Do you know that? 85% either strongly agree or moderately agree that they are happier now than they were before becoming a freelancer. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for Knowledge of Google Wave Skills Test 2016

(52) Last updated: January 22
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

52 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. Which of the following parts of an Extension Manifest in Google Wave tells a client how and where the extension works within the client?

Answers:

• Metadata

• Hooks

• Actions

2. Which of the following languages can be used to develop gadgets in Google Wave?

Answers:

• HTML

• ASP

• Java

• Cobol

3. Which of the following XML files is automatically generated when robots are created using Google Wave Robots API?

Answers:

• gadget.xml

• robot.xml

• capabilities.xml

• Hash value

4. Which of the following is NOT an access level for a group page created by you at Google Groups?

Answers:

• Public

• Private

• Announcement only

• Restricted

5. Which of the following Static Methods is used in the namespace wave.ui defined by Gadgets API in Google Wave?

Answers:

• getTime()

• getState()

• log(message:string)

• loadCss()

6. WaveBoard provides the count of unread waves on the menu bar and Waveboard Pro can be used to save and print waves including replies in Google Wave.

Answers:

• True

• False

7. Which of the following options are included in the PDF file exported by PDF Wave Exporter bot which is added to a wave in Google Wave?

Answers:

• Textual content of a wave's root blip

• Inline replies

• Images

• Contents of gadgets

8. Suppose you use a gadget to access the values in a list using getString() function in Google Wave to return the list as a single string. The values in the string appear separated by a character. What is that character?

Answers:

• Semicolon(;)

• Dash(-)

• Pipe(|)

• Bracket([ ])

9. Analyze the following gadget spec:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

<Module>
  <ModulePrefs title="Magic Decoder"/>   <Content type="html">
  <![CDATA[
    ; <script type="text/javascript">

Which of the following delimiters is used to end the CDATA section included in the gadget spec shown above?

Answers:

• ]

• ]>

• ]>>

• ]]>

10. Which of the following statements is true?

Answers:

• When someone updates an archived wave that you follow, it still remains in the All waves section with unread content.

• It is not possible to archive more than one waves in one go.

• To move an archived wave back to the Inbox, select it and click the Inbox button on the Search panel.

11. Which of the following search operators is used to find Google Waves in which you are the only participant?

Answers:

• dto:name

• is:note

• onlyby:name

• onlyto:name

12. Which of the following statements regarding Google Wave is true?

Answers:

• When you join a wave in Google Wave, it is not possible for you to add a participant of that wave in your contact list who currently does not exist in your contact list.

• When you want to add a contact in your contact list, just type his Wave ID in the Contacts search box and press Enter.

• Every one of your Gmail contacts who is also using Google Wave appears in your Wave Contacts list automatically.

13. Analyze the following image and answer the question:

The component of a wave, marked as 1 in the image below, in Google Wave is known as ________.

Answers:

• Wavelet

• Blip

• Wavethread

• Waveconversation

14. Which of the following ways can be used for updating or editing a wave in Google Wave?

Answers:

• Reply to a blip in a wave by entering text in the thin blue box that appears on hovering your cursor over the bottom edge of any blip.

• A specific word in the text contained within a blip of a wave can be replied inline to by double clicking on the word and then selecting the Edit option.

• Edit a blip of a wave by selecting the blip and then click Edit button on the toolbar.

• All of the above

15. Which of the following search operators is used to search for unread Google Waves in which you and the creator are the only participants?

Answers:

• with:public

• creator:me ???is:note

• onlyto:me is:unread

• is:note

16. Which of the following statements regarding Google Wave are true?

Answers:

• When you double click on a word in that section of the text contained in a blip which you want to update, Wave places the cursor directly at the end of the entire text of the blip.

• If a participant updates a blip of a wave, Wave displays the name of that participant at the top of the blip.

• Wave does not display the name of any participant who makes changes in the text contained within a blip in a wave.

• When u select a blip that u want to edit and then click the Edit button on the toolbar, Wave places the cursor directly at the end of the text of the blip.

17. The contents of a private reply created for a blip of a wave in Google Wave can be deleted or removed anytime.

Answers:

• True

• False

18. Which of the following statements regarding Google Wave is NOT true?

Answers:

• A wave in Google Wave can be updated by replying below a blip of that wave.

• A wave in Google Wave can be updated by replying inline within a blip of that wave.

• A wave in Google Wave can be updated by editing the existing contents of a blip of that wave.

• A wave in Google Wave cannot be updated by replying inline within a blip of that wave.

19. Which of the following web browsers requires you to install Google Chrome Frame browser plug-in before you can use Google Wave in it?

Answers:

• Firefox 3.5+

• Safari 4

• Internet Explorer

20. Which of the following tags is used in a gadget spec while generating a gadget with HTML content type in Google Wave?

Answers:

• <Module>

• <html>

• <head>

• <body>

21. Which of the following Static Methods of Wave Gadgets in the namespace wave is used to return the participant whose client renders a particular gadget?

Answers:

• getWaveId()

• getViewer()

• isPlayback()

• getPrivateState()

22. Which of the following bots, when added to a wave in Google Wave, converts only future image links in a blip to the image itself and NOT the links that already exist in the wave's blips?

Answers:

• Madoqua

• Yelpful

• Polly the Pollster

• Inbeddable

23. You can add a person in your Wave Contacts list in Google Wave only if he already has a Wave account.

Answers:

• True

• False

24. Once a wave in Google Wave is made public, it can be undone by removing the Easy Public bot from the Contacts list.

Answers:

• True

• False

25. Which of the following statements regarding Google Wave are true?

Answers:

• Multiple participants' cursors working on a single wave can be watched at the same time.

• You get to read text written by a participant of a wave in Google Wave in one shot only after he has pressed Enter.

• A blip written by a participant of a wave in Google Wave cannot be edited by any other participant.

• A new participant can be added to the contact list of a recent wave at any time during the conversation.

• While one of the participants starts editing a blip in a wave, the wave gets locked and becomes read-only for all other participants.

26. Which of the following Wave IDs needs to be added to the Contacts list of a Google Wave user who wants to make his wave public?

Answers:

• easypublic@apps.com

• public@googlewaves.com

• easypublic@appspot.com

• public@appspot.com

27. Analyze the given image and answer the question:

The threaded conversations, marked as 1 in the image below, that a wave in Google Wave is made up of are known as ________.

Answers:

• wavethreads

• waveconversations

• wavelets

28. What is the limit of the size set by Google for the files that can be attached to a wave in Google Wave?

Answers:

• 10 MB

• 15 MB

• 20 MB

• 50 MB

29. Which of the following statements about gadgets and robots is correct?

Answers:

• A gadget is a program that runs on application servers and interacts with the wave over a protocol.

• Gadgets can be used to make modifications to a wave.

• Gadgets can be modified by a robot.

• A robot may have multiple instances per wave, one for each participant interacting with the gadget.

30. Which of the following statements regarding Google Wave is true?

Answers:

• It is not possible to link two waves to each other in Google Wave.

• Suppose you have linked one of your waves to another wave. Someone who wants to see the contents of the linked wave needs to be a participant in either of the two waves.

• Suppose you have linked one of your waves to another wave. Someone who wants to see the contents of the linked wave needs to be a participant in both the waves.

31. Which of the following Wave extensions acts as an automated wave participant that examines the contents of the wave it is added to?

Answers:

• Chart Gadget

• Bot

• Image Gadget

• Peer ???Editing Shortcuts

32. Which of the following keyboard shortcuts can be used to switch between disc bullets and number bullets in a blip of a wave in Google Wave?

Answers:

• Ctrl+5

• Ctrl+6

• Ctrl+7

• Ctrl+8

33. Which of the following statements is true?

Answers:

• It is difficult to find waves associated with your extension when savedSearchHook is used in Extension Manifests.

• Annotate Selection is one of the extension hooks in an Extension Manifest in Google Wave.

• The id attribute of <participant> child element of Add Participants extension action specifies the participant's wave address.

• The gadget URL for a gadget being inserted in a wave is specified via a insertGadget attribute.

34. Which of the following bots does NOT work if you add it to a Google Wave already in progress?

Answers:

• CleanTXT

• Wikify

• Polly the Pollster

• Yelpful

35. Which of the following attributes are used in the <author> tag added to an extension metadata in Google Wave for presenting the extension to users?

Answers:

• email

• age

• name

• description

36. Which of the following special characters is supported within the XML attributes in a gadget spec?

Answers:

• &cent

• &times

• &apos

• &copy

37. What is the size of the image which is displayed on the editing toolbar when an extension is placed within the wave client toolbar in Google Wave?

Answers:

• 5*5px

• 10*10px

• 15*15px

• 20*20px

38. Which of the following two gadgets are pre-installed in the compose toolbar while a wave is being edited in Google Wave?

Answers:

• Maps gadget

• iFrame

• Yes/No/Maybe gadget

• HTML

39. Which of the following keywords must be entered in the search box in Google Wave to search for waves that contain the keywords Guide or Allway?

Answers:

• Guide,Allway

• Guide "or" Allway

• Guide or Allway

• Guide OR Allway

40. Which of the following statements regarding Google Wave IDs is true?

Answers:

• A Google Wave ID can be used to send emails to other IDs.

• A Google Wave ID can be used to receive emails from other IDs.

• The correct format of a Google Wave ID is username@googlewave.com.

• Both a and b

41. Which of the following options can be copied while you are copying a blip of an existing wave to a new wave in Google Wave?

Answers:

• Files

• Tags

• URL

• Gadgets

42. Suppose you create a folder named "Demo" in Google Wave and also create its subfolder named "Demo1". Which of the following options is NOT available in the drop-down menu of the folder "Demo"?

Answers:

• Add folder

• Rename

• Set color

• Delete

43. In Google Wave, Emails can be sent and received from a Wave ID like username@googlewave.com.

Answers:

• True

• False

44. You can set a participant's access permission even for waves NOT created by you in Google Wave.

Answers:

• True

• False

45. Which of the following gadgets can be used to share a set of pictures from a photo-sharing site with the participants of a wave in Google Wave?

Answers:

• Flickr

• HTML

• Napkin

• iFrame

46. It is possible for any participant to delete tags from a tagged Google Wave.

Answers:

• True

• False

47. All the textual emoticons that already exist in a wave's blip are converted to images when Emoticony is added to the wave.

Answers:

• True

• False

48. You can add a gadget to a wave by specifying the URL of the gadget in Google Wave.

Answers:

• True

• False

49. Which of the following Static Methods of Wave Gadgets returns the participant who added a gadget to a blip?

Answers:

• getParticipants()

• getParticipantById(id:string)

• getState()

• getHost()

50. Which of the following access permissions is a wave's default permission setting in Google Wave?

Answers:

• Full access

• Read only

• Edit only

51. Which of the following is the correct method to search for a wave in Google Wave with the title 'Complete Guide for ASP Programming'?

Answers:

• caption:Complete Guide for ASP Programming

• title:"Complete Guide for ASP Programming"

• caption:"Complete Guide for ASP Programming"

• title:Complete Guide for ASP Programming

52. Which of the following search operators must be typed in the search box in Google Wave if you want to participate in a public wave?

Answers:

• in:public

• of:public

• for:public

• with:public