Do you know that? $69 average hourly rates for Photographer freelance next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for Codesion Test 2016

(1 / 72) Last updated: October 29
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

1 Answered Test Questions:

1. Which of the following callback API parameters does CVSDude pass to your Callback URL?

Answers:

• changed

• organization

• token

• youngest

• oldest

• All of the above


72 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
2. Which of the following correctly describes the function of the Repository in the Subversion Repository CVSDude service?

Answers:

• It is used to keep track of all changes made to your files and directories.

• It allows you to recover older versions of your data.

• It is used to examine the history of how your data changed, and is sometimes called the "time machine".

• All of the above

3. When reporting a bug under the Bugzilla Issue Tracking System, which of the following values is invalid for the Severity field?

Answers:

• trivial

• minor

• normal

• All of the above are valid values for the Severity field.

4. Which of the following SVN clients is/are available for the Subversion Repository?

Answers:

• KDESvn

• Versions

• WorkBench

• Tortoise SVN

• All of the above

5. Which of the following physical security measures is/are provided by CVSDude?

Answers:

• Intel Xeon Server Grade Hardware

• CISCO Guard Denial of Service(DOS) Protection

• RAID controllers on all servers

• Network Intrusion Detection System

• All of the above

6. To whom can CVS Writers permissions be given?

Answers:

• Users

• Groups

• Projects

• Services

7. Suppose you modify a file, but instead of keeping the changes, you want to revert to the earlier version. Which of the following C-Shell commands will you use?

Answers:

• rm source_file cvs update source_file

• rm source_file

• cvs ci [source_file]

• cvs update source_file

8. In which of the following ways can Subversion Working Copies track the Repository?

Answers:

• By using the file's working revision

• By recording information in the .svn/ administrative area

• By recording the timestamp of when the local copy was last updated by the repository.

• All of the above

9. In the given image of the Bugzilla Issue Tracking System, what is the significance of the e-mail ID defined for the "Assigned To" field?

Answers:

• It represents the person responsible for fixing the bugs.

• It represents the person who filed the bug.

• It represents the persons who get a mail when the bug changes.

• None of the above

10. Which of the following tasks can you perform if you have "canconfirm" permissions in the Bugzilla Issue Tracking System?

Answers:

• You can change the state from UNCONFIRMED to NEW.

• You can confirm the bug.

• You can fix the bug.

• You can resolve the bug once.

11. Which of the following correctly describes the meaning of Subversion?

Answers:

• It is used to maintain current and historical versions of files such as source code and web pages.

• It is a web-based software project management tool.

• It is a tool that facilitates interlinking among a bug tracking database, revision control, and Wiki content.

• None of the above

12. Which of the following values is/are invalid for the log_level option in a trac.ini file, which defines the level of urgency required for a message to be logged?

Answers:

• CRITICAL

• CHANGE

• INFO

• DEBUG

13. Which of the following describes the function of the Genshi templating language used in the Trac Issue Tracking System?

Answers:

• It is used to add the inbuilt logos in the web page.

• It is used only to generate HTML web pages.

• It is used to generate and process HTML for output generation on the web.

• None of the above

14. Is the following statement true or false?

If you add a group containing a number of users to your project, then all those users will be automatically added to your Users list.

Answers:

• True

• False

15. Is the following statement true or false?

You can work on modules from different Repositories at the same time by using the TortoiseCVS CVS client.

Answers:

• True

• False

16. Which of the following correctly describes the Time Tracking feature of the Bugzilla Issue Tracking System?

Answers:

• It is used to keep track of the number of hours a bug will take to fix.

• It is used to keep track of the hours you spend working on a bug.

• It is used to set deadlines within which a bug must be repaired.

• All of the above

17. In CVSDude Version Control, which of the following tabs maintains the log of all the tasks performed by the administrator?

Answers:

• System

• Services

• Projects

• Dashboard

18. What will happen if you add CVS and Subversion Services to the same project?

Answers:

• They will automatically share the same code between them.

• They will not automatically share the same code between them.

• You cannot add CVS and Subversion to the same project.

• None of the above

19. What is the function of the Target Milestone in the Bugzilla Issue Tracking System, as shown in the given image?

Answers:

• It specifies a future version by which the bug is to be fixed.

• It specifies the deadline for fixing the bug.

• It specifies target URL for resolving the bug.

• It defines the state of the bug in terms of version.

20. CVS is accessed by using a special program referred to as a client. Which of the following is not a CVS client?

Answers:

• WinCVS

• TortoiseCVS

• Eclipse CVS

• Trac

21. Which of the following events is responsible for Repository check-ins in the Trac Timeline?

Answers:

• Milestones

• Ticket events

• Wiki page events

• Source code changes

22. Does Bugzilla support multiple users with the same e-mail address.?

Answers:

• Yes

• No

23. Which of the following external services is/are supported by the CVSDude version control platform?

Answers:

• Basecamp

• Trac

• DAV-Drive

• Versionone

• Subversion

24. Which of the following parameters must be set to On so that bugs can have an "UNCONFIRMED" status in the Bugzilla Issue Tracking System?

Answers:

• usevotes

• editbugs

• changed

• None of the above

25. What is the name of the default database of the Bugzilla Issue Tracking System?

Answers:

• MySQL

• Oracle

• Sql Server

• Sybase

26. Which of the following software packages must be installed to efficiently run the Trac Issue Tracking System?

Answers:

• Python version 3.2

• Setuptools version 0.6

• Genshi version 0.5

• Database system and Python drivers

• Web Server

• Subversion version 1.0

27. On which portability layer is Subversion built?

Answers:

• APR

• DAV

• FSFS

• None of the above

28. Which of the following values for the Resolution field in the Bugzilla Issue Tracking System correctly describes that the bug can never be fixed?

Answers:

• DUPLICATE

• WORKSFORME

• MOVED

• WONTFIX

29. Which of the following correctly describes the function of Subversion Working Copy?

Answers:

• Working Copy always corresponds to a single revision version in the repository.

• Working Copy is a collection of files and a directory structure on your local system.

• Working Copy contains an administrative directory to keep track of unpublished changes in the files.

• None of the above

30. Does Bugzilla support the ability to move a bug from one Bugzilla installation to another, such as moving a bug from a Bugzilla 2.16 installation to a Bugzilla 3.0 installation?

Answers:

• Yes

• No

31. Trac uses the SWIG bindings in the Subversion distribution. Which of the following correctly describes the use of SWIG?

Answers:

• It allows you to call Subversion API functions indirectly.

• It uses wrappers that translate the data types of your scripting language into the needed Subversion C libraries.

• It helps you interact with the database.

32. Suppose you want to export the results of a query to an MS Excel file. Which of the following is the correct format for exporting?

Answers:

• HTML

• XML

• CSV

• Plain text

33. Which of the following templates for customizing your installation is/are supported by the Bugzilla Issue Tracking System?

Answers:

• list/table.html.tmpl

• index.html

• bug/process/midair.html.tmpl

• a and c

• None of the above

34. Bugzilla allows you to do advance searches using Boolean charts. Which of the following fields do you need to specify when performing an advanced search?

Answers:

• Field

• Operator

• Value

• All of the above

35. Consider the Ticket Workflow given below. What function is performed by Line 1?

1.accept = new,accepted -> accepted
2.accept.permissions = TICKET_MODIFY
3.accept.operations = set_owner_to_self

Answers:

• It defines the accept action.

• It defines the new and accepted states in which the action is valid.

• It defines new states of the ticket when the action is taken (accepted).

• It defines the changes that will be made to the ticket in addition to the status change when this action is taken.

• It specifies the permissions the user must have to use this action.

36. Which of the following features is provided to the administrator by the Bugzilla Issue Tracking System?

Answers:

• Private attachments and comments

• Request system

• Custom fields

• Reports and charts

37. When configuring Trac, which of the following permissions can be enabled using the Trac Settings link?

Answers:

• General Access Permissions

• Anonymous Access

• Global Plug-ins

• None of the above

38. Which of the following phases are valid when you are importing an existing repository into SVN?

Answers:

• Upload

• Transfer

• Zip

• Unzip

39. Which of the following options is/are provided by the Trac Issue Tracking System for connecting to a "real" web server?

Answers:

• CGI

• fastCGI

• mod_python

• All of the above

40. Which of the following statements regarding the Trac Permissions is/are true?

Answers:

• Trac uses a simple case-sensitive permission system.

• Trac permissions are managed using the trac-admin tool.

• Trac uses a case-insensitive permission system.

• Trac permissions are declared under site.html.

41. Which of the following access methods is/are supported by Subversion Repository Access URLs?

Answers:

• file:///

• svn+ssl://

• svn://

• https://

• ssl://

42. When using the Add/Remove Tags feature, what is the default status of the "Enable tags for bugs" user preference?

Answers:

• On

• Off

• Always

• None of the above

43. Does the Bugzilla Issue Tracking System provide the Lock Record feature when there is simultaneous access to the same bug?

Answers:

• Yes

• No

44. When using the Bugzilla advanced search to search for user bugs in the "editbugs" group, which of the following is the correct syntax for writing group names?

Answers:

• "group%.editbugs"

• "%group%"."editbugs"

• "%group.editbugs%"

• None of the above

45. Which of the following dynamic variables automatically sets its value without making any change in the URL?

Answers:

• $USER

• $PRIORITY

• $SEVERITY

• None of the above

46. Which of the following statements regarding CVSDude groups is true?

Answers:

• The Administrator group is mandatory.

• The Developer group cannot be deleted.

• The Administrator, Developer, and Viewer groups are mandatory and cannot be deleted.

• The Administrator, Developer, and Viewer groups can be deleted and other new groups can be formed.

47. What is the function of the "bz_sudoers" user permission in the Bugzilla Issue Tracking System?

Answers:

• It indicates that the user can impersonate someone else.

• It indicates that the user can confirm a bug or mark it as a duplicate.

• It indicates that the user cannot be impersonated by other users.

• It indicates that the user can edit all bug fields.

48. Which of the following features can be enabled when creating or editing groups in CVSDude?

Answers:

• A mailing list for groups

• Giving Administrator powers to the members of a security group

• E-mail notifications

• a and b

49. In which of the following ways can you edit the plug-ins that your Trac instance uses?

Answers:

• Through the list of global plug-ins

• Through Per-service Permissions

• By accessing the Trac settings for a specific project's plug-ins

• All of the above

50. Which of the following operators is valid in the query language used in Trac Ticket queries?

Answers:

• ~=

• #

• =*

• $=!

51. You can check the status of a source_file or all files by using the command "cvs status [source_file]." What is the function of the "cvswhat C-Shell" command?

Answers:

• It shows the status of files that are not "up-to-date."

• It shows the status of all files.

• It shows the status of recently created files.

52. Which of the following Network Security features is/are provided under the CVSDude Version Control platform?

Answers:

• IP Lockdown

• Authentication via LDAP

• Hardware firewalls on servers

• All of the above

53. Which of the following information attributes are supported by the Ticket System?

Answers:

• Report

• Severities

• Resolution

• Priorities

• Discussion

54. Which of the following fields can be set under the Time Tracking feature of the Bugzilla Issue Tracking System?

Answers:

• Estimated Hours

• % Complete

• Version

• Gain

• None of the above

55. Which of the following fields does not allow the user to enter the value when he/she wants to edit his/her details in CVSDude?

Answers:

• First Name

• Email

• Groups

• Short Name

56. Which of the following functions is performed by the "bz_canusewhineatothers" user permission in the Bugzilla Issue Tracking System?

Answers:

• It indicates that the user can configure whine reports for himself.

• It indicates that the user can configure whine reports for other users.

• It indicates that the user can perform actions as another user.

• It indicates that the user can create, destroy, and edit classifications.

57. Which of the following features is/are not provided by the Subversion Repository CVSDude service?

Answers:

• Efficient branching and tagging

• True version history

• Choice of network layers

• All of the above features are provided.

58. What is the total number of plug-ins that can be configured through the web interface in the Trac Issue Tracking System?

Answers:

• 2

• 5

• 7

• 6

59. Which of the following must you do if you want to edit the message body and the subject line of the e-mail notification?

Answers:

• Go to the Services tab and select CVS Service. Click on the Email Notifications link and select the Edit Template button under the Advanced options.

• Go to the People tab, edit the user details of the user whose e-mail notification message you want to change, and add the message under the CVS Settings Field.

• Neither of the above

60. Which of the following plug-ins can be configured through the web interface in the Trac Issue Tracking System?

Answers:

• XMLRPC

• Navigation Bar

• Description

• Batch Modification of Tickets

• None of the above

61. When a user accepts a request sent by the administrator and logs into the interface, which of the following tabs does not/do not appear?

Answers:

• Services

• System

• Projects

• People

62. Which of the following Bugzilla features gives you the capability to report errors and fix them automatically by providing help links?

Answers:

• Sanity check

• Control bug visibility

• Move bugs between installations

• None of the above

63. Which of the following components is responsible for inspecting a Subversion Repository?

Answers:

• svndumpfilter

• svnlook

• mod_dav_svn

• svnserve

64. Which of the following bug list formats is/are supported by the Bugzilla Issue Tracking System?

Answers:

• Comma-separated values

• ECMA script

• Feed

• All of the above

65. What is/are the basic function(s) of Trac Timeline in the Trac Issue Tracking System?

Answers:

• It provides a historic view of the project in a single report.

• It displays a list of the most recent changesets.

• The Timeline module supports subscription using RSS 2.0 syndication.

66. Which of the following Basic Options is/are present under the CVS e-mail notifications link of the CVSDude Services tab?

Answers:

• Enable e-mail notifications

• Attach diff to check-in notifications

• Allow users to customize their e-mail notifications

• All of the above

67. Which of the following features allows users to execute saved searches at specific times or at regular intervals?

Answers:

• Flags

• Whining

• Timer

• None of the above

68. Which of the following pre-commit hooks can you configure during Subversion configuration?

Answers:

• Case-insensitive file names

• Block empty log messages

• Trac integration

• Commit notification URL

69. Which of the following is an invalid access value if you want to access the CVS Repository?

Answers:

• Remote

• Local

• Anonymous

• None of the above is an invalid access value.

70. Bugzilla comment lines beginning with ">" are assumed to be_________________ .

Answers:

• Quotes

• Comments

• Dependency tree

• None of the above

71. Which of the following options can be set through the General Subversion Settings in the Subversion Repository CVSDude Service?

Answers:

• Allow DAV writes to Subversion repositories

• Allow Backup

• Quick path authentication

• Set access rules

72. The code snippet below is used to add introduction text to a new ticket form in a site.html file. What function does Line 3 perform?
1.<form py:match="div[@id='content' and @class='ticket']/form" py:attrs="select('@*')">
2.<py:if test="req.environ['PATH_INFO'] == '/newticket' and (not 'preview' in req.args)">
3.<py:if test="req.environ['PATH_INFO'] == '/timeline'and (not 'preview' in req.args)">
4.<p>Please make sure to search for existing tickets before reporting a new one!<</p>
5.</py:if>
6.</py:if>
7. ${select('*')}
8. </form>

Answers:

• It is used to make timeline changes only in site.html and to avoid the modification of other sections.

• It is used to limit the scope of changes in site.html to one view only.

• a and b

• None of the above

73. Which of the following third-party tools allow(s) integration with the Bugzilla Issue Tracking System?

Answers:

• Bonsai

• Tinderbox2

• CVS