Do you know that? $69 average hourly rates for Photographer freelance next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Graphics Designing category

Test answers for Microsoft SharePoint Designer 2007 Test 2016

(2 / 47, CL) Last updated: March 12
Upwork (oDesk) • Graphics Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

2 Answered Test Questions:

1. Refer to the given image.

Which option of the visible borders visual aid displays uneditable regions?

Answers:

• A

• B

• C

2. Which of the following is not a region type in SharePoint Designer2007?

Answers:

• Text Only

• Text and Images

• Text Layout

• Text, Layout and Images


47 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
3. Which HTTP method sends any parameter names and values to the URL in the body of the request?

Answers:

• HTTP Get

• HTTP Post

• Both a and b

4. Which option will you choose to turn on the Office Clipboard?

Answers:

• On the Tools menu, click Office Clipboard

• On the Edit menu, click Office Clipboard

• On the Insert menu, click Office Clipboard

5. Refer to the image.

When do you select RecursiveAll option while working with SharePoint libraries?

Answers:

• When you want to apply the query to all of the files and all of the subfolders in the current folder

• When you want to apply the query only to the files in the current folder and not to any of the subfolders

• When you want to apply the query to all of the files in all of the folders and not to any of the subfolders in the entire site

• When you want to apply the query to all of the files in all of the folders and all of the subfolders in the entire site

6. Refer to the image.

When do we select the Reconnect at logon check box?

Answers:

• When you want to automatically connect to a network drive each time you start Microsoft windows

• When you want to automatically connect to a network drive each time that you open a particular file

• When you want to automatically connect to a network drive each time that you connect to the internet

7. State whether True or False.

The template region labels visual aid can be shown only on pages that are created from either ASP.NET master pages or dynamic web templates.

Answers:

• True

• False

8. Which keyboard shortcut will you select to create a hyperlink on a Web page?

Answers:

• CTRL+K

• CTRL+H

• SHIFT+K

• SHIFT+H

9. Which of the following files are not stored by the Workflows document library?

Answers:

• Workflow markup (.xoml) file

• Workflow rules file

• Workflow configuration file

• None of the above

10. Which option is not the right choice to show or hide the visual aids?

Answers:

• On the View menu, point to Visual Aids, and then click Show

• Double-click the visual aids indicator on the status bar

• Both a and b

• None of the above

11. Refer to the image.

What does the bracket connecting two clauses indicate?

Answers:

• It indicates that the clauses are merged

• It indicates that the clauses are grouped

• It indicates that the clauses are deleted

12. Refer to the image.

Which option will display command in the given code?

Answers:

• A

• B

• C

13. Which type of a form is created from an existing data source displaying blank fields for a single record in SharePoint Designer?

Answers:

• Single Item Form

• Multiple Item Form

• New Item Form

14. Refer to the image.

Which tab will you choose to select or clear the show screentips on toolbars check box?

Answers:

• A

• B

• C

15. Which of the following are not content pages in a SharePoint site?

Answers:

• List view pages

• List form pages

• Web Part Pages

• None of the above

16. Which file format will you choose when you want to make a backup copy of an entire site or subsite, or when you want to move an entire site or subsite to another server or location?

Answers:

• .CMP File

• .FWP File

• .STP File

17. Which SQL statement retrieves and displays data that cannot be modified?

Answers:

• Read statement

• Write statement

• Both a and b

18. Refer to the image.

Which clipboard option is not turned on by default?

Answers:

• A

• B

• C

19. Refer to the picture.

Which visual aid appears shaded in blue marked as "A"?

Answers:

• Margins

• Padding

• Both a and b

20. Refer to the image.

Which option will you select to create a connection to a shared network folder?

Answers:

• A

• B

• C

• D

21. The Block Selection visual aid can not be used for which tags?

Answers:

• Form

• Center

• Positioned divs

22. Which option will you choose to change the default page type?

Answers:

• On the Tools menu, click Page Editor Options. Select the General tab

• On the Tools menu, click Page Editor Options. Select the Authoring tab

• On the Tools menu, click Page Editor Options. Select the Code formatting tab

23. State whether True or False.

To group data, you must first create a sort order.

Answers:

• True

• False

24. State whether True or False.

Content regions can be added only to master pages.

Answers:

• True

• False

25. Which of the following is an invalid characters for file names?

Answers:

• :

• "

• ?

• All of the above

26. To which of the given options, is the Default.master applied?

Answers:

• Default.aspx

• DispForm.aspx

• WebFldr.aspx

• All of the above

27. Which option will you select to add an XML file as a data source to your site?

Answers:

• Create an XML file in SharePoint Designer 2007 and save it as part of your Web site

• Import an XML file from a file or folder on your computer or network

• Connect to an XML file that resides on an external server

• All of the above

28. State whether True or False.

Hyperlink command is unavailable in contributor mode.

Answers:

• True

• False

29. Refer to the image.

What do you understand from the word master displaying on the content placeholder?

Answers:

• It means that the content region is displaying content from the master and this region can be edited

• It means that the content region is displaying content from the master and this region cannot be edited

• It is a hyperlink to the master document

30. Which type of workflow form gathers information from the workflow participant when they start the workflow?

Answers:

• Initiation form

• Custom task form

• Both a and b

31. Which of the following task panes cannot be stacked or merged and opens in a separate window?

Answers:

• Clip Art

• Clipboard

• Contributor

• All of the above

32. Which option will you select to change the entire layout of a data view?

Answers:

• Basic table layout

• Repeating form (centered) layout

• Both a and b

33. State whether True or False.

The Remove command is available only for XML files that reside on an external site.

Answers:

• True

• False

34. Which of the following is not a type of menu animation?

Answers:

• Random

• Slide

• Fade

• Page Curl

35. State whether True or False.

The Office Clipboard supports copying Office access objects, such as a form or report.

Answers:

• True

• False

36. What is not true about content pages?

Answers:

• Content pages are ASP.NET pages that have the regular.aspx file name extension

• Each content page contains an @page directive

• Each content page uses the same page structure and common features that are used by the master page to which it is attached

• None of the above

37. Which keyboard shortcut will you choose to open the Quick tag editor?

Answers:

• ALT+Q

• SHIFT+Q

• CTRL+Q

38. Which option displays a parameter in the given list?

Answers:

• /Safe

• File

• Both a and b

39. Refer to the image.

Which dependency option excludes cascading style sheet files?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

40. State whether True or False.

Content placeholders cannot be inserted inside other content placeholders.

Answers:

• True

• False

41. Which event can start a workflow?

Answers:

• When an item is created

• When an item is changed

• When a workflow participant clicks a start button on the SharePoint site

• All of the above

42. Refer to the image.

Which option displays an icon for a SharePoint document library?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

43. Refer to the image.

Which tab will you choose to allow the use of code view in full Control permission level?

Answers:

• A

• B

• C

• D

44. Which keyboard shortcut will you choose to check spellings on a Web page?

Answers:

• F8

• F7

• F6

• F5

45. Which option will you choose to insert a data view into your page?

Answers:

• You can create a data view by dragging the data source from the folder list or data source library onto a new or existing page

• You can create a data view by using the insert data view command

• Both a and b

46. Which list is automatically created by the SharePoint designer, when you create a workflow that uses the action log to history list?

Answers:

• Log history

• Log book

• Workflow history

• Workflow book

47. Which keyboard shortcut will you select to insert a line break?

Answers:

• CTRL+ENTER

• CTRL+INSERT

• SHIFT+INSERT

• SHIFT+ENTER

48. Which tab will you choose to allow the use of code view in full Control permission level?

Answers:

• Site Manager

• Web Designers

• Content Authors

49. State whether True or False.

The Workflows command is available only when the item is in a list or library that has at least one workflow attached to it.

Answers:

• True

• False