Do you know that? 63% prerer the freelancer lifestyle insdead of full-time employment next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for Knowledge of Ning Skills Test 2016

(28) Last updated: January 27
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

28 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. Which of the following statements is correct when you make an OpenSocial API call?

Answers:

• Ning allows a maximum of 30k of serialized data stored, including keys, values and serialization overhead.

• Ning allows a maximum of 10k of serialized data stored, including keys, values and serialization overhead.

• Ning allows a maximum of 50k of serialized data stored, including keys, values and serialization overhead.

• None of the above.

2. What is the purpose of the OAuth Tokens property named "oauthTokenSecret" in Ning ?

Answers:

• oauthToken

• oauthTokenSecret

• oauthConsumerKey

• author

• None of the above

3. What is the maximum number of members per day who can send you an invitation in the Ning Network?

Answers:

• 200

• 100

• 50

4. Which of the following is NOT a valid filter parameter when you make a Request API call to retrieve a more specific result?

Answers:

• author

• count

• private

• approved

5. Which of the following login controls can you add to your Ning network for a new member to join your network?

Answers:

• You can add CAPTCHA to be filled by a new member correctly to join your network.

• You can create a quiz that the new members must answer correctly to join your network.

• Both a and b.

• None of the above.

6. Which of the following parameters needs to be supplied to metaWeblog.getPost method to get a blog post structure using Ning MetaWeblog API?

Answers:

• password

• email

• postId

• blogId

7. What would the request URL be if you want to return the titles and creation dates of the most recent blog posts using Request Ning API?

Answers:

• http://external.ningapis.com/xn/rest/apiexample/1.0/BlogPost/recent?fields=title,createdDate

• http://external.ningapis.com/xn/rest/apiexample/1.0/BlogPost/recent?fields=title;createdDate

• http://external.ningapis.com/xn/rest/apiexample/1.0/BlogPost/recent?fields=title&createdDate

• http://external.ningapis.com/xn/rest/apiexample/1.0/BlogPost/recent?fields=title+createdDate

8. What will the CREATE response be when you make CREATE Request API call in a Ning network?

Answers:

• Both success and id

• Only success

• Only id

9. What will be returned in response when you edit a blog post by making a request call to metaWeblog.editPost method of Ning MetaWeblog API ?

Answers:

• 'true' will be returned on successful creation

• The blog post stucture

• An array of blog posts

• The blog post ID

10. How many requests per second, per Ning Network can be made by the Request Ning API?

Answers:

• 20

• 30

• 50

• 100

11. What is the purpose of the icon, marked as A in the image, when you send a message to all the members on your Ning Network via a Message Broadcasting ?

Answers:

• It is used to add plain text to the Broadcast Message.

• It is used to upload a file to the Broadcast Message.

• It is used to add an image to the Broadcast Message.

• It is used to add media objects to the Broadcast Message.

12. Which of the following is NOT a valid request parameter for metaWeblog.getCategories() method of Ning MetaWeblog API when you want to return a list of available blog post categories?

Answers:

• blog Id

• password

• email

• postId

13. When the Ning App or Profile App is displayed by itself on a standalone page, it is known as __________:

Answers:

• Profile View

• Canvas View

• About View

• Profile App Directory

14. Which of the following parameters will you get in the response when you make an authentication request to the Ning OpenSocial API ?

Answers:

• key

• secret

• expire

• appUrl

• email

15. You can control the amount of text you would like to show in your email notifications by heading over to the My Network tab and clicking the "Email" link under the Settings heading. Which of the following is NOT a valid email setting in the Ning Network?

Answers:

• You can show no text, just a link to the comment or message.

• You can show 200 characters of the comment or message.

• You can show the entire comment or message.

• All of the above are valid email settings.

16. Which of the following Ning MetaWeblog API methods returns an Array of blog posts?

Answers:

• metaWeblog.newMediaObjec

• metaWeblog.getRecentPost

• metaWeblog.getPost

17. How many characters can you add to the Description field while defining the Network details in the Ning Network?

Answers:

• 200

• 100

• 140

• There is no restriction on the length of the Description field.

18. Which of the following is NOT a feature of the Ning OpenSocial API?

Answers:

• You can access information on a remote server from a Ning Network via OpenSocial API.

• It provides access to the viewer's profile information and the information about their friends.

• Both a and b are valid features.

19. What HTTP response will an API return in case requests per second, per Ning Network exceeds 20 requests?

Answers:

• 401

• 400

• 503

• 500

20. Which of the following is NOT a valid property of "Activity Items" when retrieving the activity from the Ning Network using the Ning API?

Answers:

• author

• url

• image

• email

21. Which of the following statements is true about visibility settings of private content items in Ning API?

Answers:

• Network administrators can see all the content regardless of visibility settings.

• A request made for a list of items without an author filter only returns content with visibility Me.

• The request made to view one of your private blogs is as follows: GET /xn/rest/apiexample/1.0/BlogPost?id=<Blog Post ID>

22. Can you customize the default Terms of Service of Ning Networks that all members must abide by?

Answers:

• Yes, but the custom text will appear above the default Terms of Service of Ning Networks.

• Yes, you can overwrite the Terms of Service of Ning Networks.

• No, you cannot customize the Terms of Service of Ning Networks.

23. Which of the following properties are required for creating a new comment using NING API?

Answers:

• attachedTo

• createdDate

• description

• attachedToType

24. What is the purpose of the oauthTokenSecret property in Ning Network when using a Authentication Ning API?

Answers:

• It is used to sign OAuth requests on the Ning Network.

• It allows you to access a member's data on the Ning Network.

• It is a unique string that identifies the consumer.

• None of the above.

25. Which of the following is NOT a valid element of the "struct" parameter when you create an attachment using metaWeblog.newMediaObject method of Ning MetaWeblog API?

Answers:

• name

• id

• type

• bits

26. Which of the following visibility settings of content items of a network does NOT apply to the Ning API?

Answers:

• All

• Me

• Friends

• Friends of Friends

27. Which of the following are valid parameters for newFetchPersonAppDataRequest function when you want to retrieve the data using Ning OpenSocial API call?

Answers:

• opensocial.IdSpec.PersonId.OWNER

• opensocial.IdSpec.Group.VIEWER_FRIENDS

• opensocial.IdSpec.PersonId.VIEWER

• opensocial.IdSpec.Group.OWNER_FRIENDS

• All of the above are valid parameters.

28. When using requestSendMessage API, how many times can a member use the send message functionality per day across all applications?

Answers:

• 10

• 15

• 35

• 50