Do you know that? 1% jobs posted on Elance are for Legal next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for Drop.io Skills Test 2016

(67) Last updated: January 27
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

67 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. Which of the following are valid parameters of the redirectToAsset JavaScript method of the Drop.io API Javascript Client Library?

Answers:

• url

• asset_name

• title

• token

2. Which of The following statements is/are true about the redirecttoAsset JavaScript method of the Drop.io API JavaScript Client Library?

Answers:

• The callback parameter will only be called if the "signature" or the "expires" parameter is left empty.

• The callback parameter will only be called if the drop_name or the asset_name is left empty.

• The success parameter will only be called if drop_name is left empty.

• None of these

3. Which of the following Permissions can be granted to a Guest who enters your drop?

Answers:

• Guests can reorder.

• Guests can change the drop name.

• Guests can download.

• Guests can change the drop email address.

4. The Twitterslurp application archives a twit into a drop as a ________.

Answers:

• file

• note

• link

• page

5. Suppose you drag the above image under the Links view and include it in your Bookmarks. Which of the following functions of Drop.io is associated with the image shown?

Answers:

• It is used to add files to a drop.

• It is used to add notes to a drop.

• It is used to add links to a drop while browsing other sites.

• It is used to receive a fax into a drop.

6. Within what period of time of its generation should you navigate to the URL returned by getRedirectToDropUrl method of the Drop.io API Javascript Client Library in order to avoid the URL from becoming invalid?

Answers:

• 10 minutes

• 15 minutes

• 20 minutes

• 1 hour

7. Which of the following is true if you make a call using Drop.io that fills up the whole drop?

Answers:

• The call gets extended.

• The call gets disconnected and the message gets saved.

• The whole message is lost.

• The call continues and you get a warning prompt.

8. An audio message is added to a drop in ________ format while using the Voicemail feature of Drop.io.

Answers:

• WMA

• MP3

• WAV

• AU

9. Suppose you pass a callback function as a parameter in a Drop.io API call using the Drop.io API Javascript Client Library. Which of the following arguments are passed in the callback function?

Answers:

• response

• request

• success

• drop_name

10. Which of the following parameters must be passed in a Drop.io API request while creating a note in Drop.io?

Answers:

• title

• description

• contents

• format

11. If you send a file to a drop at its e-mail address, the text in the body of the e-mail will be added to the drop as a ______.

Answers:

• file

• note

• comment

• URL

12. What is the data type of the show_label option of the uploadFileForm method of the Drop.io API JavaScript Client Library?

Answers:

• varchar

• integer

• boolean

• double

13. Which of the following API calls will you use for getting an asset embed code?

Answers:

• http://api.drop.io/drops/assets/embed_code

• http://api.drop.io/drops/:drop_name/assets/:asset_name/embed_code

• http://drop.io/drops/assets/embed_code

• http://api.drop.io/drops/assets/:asset_name/embed_code

14. Upto what size of files can you choose to send using the usend.io application?

Answers:

• 100 MB

• 200 MB

• 1 GB

• 2 GB

15. Suppose you start a collaborative meeting using the collab.io application and you invite two people to attend the meeting. Which of the following details is/are sent with the invitation email sent to them?

Answers:

• Voicemail Number

• Conference Line

• Default email address of the drop

16. What is the limit on the size of individual files that can be uploaded in a Drop.io drop?

Answers:

• 100 MB

• 500 MB

• 1 GB

• 2 GB

17. Which of the following is a required parameter for creating a file in Drop.io?

Answers:

• file

• token

• redirect_to

• filename

18. Which of the following views lists all the files and notes in a drop in the order in which they were added to the drop?

Answers:

• Page

• System

• Presentation

• Chronological

19. Which of the following is true if you enter a wrong extension while making a call using Drop.io Voicemail?

Answers:

• The call gets disconnected and the message gets saved in your drop.

• The call goes on and you get a warning prompt.

• The call gets disconnected and the message is not saved in your drop.

• The call goes on but the message is not saved in your drop.

20. Which of the following applications supported by Drop.io makes your webmail account a part of Windows?

Answers:

• Droppler

• Dropboxee

• Affixa

• None of the above

21. Which of the following statements is true regarding the Permissions granted to a Guest of a drop while passing them as a parameter to a Drop Resource?

Answers:

• Setting guests_can_comment to true forces guests_can_add to be true.

• Setting guests_can_add to true forces guests_can_comment to be true.

• Setting guests_can_comment to true forces guests_can_delete to be true.

• Setting guests_can_delete to true forces guests_can_comment to be true.

22. Which of the following tools demonstrates the power of Drop.io drops as a repository for temporary storage?

Answers:

• Collab.io

• Usend.io

• Twitterslurp

• None of the above

23. Which of the following parameters must be passed to the Drop.io URL(http://drop.io/:drop_name/from_api ) while redirecting a third party person to Drop.io?

Answers:

• expires

• name

• signature

• format

24. Which of the following is the default value of the guests_can_add parameter used with the POST method while creating a drop?

Answers:

• True

• False

• 0

• 1

25. Which of the following parameters must be passed in a Drop.io API request while creating a link in Drop.io?

Answers:

• title

• api_key

• url

• format

26. Which of the following parameters are passed to the updateDropNameForUploadForm method of the Drop.io API JavaScript Client Library used while updating the drop_name parameter associated with an upload form?

Answers:

• form_name

• form_id

• drop_name

• callback

27. Which of the following applications supported by Drop.io acts as a simple API for storing iPhone data on the web?

Answers:

• DropKit

• Affixa

• Dropboxee

• Media

28. Which of the following parameters is passed in a Drop.io API request for getting a drop using the GET method?

Answers:

• password

• premium_code

• expiration_length

• token

29. Which of the following is the correct syntax to access an existing object using the Drop.io API Library for Ruby?

Answers:

• drop = Dropio.Drop.find("jennydemo")

• drop = Dropio/Drop/find("jennydemo")

• drop = Dropio/Drop.find("jennydemo")

• drop = Dropio::Drop.find("jennydemo")

30. At what rate does the Twitterslurp application pull down twits while using this application with Drop.io API?

Answers:

• 10 every minute

• 10 every 5 minutes

• 50 every minute

• 50 every 5 minutes

31. Which of the following response formats are supported by Drop.io?

Answers:

• DOT

• XML

• PDAX

• JSON

32. Which of the following methods of the Drop.io API JavaScript Client Library needs no parameters to be passed to it?

Answers:

• deleteAsset

• deleteComment

• deleteAssetUrl

• abortRequest

33. Which of the following is the correct format for defining the uploadFileForm method of the Drop.io API JavaScript Client Library?

Answers:

• Void uploadFileForm(params,callback,options)

• Element uploadFileForm(params,callback,options)

• File uploadFileForm(params,callback,options)

• Element uploadFileForm(params,callback)

34. Which of the following is the correct format that must be entered to copy a file from one drop to another?

Answers:

• http://drop.io/dropname

• Only dropname

• http://drop/drop.io/dropname

• Both a and b

• Both a and c

35. Which of the following two arguments are passed to the Drop#find method which is used to access an existing drop using a Drop.io API C# Client Library?

Answers:

• Name of the drop

• Credential token

• Drop_id

• Asset_name

36. Which of the following parameters are passed to the createCommentUrl method of the Drop.io API JavaScript Client Library?

Answers:

• the_drop_name

• the_comment_url

• the_asset_name

• the_comment_id

37. Which of the following features of Drop.io allows you to drag and drop files from your desktop into your drop?

Answers:

• Firefox Add-on

• Upload Widget

• Bookmarklet

• Hidden Uploader

38. Which of the following API Client Libraries of Drop.io is used by the Ha! Ha! You're in a Photo application?

Answers:

• Javascript Client Library

• C# Client Library

• Ruby Client Library

• Perl Client Library

39. Which of the following is an acceptable value for the name parameter that is passed in a Drop.io API request to create a drop?

Answers:

• jenny.jonson23

• jenny_jonson23

• jenny.jonson

• jenny-jonson23

40. Which of the following HTTP codes indicates that an invalid API token was supplied with the request?

Answers:

• 400 Bad Request

• 403 Forbidden

• 404 Not Found

• 500 Internal Server Error

41. Which of the following is the correct format for sending a file to two different people using usend.io application?

Answers:

• {user1@abc.com};{user2@abc.com}

• user1@abc.com,user2@abc.com

• user1@abc.com;user2@abc.com

• user1@abc.com-user2@abc.com

42. State whether the following statement is true or false.

While creating a new drop, setting an admin email address is mandatory.

Answers:

• True

• False

43. Which of the following keys is added to make your drop's email address private?

Answers:

• Members Key

• Secret Key

• Private Key

• Admin Key

44. Which of the following are possible values for the medium parameter used with the POST method when sending an asset?

Answers:

• drop

• voice

• fax

• video

45. What is the encircled icon used for?

Answers:

• It is used to reorder the files in a drop.

• It is used to add comments to a file.

• It is used to zoom into the current file.

• None of the above

46. Which of the following API calls will you use with the GET method for getting a drop?

Answers:

• http://drop.io/drop_name

• http://api.drop.io/drops/drop_name

• http://api.drop.io/drops/:drop_name

• None of the above

47. Which of the following is the correct format of the default email address assigned to a drop using Drop.io?

Answers:

• [drop_name]@drop.io

• [user_name]@drop.io

• [guest_name]@drop.io

• None of the above

48. Which of the following views in Drop.io displays all the assets of a drop grouped according to the date regardless of the media type?

Answers:

• Page

• System

• Blog

• Presentation

49. State whether the following statement is true or false.

The collab.io application is used to create a collaboration tool for a one time meeting.

Answers:

• True

• False

50. While getting a list of assets associated with a drop, assets are returned in pages of _______ at a time.

Answers:

• 10 assets

• 20 assets

• 30 assets

• 40 assets

51. Which of the following is used to identify whether a user is an authenticated guest or an admin?

Answers:

• API Key

• Host Key

• Secret Key

• Authorization Token

52. Which of the following can be used while storing a Voicemail number in your cell phone to make it pause before dialing the extension?

Answers:

• w

• m

• n

• o

53. Suppose you are trying to access a drop using the Drop#find method of the Drop.io C# Client Library. Which of the following values is returned by the Drop#find method if the drop is not found?

Answers:

• 0

• 1

• null

• None of the above

54. Which of the following applications supported by Drop.io allows you to view images, music and video from your drop straight on your HDTV set?

Answers:

• DropKit

• Affixa

• Dropboxee

• Media

55. Which of the following repositories must be used to maintain the DropKit source code?

Answers:

• Mercurial

• SVN

• CVS

• SVK

56. What is the significance of the encircled icon?

Answers:

• Widgets with this icon next to them have a default value which can be changed.

• Widgets with this icon next to them have a default value which cannot be changed.

• Widgets with this icon next to them are only visible to the administrators.

• None of the above

57. Which of the following API clients is used by the iorb CLI interface to Drop.io?

Answers:

• Javascript API Client Library

• C# API Client Library

• Ruby API Client Library

• Perl API Client Library

58. What does the uploadFileForm method of the Drop.io API JavaScript Client Library return if none out of insert_before, insert_after or append_to is specified?

Answers:

• A reference to the div element that contains the form

• A URL to the page displaying the file contents

• A boolean value indicating whether a file exists or not

• Nothing

59. Which of the following applications allows you to upload a single file to a drop?

Answers:

• Droppler

• Droplet

• Dropboxee

• Affixa

60. Which of the following email addresses must be used to send an email while creating a new drop via email?

Answers:

• create@drop.io

• make@drop.io

• new@drop.io

• add@drop.io

61. All Drop.io API requests go to ________.

Answers:

• http://drop.io/api

• http://drop.io.api/

• http://api.drop.io/

• http://drop.io//api

62. Which of the following statements is/are true regarding the Drop.io API?

Answers:

• In no case is it possible to read back the original file that you store in Drop.io.

• It is possible to read back the original file that you store on Drop.io by receiving a special permission from Drop.io.

• It is possible to read back the original file that you store on Drop.io even without any kind of permission.

• None of these

63. The artist Asset resource is available in Drop.io for ________.

Answers:

• images

• audios

• movies

• documents

64. What is the minimum number of characters used in a drop name while creating a new drop?

Answers:

• 4

• 5

• 6

• 7

65. Which of the following applications supported by Drop.io can be used by an iPod to share an audio with others on the web?

Answers:

• Dropboxee

• Affixa

• Droppler

• iorb

66. Where can you access your cross domain receiver page if no path is passed to the instance of DropioApiClient using the Drop.io API Javascript Client Library?

Answers:

• http://www.drop.io/DropioJSClientXDReceiver.html

• http://www.drop.io/JSClientXDReceiver.html

• http://www.yourdomain.com/DropioJSClientXDReceiver.html

• http://www.yourdomain.com/drop.io/JSClientXDReceiver.html

67. Which of the following JavaScript APIs is used by the Drop.io Location?

Answers:

• App Studio Widget Javascript API

• SkyHook Wireless' Loki Javascript API

• ArcGIS JavaScript API

• Firefox Javascript API