Do you know that? 17% prefer full-time employment and freelance on the side next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for Google App Engine Test 2016

(38) Last updated: January 22
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

38 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. Which of the following are the valid options for the request_logs action of the AppCfg command?

Answers:

• --num_days=...

• --severity=...

• --max_size

• --append=...

2. Which of the following is incorrect regarding the Google App Engine Datastore?

Answers:

• The App Engine Datastore uses a distributed architecture to manage scaling to very large data sets

• The App Engine Datastore doesn't require entities of the same kind to have a consistent property set

• The App Engine Datastore allows Filtering of data based on results of a subquery

• None of the above

3. Which of the following runtime environments are not supported by the Google App Engine?

Answers:

• Java Runtime Environment

• Python Runtime Environment

• Yaml Runtime Environment

• .Net Runtime Environment

4. Which of the following is not a JDO Query Filters operator?

Answers:

• <

• <>

• !=

• ==

5. Google App Engine provides a variety of Services that enable you to perform common operations when managing your application. Which of the following Services is not provided by the Google App Engine?

Answers:

• Mail

• Google Maps

• URL Fetch

• Memcache

• Image Manipulation

6. What is the function of the update_queues action of the Appcfg command?

Answers:

• Updates the task queue configuration for the application, based on the queue file

• Updates the scheduled task configuration for the application, based on the cron file

• Updates Datastore indexes in the App Engine to include newly added indexes

• All of the above

7. Which of the following image transformations are supported by Google App Engine Images API?

Answers:

• Resizing

• Rotating

• Adjusting color and contrast

• All of the above

8. How many scheduled tasks does the App Engine Cron Service allow you to configure for a free applications?

Answers:

• Up to 35

• Up to 10

• Up to 50

• Up to 20

9. Which of the following URL will you visit to access the console web application on the development web server using the command dev_appserver?

Answers:

• http://localhost:8080/_ah/admin

• http://localhost:8080/_ah/login

• http://localhost:8080/form

• Both b and c

10. Which of the following is not a <queue> element when the application intends to use task queue configuration?

Answers:

• name

• rate

• bucket_size

• url-pattern

11. Which of the following is incorrect regarding Google App Engine Queries and Indexes?

Answers:

• An App Engine application defines its indexes in a configuration file

• A keys-only query can also return just the keys of the result entities instead of the entities themselves

• The development web server automatically adds suggestions to configuration file as it encounters queries that cannot be executed with the existing indexes.

• A query always returns the result entities with their keys

12. Suppose you retrieves the log data for an application, running on the App Engine by using severity as the option. What value will be retrieve for WARNING log message?

Answers:

• 0

• 1

• 2

• 5

13. Which of the following statements is incorrect with regard to Google App Engine?

Answers:

• Google App Engine exposes a fully-integrated development environment

• You cannot design scalable applications using Google App Engine

• Google App Engine is free to use

• Google App Engine enables developers to build web applications on the same scalable systems.

14. The Datastore maintains Statistics about the data stored for an application, such as how many entities there are of a given kind. Which of the following additional properties are supported by an entity of the kind __Stat_PropertyName_Kind__?

Answers:

• property_name

• kind_name

• property_type

• Both a and b

• Both b and c

15. Which of the following command line arguments are not supported by the development server?

Answers:

• ???form=...

• --address=...

• --help

• --port=...

16. Which of the following features of the JDO interface are not supported by Google App Engine?

Answers:

• Owned many-to-many relationships

• Join Queries

• JDOQL grouping and other aggregate queries

• All of the above

17. Which of the following Google App Engine Services is useful for data that does not need the persistence and transactional features of the Datastore?

Answers:

• Memcache

• URL Fetch

• Image Manipulation

• None of the above

18. The Google App Engine Datastore uses ______________ for every query your application makes.

Answers:

• Handlers

• Indexes

• Static Files

• Reserved URLs

19. Which of the following Services will be used to configure regularly scheduled tasks that operate at defined times or regular intervals?

Answers:

• App Engine URL

• App Engine Datastore

• App Engine Cron

• None of the above

20. Under the free default quota, how many total requests can you make for the Datastore read operations for the Google App Engine application?

Answers:

• 7,400

• 30,000

• 50,000

• 43,000,000

21. How many applications are allowed to be created in a single Google App Engine administrator account?

Answers:

• 7

• 10

• 15

• 20

22. Which of the following is correct for Google App Engine Datastore entities?

Answers:

• The Datastore is strongly consistent and uses optimistic concurrency control

• The structure of data entities is provided by and enforced by your application code

• The Datastore entities are schemaless

• All of the above

23. Which of the following is a correct naming convention for Datastore Statistic kind name?

Answers:

• Kind name should begin and end with two underscores

• Kind name should begin and end with single underscore

• Kind name should not begin and end with any underscore

• None of the above

24. Which of the following properties is/are supported by each Datastore Statistics entity for an application?

Answers:

• count

• bytes

• timestamp

• All of the above

25. Which of the following domains is used by Google App Engine to support secure connections via HTTPS?

Answers:

• *.register.com

• *.appspot.com

• *.postfix.org

• *.godaddy.com

26. How does the cached data expire in the Google App Engine Memcache API?

Answers:

• Memory pressures

• Cache expiration time expires

• Both a and b

27. When sending an HTTP POST using the Google App Engine URL Fetch API, if a Content-Type header is not set explicitly, the header is set to ___________.

Answers:

• x-www-form-urlencoded

• x-msexcel

• text/html; charset=utf-8

• x-msword

28. Which of the following options are accepted by all the actions of the Appcfg command?

Answers:

• --email=...

• --host=...

• --num_days=...

• --server=...

29. You can upload your Cron job specifications to the App Engine using the _______________ command.

Answers:

• appcfg rollback

• appcfg cron_info

• appcfg update

• appcfg help

30. Which of the following models is used by Google App Engine Datastore for updating data?

Answers:

• Optimistic concurrency

• Pessimistic concurrency

• None of the above

• Both a and b

31. Which of the following URL paths are reserved by Google App Engine?

Answers:

• /profile/

• /form

• /_ah/

• All of the above

32. What personal information do you need to provide to Google in order to receive the Google App Engine authentication code?

Answers:

• Phone number

• Email

• Website

• Fax

33. While using the Google App Engine Mail Service API, what is the maximum allowed size of a message in case an administrator is a recipient?

Answers:

• 16 kilobytes

• 10 kilobytes

• 1 megabyte

• 10 megabyte

34. Which of the following is NOT the limitations of the secure sandbox environment?

Answers:

• An application can only access other computers on the Internet through the provided URL fetch and email services. Other computers can only connect to the application by making HTTP (or HTTPS) requests on the standard ports.

• An application cannot write to the file system. An application can read files, but only files uploaded with the application code.

• Application code only runs in response to a web request, a queued task, or a scheduled task, and must return response data within 60 seconds in any case.

• An application can read and write to the file system only when the files are uploaded with the application code.

35. Which of the following actions are not performed by the AppCfg command?

Answers:

• update_queues

• request_logs

• cron_info

• disable_update_check

36. When using Task Queue Configuration what is the default value for bucket_size if no bucket_size is specified for a Queue?

Answers:

• 2

• 0

• 5

• 10

37. Which of the following URL will you visit to access the console web application on the PHP development web server using the command dev_appserver?

Answers:

• http://localhost:8080/_ah/admin

• http://localhost:8080/_ah/login

• http://localhost:8080/form

• Both b and c

38. Google App Engine Cron Service allows you to configure regularly scheduled tasks that operate at defined times or regular intervals. Which of the following are correct schedule formats?

Answers:

• every 12 hours

• 2nd,third mon,wed,thu of march 17:00

• 1st monday of sep,oct,nov 17:00

• All of the above