Do you know that? 3.7M+ registered client businesses on Upwork-Elance next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for eBay Web Services Test 2016

(1 / 46) Last updated: May 26
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

1 Answered Test Questions:

1. 'ack' indicates whether there are any errors or warnings associated with the processing of the request. Which of the following are the applicable values for the ack output field that can be returned by the web service when you make a Merchandising API call?

Answers:

• Failure

• Success

• PartialFailure

• All of the above


46 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
2. What is the purpose of SetSellingManagerTemplateAutomationRule Trading API call?

Answers:

• Revise or add to the Selling Manager automation rules associated with a specific template.

• Revise or add to the set of Selling Manager automation rules associated with a specific item.

• Retrieve the set of Selling Manager automation rules associated with a Selling Manager template.

• Retrieve the set of Selling Manager automation rules associated with an item.

3. Which of the following arguments are required in an AddFixedPriceItem API call of eBay Trading Data Web Services?

Answers:

• Item.ApplicationData

• Item.Currency

• Item.ExternalProductID.Type

4. Which of the following is not true while specifying a date range in createDSRSummaryByPeriod call?

Answers:

• If the Date ranges are more than 90 days old, the call will fail.

• If the Date ranges are specified to begin more than 16 months before the current date, the call will fail.

• When retrieving DSR summary reports for a date range, if there are more than 5,000 transactions in the time period, only the 5,000 most recent transactions will be processed and a warning will be returned.

• All of the above

5. What will happen if we provide 24 comma separated ItemIDs to the ItemIDs parameter of a GetItemStatus API call of eBay Shopping Web Service?

Answers:

• It will return the list of top 20 items due to the restriction of elements to 20.

• It will return the first 20 items on page 1 and the rest on page 2.

• It will return all the 24 items.

• None of the above

6. In production environment by default how many Merchandising API calls per day is an application allowed to make?

Answers:

• 50

• 500

• 5,000

• None of the above

7. User alerts are about events that affect a particular user. Which of the following parameters are essential to call Client Alert API?

Answers:

• SessionId

• ChannelId

• ChannelData

• None of the above

8. What is the difference between FindPopularItems and FindPopularSearches API calls for eBay Shopping Web Service?

Answers:

• FindPopularItems finds popular items based on a category or keyword while FindPopularSearches finds the words more frequently used by eBay users when searching for listings.

• FindPopularSearches finds popular items based on a category or keyword while FindPopularItems finds the words more frequently used by eBay users when searching for listings.

• Thers is no difference between FindPopularSearches and FindPopularItems API calls.

9. How many DSR query requests are allowed per seller per day?

Answers:

• 9

• 15

• 10

• Unlimited

10. What does a GeteBayTime API call of eBay Shopping Web Service return?

Answers:

• It returns the time of the system from which the API call has been made in GMT.

• It returns the official eBay system time in GMT.

• It returns the time of the system from which the API call has been made in PST.

• It returns the official eBay system time in PST.

11. Which will take the precedence if you specify both the categoryId or the ItemId when you make a getRelatedCategoryItems API call?

Answers:

• Items are returned from the categories related to the given item's category.

• Items are returned from the categories related to the given category.

• It will generate an error.

12. Which of the following URL (endpoint) will be used to post requests to Feedback API?

Answers:

• https://svcs.ebay.com/FeedbackService

• http://svcs.ebay.com/MerchandisingService

• http://open.api.ebay.com/shopping

• All of the above

13. Which of the following datatype is not supported by Trading API ?

Answers:

• Duration

• Float

• Measure

• Hyperlink

14. Which notification is sent to the third parties subscribed on the buyer's behalf whenever a buyer removes an item from his or her watchlist.?

Answers:

• ItemRemovedFromBidGroup

• ItemRemovedFromWatchList

• ItemRevised

• ItemLost

15. The user token is used to represent the authorization of your application to access the eBay data. Which of the following characters are not included in the user token?

Answers:

• Letters a to z or A to Z

• Numbers 0 to 9

• *

• -

16. What is the data type of the Item.AutoPay input field in a ReviseFixedPriceItem API call for eBay Trading Web Service?

Answers:

• Integer

• String

• Boolean

• Double

17. Which of the following request and response formats are supported by the Merchandising API?

Answers:

• Name-value Pairs

• XML

• SOAP

• All of the above

18. Which of the following is the correct API call to create a DSR Summary Report for the month of January based upon the category ID 29399 in which the sold items were listed?

Answers:

• 2009-01-01 2009-01-31 TransactionEndDate 29399

• 2009-03-01 2009-03-31 TransactionEndDate 29399

• 2009-01-01 2009-01-31 ListingDate 29399

• None of the above

19. State True or False

An EndOfAuction notification is sent when the auction of an item ends. An auction ends either when its duration expires or the item is purchased with Buy It Now.

Answers:

• True

• False

20. What is the functionality of the RelistFixedPriceItem API call for eBay Trading Web Service?

Answers:

• It sends data defining a new fixed price item to eBay, where it becomes a new listing.

• It enables a seller to change the properties of a currently active listing.

• It enables seller a relist an ended item (with or without buyers does not matter).

21. Which of the following is optional while making a createDSRSummaryByTransaction call using eBay FeedBack API?

Answers:

• transactionKey

• transactionKey.itemId

• transactionKey.transactionId

• None of the above

22. How many records will we get if we make the following API call?
http://open.api.ebay.com/shopping?callname=FindPopularItems&responseencoding=XML&appid=YourAppIDHere&siteid=0&version=531&QueryKeywords=harry

Answers:

• 10

• 20

• 50

• 100

23. Which of the following is not a Merchandising API call?

Answers:

• getSimilarItems

• getRelatedCategoryItems

• getMostWatchedItems

• GetSingleItem

24. Which of the following is not an Input field while making a createDSRSummaryByPeriod call using eBay FeedBack API?

Answers:

• categoryId

• dateRange

• dateRange.dateFrom

• dateRangeEventType

25. Feedback API is supported by eBay Sandbox environment.

Answers:

• True

• False

26. What will be the datatype for the ChannelID parameter when you make a GetPublicAlerts API call of eBay Client Alerts API?

Answers:

• int

• string

• ChannelTypeCodeType

• float

27. By Default, What will be the maximum number of entries to return in a single getMostWatchedItems API call?

Answers:

• 5

• 10

• 20

• 50

28. Which of the following dateRangeEventType value will be used to create a DSR summary report for a specific time period based upon the category in which the items were listed?

Answers:

• ListingDate

• TransactionEndDate

29. Which of the following is optional while making a createDSRSummaryByCategory call using FeedBack API?

Answers:

• categoryId

• dateRange.dateFrom

• dateRangeEventType

• None of the above

30. eBay offers several listing types to accommodate the selling needs, styles, and approaches of different sellers. Which of the following listing types are supported by the eBay?

Answers:

• Chinese auction

• Real Estate Ad

• Both a and b

• Neither a nor b

31. Which of the following criteria should be fulfilled if you want to create eBay stores in the Production environment by using API?

Answers:

• You must be a registered seller on eBay.

• You must have a feedback score of at least 20, be registered with ID Verify, or have a PayPal account in good standing.

• Both a and b

32. Which of the following are not Trading API calls?

Answers:

• GetCategories

• FetchToken

• AddItems

• FindItems

33. Which Client API call will you use to retrieve public alert messages?

Answers:

• GetPublicAlerts

• GetUserAlerts

• Both a and b

34. Using Trading  API, how many store categories can you add to an eBay store?

Answers:

• 100

• 200

• 300

• None of the above

35. Which notification is sent to a subscribing user when another buyer places a higher maximum bid than his own highest bid and he no longer remains the current highest bidder?

Answers:

• BidPlaced

• OutBid

• BidReceived

• BestOffer

36. Which of the following is related to the Client Alert API call?

Answers:

• Easy to retrieve near real-time alerts about eBay transactions

• Higher call limit than Trading and Shopping APIs

• Functionality that is easy to embed in a web page, widget, or application

• All of the above

37. Which of the following arguments are required in a SetShipmentTrackingInfo API call of eBay Merchant Data Web Services?

Answers:

• OrderID

• OrderLineItemID

• Shipment

• Either OrderID or OrderLineItemID

38. Which of the following issues trigger a seller to open an Unpaid Item dispute?

Answers:

• The buyer and the seller are unable to resolve a disagreement over terms.

• The buyer wants to use a payment method the seller doesn't accept.

• The buyer refuses to pay.

• All of the above

39. How many items for the entire site will be displayed on the first page, when the following web service is being called?

http://svcs.ebay.com/MerchandisingService?OPERATION-NAME=getMostWatchedItems

  &SERVICE-NAME=MerchandisingService
  &SERVICE-VERSION=1.1.0
  &CONSUMER-ID=YourAppIDHere
  &RESPONSE-DATA-FORMAT=XML
  &maxResults=50

Answers:

• The top 10 most watched items for the entire site

• The top 20 most watched items for the entire site

• The top 30 most watched items for the entire site

• The top 50 most watched items for the entire site

40. Which of the following arguments is required in a GetCategoryInfo API Call of eBay Shopping Web Service?

Answers:

• MessageID

• CategoryID

• IncludeSelector

• All of the above

41. Which of the following causes token expiration to occur?

Answers:

• The token's expiration date has been reached.

• The user revokes the token.

• eBay revokes the user token because of some security compromise.

• All of the above

42. Which createDSRSummaryByShippingDetail's Input Field is used to specify whether to aggregate DSRs from items with domestic shipping destinations or international shipping destinations using eBay FeedBack API?

Answers:

• shippingDestinationType

• shipToCountry

• shippingService

43. While using Feedback API, which HTTP header will be used to store the seller's user token?

Answers:

• X-EBAY-SOA-SECURITY-TOKEN

• X-EBAY-SOA-SERVICE-NAME

• X-EBAY-SOA-OPERATION-NAME

• None of the above

44. What will the following API call return?

http://svcs.ebay.com/MerchandisingService?OPERATION-NAME=getMostWatchedItems
   &SERVICE-NAME=MerchandisingService
   &SERVICE-VERSION=1.1.0
   &CONSUMER-ID=YourAppIDHere
   &RESPONSE-DATA-FORMAT=XML
   &categoryId=625

Answers:

• Retrieve items that have the highest watch counts within a specified category

• Retrieve recommended items from the categories related to a specified category

• Retrieve similar items related to a specified category

• None of the above

45. Does Feedback API provide Feedback related operations such as leaving and retrieving Feedback?

Answers:

• Yes

• No

46. EndFixedPriceItem API call of eBay Trading Data Web Services is used to end the specified item listing before the date and time. For which of the following websites it is applicable?

Answers:

• eBay.com

• Half.com

• Both a and b

47. What will the following API call return?

http://clientalerts.ebay.com:8080/ws/ecasvc/ClientAlerts?callname=Login
   &ClientAlertsAutHToken=Token value

Answers:

• SessionId and SessionData

• ChannelId and ChannelData

• SessionId and ChannelData

• SessionData and ChannelID