building tutorials</description>
7.                 <copyright>Copyright</copyright>
8.                 <item>
9.                         <title>RSS Tutorial</title>
10.                        <link>http://www.expertrating.com/rss</link>
11.                        <description>New RSS tutorial</description>
12.                </item>
13.        </channel>
14.        <channel>
15.                <item>
16.                        <title>XML Tutorial</title>
17.                        <link>http://www.expertrating.com/xml</link>
18.                        <description>New XML tutorial</description>
19.                </item>
20.        </channel>
21.</rss>
What is the error in the above code?

Answers:

• More than one <item> element cannot exist in an RSS feed.

• More than one <channel> element cannot exist in an RSS feed.

• The version attribute of the <rss> element is incorrect.

• <copyright> is not a sub-element of the <channel> element.

12. Which of the following hexadecimal references must be used by a publisher when encoding the "&" character in an RSS feed?

Answers:

• &#x3E;

• &#x26;

• AT&#x26;

• &#x3C;

13. Which of the following hexadecimal references must be used by a publisher when encoding the "<" character in an RSS feed?

Answers:

• &#x3E;

• &#x26;

• AT&#x26;

• &#x3C;

14. What is the meaning of the word 'Syndication' in RSS terminology?

Answers:

• Sharing of content among different websites

• Publishing of content in different websites

• Communicating between different websites

• Flow of content between different websites

15. Which of the following is the correct syntax for writing a comment in an RSS feed?

Answers:

• <%-- This is an RSS comment --%>

• <!-- This is an RSS comment !>

• <"%-- This is an RSS comment --%">

• <!-- This is an RSS comment -->

• <"--This is an RSS comment--">

16. An enclosure element in an RSS feed is shown below:

<enclosure url="http://www.expertrating.com/media/3d.wmv" length="78645" type="video/wmv" />
The length attribute specifies the length of the enclosed file in _________.

Answers:

• Bits

• Bytes

• Kilobytes

• Megabytes

17. What is the character count limit of the data that can be contained in any element of an RSS feed?

Answers:

• 100 characters

• 400 characters

• 500 characters

• There is no limit

18. The mechanism of fetching a webpage and pulling out relevant parts for an RSS feed is known as______.

Answers:

• Feed Integration

• Feed Scraping

• Self Scraping

• Self Integration

19. Which of the following is included in an RSS feed for the modularization of the feed?

Answers:

• Description element

• Namespace

• Version attribute

• Channel element

20. Which of the following elements is used to add new features to an RSS feed without changing the core specifications?

Answers:

• <link>

• <channel>

• <modules>

• <update>

21. Which of the following is true about the <ttl> element of an RSS feed?

Answers:

• It specifies the number of seconds left before the next modification can be done to the feed.

• It specifies the number of seconds an RSS feed can stay cached before refreshing it from the source.

• It specifies the number of minutes left before the next modification can be done to the feed.

• It specifies the number of minutes an RSS feed can stay cached before refreshing it from the source.

22. The peer-to-peer protocol that supports RSS is ________.

Answers:

• Napster protocol

• XML protocol

• WinMX

• BitTorrent

23. Which of the following attributes is mandatory for an <atom:link> element in an RSS feed?

Answers:

• title

• href

• hreflang

• type

• length

24. Which of the following hexadecimal references must be used by a publisher when encoding the ">" character in an RSS feed?

Answers:

• &#x3E;

• &#x26;

• AT&#x26;

• &#x3C;

25. Which of the following values must be assigned to the "rel" attribute of an <atom:link> element to describe the original source of the entry in an RSS feed?

Answers:

• related

• self

• via

• enclosure

26. For all elements defined in the RSS specification enclosing character data, the text should be interpreted as plain unformatted text.
Which of the following child elements of the <item> element is the ONLY exception to the above statement?

Answers:

• <source>

• <category>

• <title>

• <comments>

• <description>

• <link>

27. The <channel> element of an RSS feed may contain each of the following optional elements only once.
Which of the following elements is an exception to the above statement?

Answers:

• <language>

• <category>

• <copyright>

• <image>

• <cloud>

28. What is the use of the rdf:resource attribute in an RSS feed?

Answers:

• The rdf:resource attribute is used by metadata to carry links.

• The rdf:resource attribute is used to assign an identifier to each item.

• The rdf:resource attribute is used to keep track of the relationship between items.

• The rdf:resource attribute is used to integrate the feed into your publishing process.