Do you know that? biggest challenge for 20.9% freelancers is project management next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Graphics Designing category

Test answers for Dreamweaver CS4 Test 2016

(75) Last updated: March 25
Upwork (oDesk) • Graphics Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

75 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. When the code appears in yellow color, how do you interpret it?

Answers:

• It means that you are in the live code mode and the code is editable.

• It means that you are in the live view and the code can be edited.

• It means that you are in the live code mode and the cod can not be edited.

• It means that JavaScript is frozen.

2. What does Line Break specify while exporting a table as shown in the picture?

Answers:

• It removes extra space between paragraphs.

• It displays an icon that marks the location of each line break.

• It specifies which operating system you'll be opening the exported file in.

3. As shown in the picture, which option is not available when the Use Regular Expressions option is selected in the find and replace dialog box?

Answers:

• A

• B

• C

4. Which option defines template expressions in Code view?

Answers:

• <!-- TemplateExpr expr="your expresson"--> comment

• @@(your expression)@@

• Both a and b

5. As shown in the picture, if the Prevent Overlaps option is on,

Answers:

• you can copy an Absolute positioned element.

• you will not be able to move an Absolute positioned element.

• you can move an Absolute positioned element but you can not copy it.

• you can move an Absolute positioned element.

6. As shown in the picture, when do you use the Recreate button in the Property inspector?

Answers:

• When you want to recreate the site list.

• When you want to refresh the site list.

• When you want to recreate a missing or deleted library item.

7. Which linked assets represent small design assets such as a site logo or copyright?

Answers:

• Template

• Library

• Both a and b

8. What happens when both images in a rollover are not the same size?

Answers:

• You will not be able to create rollover

• It will ask you to resize the image.

• Dreamweaver resizes the second image to match the properties of the first image.

9. In Spry Widgets, Javascript is mainly used to control __________.

Answers:

• Widget Structure

• Widget Behavior

• Widget Styling

10. Javscript behavior is a __________.

Answers:

• client side executing code

• server side executing code

• Both a and b

11. If you do not include the http:// prefix in the address and leave this field empty as shown in the picture, __________.

Answers:

• you can not add http:// prefix in the address; it accepts only a remote URL

• visitors will move to the same page

• visitors will stay on the same page

12. Which value for the css property Position lets you position a div element by specifying values for the top, left and z-index parameters?

Answers:

• Absolute

• Static

• Relative

13. What is true about Javascript behaviors?

Answers:

• Multiple actions can be associated with each event.

• Javascript behaviors are executed on the server and the results are displayed on the browser.

• Events associated with Javascript behaviors are particular to the operating system.

14. When does a border between frames appear hidden?

Answers:

• When all frames that share the border have Borders set to No

• When the parent frameset's Borders property is set to No

• When the frames sharing the border have Borders set to Default

• All of the above

15. Which feature would you use to search for broken links and orphaned files?

Answers:

• Restore links

• Missing links

• Repair links

• Check Links

16. Which path would you enter in the link box using Property Inspector to link to a document outside your site?

Answers:

• Enter a document-relative path

• Enter a site root???relative path

• Enter an absolute path

• Enter an absolute path including the protocol

17. Which of the following scripts do not appear in the assets panel?

Answers:

• JavaScript

• HTML

• VBScript

• All of the above

18. Form field values are submitted as URL parameters when the form method is __________.

Answers:

• Get

• Post

• Put

19. In the Spry Data Selection window, visual markers are displayed for the elements that __________.

Answers:

• are eligible as containers for the data set.

• are residing in Spry regions.

• contain other data references

20. The code in a given image when inserted in the head section of the template lets the server scripts inserted before and after tags to be __________.

Answers:

• copied into the documents based on that template

• edited in the documents based on that template

• Both a and b

21. As shown in the image, when do you select the required option in the validate form behavior?

Answers:

• When the field must contain only e-mail data

• When the field must contain only numeric data

• When the field must contain some data

• When the field must contain only special characters

22. What does browser interpret from this line as shown in the picture?

Answers:

• It just contains a reference to the location the url was originally saved from.

• It tells the browser to bypass the Local Machine zone and run the active content in the Internet zone.

• It tells the browser not to run javascript in the document.

23. A Spry data set is __________.

Answers:

• an xml file containing the data in the xml format

• an html file containing the data in the row column format in a table

• an ASP file that contains the code to connect to the database

• a Javascript object that holds the data

24. An Absolute positioned element can contain __________.

Answers:

• Text

• Images

• Content that you can place in the body of an HTML document

• All of the above

25. You can attach Behavior to __________.

Answers:

• Links

• Form elements

• Images

• All of the above

26. Which of the following does not insert placeholders or default valued objects?

Answers:

• Navigation bars

• Ap elements

• Framesets

• All of the above

27. The file extension for the dreamweaver template is __________.

Answers:

• .htm

• .mht

• .dwt

• .php

28. In Table dialog box, the cell spacing attribute determines __________.

Answers:

• the number of pixels between the cell border and its contents

• the number of pixels between adjacent table cells

• the number of pixels between the table border and the contents of the cell

29. Events associated with the javascript behaviors are __________.

Answers:

• provided by the browser and are specific to the browser

• provided by the server and are common to all browsers

• provided by the operating system and are specific to the operating system

30. When you don't set a link for the image while creating a rollover image, Dreamweaver inserts a null link (#) in the HTML source code to which the rollover behavior is attached. What happens if you remove the null link?

Answers:

• The rollover image will no longer work.

• You can not remove the null link.

• The rollover image will appear.

• Dreamweaver does not support the null link.

31. Which types of words are allowed for setting the frame name in the frame Property inspector options?

Answers:

• Hyphens(-)

• Periods (.)

• Spaces

• Underscores(_)

32. Spry framework cannot be used for the presentation of data contained in __________.

Answers:

• an Xml file

• an Html file

• a Microsoft Access file

33. Which among the following is not a Block level element?

Answers:

• h1 Tags

• P Tags

• div Tags

• Span

34. Which among the following lists is used in glossaries or descriptions?

Answers:

• Ordered lists

• Unordered lists

• Bulleted lists

• Definition lists

35. What happens when, while resizing a table, you set a column's width to 200 pixels and then add content that stretches the width to 250 pixels?

Answers:

• Two numbers appear for that column: 250 (the stretched width in the code) and (200) in parentheses.

• Two numbers appear for that column: 200 (the width specified in the code) and (250) in parentheses.

• Two numbers appear for that column: 200 (the width specified in the code) and (450) in parentheses.

36. Which option would you choose to link to a particular section of a document?

Answers:

• By placing a link to a named anchor in a page.

• By placing an unnamed anchor in a page.

• By placing a data object in a page.

• By placing spry in a page.

37. If the design time feed option in the spry data definition is used, __________.

Answers:

• Dreamweaver only populates your work environment with data from the design time feed source

• Dreamweaver changes the references data source references in the code page to the source specified in the design time feed

• Dreamweaver populates your work environment with data from the real data source

38. Which Spry layout allows you to display a single column from the data set and display the rest of the corresponding data dynamically when a row is clicked on?

Answers:

• Master/detail layout

• Spry Table layout

• Stacked Containers layout

• Stacked Containers with spotlight area

39. Which Spry layout allows dynamic sorting of the rows based on the columns by clicking on the column title?

Answers:

• Master/detail layout

• Spry Table layout

• Stacked Containers layout

• Stacked Containers with spotlight area

40. As shown in the picture, when do you choose the Keep Template Data Files option?

Answers:

• When you want to save an XML version of exported template-based documents

• When you want to update changes to the previously exported files

• When you want to delete changes to the previously exported files

41. Client-side image maps store the hypertext link information in __________.

Answers:

• the html document itself

• in a separate map file

• in external javascript file

42. In order to be eligible as container for a Spry data set, the element should __________.

Answers:

• have unique ID assigned to it

• belong to a unique css class

• should reside in spry regions

• should contain other data references

43. Which value for the Position property is the default position of all positionable HTML elements?

Answers:

• Absolute

• Relative

• Fixed

• Static

44. What is the purpose of the Stay On This Page option as shown in the picture?

Answers:

• Browsers other than Netscape Navigator and Internet Explorer can not read this behavior; they will stay on the page.

• Netscape Navigator and Internet Explorer do not support java script. They can not read this behavior; so they will stay on the page.

• Netscape Navigator and Internet Explorer support java script. They can not read this behavior; so they will stay on the page.

45. Which behavior is automatically added whenever you attach the Swap Image behavior to an object?

Answers:

• Swap image delete behavior

• Swap Image Restore behavior

• Swap image Transparency behavior

• Set text

46. In dreamweaver's design view, the template's editable region is marked with __________.

Answers:

• a highlighted background

• a highlighted rectangular region

• a dotted underline

• a bevelled box

47. Which value for the Text-Transform property converts the first letter of each word of the text to uppercase?

Answers:

• Capitalize

• Lowercase

• Uppercase

• Inherit

48. While converting a table to Absolute positioned div, which of the following elements does not get converted to Absolute positioned elements?

Answers:

• Cell containing one or more images

• Empty Cell with background color

• Cell containing text

• Empty Cell without background color

49. Which Link executes the JavaScript code or call a JavaScript function and be used to perform calculations, and validate forms?

Answers:

• Anchor link

• E-mail link

• Null link

• Script link

50. As shown in the picture, when do you select Clean Up Word Paragraph Spacing option?

Answers:

• To eliminate extra space between paragraphs when you copy your text

• To eliminate extra space between paragraphs when you paste your text

• To remove special characters between paragraphs while copying text

51. In order to be eligible for a Spry effect to be applied upon, an element must __________.

Answers:

• be selected and not have an ID

• have an id and not be selected

• either be selected or have an ID

52. As shown in the picture, when should "keep all row colors the same" option not be selected while sorting the table?

Answers:

• When your table rows are formatted with two alternating colors

• When your table rows are formatted with one color throughout

• When your table border is having different color than the row color

53. The stacking order of AP elements can be changed with __________.

Answers:

• Bindings

• Snippets

• Property Inspector

54. In nested templates, pass-through editable regions have a __________.

Answers:

• red border

• orange border

• blue border

• gray border

55. Into which type of files does the Insert panel not let you insert items?

Answers:

• XML

• JavaScript

• Java

• All of the above

56. In a dreamweaver template based document, the editable region is marked with __________.

Answers:

• <!-- InstanceBeginEditable --> and <!-- InstanceEndEditable -->

• <!-- TemplateBeginEditable --> and <!-- TemplateEndEditable -->

• <div> and </div>

• <span> and </span>

57. Which of the following can not be marked as a single editable region?

Answers:

• A table

• A single table cell

• Multiple table cells

58. You cannot sort tables that contain __________.

Answers:

• Colspan attribute

• Rowspan attribute

• Both a and b

59. Spry Effects can alter an element's __________.

Answers:

• Opacity

• Scale

• Position

• All of the above

60. As shown in the picture, which option is not a web-safe color in the color picker box?

Answers:

• A

• B

• C

61. The guides are recorded as __________.

Answers:

• absolute pixel measurements from the top or left side of the documents

• relative pixel measurements from the previous guide

• absolute pixel measurements from top or left side of the document in the case of the first guide and as pixel measurements relative to the previous guide in the case of the rest of the guides

62. When do we use Non-breaking space while working with special characters in html documents?

Answers:

• When you want to remove special characters

• When you want to add one space between characters

• When you want to add additional space in a document

• When you want to remove space between characters

63. If more than one URL parameter exists, each parameter is separated by __________.

Answers:

• a Dollar sign($)

• a question mark (?)

• an ampersand (&)

• a hyphen (-)

64. In a text only browser, ALT text appears for __________.

Answers:

• Img

• Td

• Div

• Span

65. Which event would you choose to attach the Drag AP Element behavior to the body object?

Answers:

• onLoad event

• onClick event

• onMouseover event

66. When does an Input Name options Property inspector appear?

Answers:

• When Dreamweaver encounters a recognized input type

• When Dreamweaver encounters an unrecognized input type

• When no input is received by dreamweaver for five seconds

67. Session variables can also be used for __________.

Answers:

• inserting a value in the page's HTML code

• assigning a value to a local variable

• providing a value to evaluate a conditional expression

• All of the above

68. Items that you can store in a library include __________.

Answers:

• Images

• Sounds

• Tables

• All of the above

69. Which value for the Background-Repeat property displays the image only once at the beginning of the element?

Answers:

• No Repeat

• Repeat tiles

• Repeat-x

• Repeat-y

70. The order of precedence for table formatting is __________.

Answers:

• Table,Rows,Cells

• Rows,Table,Cells

• Cells,Rows,Table

• Rows,Cells,Table

71. Which of the following data type can not be a value for a template parameter?

Answers:

• Color

• Url

• Number

• Date

72. Which of the following contents can be edited in the dreamweaver?

Answers:

• Asp

• javascript

• Php

• All of the above

73. What will you do when the expected events don't appear in the events menu?

Answers:

• Verify whether the correct object is selected.

• Change the target browsers in the Show Events for the submenu.

• Both a and b.

74. When you copy assets from the Asset panel to another site, which asset appears only in the target site's favorites list and does not correspond to the file?

Answers:

• Color

• URL

• Both a and b

75. Which List-Style property of css sets the appearance of bullets or numbers?

Answers:

• List style position

• List style image

• List style type

• List style none