Do you know that? 55% of Elance-oDesk freelancers have 6+ years of experience next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for ConceptShare Test 2016

(1 / 37) Last updated: January 25
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

1 Answered Test Questions:

1. Which element(s) of the SOAP body is/are missing in the request below?

<soap:Body>
    <AddConceptWithParameters xmlns="ConceptShare.API">
      <workspaceId>int</workspaceId>
      <conceptName>string</conceptName>
      <fileName>string</fileName>
      <data>base64Binary</data>
     <extraParameters>
        <string>string</string>
        <string>string</string>
       </extraParameters>
    </AddConceptWithParameters>
  </soap:Body>

Answers:

• uploadParameters

• conceptId

• workspaceName

• Both b and c


37 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
2. Which of the following is always included in the SOAP header while calling any ConceptShare API?

Answers:

• AuthorizeID

• PartnerPassword

• workspaceId

• username

3. Which of the following elements is not returned in the SOAP response when the UpdateConceptWithParameters API is called?

Answers:

• Id

• WorkspaceId

• conceptId

• FileSize

4. Which of the following elements should be included in the SOAP body element when you call CanCreateTrialAccount API?

Answers:

• username

• password

• emailAddress

• All of the above

5. Which of the following is the correct SOAP request body for calling the DisableWorkspace API?

Answers:

• <soap:Body> <DisableWorkspace xmlns="ConceptShare.API"> <workspaceId>int</workspaceId> <conceptId>int</conceptId> <commentId>int</commentId></DisableWorkspace> </soap:Body>

• <soap:Body> <DisableWorkspace xmlns="ConceptShare.API"> <workspaceId>int</workspaceId> </DisableWorkspace> </soap:Body>

• <soap:Body> <DisableWorkspace xmlns="ConceptShare.API"> <workspaceId>int</workspaceId> <conceptId>int</conceptId> <taskId>int</taskId> </DisableWorkspace></soap:Body>

• <soap:Body> <DisableWorkspace xmlns="ConceptShare.API"> <conceptId>int</conceptId> <commentId>int</commentId> </DisableWorkspace> </soap:Body>

6. Which of the following lines from a SOAP 1.1 request contains an error?

1.<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
2.<soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
        xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
        xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
3.<soap:Header>
4.<AuthorizeHeader xmlns="ConceptShare.API">
5.<AuthorizeID>1234</AuthorizeID>
6.<Password>123</Password>
7.</AuthorizeHeader>
8.</soap:Header>
9.<soap:Body>
10.<UnlockConcept xmlns="ConceptShare.API">
11.<workspaceId>1</workspaceId>
12.<conceptId>1</conceptId>
13.</UnlockConcept>
14.</soap:Body>
15.</soap:Envelope>

Answers:

• Line 5

• Line 6

• Line 11

• Line 12

7. Which of the following is the correct SOAP response body that is returned by the SetConceptPermissions API?

Answers:

• <soap:Body> <SetConceptPermissionsResponse xmlns="ConceptShare.API"> <SetConceptPermissionsResult>boolean</SetConceptPermissionsResult> <errorMessage>string</errorMessage> </SetConceptPermissionsResponse> </soap:Body>

• <soap12:Body> <SetConceptPermissionsResponse xmlns="ConceptShare.API"> <SetConceptPermissionsResult>boolean</SetConceptPermissionsResult> <errorMessage>string</errorMessage> </SetConceptPermissionsResponse> </soap12:Body>

• Both a and b are correct

8. The CreateTaskFromCommentResult, which is the child element of CreateTaskFromCommentResponse that is returned when you call the CreateTaskFromComment API, will be in which of the following data types?

Answers:

• int

• string

• boolean

• double

9. If you want to upload a file to your Workspace, you must send a SOAP request to the UploadWorkspaceFile API. Which child elements will you need to send in the SOAP body?

Answers:

• workspaceId, fileName, fileData

• fileId, FileSize, DateCreated

• workspaceId, fileId, FileSize, DateCreated

• workspaceId, fileId

10. Which error is present in the SOAP request body shown below?

 <soap:Body>
    <SelectSupportedExtensions xmlns="ConceptShare.API" />
  </soap:Body>

Answers:

• No child element is supplied for the SelectSupportedExtensions element.

• The FileName child element of the SOAP body is missing.

• There are no errors in the SOAP request body.

• The SelectSupportedExtensions is not a ConceptShare API.

11. Which of the following is an incorrect SOAP body response when you send a SOAP request to the UpdateWorkspace API?

Answers:

• <soap:Body> <UpdateWorkspaceResponse xmlns="ConceptShare.API"> <UpdateWorkspaceResult>boolean</UpdateWorkspaceResult> <errorMessage>string</errorMessage> </UpdateWorkspaceResponse> </soap:Body>

• <soap12:Body> <UpdateWorkspaceResponse xmlns="ConceptShare.API"> <UpdateWorkspaceResult>boolean</UpdateWorkspaceResult> <errorMessage>string</errorMessage> </UpdateWorkspaceResponse> </soap12:Body>

• <soap12:Body> <UpdateWorkspaceResponse xmlns="ConceptShare.API"> <UpdateWorkspaceResult>boolean</UpdateWorkspaceResult> <errorMessage>string</errorMessage> </UpdateWorkspaceResponse> </soap12:Body>

12. When you call the SelectWorkspace API, the AllowUsersToDownloadConcepts element (marked as A in the given image) will be in which of the following data types?

Answers:

• string

• boolean

• int

• None

13. Which of the following are valid child elements that are returned in the SOAP response when you call the SelectWorkspaceTaskList API?

Answers:

• TaskId

• AssignedTo

• ConceptId

• Title

• All of the above

14. Fill in the name of the API call in the code shown below.

  <soap:Body>
       <________________________ xmlns="ConceptShare.API">
      <ownerEmail>string</ownerEmail>
      <password>string</password>
      <firstName>string</firstName>
      <lastName>string</lastName>
      <subDomain>string</subDomain>
      <companyName>string</companyName>
      <promoCode>string</promoCode>
    </_____________________________>
  </soap:Body>

Answers:

• CanCreateTrialAccount

• AddUsersToConceptApproval

• CreateTrialAccount

• LockConcept

15. When you send a SOAP 1.1 request using the ArchiveWorkspace API as shown below, what will the SOAP 1.1 response be?

<soap:Body>
    <ArchiveWorkspace xmlns="ConceptShare.API">
      <workspaceId>int</workspaceId>
    </ArchiveWorkspace>
</soap:Body>

Answers:

• <soap:Body> <ArchiveWorkspaceResponse xmlns="ConceptShare.API"> <ArchiveWorkspaceResult>base64Binary</ArchiveWorkspaceResult> <errorMessage>string</errorMessage> </ArchiveWorkspaceResponse> </soap:Body>

• <soap:Body> <ArchiveWorkspaceResponse xmlns="ConceptShare.API"> <ArchiveWorkspaceResult>string</ArchiveWorkspaceResult> <errorMessage>string</errorMessage> </ArchiveWorkspaceResponse> </soap:Body>

• <soap12:Body> <ArchiveWorkspaceResponse xmlns="ConceptShare.API"> <ArchiveWorkspaceResult>Array</ArchiveWorkspaceResult> <errorMessage>string</errorMessage> </ArchiveWorkspaceResponse> </soap12:Body>

• <soap12:Body> <ArchiveWorkspaceResponse xmlns="ConceptShare.API"> <ArchiveWorkspaceResult>string</ArchiveWorkspaceResult> <errorMessage>string</errorMessage> </ArchiveWorkspaceResponse> </soap12:Body>

16. If you want to call the AddUsersToConceptApproval API, which of the following must you use as the body of your SOAP request?

Answers:

• <soap:Body> <AddUserToConceptApproval xmlns="ConceptShare.API"> <workspaceId>int</workspaceId> <conceptId>int</conceptId> <userId>int</userId> </Add

• <soap:Body> <AddUsersToConceptApproval xmlns="ConceptShare.API"> <workspaceId>int</workspaceId> <conceptId>int</conceptId> <userIds> <int>int</int> <int>int</int> </userIds> </AddUsersToConceptApproval> </soap:Body>

• <soap12:Body> <AddUserToConceptApproval xmlns="ConceptShare.API"> <workspaceId>int</workspaceId> <conceptId>int</conceptId> <userId>int</userId> </AddUserToConceptApproval> </soap12:Body>

17. Which of the following is the correct SOAP request body for calling RemoveWorkspaceMember API?

Answers:

• <soap:Body> <RemoveWorkspaceMember xmlns="ConceptShare.API"> <workspaceId>int</workspaceId> <userId>int</userId> </RemoveWorkspaceMember> </soap:Body>

• <soap:Body> <RemoveWorkspaceMember xmlns="ConceptShare.API"> <userId>int</userId> </RemoveWorkspaceMember> </soap:Body>

• <soap:Body> <RemoveWorkspaceMember xmlns="ConceptShare.API"> <userId>int</userId> <firstName>int</firstName> <lastName>int</lastName> </RemoveWorkspaceMember> </soap:Body>

• <soap:Body> <RemoveWorkspaceMember xmlns="ConceptShare.API"> <userId>int</userId> <emailAddress>int</emailAddress> </RemoveWorkspaceMember> </soap:Body>

18. Which of the following child elements of the SOAP body is supplied in the AddWorkspaceMember2 API but not in the AddWorkspaceMember API?

Answers:

• workspaceId

• accessLevel

• username

• suppressEmail

19. In the SOAP response below, what will the data type be for the AddFolderResult element (indicated by a blank line in the example)?
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
  <soap:Body>
    <AddFolderResponse xmlns="ConceptShare.API">
      <AddFolderResult>________________</AddFolderResult>
      <errorMessage>string</errorMessage>
    </AddFolderResponse>
  </soap:Body>
</soap:Envelope>

Answers:

• string

• boolean

• int

• None of above

20. What is the response of the SelectConceptsInFolder API?

Answers:

• It returns the SelectConceptsInFolderResult element as a Boolean

• It returns a SelectConceptsInFolderResult with a single Concept as its child element as a string.

• It returns a SelectConceptsInFolderResult with multiple Concept elements along with other details such as WorkspaceId and Name, which are the child elements of the Concept element.

• None of the above

21. If you call the IsConceptShareUser API, which of the following elements must you include in the body of your SOAP?

Answers:

• workspaceId

• conceptId

• emailAddress

• workspaceId, conceptId

22. When you send a SOAP request using the AddWorkspaceMember API, which of the following are acceptable values for the accessLevel element of the SOAP body?

Answers:

• Commentor

• Guest

• Administrator

• All of the above

23. Which of the following child elements MUST be included in the SOAP body when you call the Authorize API?

Answers:

• username and password

• emailAddress and password

• AuthorizeID and PartnerPassword

• None of the above

24. If you call the UpdateContactEmail API, which of the following is NOT a valid child element of the SOAP body?

Answers:

• userId

• newEmailAddress

• prevEmailAddress

25. When you call the VoteOnConcept ConceptShare API, you have to pass values for the vote element. Which of the following is not an acceptable value for the vote element?

Answers:

• Rejected

• ChangeRequested

• NoVote

• Any integer value from 1 to 5

26. Which of the following APIs passes the username and password elements in the SOAP body?

Answers:

• GetAuthenticatedURL

• CreateUser

• Authorize

• None of the above

27. Which of the following elements of the SOAP body are always required when sending a CompleteWorkspaceTask API request?

Answers:

• workspaceId

• commentId

• taskId

• conceptId

• All of the above

28. Study the SOAP response below. From the options given, choose the value that is NOT acceptable for the EventType element (indicated by blank lines in the example)?

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
  <soap:Body>
    <SelectWorkspaceEventsResponse xmlns="ConceptShare.API">
      <SelectWorkspaceEventsResult>
        <WorkspaceEvent>
          <WorkspaceId>int</WorkspaceId>
          <UserId>int</UserId>
          <EventType>_________________________</EventType>
          <EventDate>dateTime</EventDate>
          <ReferenceId>int</ReferenceId>
        </WorkspaceEvent>
        <WorkspaceEvent>
          <WorkspaceId>int</WorkspaceId>
          <UserId>int</UserId>
          <EventType>_________________________</EventType>
          <EventDate>dateTime</EventDate>
          <ReferenceId>int</ReferenceId>
        </WorkspaceEvent>
      </SelectWorkspaceEventsResult>
      <errorMessage>string</errorMessage>
    </SelectWorkspaceEventsResponse>
  </soap:Body>
</soap:Envelope>

Answers:

• NewConcept

• ConceptUpdated

• ConceptRemoved

• NewTask

29. When you call the SelectWorkspaceFolderList API, which of the following elements is not included in the SOAP response?

Answers:

• Id

• WorkspaceId

• Name

• FolderId

30. When you call the GetWorkspaceImage API the imageFormat element will be in which of the following data types?

Answers:

• int

• string

• image

31. Which of the following elements is supplied when you call the SelectWorkspaceList API?

Answers:

• workspaceId

• includeDisabled

• FileId

• None of the above

32. Which of the following is not a ConceptShare Workspace API?

Answers:

• AddWorkspace

• AddWorkspaceMember

• AddWorkspaceMember2

• getWorkspaces

33. The includeTasksAssignedByMe child element shown in the given figure would be in which of the following data types?

Answers:

• boolean

• int

• dateTime

• string

34. Which of the following elements do you have to send when calling the MoveConceptToFolder API?

Answers:

• workspaceId, conceptId, folderId

• workspaceId, conceptId, folderId, folderName

• workspaceId, folderId

• None of the above

35. Shown below is the SOAP body element used to send a request to the AddConcept API. Which element is missing?

 <soap:Body>
    <AddConcept xmlns="ConceptShare.API">
      <workspaceId>int</workspaceId>
      <conceptName>string</conceptName>
      <fileName>string</fileName>
      <data>base64Binary</data>
     </AddConcept>
</soap:Body>

Answers:

• The extraParameters element is missing.

• The uploadParameters element is missing.

• The conceptId element is missing.

36. What is the response of the SelectWorkspaceMemberListAPI?

Answers:

• It returns the WorkspaceMember child elements EmailAddress and Name only.

• It returns the WorkspaceMember child elements Name, EmailAddress, and LastVisitedHasValue only.

• It returns the WorkspaceMember child elements Name, EmailAddress, AccessLevel, and LastVisitedHasValue only.

• It returns the WorkspaceMember child elements UserId, Name, EmailAddress, AccessLevel, LastVisitedHasValue, and LastVisited only.

37. Is there any API function available in ConceptShare that lets users download files from their Workspace?

Answers:

• Yes

• No

38. Which of the following is not a ConceptShare Concepts API?

Answers:

• AddConcept

• AddUserToConceptApprovAl

• VoteOnConcept

• CreateConceptFromComment