Do you know that? 9.3M+ registered freelancers on Upwork-Elance next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for ProtoShare Skills Test 2016

(48) Last updated: January 27
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

48 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. How do you unlock components in a Wireframe if they are locked?

Answers:

• Once they are locked, they cannot be unlocked.

• Select the italicized component in the Component Listing and click the Unlock icon in the menu bar.

• Select the component and press Shift+L.

• Components can be unlocked in interactive mode.

2. Which of the following functions is not available under the Share tab?

Answers:

• Inviting new members

• Editing members' roles

• Sending an e-mail to project members

• Removing members

3. What is the purpose of the button marked A in the given diagram?

Answers:

• It is used to display the list of all topics.

• It is used to add one or more topics.

• It is used to enable one-click topic creation.

• It is used to hide or show all topics.

4. Which of the following is not a component property?

Answers:

• Visibility

• Fill Color

• Notes

• Priority

5. Does ProtoShare allow you to upload a company logo?

Answers:

• Yes

• No

6. What is the purpose of the Markup section of a component?

Answers:

• To define the visibility level of the component

• To group the components to make a carousel

• To define the component id and class

7. Which of the following cannot be exported as a Word document?

Answers:

• Site Map

• SEO

• Style Sheet

• Comps

• Wireframe

8. Page designs can be made reusable by using ________________.

Answers:

• Modals

• comps

• Templates

• Assets

9. In which library are PDF and SWF files stored?

Answers:

• Clipping

• Exporter

• Styles

• Assets

10. How can the font size of a page name be changed?

Answers:

• Select the page name and define the height in the Properties tab.

• The page name component has a default class so it cannot be changed.

• Define a new class name or Id in the Markup section of the Properties tab.

• Edit the default class name from the Styles tab.

11. What is the purpose of the Annotations tab in the Prototype screen?

Answers:

• It is used to specify important information about Wireframes and Comps

• It is used to create user roles for the projects

• It is used to upload Comps

• It is used to edit Wireframes

12. How do you disable flyout and drop down navigation?

Answers:

• Set visible sub-levels to 0

• Change starting page

• Lock the navigation component

• Drop downs and flyouts cannot be disabled

13. A Company Manager cannot create a _______________ role when inviting a new user.

Answers:

• Billing Manager

• Project Manger

• Developers

• Reviewers

14. Which tab in the Prototype screen is used to define the page title, meta description, and meta keywords?

Answers:

• Designs tab

• Documentation tab

• Discussion tab

• SEO tab

• Annotations tab

15. The List Style property belongs to the _______________ component.

Answers:

• Text Area

• Jump Menu

• Box

• Navigation

16. Where do you create a printed document of your ProtoShare project information?

Answers:

• Editor

• Site map

• Library

• Export tab

17. State whether the following statement is true or false:

Topics and annotations can be added to uploaded design comps.

Answers:

• True

• False

18. Which feature is not supported in project management with ProtoShare?

Answers:

• Create multiple projects

• Merge projects

• Duplicate projects

• Archive projects

19. Which of the following user roles is not supported by ProtoShare?

Answers:

• Billing Manager

• Company Manager

• Developer

• Quality Analyst

• Reviewer

20. Which of the following is the required work flow scenario in ProtoShare?

Answers:

• Create a project -> Invite stakeholders -> Create and edit pages -> Review prototypes -> Export documentation

• Invite stakeholders -> Create a project -> Create documentation -> Create and edit pages -> Export specification

• Create documentation -> Invite stakeholders -> Create a project -> Create and edit pages -> Review prototypes

• There is no required work flow scenario

21. How can all discussion topics related to a ProtoShare project be reviewed at the same time?

Answers:

• By using the Export tab, checking topics and comment discussion, exporting a Word document, and then downloading

• By using the Ctrl key to select all discussion topics and then selecting Open

• Discussion topics cannot be reviewed all at the same time.

• Use Search tab with an asterisk in the keyword field

22. Which of the following tabs contains topic pins for reviewing pages?

Answers:

• Annotations tab

• Discussion tab

• Site Map tab

• Design tab

23. Which of the following is not a valid Comp file format?

Answers:

• SWF

• PNG

• TIFF

• GIF

24. What does the rubber band feature allow you to do in the editor?

Answers:

• Select multiple components in the layout editor and manipulate them at the same time

• Fix the components' position and size and prevent them from being selected

• Duplicate components to build Wireframes when using multiple components of the same type

• Rearrange the positions of Wireframes components by aligning them horizontally or vertically

25. Which of the following sequences is used to create a page for a project using ProtoShare?

Answers:

• Prototype screen -> Site Map tab -> Click new button -> Give page name and select template

• Prototype screen -> Click new button -> Site Map tab -> Give page name

• Prototype screen -> Share tab -> Click new button -> Give page name and select template

• Prototype screen -> Click new button -> Share tab -> Give page name

26. How do you prevent Reviewers from seeing each others comments and receiving email notifications?

Answers:

• Set the user role to Reviewer

• Enable Private Review mode in the Accounts setting

• Hide the project to which a particular member belongs

• Uncheck the Send E-mail checkbox in user's My Profile

27. Which of the following components is not provided in the Wireframe editor component listing?

Answers:

• Flash Movie

• Carousel

• RSS

• Image

28. Which of the following project fields are editable from the Project Details tab?

Answers:

• Project Title

• Description

• Members

• Pages

• All of the above

29. How would you simulate rich internet functionality such as pop ups, carousels, and tab panels?

Answers:

• Apply states to hide and show components.

• Paste custom HTML into the editor.

• Use javascript container.

• Rich internet functionality cannot be simulated in ProtoShare.

30. A/An _______________ component can be used to create a table in the wireframe.

Answers:

• Rich Text

• Text Area

• Container

• IFrame

31. What is the significance of the component property named "...only when"?

Answers:

• It is used to specify one or more states that will exist when the component is clicked.

• It is used to specify one or more states that determine the conditions under which the component is locked.

• It is used to specify if the component is visible or hidden.

• No such property exists.

32. Which of the following users is restricted to the collaboration-related features of ProtoShare?

Answers:

• Reviewer

• Company Manager

• Developer

• Project Manager

33. Which of the following actions is not possible when wireframing with ProtoShare?

Answers:

• Dragging and dropping components

• Generating navigation based on the site map

• Adding RSS feeds

• Creating CSS

• Publishing the web pages

34. State whether the following statement is true or false:

It is possible to assign a topic to a user.

Answers:

• True

• False

35. Which of the following statements is false with respect to Clippings?

Answers:

• Clippings are a collection of one or more components.

• Changes to a clipping cascade to all related pages that use the clipping.

• Clippings are used to build designs for any page, template, or project.

• A Clipping can be saved to a library.

36. The Prototype screen can be used to __________________.

Answers:

• create and configure the pages

• upload comps

• navigate wireframes

• apply templates

• all of the above

37. Which of the following are features of ProtoShare?

Answers:

• Real-Time Collaboration

• Simple software installation

• Drag-and-Drop Wireframing

• Interactive tree-view site map

38. What is the default order of components when multiple components are added to a Wireframe?

Answers:

• The earliest added component is displayed at the top.

• The most recently added component is displayed at the top.

• The most recently added component is displayed at the bottom.

• No such default order exists.

39. How many Reviewer invitations can be sent in ProtoShare?

Answers:

• 5

• 10

• As per ProtoShare Signup and Pricing plan

• As many as required

40. All components in ProtoShare have some common action states. Which of the following is not a valid action state for ProtoShare components?

Answers:

• On Hover

• On Click

• On Load

• On Double-click

41. Which of the following keyboard shortcuts are used to create a new page in the site map?

Answers:

• Ctrl + n

• n

• Ctrl + t

• Shift + n

42. Is it possible to import a template from another project into the current project in ProtoShare?

Answers:

• Yes

• No

43. What should you set the Visibility to if you want to exclude a page from view without deleting it?

Answers:

• Visible

• Hidden from navigation

• Hidden from site

44. In which section will you find a components opacity property?

Answers:

• Visibility

• Markup

• Style

• Appearance

45. How can a ProtoShare project be deactivated and members restricted from viewing or editing it?

Answers:

• By hiding the project

• By deleting the project

• By duplicating the project

• By archiving the project

46. In the given diagram, which tab is used to manage templates, clippings, and assets?

Answers:

• Prototype

• Editor

• Library

• Styles

• Export

47. What is the purpose of the black area in the given image?

Answers:

• It shows the list of edited pages.

• It shows the page that is currently activated.

• It shows the main page of the current project.

• It shows the uploaded Comps.

48. What is a difference between clippings and templates

Answers:

• Changes made to templates automatically cascade to other pages that use that template.

• Clippings cannot be shared across projects.

• Templates can be stored in a library

• Templates can only be created from the library