Do you know that? Learn to �productively procrastinate�; which means you work on what is most important first. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Graphics Designing category

Test answers for Macromedia FreeHand MX Test 2016

(93) Last updated: March 26
Upwork (oDesk) • Graphics Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

93 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. Which of the following is a keyboard shortcut to clone an object?

Answers:

• Ctrl + D

• Ctrl + Shift + D

• Shift + D

• Ctrl + Shift + Alt + D

2. Which panel is not grouped together by default?

Answers:

• Swatches, Styles, and Library panels

• Color Mixer and Tints panels

• Halftones, Layers and Answers panels

• Align and Transform panels

3. Which option will you select to convert selected vector objects to bitmap images?

Answers:

• Select Edit > Select > Convert to Image

• Select Modify > Convert to Image

• Both a and b

• None of the above

4. Which option will you select to delete all the empty text blocks in a page or document?

Answers:

• Select Text > Delete > Empty Text Blocks

• Select Xtras > Delete > Empty Text Blocks

• Both a and b

• None of the above

5. You cannot apply a profile to an RGB or bitmap image when the color management type is set to which of the given options?

Answers:

• A

• B

• C

• All of the above

6. Which among the following options displays registration marks in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

7. Which among the following tabs display the wrapping tab on the text ruler?

Answers:

• A

• B

• C

• D

8. Which option will you select to view the envelope map?

Answers:

• Select Window > Toolbars > Envelope > Show Map

• Select Edit > Envelope > Show Map

• Select Modify > Envelope > Show Map

• All of the above

9. Which option displays large list view in the Styles panel?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

10. State whether True or False.

To remove a page, you must have more than one page on the pasteboard.

Answers:

• True

• False

11. What can you do with the Library panel?

Answers:

• You can create a symbol from any object, text, or group

• You can delete or group symbols

• You can import and export symbols and master pages

• All of the above

12. Which among the following colors in the Swatches panel cannot be deleted or renamed?

Answers:

• White

• Black

• Registration

• All of the above

13. By default, a new document contains how many layers?

Answers:

• 6

• 5

• 4

• 3

14. Which option displays a fixed-size text block in the given picture?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

15. When do we use the command Xtras > Animate > Release to Layers?

Answers:

• When you want to merge an animated layer with a background layer

• When you want to animate objects for display in the Flash Player

• When you want to print animated layer

• All of the above

16. Which option below translates each of the pages in a FreeHand document to separate movies as shown in the given picture?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

17. Which of the following is not true about the Properties panel group?

Answers:

• The object panel displays thumbnail icons for each page in your document

• The document panel displays properties for a selected object or objects

• The Properties panel group contains three panels that allow you to display and alter the properties of objects and pages

• All of the above

18. State whether True or False.

For the Start/Stop Drag, the Frame Action event is disabled.

Answers:

• True

• False

19. Which option below will you select to test a movie in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

20. What do you mean by Pictographs?

Answers:

• Pictographs are graphics that use the standard chart bars

• Pictographs are graphics that replace the standard chart bars or lines with an image

• Pictographs are graphics that import the standard chart bars or lines with an image

• None of the above

21. Which of the following is not an orientation type of text on a path?

Answers:

• Rotate Around Path

• Vertical

• Horizontal

• Skew Vertical text orientations

22. Which among the following actions is available only with documents that have two or more pages?

Answers:

• The load movie action

• The Unload movie action

• The Tell Target action

• All of the above

23. State whether True or False.

Bleed area only appears if bleed is greater than one.

Answers:

• True

• False

24. Which color is printed by combining the four standard CMYK process inks?

Answers:

• Process color

• Spot

• Both a and b

• None of the above

25. Which live vector effects creates one or more clones of a shape and combines the clones with the original to create a single complex shape?

Answers:

• Duet effect

• Ragged effect

• Sketch

• Transform effect

26. State whether True or False.

Select View > Show All. This option does not show hidden layers.

Answers:

• True

• False

27. Which of the following options display Connector points?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

28. Which of the following is not an animation effect?

Answers:

• Fall

• Sequence

• Build

• Trail

29. Which option will you select to apply a text style?

Answers:

• Use the pointer tool to select a text block.In the styles panel, click the style you want to apply

• Drag the style preview from the Styles panel onto a paragraph

• From the Character options in the Object panel, select a style from the Style pop-up menu

• All of the above

30. Which among the following options displays the zoom type of a Drop Shadow Effect?

Answers:

• A

• B

• C

• All of the above

31. Which option displays the HLS color mode button in the Color Mixer panel?

Answers:

• A

• B

• C

• D

32. Which of the following formats is supported by Freehand for paste operations?

Answers:

• RTF

• EMF

• Metafile

• All of the above

33. Which option will you choose to display the objects on your page as they will print in the Preview window?

Answers:

• X-Box

• Keyline

• Preview

• None of the above

34. Which option will you select to delete an Output Area definition?

Answers:

• Click outside the defined output area

• Press delete

• Drag to define a new output area

• All of the above.

35. Which option will you select to create an Inset Path of a selected path?

Answers:

• Select Xtras > Path Operations > Inset Path

• Select Modify > Alter Path > Inset Path

• Select Windows > Toolbars > Xtra Operations and click the Inset Path button

• All of the above

36. Which option displays Swap Symbol in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

37. For which of the following chart types are the axis value options not available?

Answers:

• Grouped Column

• Stacked Column

• Line

• Pie chart

38. What can you animate in FreeHand?

Answers:

• Blends

• Text blocks

• Groups

• All of the above

39. Which among the following options display 'gradient behavior' type in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

40. A template file saves which elements of a FreeHand document?

Answers:

• Symbols and master pages

• Text styles

• Graphic styles

• All of the above

41. Which option will you select to release an instance from its symbol?

Answers:

• Select Modify > Symbol > Release Instance

• Select Xtras > Symbol > Release Instance

• Select Window > Symbol > Release Instance

• Both a and b

42. State whether True or False.

You cannot rename the normal text style.

Answers:

• True

• False

43. State whether True or False.

You can remove or replace imported spot or process colors from an unconverted EPS file.

Answers:

• True

• False

44. State whether True or False.

When FreeHand exports a file, it does not preserve the transparency of objects that have effects applied.

Answers:

• True

• False

45. Which among the following is not true about the Guides layer?

Answers:

• You can change the color of the Guides layer

• You can hide the Guides layer

• You can rename the Guides layers

• All of the above

46. As shown in the picture, the transparent option available in the Object panel is for which type of images?

Answers:

• RGB images

• CMYK

• Black and white

• All of the above

47. Which of the following options display an emboss chisel type as shown in the picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

48. Which among the following text effects can be imported but not exported?

Answers:

• Outline

• Subscript

• Superscript

• All of the above

49. Which keyboard shortcut will you choose to convert text to path?

Answers:

• Ctrl + Shift + P

• Shift + P

• Ctrl + Alt + P

• Alt + p

50. State whether True or False.

You can create a tiled fill from an EPS image, bitmap image, another tiled fill, or a lens-filled object.

Answers:

• True

• False

51. Which option will you select to print all the foreground layers when some or all the layers are hidden?

Answers:

• Select Xtras > Layers > Output options, and select include invisible layers

• Select File > Document Settings > Output Options, and select Include Invisible Layers

• Both a and b

• None of the above

52. Which option displays the feather transparency effect in the given picture, while using the Live Raster Effects?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

53. Which among the following modes of operations is not supported by Freeform Tool?

Answers:

• Push/Pull

• Reshape

• Shape

• All of the above

54. The given pictureA is the result of which drawing mode?

Answers:

• Preview

• Fast Preview

• Keyline

• Fast Keyline

55. State whether True or False.

Layers above the separator bar, generically called foreground layers are not printable.

Answers:

• True

• False

56. Which of the following toolbars contains buttons for applying Path Operations?

Answers:

• Xtra Tools toolbar

• Xtra Operations toolbar

• Info toolbar

• Main toolbar

57. Which type of file formats are the graphics imported by FreeHand?

Answers:

• CGM

• Targa

• JPEG

• All of the above

58. State whether True or False.

The Graphic effect is used for inline graphics only.

Answers:

• True

• False

59. Which among the following options does not support transparency in the given picture?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

60. Which among the following effects cannot be exported to a PDF format?

Answers:

• Alpha channel transparency

• Text effects

• Custom and PostScript fills and strokes, arrowheads, and textured fills

• All of the above

61. Which option displays both for combined Fill and Stroke or both selector in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

62. State whether True or False.

In a Graphic Hose, you can include up to 10 objects.

Answers:

• True

• False

63. State whether True or False.

Attributes applied to a group as a whole are lost when you ungroup the objects.

Answers:

• True

• False

64. Which option displays panels in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

65. Which of the following colors do not affect spot colors?

Answers:

• Lighten Colors

• Darken Colors

• Saturate Colors

• All of the above

66. Which among the following graphic images is resolution independent?

Answers:

• Vector

• Bitmap

• Both a and b

• None of the above

67. Which Combine command is applied on Picture A?

Answers:

• Divide

• Crop

• Punch

• Intersect

68. What is the use of an Action tool?

Answers:

• It lets you assign URLs to objects and search for objects linked to a specified URL

• It lets you assign Flash actions to an object so that users can navigate from the object to a web page

• It assigns a URL to a FreeHand object that has a stroke but no fill

• All of the above

69. Which option will you select to delete an Export Area definition?

Answers:

• Press Delete

• Drag to define a new export area

• Both a and b

• None of the above

70. Which file option is useful for transporting an illustration without breaking the link, but it results in a larger file?

Answers:

• Linking

• Embedding

• Both a and b

• None of the above

71. Which of the following options will you select to simplify a selected path?

Answers:

• Select Modify > Alter Path > Simplify

• Select Modify > Combine > Simplify

• Select Modify > Simplify Path

• None of the above

72. Which of the following is not an event in the navigation panel?

Answers:

• On (release)

• On (over)

• On (exit)

• On (out)

73. Which option will you select you to assign actions to artwork in the FreeHand document?

Answers:

• Select Window > Document

• Select Window > Toolbars > Xtra Tools

• Select Window > Navigation

• Select Window > Toolbars > Xtra Operations

74. Which of the following settings are not stored by the Preferences file?

Answers:

• Path-editing behavior

• Text behavior

• Active page settings

• None of the above

75. Which option will you choose to apply color to a selected object?

Answers:

• In the Swatches panel, drag a swatch to the fill, stroke, or both color selector at the upper left of the swatches panel

• Click the stroke or fill color box in the Tools panel and select a color from the pop-up color palette

• In the Swatches panel, click the fill, stroke, or both selector at the upper left of the swatches panel, and then select a color name in the list

• All of the above

76. Which option is used to convert a selected extruded object to a group of flat objects?

Answers:

• Select Modify > Extrude > Remove

• Select Modify > Extrude > Release

• Select Modify > Extrude > Share vanishing points

• None of the above

77. Which option will you choose to create a blend from two or more objects manually?

Answers:

• Select Window > Toolbars > Xtra Operations and click the Blend button

• Select Modify > Combine > Blend

• Select Xtras > Create > Blend

• All of the above

78. Which file formats is supported by FreeHand to display the alpha channel of imported graphics?

Answers:

• TIFF

• BMP

• PNG

• All of the above

79. Which keyboard shortcut is used to fit to page?

Answers:

• Ctrl + Shift + W

• Ctrl + Alt + 0

• Ctrl + 0

• None of the above

80. In which file formats can texts with Inline graphics be exported?

Answers:

• PDF

• SWF

• Both a and b

• None of the above

81. Which among the following text effects display Inline Effect in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

82. State whether True or False.

If you duplicate a color using the Duplicate Command from the Swatches panel's pop-up Options menu, the new color is named "Copy of [original color]."

Answers:

• True

• False

83. Which option will you choose to select a page?

Answers:

• In the Document panel, click a page thumbnail

• Click the page selector button in the Status toolbar

• Click the Page tool in the Tools panel and click a single page on the pasteboard

• All of the above

84. State whether True or False.

To recall a saved view, Select the view name from the magnification pop-up menu.

Answers:

• True

• False

85. Which among the following is not true about the Master Pages?

Answers:

• You can create more than one Master Page in a document

• You can group, duplicate, rename, and delete Master Page, and you can hide or show them in the library panel

• You can convert a current document page to a Master Page

• None of the above

86. Which keyboard shortcut will you choose to enable or disable the Layer panel?

Answers:

• F2

• Ctrl + 6

• Both a and b

• None of the above

87. Which option displays Preview/Keyline on the Layers panel in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

88. What do you mean by Leading?

Answers:

• Leading controls the space between two characters, relative to the point size of the current font

• Leading controls the space between all characters in a selection

• Leading is the distance between lines of text

• All of the above

89. Which of the following is not a keyboard shortcut to exit the document?

Answers:

• Ctrl + Q

• Alt + F4

• Shift + E

• None of the above

90. Which among the following options will you choose to show or hide all active toolbars?

Answers:

• Select View > Toolbars

• Select Window > Toolbars

• Select Window > Tools

• All of the above

91. When does an asterisk appear next to the document name in the document window as shown in the given picture?

Answers:

• When you modify a document

• When changes are not saved

• Both a and b

• None of the above

92. Which of the following Gradient fill types have three handles?

Answers:

• Linear gradients

• Contour gradients

• Rectangle gradients

• Cone gradients

93. Which Join option in the Object panel displays Miter join type as shown in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above