Do you know that? 46% like freelancing because there is no chance of lay off next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Internet Concepts category

Test answers for Atom Test 2016

(45) Last updated: January 27
Upwork (oDesk) • Internet Concepts
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

45 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. Which of the following tags should be placed into the head of an XHTML document to provide a link to an Atom feed?

Answers:

• <link type="application/atom+xml" href="http://atom.com/atom.xml"/>

• <link href="http://example.org/feed/" rel="self" />

• <link href="atom.xml" type="application/atom+xml" rel="alternate" />

• <link title="Atom Feed" href="http://atom.com/atom.xml"/>

2. Analyze the following Atom specification containing the atom:feed element:

atomFeed =
  element atom:feed {
    atomCommonAttributes,
    (atomAuthor*
    & atomCategory*
    & atomContributor*
    & atomGenerator?
    & atomIcon?
    & atomId

    & atomLink*
    & atomLogo?
    & atomRights?
    & atomSubtitle?
    & atomTitle
    & atomUpdated

    & extensionElement*),
    atomEntry*
  }

Which of the following statements are true about the above specification?

Answers:

• atom:feed elements must contain exactly one atom:title element.

• atom:feed elements must contain exactly one atom:id element.

• atom:feed elements can contain more than one atom:logo element.

• atom:feed elements must not contain exactly one atom:updated element.

• atom:feed elements must not contain more than one atom:icon element.

3. Which of the following elements are optional for an Atom's <entry> element?

Answers:

• <updated>

• <source>

• <category>

• <title>

4. Which of the following encryption algorithms are required by Atom processors using Digital Signatures for securing Atom Documents?

Answers:

• AES-128

• AES-256

• Blowfish

• IDEA

• TripleDES

5. Which of the following elements indicates the default author of the feed of an Atom?

Answers:

• <atom:generator>

• <atom:publisher>

• <atom:author>

• <atom:copyright>

6. Which of the following is not a required attribute of the Link construct of an Atom?

Answers:

• title

• href

• rel

• type

7. Which of the following elements must be contained in a Person construct of an Atom?

Answers:

• atom:name

• atom:feed

• atom:uri

• atom:email

8. Which of the following are the required elements of an Atom's <feed> element?

Answers:

• <title>

• <icon>

• <category>

• <updated>

9. Which of the following values cannot be assigned to the type attribute of a Text construct of an Atom?

Answers:

• text

• html

• xhtml

• xml

10. Which of the following elements are Common Atom Date constructs?

Answers:

• atom:published

• atom:summary

• atom:updated

• atom:title

• atom:rights

11. Which of the following modes of operation is used by Atom processors while decrypting Atom Documents using AES-128?

Answers:

• Counter (CTR)

• Electronic codebook (ECB)

• Output feedback (OFB)

• Propagating cipher-block chaining (PCBC)

• Cipher Block Chaining (CBC)

12. Which of the following values must be considered for the mode attribute if it is not present in the Content construct of an Atom?

Answers:

• text

• html

• xml

• xhtml

13. Which of the following software libraries can be used to access Atom feeds?

Answers:

• Rome

• Apache Abdera

• Apache POI

• OpenJDK

14. Which of the following security mechanisms of Atom must be used if message authentication code(MAC) is used to authenticate an Atom Document?

Answers:

• Watermarking

• Signing and Encryption

• Digital Signatures

• Hash Function

15. Analyze the following identifiers:

1 http://www.example.org/thing
2 http://www.EXAMPLE.org/thing
3 HTTP://www.example.org/thing
4 http://www.example.com/%7ebob
5 http://www.example.com/%7Ebob

Which of the above identifiers can be considered similar when comparing the instances of the <atom:id> element of an Atom?

Answers:

• 1 and 2

• 1 and 3

• 4 and 5

• 2 and 3

• None of these

16. For which of the following elements of an Atom, time zone is not a required content?

Answers:

• <atom:created>

• <atom:issued>

• <atom:modified>

• <atom:updated>

17. Which of the following statements is true about an Atom Document that uses MAC for its authentication?

Answers:

• The document must be encrypted first and then signed.

• The document must be signed first and then encrypted.

• Either of the above orders may be followed.

• None of these

18. Which of the following is a valid Atom Date construct?

Answers:

• <updated>2003-12-13t18:30:02Z</updated>

• <updated>2003-12-13T18:30:02</updated>

• <updated>2003-12-13T18:30:02.25+01:00</updated>

• <updated>2003-12-13t18:30:02+01:00</updated>

19. Atom processors must be able to decrypt Atom Documents with the ________ encryption algorithm.

Answers:

• AES-128

• AES-256

• Blowfish

• IDEA

20. Which of the following options describes a spoofing attack on an Atom Document?

Answers:

• Removing the atom:id element from the Atom Document

• Adding an atom:id element to the Atom Document

• Creating a duplicate of an Atom Document by publishing a falsified atom:source element

• None of these

21. Which of the following values can be assigned to the mode attribute of a Content construct of an Atom?

Answers:

• text

• xml

• html

• base64

• escaped

22. Which of the following options describes a cryptographic attack on an Atom Document?

Answers:

• Using a different hash key to decrypt an Atom Document

• Changing the digital signatures of an Atom Document

• Changing bits in a way that the decrypted message makes sense but has a different meaning

• None of these

23. Which of the following is/are a required attribute of the <category> element of an Atom?

Answers:

• term

• scheme

• label

• All of the above

24. Which of the following metadata elements should not be used to convey machine readable licensing information?

Answers:

• atom:rights

• atom:source

• atom:published

• atom:title

25. Which of the following elements does not belong to the Person construct of an Atom?

Answers:

• atom:name

• atom:uri

• atom:email

• atom:feed

26. Which of the following statements is true about the atom:logo and atom:icon elements of an Atom?

Answers:

• The content of an atom:logo element is an Internationalized Resource Identifier (IRI) [RFC3987] where as the content of an atom:logo element is a Uniform Resource Identifier (URI) [RFC3986].

• The atom:icon element identifies a small image and provides an iconic visual identification for the feed whereas the atom:logo element identifies a larger image and provides visual identification for the feed.

• In case of an atom:logo element, the image must have an aspect ratio of one (horizontal) to one (vertical) whereas for an atom:icon element, the image must have an aspect ratio of 2 (horizontal) to 1 (vertical).

• None of these

27. Due to which of the following reasons should Atom Documents not use Message Authentication Code (MAC) for the Digital signature security mechanism?

Answers:

• Improper handling of the keying material used for Message Authentication Code (MAC) authentication may cause security risks for Atom Documents.

• Message Authentication Code (MAC) does not ensure the integrity of Atom Documents.

• Atom Documents do not support Message Authentication Code (MAC) for the Digital signature security mechanism.

• Message Authentication Code (MAC) is not compatible with the Digital signature security mechanism used for Atom Documents.

28. Which of the following attributes must be contained in the <atom:category> element of an Atom?

Answers:

• term

• scheme

• label

• href

29. Which of the following statements are true about Atom 1.0?

Answers:

• Atom 1.0 offers built-in support for XML Digital Signatures and XML Encryption.

• Atom 1.0 is not in an XML namespace but may contain elements from other XML namespaces.

• Atom 1.0 documents can be identified by a MIME media type.

• Atom 1.0 includes a non-normative RELAX NG schema that validates Atom Document instances.

• Atom 1.0 includes relative IRI support using xml:base.

30. Which of the following Common Atom constructs are supported by Atom 1.0?

Answers:

• Text construct

• Person construct

• Date construct

• All of the above

31. Which of the following statements is true about the rel and href attributes of the <link> element of an Atom?

Answers:

• The rel attribute contains the link's IRI whereas the href attribute indicates the link relation type.

• The rel attribute is a required attribute whereas the href attribute is an optional attribute.

• The value href attribute must be an IRI reference [RFC3987] whereas the value of the rel attribute may either match the isegment-nz-nc or the IRI reference.

• None of the above

32. The <atom:info> element is a ________ construct of an Atom.

Answers:

• Person

• Date

• Content

• Link

33. The content of the <atom:id> element of an Atom must be a ________.

Answers:

• URI

• string

• text

• media type

34. Which of the following security mechanisms of Atom provides document authentication, message integrity and proof of origin?

Answers:

• Watermarking

• Encryption

• Hash Function

• Digital Signatures

35. Which of the following normalization strategies should be used to generate the atom:id element of an Atom?

Answers:

• Provide the scheme in uppercase characters.

• Provide the host, if any, in lowercase characters.

• Use uppercase A through H characters when percent-encoding.

• For schemes that define an empty path to be equivalent to a path of "/", use "/".

• For schemes that define a port, use an empty port if the default is desired.

36. Which of the following elements are necessarily contained in every Atom element?

Answers:

• unique identifier

• category

• title

• timestamp

37. Which of the following is the default value of the rel attribute of an Atom's Link construct?

Answers:

• self

• related

• alternate

• via

38. State whether the following statement is true or false:

<atom:id> is not a required element of <atom:feed> in an Atom.

Answers:

• True

• False

39. The value of the rel attribute of a Link construct of an Atom must be a ________.

Answers:

• URI

• media type

• string

• binary data

40. State whether the following statement is true or false:

<atom:feed> elements may contain one or more <atom:generator> elements.

Answers:

• True

• False

41. Which of the following actions should be taken by Atom processors to check the integrity of a decrypted Atom Document?

Answers:

• Verifying the hash in the signature in the document

• Comparing the decrypted Atom Document with the original Atom Document

• Using message authentication code (MAC) authentication

• Verifying a hash of the document within the document

42. Which of the following attributes are optional for the <atom:generator> element of an Atom?

Answers:

• version

• uri

• term

• label

43. Which of the following security mechanisms are used to secure Atom Documents?

Answers:

• Digital Signatures

• Watermarking

• Encryption

• Message Integrity Code (MIC)

44. Which of the following values can be assigned to the type attribute of a Content construct of an Atom?

Answers:

• text

• xml

• html

• base64

• xhtml

45. The <atom:uri> is an element of a ________ construct of an Atom.

Answers:

• Person

• Date

• Content

• Link