Do you know that? 66% like freelancing because there is more choice over the project they do next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for Ecommerce Test 2016

(9 / 77, CL) Last updated: May 26
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

9 Answered Test Questions:

1. What does SWIFT stand for?

Answers:

• Society for Wire Fund Transfer.

• Society for Worldwide International Fund Transfer.

• Society for Worldwide International Financial Transactions.

• Society for Worldwide Interbank Fund Transfer.

• Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication.

2. A page made specifically to rank well in search engines for particular keywords is called?.

Answers:

• Landing page

• Doorway page

• Search invite page

• Inbound page

• Hallway page

3. By what form of identity can you send funds to someone using Paypal?

Answers:

• Address and Paypal password

• Name and Paypal password

• Email id

• Bank details

4. By what name are companies that help websites find advertisers, commonly referred to?

Answers:

• Online promoters

• Banner marketplaces

• Affiliate Networks

• Ecommerce facilitators

5. A recruiting firm that uses the online testing services of a skills testing website is an example of _______?

Answers:

• B2C

• B2B

• D2D

• W2N

6. A __________ is a record of a user's activity on the Internet, including every Web site and every page of every Web site visited.

Answers:

• Clicktrail

• Clickpath

• Clickstream

• Clickwalk

7. How are Electronic Checks authenticated?

Answers:

• Authentication of the electronic check is done via digital signatures from a smart card-based device.

• The technique is the same as that for credit cards.

• The technique is the same as that for debit cards.

• Electronic Checks cannot be authenticated.

• None of the above.

8. What does SET stand for?

Answers:

• Secure Electronic Transfer.

• Secure Ecommerce Transaction.

• Secure Electronic Transaction.

• Secure Ecommerce Transfer.

• Secret Electronic Transaction.

9. Which of the following options describes a hardware or software that acts as a mediator between two distinct protocols and helps in the transfer of information between diverse systems.

Answers:

• Interchanger

• Gateway

• Highway

• eExchange


77 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
10. What does CTR stand for in the context of internet advertising?

Answers:

• Cost for thousand banner rotation.

• Click through rotation.

• Click through revenue.

• Click through ratio.

• Click through rate.

11. What is the X.509 standard?

Answers:

• It is an internationally recognized standard that lays down specifications for Digital Certificates.

• It is an internationally recognized EDI standard.

• It is an international standard related to use of smart cards with PCs.

• It is an internationally recognized standard for electronic checks.

• None of the above.

12. What is the ANSI Accredited Standards Committee X12 responsible for?

Answers:

• Developing and maintaining encryption standards used within the US.

• Developing and reviewing the legal framework for Ecommerce in the US.

• Developing and maintaining the EDI standards used within the US.

• Developing and maintaining the SET standard.

• None of the above.

13. Which of the following statements is true with regard to smart cards?

Answers:

• They have no role to play in Ecommerce.

• They are likely to be used for Ecommerce in exactly the same way that credit cards are used.

• They are likely to be used for Ecommerce in the near future through smart card readers which attach to the PC.

• They are likely to be used for Ecommerce in exactly the same way that debit cards are used.

• None of the above.

14. Which of the following companies were the chief contributors in the development of the SET protocol?

Answers:

• VISA and Mastercard.

• Verisign.

• RSA Systems and Verisign.

• SET Software.

• Verisign and IBM.

15. In the context of Ecommerce, what is a Virtual Terminal?

Answers:

• It is another name given to a computer screen.

• It is a device that allows merchants who have internet access to take orders over the phone or mail and manually enter credit card information without the need for an internet storefront.

• It is a character based terminal without a CPU, hard disk or RAM, that was used with Unix based systems before the advent of GUI operating systems.

• It is type of software that allows merchants to view the transactions as they happen on their site.

• It is a type of software that allows web sites to conduct automatic credit card authentication.

16. How does AVS work?

Answers:

• The cardholder's address and ZIP Code provided at the time of the transaction are compared to the address as registered with the cardholder's card issuing bank.

• The card holder's address is matched against an online directory of addresses.

• The card holder's address is compared with his ZIP code to see whether they match.

• The card holder's ZIP code and telephone code are compared to see whether they match.

• None of the above.

17. What is the speed of a T-1 internet connection?

Answers:

• 1.54 megabits/second

• 1.54 megabytes/second

• 45 megabits/second

• 1.54 gigabits/second

18. What does Value Added Network mean?

Answers:

• There is no such thing.

• It is a privately owned network with subscribers paying a fee to use it.

• It is a network that provides services such as cable TV or telephony in addition to data transfer.

• It is the name of a network that is used by the international banking community to exchange financial data.

• None of the above.

19. What is OBI?

Answers:

• A standard technical specification designed to facilitate open commerce on the Internet.

• A consortium of software companies trying to promote e-business.

• A consortium of investment banks trying to promote e-business.

• A payment gateway software.

• A standard technical specification designed to facilitate B2B ecommerce using Extranets.

20. Which of the following statements is not true with regard to SSL and SET?

Answers:

• In SET, both the purchaser and the merchant must posses a Digital ID whereas in SSL, only the merchant requires one.

• In SET, the purchaser must buy through a SET enabled wallet whereas in SSL, the buyer can either use a wallet or fill out a secure form.

• Both SSL and SET use Digital Certificates.

• SSL can be used for setting up secure web sites whereas SET cannot.

• All of these statements are true.

21. What is the speed of a T-3 internet connection?

Answers:

• 1.54 megabits/second

• 1.54 megabytes/second

• 1.54 gigabits/second

• 45 megabits/second

• 45 megabytes/second

22. What is the Data Interchange Standards Association (DISA) responsible for?

Answers:

• Developing standards for networking protocols.

• Developing standards for secure communication protocols.

• Developing EDI standards.

• Developing standards for email protocols.

• Developing standards for voice based communication.

23. What is spoofing?

Answers:

• Copying text of images from existing web sites.

• Using a packet analyzing software to steal data that is travelling on a network.

• Creating an illegitimate site that appears to be published by an established organization.

• Stealing credit cards numbers by reading secret data that is travelling across the internet.

• None of the above.

24. What does OBI stand for?

Answers:

• Online business initiative.

• Online broker investment.

• Online business infrastructure.

• Open business on the internet.

• Open buying on the internet.

25. What are Micropayments?

Answers:

• A series of small payments using credit or debit card

• Payment of taxes related to ecommerce

• The additional margin charged by ecommerce service providers to cover the cost of transaction processing

• Transaction processing charges on very small payments

• Payments of very small denominations that are difficult to collect with the usual payment systems

26. Which of the following are common uses for a personal digital ID?

Answers:

• Signing your emails.

• Selling items through your site using the SET protocol.

• Buying items using the SET protocol.

• Signing emails and buying items using SET.

• Signing emails and buying and selling items using SET.

27. What does the term Subject mean with regard to digital certificates?

Answers:

• It is a combination of Organization, Country and Common Name.

• It is a combination of Organization, Organization Unit, Country and Common Name.

• It is a combination of Organization, Organization Unit and Common Name.

• It is a combination of Organization, Organization Unit and Country.

• It is a combination of Organization, Common Name.

28. State whether the following statement is true or false. Pages views include the hits on non-html components of the webpage such as graphics.

Answers:

• True

• False

29. What is the D-U-N-S Number?

Answers:

• A Unique number attached to a web server

• A unique number attached to a web visitor who makes a purchase

• The total number of visitors who visited the website and bought something

• A number used to identify companies

30. What is an Automated Clearing House Transaction?

Answers:

• An online payment made using a credit card.

• An electronic fund transfer through the Federal Reserve Bank from a checking or savings account.

• A technique used to implement B2B ecommerce transactions.

• A technique for processing paper checks.

• A technique for processing bank drafts.

31. What is the term for the penalty, for an agreed upon amount, assessed by retail customer to a supplier for not following vendor procedures established in the contract with the retailer?

Answers:

• Denial penalty

• Procedural defaults penalty

• Hit back

• Chargeback

• Pay back

32. Which statement is true with regard to 40 bit SSL?

Answers:

• It must use a 1024 bit public key.

• It can use either a 1024 bit or a 512 bit public key.

• It must use a 512 bit public key.

• It must use a 1024 bit secret key.

• It must use a 512 bit secret key.

33. What is the term for a company that delivers products to the end client on behalf of the website that sold the product?

Answers:

• End shipper

• Last shipper

• Drop shipper

• Door shipper

34. What is the return code of Gateway timed out?

Answers:

• 502

• 503

• 504

• 505

35. What are the general requirements for opening a merchant account in the USA.

Answers:

• A checking account in a US bank.

• A verifiable US postal address.

• A credit card valid in the US.

• A checking account in a US bank and a verifiable US postal address.

• A credit card valid in the US and a verifiable US postal address.

36. Which formats are supported for storing digital certificates?

Answers:

• X.509 with DER encoding.

• X.509 with Base64 encoding.

• PKCS.

• X.509 with DER encoding or X.509 with Base64 encoding.

• X.509 with DER encoding or X.509 with Base64 encoding or PKCS.

37. What is common between Verisign, GTE and Thawte?

Answers:

• They are Certifying Authorities.

• They are merchant banks.

• They are payment gateway service providers.

• They collectively developed the SSL protocol.

• They collectively developed the SET protocol.

38. What are affiliate programs?

Answers:

• A banner exchange program.

• A system whereby an individual does freelance marketing on behalf of a web site.

• A system whereby a site can earn revenue by redirecting surfers to another site.

• There is no such thing.

39. What is Mondex?

Answers:

• The name of an online stock exchange.

• A new public key based secure communication protocol resembling SET.

• The name of a payment gateway service provider.

• A smart card based payment system backed by Mastercard.

• A software for basic credit card authentication.

40. What does CPC stand for in the context of internet advertising?

Answers:

• Clicks per cost.

• Clicks per cent.

• Clicks per charge.

• Cost per click.

• None of the above.

41. What steps can be taken to prevent hackers from sabotaging your web site?

Answers:

• Use a secure connection while logging on to perform administrative tasks on your site.

• Use a system of digital signatures to authenticate the site administrators.

• Change your administrative passwords frequently and keep them secret.

• Use a recognized ISP with an established security record.

• All of the above

42. What is stored in a computers memory for remembering preferences during a web site visit that is flushed on leaving the site.

Answers:

• Registry entries

• Preference entries

• Snapshots

• Cookies

43. Which of the following statements is true with regard to https?

Answers:

• https can use either SSL or SET.

• https uses SSL.

• https can use SSL, SET or several other secure protocols.

• https can use SSL or DES.

• None of the above.

44. How is advertising cost calculated using CPM?

Answers:

• The number of clicks on a banner divided by 1000.

• The number of clicks on a banner divided by 100.

• The number of clicks on a banner divided by 10.

• The number of banner impressions divided by 1000.

• The number of banner impressions divided by 1 million.

45. What does the term Discount Rate mean in the context of Ecommerce?

Answers:

• The percentage of bonus that your credit card company gives you if you pay your bills on time.

• The percentage of fine that your credit card company charges if you don't pay your bills on time.

• The percentage of the total transaction amount that the bank will usually deduct prior to transferring your deposit into your bank account.

• The percentage of fine that your credit card company charges if you cross your credit limit.

• None of the above.

46. The portion of a Web page that is visible once the page has loaded is termed as?

Answers:

• Area of visibility

• Above the fold

• Below the title

• Below the header

• Impact area

47. What is the name of the methodology that allows digital data to be transmitted and read at another location that uses a different format from the original source.

Answers:

• Tunneling

• Latency

• Interoperability

• Digital Interchange

48. What does InterNIC stand for?

Answers:

• Internet Naming Information Center.

• Internet Network Information Conference.

• Internet Network Identification Center.

• Internet Network Information Center.

• Internet Naming and Identification Center.

49. What is the key size for the Data Encryption Standard(DES) algorithm?

Answers:

• 56 bits.

• 128 bits.

• 512 bits.

• 1024 bits.

• 40 bits.

50. Which of the following statements is true with regard to EDI?

Answers:

• The concept of EDI is outdatated and will die out in the near future.

• The concept of EDI is already outdated and it died out in the mid 90s.

• EDI is a concept that is only related to Virtual Private Networks and has no place on the internet.

• EDI is a concept that is only related to Value Added Networks and has no place on the internet.

• Future implementations of EDI are likely to be XML based.

51. What are JavaCard and MultiOS used for?

Answers:

• JavaCard is a new type of smart card being developed and MultiOS is the operating system that it uses.

• There is no such thing as JavaCard and MultiOS is an outdated operating system that preceded the Unix operating system.

• JavaCard is a new type of smart card and MultiOS is a chip similar to a BIOS chip.

• They are both specialized operating systems for smart cards.

• None of the above.

52. Which of the following statements is true with regard to SSL?

Answers:

• SSL only works with the TCP/IP protocol.

• SSL only works with TCP/IP and IPX/SPX protocols.

• SSL only works with TCP/IP, IPX/SPX and NetBeui protocols.

• SSL only works with TCP/IP, IPX/SPX, NetBeui and AppleTalk protocols.

• SSL works with TCP/IP, IPX/SPX, NetBeui and several other protocols.

53. What is TRUSTe?

Answers:

• A consortium that provides certifications to secure web sites as a mark of good quality.

• A shopping cart software.

• A payment gateway service provider.

• A certifying authority.

• None of the above.

54. What is the name of the processes that add value in the supply chain that the final buyer in the supply chain will pay for?

Answers:

• Value aggregators

• Value creators

• Value chain

• Wealth chain

• Material aggregators

55. Which of the following agencies helps to identify companies with good online business practices?

Answers:

• BBB

• 2Checkout

• Square Trade

• Paypal

56. Which of the following terms describes a program that randomly rotates the banner ads that are seen by users on a Website so that each time the site is visited or refreshed a different banner ad will appear on the screen.

Answers:

• Banner remix

• Banner rotator

• Banner randomizer

• Banner exchange

57. What does the term EDIFACT stand for?

Answers:

• Electronic Data Interchange For Accountancy, Commerce and Trade.

• Electronic Data Interchange For Administration, Commerce and Trade.

• Electronic Data Interchange For Administration, Commerce and Transport.

• Electronic Data Interchange For Accountancy, Commerce and Transport.

58. What does AVS stand for in the context of Ecommerce?

Answers:

• Authorization Verification System.

• Address Verification System.

• Advertising Valuation Software.

• Authorization and Validation Software.

• Age Verification System.

59. What is a digital signature?

Answers:

• It is a public key based technique that guarantees the identity of the person who is sending a message.

• It is a technique that is used for storing a persons name and password in a smart card.

• It is another name for a Digital Certificate.

• It is a small message or logo that people often attach at the end of their emails.

• None of the above.

60. Which of the following statements is true with regard to the SET protocol?

Answers:

• The buyer requires a Digital ID.

• The merchant requires a Digital ID.

• The buyer requires a SET enabled wallet.

• The merchant bank requires a Digital ID.

• All of the above statements are true.

61. What does a digital certificate contain?

Answers:

• Public key, private key, subject, purpose, expiry date etc.

• Public key, private key, subject, issue date, expiry date etc.

• Public key, private key, checksum value, purpose, expiry date etc.

• Public key, RC4 secret key, subject, purpose, expiry date etc.

• Public key, subject, purpose, issue date, expiry date etc.

62. Who developed the SSL protocol?

Answers:

• Netscape.

• IBM.

• Verisign.

• RSA Systems.

• Microsoft.

63. What is the name of the 12 digit numeric bar code standard used in supermarkets on grocery items, magazines and over-the-counter medical items.

Answers:

• SRC Code

• UTS code

• UPC code

• DRL code

64. An extension of a company network or a collaborative Internet connection to key customers, suppliers, and partners is an  example of:

Answers:

• Intranet

• WAN

• Extranet

• Full Duplex Network

65. State whether the following statement is correct. The role of the certification authority is to guarantee that the individual granted the unique digital certificate is, in fact, who he or she claims to be?

Answers:

• True

• False

66. What is a Certificate Revocation List?

Answers:

• Each secure server stores its previously expired certificates in a list known as a Certificate Revocation List.

• A list of certificates of companies that have been charged with fraud on the internet.

• A list of certificates that have been revoked by the certifying authority.

• A list of expired certificates maintained by the certifying authority.

• None of the above.

67. What does EDI stand for?

Answers:

• Ecommerce Data Interleave.

• Ecommerce Data Interchange.

• Electronic Data Interchange.

• Electronic Data Interleave.

• Exchanged Data Initiative.

68. XML definitions and schema language framework designed to extend the usability of XML to describe financial statements are called?

Answers:

• Extensible Business Reporting Language or XBRL

• Extensible Financial Reporting Language or XFRL

• Extensible Commerce Reporting Language or XCRL

• Extensible Ebusiness Reporting Language or XERL

69. What is the purpose of the CVM on the credit card?

Answers:

• It ensures that the card is not used over its authorized limit.

• It ensures that the card is not used outside the card holders country.

• It identifies the issuing bank or agency.

• It insures that the card being used in a purchase is in the possession of its owner.

70. What does the .net domain name extension symbolize?

Answers:

• Internet

• Community

• Network

• Intranet

• Extranet

71. Which of the following definitions most nearly describes an affiliate program?

Answers:

• A system for accepting online orders on behalf of other websites.

• A website promotion tool where a website contracts with other websites for driving visitor to its site.

• A mutually beneficial exchange of links between two related websites for sharing visitor traffic.

• An agreement between two websites where they agree to sell each others products or services.

72. What is the term for the difference in performance of an organization's particular activity or product, and that of their competition.

Answers:

• Peer Gap

• Marketplace gap

• Industry gap

• Benchmarking gap

73. What are smart cards?

Answers:

• They are also known as PC cards and they are used for attaching external devices to a laptop computer.

• All plastic cards such as ATM cards, credit cards, calling cards etc are known as smart cards.

• They are plastic cards with an embedded microchip that can be loaded with data.

• They are a new form of time cards that are used for checking-in and checking-out from factory and office premises.

• None of the above.

74. Which form of online payment deducts funds directly from your own standard checking account?

Answers:

• Credit card

• E-check

• Phone check

• F-check

• Checkpal

75. Which of the below descriptions best describes the meaning of FTP?

Answers:

• A firewall protected network

• A system for accepting payments using credit cards

• A high speed internet connection that can support media files

• Rules used while transferring files from one computer to another computer

76. What is an Accelerator in the context of Internet start-ups?

Answers:

• A software for rapid web based application development.

• An organization that focuses on speeding up an internet company's development from start-up to an established organization.

• A readymade web based software that can be rapidly customized as per the clients requirements.

• An ecommerce tool such as IBM Websphere or Microsoft Site Server.

• None of the above.

77. What does CPM stand for in the context of internet advertising?

Answers:

• Cost per million banner impressions.

• Cost per thousand banner impressions.

• Cost per minute of banner advertising.

• Cost per minute per banner impression.

• Cost per minute per thousand banner impressions.

78. What is SHA?

Answers:

• Society for Hashing Architectures.

• Secure Hashing Association.

• Secure Hashing Architecture.

• Secure Hash Algorithm.

• None of the above.

79. What is the ANSI X12 standard?

Answers:

• It is a standard pertaining to Digital Certificates.

• It is an EDI standard.

• It is a public key encryption standard.

• It is a secret key encryption standard.

• It is a hashing algorithm.

80. What does CPS stand for in the context of internet advertising?

Answers:

• Cost per sale.

• Cost per site.

• Clicks per sale.

• Clicks per site.

• Clicks per second.

81. Which statement is true with regard to 128 bit SSL?

Answers:

• It must use a 1024 bit public key.

• It can use either a 1024 bit or a 512 bit public key.

• It must use a 512 bit public key.

• It must use a 1024 bit secret key.

• It must use a 512 bit secret key.

82. Which of the below banner formats is most commonly used in the online advertising industry?

Answers:

• 488 x 60 pixels

• 458 x 60 pixels

• 468 x 60 pixels

• 428 x 60 pixels

83. Which of the following are potential disadvantages of setting up an E-business?

Answers:

• High tax rates on electronic commerce earnings.

• No guarantee of return on investment.

• Complex legal procedures in setting up an E-business.

• Complex legal procedures and high tax rates.

• High tax rates and no guarantee of return on investment.

84. Which of the below companies provides relative visitor data about the best websites?

Answers:

• Paypal

• Goemerchant

• Alexa

• Visistats

85. What infrastructure is required to implement an affiliate program?

Answers:

• User session tracking system.

• Banner exchange system.

• Java based user session monitoring system.

• Site traffic statistics monitoring software.

• A web server that maintains a log of visitors to the site.

86. What does the term Settlement mean in the context of Ecommerce?

Answers:

• When a refund is issued to a customer incase of a disputed transaction.

• When the goods are shipped to the customer.

• When the customer's credit card is charged. It usually occurs after the goods have been shipped.

• When the customer's credit card is charged. It usually occurs as soon as the order is placed.

• None of the above