Do you know that? For writers, it is $50 - $69/hr next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Graphics Designing category

Test answers for Knowledge of Vectorworks 2010 Skills Test 2016

(29 / 23) Last updated: July 26
Upwork (oDesk) • Graphics Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

29 Answered Test Questions:

1. What is the filename extension of files saved in Vectorworks Fundamentals?

Answers:

• .vwx

• .mcc

• .mcd

• .mcl

2. What instructs Vectorworks to automatically create certain classes (from a predefined list) while creating certain objects?

Answers:

• Grids

• Auto-Classing

• Document Preferences

• Classes

3. What options are present in the Design Layers tab of the organizational dialog box?

Answers:

• Spatial attributes

• Visibility attributes

• Stacking order attribute

• All of the Above

4. What is the result when we change the class property of an object to Geometry Ref and setting the same to invisible?

Answers:

• It specifies the start point of the vertex.

• It hides some of the construction lines.

• It preserves the construction geometry.

• It draws a multi-segment polyline.

5. When we import any external document on to a design layer, will it contain the same classes and settings as the original document?

Answers:

• Yes

• No

6. Except Vectorworks Renderworks, You will only be able to apply solid colors to 3D objects?

Answers:

• Yes

• No

7. What is Parasolid with regards to Vectorworks Architect?

Answers:

• 3D modeling automation

• 3D modeling capability

• Architectural 3D modeling

• 3D modeling kernel

8. Sheet layer viewports are individual 2D live camera view objects that reside on sheet layers, but display 2D and 3D drawing objects on design layers.

Answers:

• Yes

• No

9. What is the most appropriate way to get the patterns of ovals in the given picture?

Answers:

• Copy and Paste

• Mirror Objects

• Duplicate Array

• None of the Above

10. What is used as spatial containers for creating drawing objects and/or to control object stacking order?

Answers:

• Sheet Layers

• Design Layers

• Spatial attributes

• Stacking order attribute

11. Is it possible to import .3ds files with Vectorworks along with additional symbol libraries?

Answers:

• Yes

• No

12. Edit Skyline option creates a skyline_______________.

Answers:

• with Window 3D Symbol

• without Window 3D Symbol

• with Hollow Cutout

• with Dashed Outline

13. What are Hybrids?

Answers:

• Objects that behave both as 2D and 3D.

• Objects that behave as 2D.

• Objects that behave as 3D.

• Objects that behave neither as 2D nor as 3D.

14. What do Shell Solid Tool and Extract tool do?

Answers:

• Smooth the edges and trim the shapes.

• Hollow the box and extract the curves from solids.

• Move the position along particular axis and insert the light source.

• Create the surface from one end to second and convert the solids to curves.

15. Dormer and Skylight are the part of roof element option.

Answers:

• Yes

• No

16. How can you check the length and angle of any selected line?

Answers:

• By clicking on Polar Coordinates Button

• By clicking on Cartesian Coordinates Button

• Pressing Circular Constraint Indicator Tab

• Both a and b

17. What all formats are compatible with Vectorworks?

Answers:

• DWG

• IGES

• EPS

• All of the Above

18. The Organization dialog box provides single-point viewing, creation, and modification control of drawing structure elements in Vectorworks Fundamentals.

Answers:

• True

• False

19. What happens if the checkbox against Create Slab Layers in the Model Setup dialog box is checked?

Answers:

• It creates some unnecessary layers.

• It results into graphical representation of creating layers with right height.

• It generates some information for design layer and sheet layer.

• It does not affect anything.

20. What are the minimum criteria required to call any product a BIM Product?

Answers:

• Parametrically-defined interacting building objects

• Simultaneous 2D/3D/parametric viewing & editing

• Integrated reporting of non-graphical data

• All of the Above

21. What is being used to record the drawing sets when released, who released them and to whom they went?

Answers:

• Notes Management

• Context-Sensitive Help

• Issue Manager

• All of the Above

22. Where can you find the Stipple tool?

Answers:

• In the Dims/Notes palette.

• In the Attribute palette.

• In the Constraints palette.

• In the Color palette.

23. What is the role of Clustering options?

Answers:

• To create plants in pairs.

• To create planting points and layouts.

• To create planting beds.

• To replace the plant with the existing one.

24. What is name of the given Palette?

Answers:

• Navigation Palette

• Color Palette library

• Constraints Palette

• Object Info Palette

25. What are the names of the tools in the given images respectively?

a.Standard Insertion Mode
b.2D Symbol Insertion
c.Align Actual Insertion Point Mode
d.Wall Insertion Mode?

Answers:

• a,b,c,d

• c,d,b,a

• d,c,a,b

• b,d,c,a

26. Sheet Layers are not used as a 2D-only page layout environment for printing.

Answers:

• True

• False

27. What is AutoPlot?

Answers:

• It is a Custom Tool

• It is set of macro commands

• It is a mailing list link

• None of Above

28. Viewports can be ________________ to any shape and have the ability to be _______________ separately, which makes creating detailed or enlarged plan views a very simple and straight-forward process.

Answers:

• projected; scaled

• adapted; rendered

• modified; rendered

• cropped; annotated

29. Classes are primarily used to control display properties and __________________.

Answers:

• spatial attributes.

• display order.

• visibility of drawing objects.

• None of the above.


23 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
30. Which tool creates patterned walkways and patios? Does that tool give you the option to create your own Pattern?

Answers:

• Symbols. Yes, it does.

• Hardscape. Yes it does.

• Plant. No it doesn't.

• None of the the above.

31. Which class allows us to go through different architectural elements associated with the selected class?

Answers:

• Grey Others

• Active Only

• Show/Snap/Modify Others

• Grey Snap Others

32. Which of the following options gives plants a transparent look, allowing you to show walkways and other ground-level details below a plant canopy?

Answers:

• Clustering Options

• Plant Tool

• Hardscape Tool

• Plant Style Command

33. Which tool is being used to create the surface from one shape to another in Vectorworks Designer?

Answers:

• Loft Surface Tool

• Flyover Tool

• Fillet Edge Tool

• Shell Solid Tool

34. Which mode allows you create a polyline by joining a starting point to the end point with the polyline tool selected?

Answers:

• Oval Box mode

• Cubic Vertex Mode

• Polygon from Vertices Mode

• Circle by Radius Mode

35. While extruding an object from the top view, the extrusion occurs in ______ axis and from the front view, the extrusion occurs in the ____ axis only.

Answers:

• z and x

• x and y

• z and y

• x and Z

36. Which of the following are Imperial units of measurement used in Vectorworks?

Answers:

• Degrees

• Milimeter

• Cubic Yards

• None of the Above

37. Who does the documentation of a site?

Answers:

• Site Modeling Suite

• Issue Manager

• Notes Management

• Viewports

38. Which of the following forces you would use to draw things to sensible directions?

Answers:

• Visual Grid

• Reference Grid

• Snap Grid

• None of the above.

39. _____________________ results in much faster, improved rendering in Vectorworks?

Answers:

• Combined NURBS and Solids

• Parasolid's Faceting Technology

• Multiprocessor Support

• Geometric Accuracy

40. __________________ is a kind of visualization enhancement in which a computer simulates the indirect lighting effect that occurs when lit surfaces transfer their energy to other surfaces.

Answers:

• Parasolid

• Radiosity

• Bus Stop

• 3D modeling

41. Which of the following file set up contains most of the design layers and sheet layers and allows you to grab a few layers whenever you want them?

Answers:

• Slab Layers

• Layers and Class Standards

• Model Setup Command

• None of the Above

42. Can we write custom scripts to control the behavior of individual palette?

Answers:

• Yes

• No

43. Which of the following attach themselves to drawing objects by placing parametric constraints on vertices of selected geometry?

Answers:

• Dimension Standard

• Dimension Class

• Dimension Slash

• Associative Dimensions

44. Can design layer classes and layers ability settings be independent from the current document's classes and layers settings?

Answers:

• Yes

• No

• They can be customized.

45. Which of the following contains the default location on the disk where Vectorworks will store the preferences you are setting, along with any templates you create?

Answers:

• User Folders

• 3D Tab

• Edit Tab

• Interactive Tab

46. Auto-classing is a really useful feature of the document setup.

Answers:

• Yes

• No

47. Which option is used to fit any selected object to screen?

Answers:

• Pan tool

• Marquee Zoom Mode

• Fit to Objects

• Fit to Screen

48. _______________ can have its own scale, orientation, projection and rendering option, as well as layer and class visibility settings-making it easy to create drawing sheets that are comprised of multiple views of your design?

Answers:

• Plant tool

• Viewports

• Free Form 3D Modelling

• 2D Drafting

49. Batch print command does not allow us to easily define a set of drawing sheets or saved views to print.

Answers:

• True

• False

50. Which of the following helps you to draw more accurately and constraint drawn objects to certain parameters?

Answers:

• Attribute Palette

• Interactive Tab

• Color Palette

• Constraints Palette

51. Which feature is available in all the products of Vectorworks?

Answers:

• Datum Target

• Belt Length Calculator

• Space Planning

• Campanile Object

52. Which tab in Vectorworks preferences allows you to control what the cursor on the screen shows you, like showing the helpful hints?

Answers:

• Display Tab

• Interactive Tab

• Session Tab

• Autosave Tab