Do you know that? 30% Elance jobs are hourly next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Graphics Designing category

Test answers for Macromedia Flash 8 Test (Mac Version) 2016

(103) Last updated: March 26
Upwork (oDesk) • Graphics Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

103 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. What is the difference between Flash and Shockwave?

Answers:

• Flash is the program that is used to create Shockwave files (.swf files). Shockwave is simply the plug-in that plays Shockwave files on the web

• They are not different at all

• Flash is used for designing graphics for webpages while Shockwave is used for designing templates

• None of the above

2. When you want to edit the position of a symbol instance in a particular Keyframe, what must you first ensure?

Answers:

• The red current frame marker is in the frame you want to edit

• You concentrate on the frame number you intend to edit then move the instance

• The symbol isn't red

• The frame is active

3. Why is the color of the two layers different?

Answers:

• In Layer 1 there is Motion Tweening and in Layer 2 there is Shape Tweening

• You can assign any color to any layer

• In Layer 1 there is Shape Tweening and in Layer 2 there is Motion Tweening

• None of the above

4. In the given figure, Which sound sync has been associated with the keyframe that makes the blue square appear?

Answers:

• Event

• Start

• Stop

• Stream

5. Pick the statement that is true:

Answers:

• You cannot set or change the values of variables in Actionscript

• You can give two variables the same name

• Both a and b are false

6. Which of the following is a way to scale an object?

Answers:

• The Transform panel

• The Properties panel

• Both a & b

• None of the above

7. Which type of tween will result in a smaller file, shape or motion?

Answers:

• Shape

• Motion

• It depends on how many colors are used in the file

• It depends upon how many graphics has been used

8. Which of the following symbols can have instance names?

Answers:

• Graphics

• Audio

• Bitmaps

• Movie clips

9. Which of the following is a Button event?

Answers:

• Mouse down

• Mouse up

• Load

• Press

10. Which syntax is used to rewind a movie?

Answers:

• movie.Rewind();

• Rewind();

• gotoframe(1);

• None of the above

11. Which of the following is true about methods?

Answers:

• Methods are assigned to objects

• Methods are assigned to graphics

• Methods are never assigned

• Both a and b

12. Rollover sound is a sound effect _________________.

Answers:

• That plays any time a user moves his or her cursor over a button

• That stops sync settings

• That plays several sounds at a time

• None of the above

13. Why should gratuitous special effects be avoided?

Answers:

• They can distract the user from your core message

• They can slow down performance and increase download times

• They decrease the speed of your movie

• All of the above

14. What is Action Panel used for?

Answers:

• To add ActionScript to an instance of a graphic

• To add ActionScript to an instance of a button

• Edit symbols

• Edit graphics

15. With the Sound Panel -> Open menu option, you are trying to select a particular sound clip from the drop down list, but it doesn't appear in the list. You know that you imported it because you can see it in the Library. What could be the reason?

Answers:

• You haven't selected the Keyframe on which you want to add the sound

• Your sound library is empty

• The size of the sound file must be too big

• None of the above

16. What is not true about Timeline?

Answers:

• The Timeline contains frames, keyframes, and layers

• The Timeline contains frames and mask layers

• The Timeline contains frames, symbols, and layers

• The Timeline contains layers

17. State whether true or false:

The Timeline of a button is unique and not same as that of a flash movie clip.

Answers:

• True

• False

18. Which statements holds true for dynamic text fields?

Answers:

• They can be used for static text

• They can be used for static block text

• They can be altered by every text attribute

• They are used for scrollable text

19. Which is the correct syntax for creating an object within another object?

Answers:

• person1.address.street = "123 Main Street";

• person1.address:street = "123 Main Street";

• person1,address,street = "123 Main Street";

• person1.address,street = "123 Main Street";

20. What is the function of Color Swatches panel?

Answers:

• It lets you create new colors

• It lets you export a color palette

• It lets you select colors

• All of the above

21. What is the ideal number of Shape Hints to use for a good Shape Tween?

Answers:

• 10

• Not more than 5

• Not more than the necessary number

• Only one

22. How do you include a Quicktime video in your published .swf file?

Answers:

• You cannot do so

• Just import a Quicktime file using File > Import from the menu

• Import the Quicktime file and be sure to select Quicktime from the Formats tab of Publish Settings

• Quicktime is already installed

23. Which syntax is used to read the properties of an object:

Answers:

• trace( person1.firstName );

• trace( person1[ "firstName" ] );

• Both a & b

• None of the above

24. How are particular frames designated to be Printable from the Flash player?

Answers:

• By labelling each frame as #p

• By labelling each frame as *p

• By creating the printable area shape on a frame labeled Print

• None of the above

25. Do Guide layers become visible when you export the movie?

Answers:

• Yes, they are visible and not locked

• Yes, they are visible and locked

• No, they are not visible

• None of the above

26. How do you increase the download efficiency of a Flash movie?

Answers:

• By using the attachMovie script to allow multiple movies to play

• By designating a target's location area as a graphic symbol

• By loading important formation first and trivial animations last

• All of the above

27. Which statement holds true for the symbols?

Answers:

• A graphic symbol is read once from the library, no matter how many times it is used within the movie

• A graphic symbol is read every time from the library, it is used within the movie

• Each part of the symbol is read several times from the library

• Only movie clips are read from the library

28. Which of the following is the correct syntax for the loadVariables function?

Answers:

• loadVariables (url ,location [, variables]);

• loadVariables (url ,location , variables);

• loadVariables (url ,[, variables]);

• loadVariables (location [, variables]);

29. What is the criteria for a shape tween to occur?

Answers:

• The first keyframe needs to be a symbol

• Both the first and the last keyframes must contain the same symbol

• The last keyframe needs to be a symbol

• Neither keyframe should contain a symbol

30. What is the function of the hit frame of a button?

Answers:

• It lets you create an invisible button

• It lets you define the rollover state of the button

• It lets you see its contents

• None of the above

31. Which of the following is not a method of the Sound object?

Answers:

• setDate

• setVolume

• setPan

• setTransform

32. In the figure, the left-most option (in the red outline) denotes "Show/Hide the Layer" and the middle option (in the green outline) denotes "Lock/Unlock the Layer". What does the third option denote (in the blue outline)?

Answers:

• Mask/Unmask the layer

• Delete/Undelete the layer

• Copy the layer

• None of the above

33. State whether true or false:

The Bandwidth Profiler can simulate how a movie will play on a slow computer.

Answers:

• True, just set your computer speed in the Debug menu

• False, the Bandwidth Profiler only helps you judge a movie's size and how fast it will download

• True, but you have to select Simulate Computer from the View menu

• True, it helps in fast downloading of the movie

34. Where do you place sounds in order to hear them in the final movie?

Answers:

• In the library, in symbols, or in Keyframes

• In Keyframes

• In the sound layer

• On the stage

• Anywhere

35. How many layers can be masked by setting one layer to mask?

Answers:

• One, if you want two layers to be masked, each must have its own mask

• As many as you want

• None, it's the other way round, one masked layer can have lots of mask layers under it

• None of the above

36. What is the visual effect of a movie that has a Keyframe in every frame?

Answers:

• It will appear very smooth

• It will appear jumpy

• It will have no visual effect

• None of the above

37. Which of the following is an effective way to optimize your Flash document?

Answers:

• Use a preloader

• Use sound in stereo

• Use embedded fonts

• All of the above

38. If you want to rotate (that is, set the rotation property of) a movie that gets loaded, into which location must you load it?

Answers:

• A Target clip

• A Level number

• Either Target Clip or Level number

• Neither Target Clip or Level number

39. If you select the Publish command and nothing seems to happen, is there something wrong?

Answers:

• Yes, Publish has a bug and doesn't actually work

• Possibly, you need to be connected to the Internet for this command to work

• No, Publish simply exports the files selected in Publish Settings. If you want to see the results, try Publish Preview(or find the exported files)

• Yes, there is something wrong with your Publish Settings

40. Which of the following is true?

Answers:

• Panels have their own timelines

• The Align panel aligns objects to the stage and to each other

• The Align panel aligns objects to the stage only

• The Properties panel is used to add actions

41. Which dialog box has been shown in the figure?

Answers:

• Edit Envelope

• Custom Ease in Ease out

• Filters

• None of the above

42. Which of the following can have an event associated with itself?

Answers:

• Button

• Static text

• Motion Guide Layer

• Graphic

43. A Motion Tween requires two Keyframes. When establishing that you want a tween between these two Keyframes, exactly where do you make your tween settings?

Answers:

• In the effect panel of the symbol in keyframe1

• In the second Keyframes frame panel

• In the first Keyframes frame panel

• None of the above

44. What will be the output of the following Actionscript statement, where doublemyname and firstname are strings doublemyname=firstname*2?

Answers:

• It will write the value of firstname two times

• An error is generated because a mathematical operator is being used with a string

• It will display firstname2

• None of the above

45. The effect of the option "orient to path" in the Frame panel for a Motion Tween is that:

Answers:

• The instance being tweened will rotate toward the direction it's traveling

• The instance being tweened will rotate opposite the direction it's traveling

• The instance will follow the path in the guide layer

• None of the above

46. Which of the following is not true about objects?

Answers:

• They organize the toolbox of the Actions panel

• By default, they are rendered in pink within the Script pane of the Actions panel

• They tend to be in multiple places in code and look unorganized

• All of the above

47. Which statement holds true for device fonts?

Answers:

• Device fonts are added to your final file size

• Device fonts are embedded within your final file

• Device fonts do not guarantee the final viewed result is what you had designed

• Device fonts can be found only on your computer

48. In Flash, Objects have:

Answers:

• Properties

• Behaviors

• Styles

• Events

49. What can be done using the Color Mixer?

Answers:

• Load palettes

• Save palettes

• Add swatches

• Save both palettes and swatches

50. If you draw into a Mask layer and the content of the Masked layer is unaffected until you test the movie, what is the problem?

Answers:

• There is no problem. There is no way to see the effect of masking until you test the movie

• You need to hide the masked layer

• You need to lock both layers

• You need to hide and lock the masked layer

51. Which of the following is not a flash built-in function?

Answers:

• boolean

• edit

• eval

• getTimer

52. Examine the following scenario:

I made a Guide layer and then I made a 40-frame Motion Tween. I was careful to set the layer's properties so that there is a motion guide above the guided layer. However, when I try to attach the contents of frame 40 in the guided layer to the guide, the guide is missing. What could be the reason?

Answers:

• It Is lIkely that the duratIon of the GuIde layer Is less than 40 frames (probably just 1 frame)

• Your motion guide layer may be static

• Something may be wrong while drawing the path

• None of the above

53. If you set the framerate to 2 frames per second, what is the visual result?

Answers:

• The animation will look jumpy

• You will see the blank(black) pauses between frames

• Subliminal messages will be seen between each frame

• This framerate will not be accepted because 12 fps is the min. rate by default

54. What is the function of paint bucket tool?

Answers:

• Altering the size of an object

• Altering the stroke color of an object

• Altering the fill color of an object

• Altering both the fill and stroke of an object

55. Out of AIF and WAV, which delivers better audio quality for use with your original files?

Answers:

• AIF, because it was developed for the Macintosh

• WAV, because it was developed more recently

• Neither, because they both can be of the same quality

• It depends upon the operating system

56. How do you make sound loop forever?

Answers:

• You cannot, but you can type a really high number in the loop field of the Sound panel, and that is close enough

• Type infinity into the Loop field

• See that the sound file has the word "loop" in the filename

• Use Actionfiltered=infinity;

• None of these

57. If your movie properties are set to a framerate of 60fps, how long will it take to reach frame 90?

Answers:

• 1.5 seconds exactly

• 1.5 seconds or more

• less than 1.5 seconds

• None of the above

58. Which of the following is a Clip event?

Answers:

• MouseDown

• press

• release

• rollout

59. Which dialog box is shown in the figure?

Answers:

• Edit Envelope

• Custom Ease in Ease out

• Filters

• None of the above

60. State whether true or false:

Objects are collections of properties and methods.

Answers:

• True

• False

61. Which tools make up a majority of the toolbar?

Answers:

• Text tools

• Drawing tools

• Transform tools

• Selection tools

62. Which of the following does Timeline contain?

Answers:

• Layers

• Symbols

• Movie clips

• None of the above

63. When does the dotted line appear on the motion tweened frames, as shown in the figure?

Answers:

• When the tween has first keyframe missing

• When the tween has last keyframe missing

• When the tween has first and last keyframes missing

• All of the above

64. State whether true or false:

Function literals are reusable.

Answers:

• True

• False

65. If you reduce a file to half its file size, how fast will it download?

Answers:

• This is impossible to calculate because everyone has a connection speed that varies

• Twice as fast as it would otherwise

• This is impossible to calculate because you need to know the movie's dimensions(height and width)

• It will take the same time as earlier

66. Which of the following statements will delete the object named person1?

Answers:

• delete person1; || delete the object

• delete person1; // delete the object

• delete person1; \\ delete the object

• You cannot delete an object once it has been created

67. What is the criteria for a motion tween to occur?

Answers:

• The first keyframe needs to be a symbol

• Both the first and the last keyframes must contain the same symbol

• The last keyframe needs to be a symbol

• None of the above

68. In the Layer Stacking order, which layer appears in the foreground?

Answers:

• The layer named Layer 1

• The layer at the bottom

• The layer at the top

• The layer named Foreground

69. Which is an attribute of ActionScript syntax?

Answers:

• HTML

• Semicolons

• Kerning

• Java

70. The buttons shown in the figure are associated with which of the following option(s)?

Answers:

• Circle tool

• Paint Bucket tool

• Ink Bottle tool

• None of the above

71. Which of the following is a data type of a variable?

Answers:

• Number

• Expression

• Frame

• Method

72. What is the maximum number of buttons that you can use in an interface?

Answers:

• Five, plus or minus 2

• Fewer than 10

• As many as are needed

• Only one

73. How many frames will the tween need in order to create a 4-second tween in a movie with a frame rate of 18 frames per second?

Answers:

• 4

• 18

• 72

• 90

74. In order to keep the flash file size low, which of the following should be used the least?

Answers:

• Multiple Flash movies

• Graphics

• Sound

• Movie clips

75. A web site is being designed in Macromedia Flash where the text is going to be pulled from a data source. What kind of text field should be used?

Answers:

• Static

• Input

• Variable

• Dynamic

76. Which of the following is true about ActionScript?

Answers:

• It is the sister language of C++

• It is the sister language of Java

• It is the sister language of HTML

• It is an object-oriented scripting language

77. What determines the size of a sound file?

Answers:

• Bit rate only

• Sampling frequency

• Both a & b

• None of the above

78. With which of the following option(s) are the items shown in the figure associated?

Answers:

• Graphic symbol

• Movie clip

• Button

• Scene

79. Which of the following is true when you are naming a variable?

Answers:

• The name must be typed in all caps

• The variable doesn't need a name

• The name must be a valid identifier

• The name must match the name of a symbol in the Library

80. Where can you attach a Flash movie within your HTML file?

Answers:

• Anywhere in the HTML file

• In the tables

• In the frames

• All of the above

81. How can you load external variables?

Answers:

• Through an external text file

• By calling the LoadVars object

• By calling the loadVariables action

• All of the above

82. What action do the buttons in the figure perform?

Answers:

• The one on the left is used to change effects and the one on the right is used to change colors

• The one on the left is used for directly switching between scenes and the one on the right is used for switching between graphic symbols (Tweens)

• The one on the left is used to change instances and the one on the right is used to change scenes

• None of the above

83. With which of the following tools are the buttons that are shown in the figure associated?

Answers:

• Line tool

• Pencil tool

• Brush tool

• None of the above

84. How can you animate figure A into figure B as if the bee is flying along the path from the hive to the flower?

Answers:

• By using Motion Tweening

• By using the concept of Guide layers

• By simply drawing a curve with the Pencil tool

• None of the above

85. Sync settings will always ________________________.

Answers:

• Control exactly how a particular instance of your sound will play

• Finish in 10 seconds

• Cause the sound to remain partially synchronized

• None of the above

86. Which tool has been highlighted with yellow in the given image?

Answers:

• Selection Tool

• Line Tool

• Rectangle Tool

• Free Transform Tool

87. Which of the following file formats is not supported by Flash?

Answers:

• BMP

• JPEG

• TXT

• PNG

88. In the figure, what is the function of the button marked in red?

Answers:

• It duplicates the scene which is selected

• It edits the scene which is selected

• It deletes the scene which is selected

• It creates a new scene

89. Which of the following text format is used in Flash?

Answers:

• Static

• Embedded

• Kerning

• Device

90. Which file extension is used for swatch?

Answers:

• txt

• psd

• png

• clr

91. According to the suggested procedure for creating a Motion Tween, what should you always do before inserting Keyframes?

Answers:

• Save the file because flash is likely to crash

• Ensure the object in the first Keyframe is a symbol

• Set the instance properties of the symbol in the first Keyframe to tint

• None of the above

92. When a sound file is imported into a flash document, where is it stored?

Answers:

• In a button

• In the document's Library and Timeline

• In the document's Library

• In the document's Timeline

93. Which is the best sound compression format among the following?

Answers:

• ADPCM

• MP3

• Raw

• SNDCMP

• They are all equally good

94. Which of the following statements is true regarding vector graphics?

Answers:

• Vector graphics are resolution dependent

• Vector graphics are drawn mathematically and do not appear pixelated when enlarged

• Vector graphics appear pixelated when enlarged

• None of the above

95. Which of the following is not a flash built-in object?

Answers:

• Array

• Graphic

• Date

• String

96. Is it necessary to use the Get URL Action only on buttons?

Answers:

• Yes it is, otherwise, you would not know exactly when the user wanted to navigate to a new Web page

• No, you could also put the Action on a Keyframe or a clip instance (like any Action)

• No, you can put Get URL on Keyframes but not inside a clip instance

• No, you can use Get URL only in clip instances

97. What actions should be performed to set up a guides (not guide layers) in Macromedia Flash?

Answers:

• Control + G (PC shortcut)

• Control + Alt + Shift + R (PC shortcut)

• Click and drag on the horizontal and vertical rulers in the tool pallet

• Select Window > Guides and make your selection from the guide panel

• Select View > Rulers, then click and drag on the horizontal and vertical rulers

98. Can you have two different sounds in two different instances of one button?

Answers:

• No

• Yes

• It depends on the sound loops. If the sound loops, you can; otherwise you cannot.

99. Which of the following file formats can Flash publish?

Answers:

• PSD

• PNG

• PDF

• TIFF

100. State whether true or false:

Functions are blocks of reusable code.

Answers:

• True

• False

101. Are all the formats that Flash can export visible under the Publish Settings dialog box's Formats tab?

Answers:

• Yes, this is where you specify details for such exported files

• No, Flash can export other file types from File -> Export Movie (and File-> Export Image)

• No, Flash will export other types of files. However, you cannot control the export details, so they are not listed here

• Yes, you can only export those formats which are visible here

102. Which of the following statements holds true for scenes?

Answers:

• They can be created using the loadScene command

• They can run independently of the main Timeline

• They play back in the order listed in the Scene panel

• They can be found in the Library

103. What is the use of timeOut in the following:

loadVariables ("news.txt", ""); timeOut = getTimer();

Answers:

• The timeOut variable is used to abort after a while if the file doesn't load

• It will contain the current time

• It will contain the current date and time

• None of the above