Do you know that? Among individuals with traditional jobs, 80% would be interested in doing additional, outside work apart from their primary jobs next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Graphics Designing category

Test answers for PageMaker 7.0 Test 2016

(90) Last updated: March 26
Upwork (oDesk) • Graphics Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

90 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. Refer to the given image.

Which of the following options is used to view the nonprinting characters in a story, such as tabs and spaces?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

2. Which of the following is not a kind of Adobe Table default?

Answers:

• Application defaults

• Cell-range defaults

• Column defaults

• All of the above

3. Refer to the given image.

Which of the given options applies paragraph styles to a text?

Answers:

• A

• B

• C

• D

4. Refer to the given image.

Which of the following options displays the Constrained Line Tool?

Answers:

• A

• B

• C

• D

5. What will you type in text to create a Caret?

Answers:

• Shift + 8

• Shift + 7

• Shift + 6

• Shift + 5

6. Which of the following is not a type of Topic Levels in an Index Page?

Answers:

• Primary topic

• Secondary topic

• Tertiary topic

• SubTertiary topic

7. When does a discretionary hyphen appear in Words?

Answers:

• It appears when the word falls at the end of a line

• It appears when the PageMaker determines that a line wrap is necessary

• Both a and b

• None of the above

8. Refer to the given image.

Which Word Spacing option determines that Attribute must be less than or equal to the percentage set for the desired?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

9. State whether True or False:

Index entries that begin with nonalphabetic characters are listed in the Symbols section of the Index.

Answers:

• True

• False

10. State whether True or False:

Clear Ruler Guides command is unavailable if the Lock Guides command is checked.

Answers:

• True

• False

11. Which File type saves printer style settings and deleting this file removes all printer styles?

Answers:

• StylesP.CNF

• PStyles.CNF

• Styles.CNF

• None of the above

12. Which of the following is not a kind of PageMaker's defaults?

Answers:

• Application defaults

• Publication defaults

• Window defaults

• None of the above

13. Which among the following options will you choose to display master page objects on specific publication pages?

Answers:

• Choose Window > Plug-in Palettes > Show Master Items

• Choose Utilities > Plug-ins > Show Master Items

• Choose View > Display Master Items

• Both a and b

14. Why do we use the Trace Script command?

Answers:

• It is used to make a clone

• It is used while printing PageMaker files

• It is used to run your Script command by Command to see where any problems might be occurring

• All of the above

15. State whether True or False:

When you place a PDF file in a PageMaker publication, the PDF file is treated as an EPS file.

Answers:

• True

• False

16. State whether True or False:

Hyperlinks appear only in the Preview mode.

Answers:

• True

• False

17. Refer to the given image.

Which among the given options indicates that text from the same story is contained in another text object?

Answers:

• A

• B

• C

• D

18. Which of the given options will you choose to place all layout windows in rows and columns?

Answers:

• Window > Tile

• Window > Tile All

• Window > Cascade

• Window > Cascade All

19. Refer to the given image.

Which option prints filename, page number, current date, and spot-color or process-color separation name in the lower-left corner of each sheet of paper or film?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

20. Which type of colors cannot be removed?

Answers:

• Paper

• Black

• Registration

• All of the above

21. Which options will you choose to make a non-printing object?

Answers:

• Select the object. Choose Element > Non-Printing

• Select the object. Choose Utilities > Non-Printing

• Select the object. Choose File > Non-Printing

• None of the above

22. Refer to the given image.

Which of the options will you select to turn on Kodak ICC?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

23. What happens when you import a graphics file that is 256K or larger?

Answers:

• PageMaker displays an alert message

• PageMaker imports a high-resolution version of it

• Nothing happens

• None of the above

24. Refer to the given image.

Which type of Tracking option is displayed by B, as shown in the picture?

Answers:

• Very Tight Tracking

• Normal Tracking

• Very Loose Tracking

• All of the above

25. What will you type in text to create a Bullet?

Answers:

• Alt + 8

• Alt + 7

• Alt + 6

• Alt + 5

26. State whether True or False:

Copied ruler guides are treated as Custom Ruler Guides in the Grid Manager dialog box.

Answers:

• True

• False

27. Which of the following is not a URL type?

Answers:

• Smtp

• Gopher

• Mailto

• Mailfrom

28. State whether True or False:

In HTML, hyperlinked text is automatically underlined in the Web Browser window.

Answers:

• True

• False

29. When you import an HTML file, which of the following subset of features is not imported into a publication?

Answers:

• Java applets

• Form elements, such as Pop-up Menus and Text Entry Fields

• Both a and b

• None of the above

30. State whether True or False:

Threaded text frames display an arrow or a plus sign, but you cannot load text into an icon.

Answers:

• True

• False

31. Which type of Tints is not selectable and specifies the percentage of the base color to apply to an object?

Answers:

• Color-level Tints

• Object-level Tints

• Both a and b

• None of the above

32. Refer to the given image.

Which option copies all externally located files to the folder in which your publication is being saved?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

33. Which of the file formats will you choose to import graphics file into PageMaker?

Answers:

• AI

• PSD

• TIFF

• All of the above

34. What type of hyperlink destinations is supported by PageMaker?

Answers:

• Anchor

• URL Destination

• Both a and b

• None of the above

35. Refer to the given image.

Which of the given options prints faster?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

36. Which of the given options will you choose to display the Scripts palette?

Answers:

• Choose View > Show Scripts

• Choose Window > Plug-in Palettes > Show Scripts

• Choose Utilities > Show Scripts

• All of the above

37. Which command is used to close the active Table?

Answers:

• File > Close

• File > Exit

• Both a and b

• None of the above

38. Which option is used to format the text in an active table?

Answers:

• Choose Window > Show Text Palette

• Choose Format > Format Text

• Both a and b

• None of the above

39. Which of the following is not a Search option in the Search Library dialog box?

Answers:

• Search by Keyword

• Search by Title

• Search by Author

• Search by Date

40. State whether True or False:

You can edit the definition of a spot color imported with an EPS graphic, but you cannot change its name or its overprint setting.

Answers:

• True

• False

41. Which of the given options will you select to highlight the violations of the window, orphan, and other paragraph-break controls?

Answers:

• Choose Window > Show Keeps Violations

• Choose File Preferences General. Select Show Keeps Violations

• Both a and b

• None of the above

42. Which option is used to detach Content from a Frame?

Answers:

• Choose Edit > Frame > Detach

• Choose Element > Frame > Separate Content

• Choose View > Frame > Detach Content

• All of the above

43. State whether True or False:

When you remove a script, you merely prevent it from being displayed on the palette; the script file itself is not deleted.

Answers:

• True

• False

44. Refer to the given image.

Which option is used to open the TOC and Index Prefix Text box in the given image?

Answers:

• Choose Type > Style > Text box

• Choose File > Document Setup. Click Numbers

• Choose View > Text box

• Choose Element > Index Prefix Text box

45. State whether True or False:

If PageMaker cannot find the printer font or if the printer does not contain a font listed in the PPD file, the printer uses the Courier font as a substitute

Answers:

• True

• False

46. Refer to the given image.

Which of the following Case options leaves the uppercase and lowercase letters as typed?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

47. Refer to the given image.

Which feature is applied on Picture1 to achieve the result of Picture2?

Answers:

• Drop Cap

• Keyline

• Global link options

• None of the above

48. Which of the given keyboard shortcuts will you use to select a Pointer tool?

Answers:

• F11

• F10

• F9

• F8

49. Which option will you choose to add a Paragraph symbol?

Answers:

• Alt + 7

• Alt + 6

• Alt + 5

• None of the above

50. Which option will you choose to apply a color with the Fill command?

Answers:

• Choose Edit > Fill

• Choose Type > Style > Fill

• Choose Element > Fill

• All of the above

51. State whether True or False:

The Balance Columns feature calculates the average length of selected columns and then resizes them to that length.

Answers:

• True

• False

52. What is not true about a Master Page?

Answers:

• A Master Page typically contains basic design elements, such as headers, footers, and page numbers et cetera

• An icon representing the master pages appears at the lower left corner of a Publication window in a layout view

• Master pages do not contain nonprinting layout guides

• None of the above

53. What is true about the Text Blocks while creating PageMaker text objects?

Answers:

• A text block can be of any shape

• A text block can have a stroke or a fill

• A text block cannot be empty

• All of the above

54. Which of the given keyboard shortcuts will you choose to view Hyperlinks?

Answers:

• F11

• F10

• F9

• F8

55. Which among the following options will you choose to bypass the prompt message when deleting a master page?

Answers:

• Press Alt and drag the pages to the Trash button at the bottom of the palette

• Press Shift while deleting a master page

• Both a and b

• None of the above

56. Which option will you type in text to create a Nonbreaking Hyphen?

Answers:

• Ctrl + -

• Ctrl + Alt + -

• Ctrl + Shift + -

• None of the above

57. Which option arranges Open Tables in an overlapping stack so that the title bars are visible behind the active window?

Answers:

• Choose Window > Tile

• Choose Window > Cascade

• Both a and b

• None of the above

58. Refer to the given image.

Which of the given options refers the reader to subentries within a topic?

Answers:

• A

• B

• C

• D

59. Which option will you select to add pages anywhere in a publication?

Answers:

• Choose Element > Insert Pages

• Choose View > Insert Pages

• Choose Layout > Insert Pages

• All of the above

60. Which option will you select to show the Index for an active publication?

Answers:

• Shift + Utilities > Show Index

• Ctrl + Utilities > Show Index

• Ctrl + Show Index

• None of the above

61. Which of the given options will you select when you cannot decrease the row height by the amount you want?

Answers:

• Decrease the size of the horizontal gutters

• Increase the width of one or more columns

• Decrease Type Size, Leading, or Space Before Paragraph attributes in the cell with most text

• All of the above

62. Which of the following is not true about the Target Layer?

Answers:

• The target layer is the layer to which new objects are added

• The target layer is always highlighted

• Two target layers can be active at a time

• All of the above

63. What is not true about Tags?

Answers:

• All PageMaker tag codes begin with the less-than character (<) and end with the greater-than character (>)

• An empty tag (< >) indicates No Style

• The tag must have spaces

• All of the above

64. While setting up a new publication, which type of Page orientation will you choose when you want to select Wide for a page that is wider than its length?

Answers:

• Portrait orientation

• Landscape orientation

• Both a and b

• None of the above

65. Which kerning feature is best used for headlines and calculates a manual Kerning Value for every character pair in a selected range of texts?

Answers:

• Automatic pair kerning

• Manual kerning

• Expert kerning

• All of the above

66. Which option will you use to remove layers from your document?

Answers:

• Delete Layer

• Delete Unused Layers

• Both a and b

• None of the above

67. Refer to the given image.

To which of the given options the Pointer changes its shape to, when you place a Vector graphic?

Answers:

• A

• B

• C

• D

68. Which of the following Palettes cannot be grouped with other palettes?

Answers:

• Library and Scripts palettes

• Colors and Styles palettes

• Layers and Master Pages palettes

• All of the above

69. Refer to the given image.

Which option prevents the Automatic Renumbering in the given image?

Answers:

• A

• B

• C

• D

70. How will you add a Registered Trademark symbol?

Answers:

• Shift + R

• Alt + R

• Ctrl + R

• None of the above

71. Which of the given commands combines Multiple PageMaker files into one Adobe PDF file and gathers the publications together?

Answers:

• Align objects

• Book command

• Create TOC

• Index Entry

72. Which among the following options will you choose to add Scripts?

Answers:

• Use the Add Script command on the Scripts Palette menu

• Copy scripts to the Scripts Folder

• You can add scripts by dragging and dropping files to the palette

• All of the above

73. State whether True or False:

Vertical alignment is a cell attribute, not a paragraph-level attribute.

Answers:

• True

• False

74. Which option is used to hide or display rulers on the top and left sides of the active Table?

Answers:

• Choose Window > Show Rulers

• Choose View > Show Rulers

• Choose Element > Show Rulers

• All of the above

75. Which option will you select to remove colors from a publication?

Answers:

• Choose Delete Color from the Colors Palette menu

• Drag the color from the palette to the Trash button() at the bottom of the palette

• Choose Remove Unused Colors from the palette menu

• All of the above

76. When does Creep occur?

Answers:

• When the edges of the folded sheets do not lie flush

• When you print tiles automatically

• When you use a font in your publication that is not available on your printer

• When you print using the Proof option

77. What is not true about the Zero Point?

Answers:

• The Zero Point is the position at which the zeros on the vertical and horizontal rulers intersect

• When you work with the facing pages, the default Zero Point is at the intersection of the top inside edges of the facing pages

• You can easily move the Zero Point to measure distances from a specific part of your page

• You cannot lock the Zero Point in a place

78. For which of the given options below, will the Pointer change its shape, when you place a Vector graphic?

Answers:

• Hyperlinks

• Java applets

• All GIF and JPEG images

• None of the above

79. Refer to the given image.

Which of the given options displays a discontiguous range of cells in a given table?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

80. Which of the given options does not flip the Grid?

Answers:

• Mirroring

• Cloning

• Both a and b

• None of the above

81. Which option is used to Lock or Unlock an object?

Answers:

• Choose Utilities > Lock Position or Unlock

• Choose View > Lock Position or Unlock

• Choose Element > Lock Position or Unlock

• None of the above

82. Refer to the given image.

Which among the following options displays Column Guides?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

83. State whether True or False:

If you export a table as a text-only (.txt) file, the borders, fills, and text attributes applied in Adobe Table are not retained when you export the file to another application.

Answers:

• True

• False

84. Refer to the given image.

Which of the given options runs a series of command subroutines at one time?

Answers:

• A

• B

• C

• D

85. State whether True or False:

You can unlink OLE objects.

Answers:

• True

• False

86. State whether True or False:

If you reshape a regular polygon by modifying vertices, the Polygon Settings command is no longer available for that object.

Answers:

• True

• False

87. Which of the following options will you use to count the characters, words, and paragraphs in a Selection?

Answers:

• Choose Element > Word Counter

• Choose Utilities > Plug-ins > Word Counter

• Choose Window > Plug-in Palettes > Word Counter

• Both b and c

88. Which keyboard shortcut will you select to clear Manual kerning?

Answers:

• Alt + K

• Ctrl + K

• Ctrl + Shift + K

• Ctrl + Alt + K

89. Refer to the given image.

Which one of the given options forces the paragraph to start at the top of the next available page?

Answers:

• A

• B

• C

• D

90. Refer to the given image.

What does the plus sign marked as A, indicate in a paragraph style?

Answers:

• It indicates a paragraph with local overrides

• It indicates an imported style

• Both a and b

• None of the above