Do you know that? 2M+ businesses that use oDesk next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for Central Desktop Test 2016

(54) Last updated: January 27
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

54 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. The contents of the Project Status Report can be filtered on the basis of status. Which of the following statuses is not a valid status to filter the Project Status Report?

Answers:

• Complete Tasks

• Incomplete Tasks

• Complete Milestones

• Approved Task

2. Which of the following is incorrect for External and Internal members?

Answers:

• Internal members are managed on the workspace level while external members are managed on the company level.

• Internal members are associated with the company account while external members are associated with individual workspaces.

• Internal members are managed on the company level while external members are managed on the workspace level.

• Internal Members are people within your company. External Members are customers, clients, partners, vendors etc.

3. Which API Method will return the entire company roster in an array of User objects?

Answers:

• GetUser

• GetUserList

• GetWorkspaces

• None of the above

4. Central Desktop helps you to add the password protection feature to your pages. To which of the following can you not set the password protection?

Answers:

• Online Documents under Files and Discussions

• Spreadsheets under Files and Discussions

• Folders under Files and Discussions

• Workspace

5. What will happen when you click on the icon pointed with a red arrow at the top in the Central Desktop Dashboard?

Answers:

• This icon will open the Home page of your Workspaces.

• It will create a new Workspace.

• You will be able to view activity across your Workspaces with the Sidebar Utility.

6. Suppose you login to the Central Desktop account with the Username John and you start creating a New Workspace called Books, what will be your Workspace link?

Answers:

• http://www.centraldesktop.com/Books/John/

• http://www.centraldesktop.com/workspaces/John/

• http://www.centraldesktop.com/workspaces/Books/

• http://www.centraldesktop.com/John/Books/

7. You can upload files in Files and Discussions. Which of the following options is not present while uploading the files?

Answers:

• Upload Single File

• Upload Multiple Files

• File Drag & Drop Zone

• Browse

8. What will be the function of the icon marked as A as shown in the figure?

Answers:

• It is the link that will link you to the detailed description of the task.

• It is used to track the amount of time spent on a task.

• It is used to filter the completed tasks of the particular member.

• None of the above

9. Which of the following is related to the Activity Log Report ?

Answers:

• It allows you to check the status of each milestone and its assigned tasks and task lists in a printable report format.

• It will show the details including the assignee, or owner of the task/milestone, the due date, the current status, and the completion date if one is applicable.

• It will show the workspace activity for a given date range with an option to exclude your own activity.

• The contents of the report can also be filtered by statuses such as Completed Tasks, Incomplete Tasks etc.

10. What is represented by the pink color box in the Workspaces calendar as shown in the figure?

Answers:

• Overdue tasks or milestones

• Web Meeting Schedules

• That Files are being modified by another member of your Workspace

• None of the above

11. Which of the following is not related to the Company Plan Workspaces?

Answers:

• Company Plan Workspaces are only available to the subscribers of Plan 1 or Plan 2.

• They ensure that the content and intellectual property created within the Workspace stays within the corporation even if the employee who has created them leaves the company.

• They are for businesses that desire additional security and wish to retain corporate ownership of the collective knowledge captured in the Workspace.

• They allow one or more people to be designated as Administrators who control whether or not each member can read, edit, add or delete information in the Workspace.

12. What is the function of Cloning as shown in the figure?

Answers:

• It is used to duplicate large amounts of information or create a Workspace structure similar to the one already in existence.

• It is used to delete the existing Workspaces.

• It allows enabling and disabling of system tabs in a Workspace.

13. Style Templates are used to give the Central Desktop applications a unique look and feel. Which of the following types of Style templates are available in the Central Desktops Company Plan that can be customized according to your needs?

Answers:

• Salesforce Style Template

• Internal Style Template

• External Style Template

• All of the above

14. In a Web Meeting, can attendees save the contents of the host's Whiteboard where the presenter gives the presentation?

Answers:

• Yes, every attendee can save the files by clicking to File > Save as.

• Yes, but after the presentation is over. There will be a link to download a file before the Meeting is ended by the Host.

• No, the attendees are not able to save the files as the Meeting is presented as an image with no control in the hands of the attendees.

15. Which of the following is the default External Members Invitation text under the Company Plan General Settings?

Answers:

• ###WORKSPACE_OWNER_NAME### (your Company Name ) ###WORKSPACE_NAME### (the Workspace Name) ###USERS_NAME### (the user who is sending the invitation)

• ###COMPANY_NAME### (your Company Name) ###USERS_NAME### (the user who is sending the invitation)

• ###COMPANY_NAME### your Company Name) ###USERS_NAME### (the user who is doing the invitation) ###WORKSPACE_NAME### the Workspace Name)

• ###COMPANY_NAME### (your Company Name) ###WORKSPACE_OWNER_NAME### (your Company Name) ###WORKSPACE_NAME### (the Workspace Name)

16. The amount of time it takes to transfer the content from the Central Desktop server to your machine and render the page is known as the ____________.

Answers:

• Client Execution Time

• Server Execution Time

• Worst-case Execution time

17. What is the return value for the CreateCategory API Method?

Answers:

• Category[]

• boolean

• int

• None of the above

18. How can you create the Bookmarklet in Central Desktop?

Answers:

• You have to install some Bookmarklet Plugins.

• You will only drag and drop the Save Page Link available in Central Desktop help to the browser's toolbar.

• Go to the Bookmark tab and click on Bookmark this page.

19. What is the function of the GetDatabases API Method?

Answers:

• Getting a list of your Dynamic Databases

• Getting a list of views for your Dynamic Databases

• Getting a recordset in the View form for a particular range of records

20. The List Admin permission is set to checked for all new members by default under Workspace. What will happen if we uncheck the checkbox for a few members as shown in the figure above?

Answers:

• It will delete those members from the list under the specified Workspace.

• It will prevent a member from explicitly subscribing or notifying other members with regard to new discussions, online docs, spreadsheets, and uploaded files.

• It is used to notify only the new members of new discussions, online docs, spreadsheets, and uploaded files.

• None of the above

21. What will happen when you click on the icon circled by red color while creating a New Document under Files and Discussions?

Answers:

• It will ask you to browse the image you want to insert into this document.

• It will ask you to select the type of Application Block you want to insert into this document.

• It will open the existing document.

22. You want to integrate the Polling/Voting Widgets from third party services to your Central Desktop Home page. Is it possible to add such functionality?

Answers:

• No, you are not allowed to add third party scripts to your Central Desktop Pages.

• Yes, but when you add the script to the Central Desktop Page, it will wash all the data from page and add such functionalities to your Central Desktop Page.

• Yes, you can integrate this functionality to your Central Desktop Pages but you have to build an account with the third party services providing such functionalities.

23. Which of the following Plugins are not available in Central Desktop?

Answers:

• Bookmarks Plugins

• Browser Search Plugins

• Outlook Plugins

• Editor Plugins

24. Which of the following is not related to the Interactive Mode while attending Web Meetings?

Answers:

• The Host may grant presentation rights or give keyboard and mouse control to any user who joined a Web Meeting in this mode.

• The attendee must have a Central Desktop account.

• It allows the attendees to join a Web Meeting without having to download any software at all.

25. Which of the following permissions are not categorized under the Member Permissions while adding new members to your Workspace?

Answers:

• Read

• Edit

• Add

• Delete

• Grant

26. Which of the following is true with regard to Web Meeting attendees when they want to join the Web Meetings via the View Only Mode?

Answers:

• The attendees do not need to be members of any workspace to join the meeting.

• The attendees must have a CD account and must be members of at least one workspace.

• The attendees need only to have a CD account.

• The attendees do not need to have a CD account but must be members of some workspace to join the meeting.

27. Which of the following is not related to Public Workspaces?

Answers:

• The Files and Discussions area is not available to the public; so files must be uploaded to the Files and Discussions area by a workspace member.

• They do not require any authentication.

• They are accessible to anyone on the Internet.

• None of the above

28. What is the purpose of the Annotation icon marked as B in the figure?

Answers:

• A comment or instruction can be added at the end of a Web meeting by all the attendees by using it.

• It enables the presenter to scribble on the screen with the mouse. So it is good for highlighting and pointing.

• It helps you to give a brief description, evaluation or explanation of events, or Web meetings.

• None of the above

29. What is the return value for the GetMilestone API Method?

Answers:

• Milestone[]

• int

• User

• boolean

30. Which API Method will return the tasks assigned to the given user id.

Answers:

• GetTask

• GetMyTasks

• GetTasks

• None of the above

31. Suppose you are a member of multiple companies, or you are a member of a company and have personal Workspaces. Can you switch between multiple Workspaces?

Answers:

• Yes, you will be able to switch companies after you have set up at least one of your own Workspaces.

• Yes, you will be able to switch companies but there is no need to create your own Workspace under your own account.

• No, you cannot switch companies.

32. To Join the Telephone Conference Call using the phone number 605-725-4815 as the Organizer, you have to press star (*) followed by the Meeting Access Code. The call begins when the first caller arrives to attend the conference. The default mode of the Conference Call is the Conversation Mode. At any time during a conference, the conference Organizer can switch into the multiple modes. Which Meeting Access Code will the Organizer press to lock and unlock the conference?

Answers:

• * #

• * 5

• * 6

• * 4

33. Which of the following options are available under the Reports tab in each Workspace?

Answers:

• Activity Log Report

• Project Status Report

• Login Report

• All of the above

34. In which of the following ways will you write a phrase in Central Desktop Search Plugins if you want to search for Computer books?

Answers:

• "Computer books"

• 'Computer books'

• Computer books

35. Look at the figure.

The "Last Modified on" field is showing hours and minutes, but you want to change it to a date format such as dd-mm-yy. How can you change it?

Answers:

• Go to Setting > General Settings.

• Go to Setting > Configuration Panel.

• It will automatically go to date once the time exceeds 24 hours.

• None of the above

36. When uploading a file in the Workspace, what is the File size limit for Team Plan1 and 2?

Answers:

• 250MB

• 4000MB

• 8000MB

• 8000MB+

37. Which of the following is not a valid Document Status Option available in Workspaces?

Answers:

• Draft

• Approved

• Pending Approval

• Complete

38. Which of the following is not a correct method to be used to add records in the Database Area?

Answers:

• Records can be added directly through the Database area of a workspace by clicking on the New Record link

• Records can be added via an Application Block

• Records can be added via a Web Form

• Records can be added via Tasks

39. State whether the following statement is true or false.

The member who is modifying an online document and chooses to notify subscribed members of the modifications will not himself/herself receive the email notification regarding the changes.

Answers:

• True

• False

40. What is the maximum number of attendees you can add under Plans 2 and 4 via the Interactive mode?

Answers:

• 20

• 25

• 10

• Unlimited

41. What happens when you upload the Zip file to Files and Discussions using the Single Upload option?

Answers:

• The zip file will be uploaded to Files and Discussions but you will be unable to watch the File Preview.

• The zip file will be uploaded to Files and Discussions and you will be able to watch the File Preview.

• It will generate an error as you are uploading the Zip file by selecting the Single upload option.

42. What will happen when the Organizer presses * 9 Meeting Access Code during a Telephone Conference Call using the phone number 605-725-4815?

Answers:

• They will be able to hear the help menu.

• It will Lock or Unlock the Conference.

• It will Enable or Disable the Entry and Exit Chimes.

• None of the above

43. How can you drag a copy of an entire folder with lots of files over to another workspace and still keep the original folder intact?

Answers:

• Go to Setting tab and then click the Cloning option.

• Use the Copy function from the Bulk Actions menu to copy the contents of the folder and then paste them to the other workspace.

• Use the download function from the Bulk Actions menu to download the contents of the folder and then upload them manually into the other workspace.

• None of the above

44. Which of the following options will you choose to design your own fields and columns while creating a New Database?

Answers:

• Choose a Template

• Import Data from Excel

• Create from Scratch

45. State whether the following statement is true or false.

While working with Central Desktop Outlook Plugins, Tasks and Events in Central Desktop can only be deleted online via centraldesktop.com. Items deleted in Outlook will not be deleted on Central Desktop.

Answers:

• True

• False

46. Is it possible for the Host to hand over the control to the other attendees added in the Web Meeting?

Answers:

• Yes, click on Change controller and add the attendee to whom you want to hand over the control.

• Yes, click on the Change Presenter and add the attendee to whom you want to hand over the control.

• Yes, open the turbomeeting software, go to File > Add New Host to whom you want to hand over the control.

• No, the Host cannot hand over control to the other attendees in the Web Meeting.

47. By default, comments, forum posts, blogs, and discussions are listed with the oldest at the top and the newest at the bottom. Comments can be sorted in reverse order with the newest at the top. By using which of the following ways can you do this?

Answers:

• Go to the Settings menu and select General Settings

• Go to the Settings menu and select Configuration Panel

• Go to the More Action menu and select Workspace Settings

• Go to the More Action menu and select Page Properties

48. Which of the following options are available in the Workspace to add a member to your Workspace?

Answers:

• Send an email invitation to the member being invited which will allow them to create a username and password.

• Create the username and password and send an email invitation to the member being invited.

• Both a and b

49. By default, which of the following tabs are not included in the Dashboard areas?

Answers:

• Web Meetings

• My Tasks

• Files and Discussions

• My Calendar

50. Workspace owners and Company Administrators may perform a workspace backup at any time and will receive the email with a link to download a .zip file. But when you take the Backup of Spreadsheets, what will be the extension of the backup file?

Answers:

• .html

• .xls

• .cvs

• .xml

• .bak

51. What is the role of the "Add to CD" button as shown in the figure when you add the Central Desktop Outlook Plugins?

Answers:

• It is used to add an Email, Task, or Event to a specific workspace in Central Desktop.

• It is used to create the CD of all the tasks you will perform using this Plugins.

• It will initiate synchronization between your Outlook Tasks and Calendar Events.

52. How can you change the font colors in Dashboard and Workspaces under the Team plan?

Answers:

• Go to Account > Company Setup and click on Logos and Colors. Make more custom changes by going to Application Style Template.

• Go to Settings > Style Templates. Click on Create Your Own Custom Style Template and modify the styles there.

• This feature is not yet implemented by the Central Desktop. So you cannot change the font colors.

• None of the above

53. State whether the following statement is true or false.

Time tracking cannot be enabled for Database Task Lists.

Answers:

• True

• False

54. Which of the following are not the components of the Tasks tab of the Workspace when you are creating a New Task?

Answers:

• Assignee (s)

• Description

• Title

• Priority