Do you know that? 74% like freelancing because of being my owm boss next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Graphics Designing category

Test answers for Dreamweaver CS3 Test 2016

(7 / 88) Last updated: March 25
Upwork (oDesk) • Graphics Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

7 Answered Test Questions:

1. Design notes cannot be created for which of the given options?

Answers:

• ActiveX controls

• Flash content

• Shockwave objects

• None of the above

2. Menu Bar widget consists of which of the following tags?

Answers:

• <ul>

• <a>

• <li>

• All of the above

3. Which of the following audio or video objects cannot be inserted into a Dreamweaver document?

Answers:

• QuickTime

• Java applets

• ActiveX controls

• None of the above

4. From which operations does cloaking exclude cloaked files and folders?

Answers:

• Put

• Working with Asset panel contents

• Synchronizing

• All of the above

5. In the current mode, which pane in the CSS styles panel displays the location of selected properties?

Answers:

• Summary for Selection pane

• Rules pane

• Properties pane

• All of the above

6. For which of the following transfer protocols supported by Dreamweaver does background file transfer work?

Answers:

• SFTP

• LAN

• WebDAV

• All of the above

7. By default, Dreamweaver saves files using which of the following extensions?

Answers:

• .Html

• .Wml

• .Xml

• .Edml


88 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
8. Which option will you select to create a library item based on the selection?

Answers:

• Select Modify > Library > Add Object To Library

• Select Window > Library > Add Object To Library

• Select Insert > Library > Add Object To Library

• All of the above

9. State whether True or False.

You cannot sort tables that contain colspan or rowspan attributes.

Answers:

• True

• False

10. Which of the following options displays view Options in toolbar as shown in given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

11. What you can do when live data is enabled in design view?

Answers:

• Adjust the page's layout using the page-design tools

• Add, edit, or delete dynamic content

• Add, edit, or delete server behaviors

• All of the above

12. Which keyboard shortcut is used to open the CSS Styles panel?

Answers:

• Press Shift+F10

• Press Shift+F11

• Press Shift+F5

• Press Shift+F2

13. When does a wavy line appear for columns while viewing cell widths in the layout mode?

Answers:

• When no width is defined

• When columns contain spacer images

• When the column is made to autostretch

• When visual width as it appears in design view, doesn't match the width specified in the HTML code

14. State whether True or False.

You can create a library item from any element in the body section of a document, including text, tables, forms, Java applets, plug-ins, ActiveX elements and images.

Answers:

• True

• False

15. Which option in the files panel copies the selected files from the local site to the remote site, as shown in picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

16. Which HTML form method embeds the form data in the HTTP request?

Answers:

• POST

• GET

• Both a and b

• None of the above

17. Which folder is used by Dreamweaver to process dynamic pages?

Answers:

• Local root folder

• Remote folder

• Testing server folder

• All of the above

18. Which option creates an independent file that contains no body or head tag for an XSLT page?

Answers:

• XSLT page

• XSLT fragment

• Both a and b

• None of the above

19. Which option below represents an XML attribute in the Bindings panel?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

20. Which keyboard shortcut will you choose to add an object to timeline?

Answers:

• Ctrl+Shift+T

• Ctrl+Alt+Shift+T

• Alt+Shift+T

• Shift+T

21. State whether True or False.

You can use the Appear/Fade effect with any HTML objects except applet, body, iframe, object, tr, tbody, or th.

Answers:

• True

• False

22. Which keyboard shortcut will you choose to merge cells in a table?

Answers:

• Ctrl+M

• Shift+Alt+M

• Ctrl+Alt+M

• Ctrl+Alt+Shift+M

23. Which option will you choose to export template-based documents in a site to another site without including the Template Markup?

Answers:

• Select File > Template > Export Without Markup

• Select Modify > Templates > Export Without Markup

• Both a and b

• None of the above

24. Which option will you choose to select an entire table?

Answers:

• Click in a table cell, then select the <table> tag in the tag selector at the lower-left corner of the document window

• Click in a table cell, then select Modify > Table > Select Table

• Click the upper-left corner of the table, anywhere on the top or bottom edge of the table, or on a row or column's border

• All of the above

25. State whether True or False.

XSLT entire page does not work for client-side transformations.

Answers:

• True

• False

26. Which Spry effect makes the element disappear into the upper-left corner of the page?

Answers:

• Appear/Fade

• Squish

• Grow/Shrink

• Shake

27. State whether True or False.

Div tags that are absolutely positioned become AP elements.

Answers:

• True

• False

28. Which option below is the wrong option to apply a class style?

Answers:

• In the text Property inspector, select the class style you want to apply from the Style pop-up menu

• In the Document window, right-click (Windows) the selected text, and in the context menu, select CSS styles and then select the style you want to apply

• Select Text > CSS styles, and in the submenu select the style you want to apply

• Select Insert > CSS styles and choose the style you want to apply

29. State whether True or False.

Clear history command clears all undo information for the current document.

Answers:

• True

• False

30. Which option is used to insert Mark of the Web code?

Answers:

• Select site > Advanced > Insert Mark of the Web

• Select Commands > Insert Mark Of the Web

• Both a and b

• None of the above

31. Which option will you choose to create a nested list?

Answers:

• Select Text > Indent

• Select Text > Outdent

• Select Text > List > Nesting

• None of the above

32. Which option of Validation Text Field widget displays valid state in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• All of the above

33. State whether True or False.

By default, dependent files are already hidden.

Answers:

• True

• False

34. Which keyboard shortcut is used to open the AP elements window?

Answers:

• F5

• F4

• F3

• F2

35. Which tab will you select to write a template expression as shown in the picture?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

36. Which of the following are linked assets?

Answers:

• Libraries

• Templates

• Both a and b

• None of the above

37. State whether True or False.

There are two default proxy readers: The .NET DLL reader and ASP.NET document reader.

Answers:

• True

• False

38. Which option will you choose to change the stacking order of AP elements?

Answers:

• Property inspector

• Bindings

• Snippets

• All of the above

39. Which option displays the selector while defining a CSS formatting rule, in the given code, as shown in the picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

40. Which option is used to rename a custom workspace layout?

Answers:

• Select Window > Workspace Layout > Save Current

• Select Window > Workspace Layout > Manage

• Select Window > Workspace Layout > coder

• None of the above

41. Which type of links can not be created in a document?

Answers:

• Anchor link

• E-mail link

• Null and script links

• None of the above

42. Which option will you choose to create a named Anchor?

Answers:

• Select Insert > Named Anchor

• In the common category of the insert bar, click the named Anchor button

• Both a and b

• None of the above

43. Which types of reports can not be generated in Dreamweaver?

Answers:

• FTP Log

• Site Reports

• Validation

• All of the above can be generated

44. Which option will you choose to check for balanced tags?

Answers:

• Select Edit > Balance Braces

• Select Edit > Select Parent Tag

• Select Edit > Select child

• None of the above

45. Which option will you choose to convert HTML pages to XSLT pages?

Answers:

• Select File > Convert > XSLT 1.0

• Select Edit > Convert > XSLT 1.0

• Select Insert > HTML > XSLT 1.0

• Select Modify > HTML > XSLT 1.0

46. Which of the following is not a way to view and manipulate tables?

Answers:

• Standard mode

• Normal mode

• Layout mode

• None of the above

47. Which type of widget is displayed in the given picture?

Answers:

• Accordion widget

• Menu Bar widget

• Collapsible Panel widget

• Tabbed Panels widget

48. Which option retains all structure, HTML formatting and CSS while importing an Excel document, as shown in the picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

49. Which of the following modes is not supported by the Quick tag editor?

Answers:

• Insert HTML mode

• Edit Tag mode

• Wrap HTML mode

• Wrap Tag mode

50. Which of the following is not a part of a Spry widget?

Answers:

• Widget structure

• Widget behavior

• Widget styling

• Widget Color

51. Which of the following is a Show Region server behaviors?

Answers:

• Show If First Page

• Show If Last Page

• Show If Not Last Page

• All of the above

52. Which option is not limited to web-safe colors as shown in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• All of the above

53. Which option is used to snap elements to guides?

Answers:

• Select View > Guides > Snap to Guides

• Select View > Guides > Guides Snap to Elements

• Both a and b

• None of the above

54. Which option will you choose to clean up HTML or XHTML files that were not generated by microsoft word?

Answers:

• Open the HTML file. Select Edit > Clean up word HTML

• Open the HTML file. Select Commands > Clean up word HTML

• Open the HTML file. Select Modify > Clean up word HTML

• None of the above

55. Which option will you choose to add XSL comment tags to a document?

Answers:

• In Design view, select Insert > XSLT Objects > XSL Comment, type the contents of the comment and click OK

• In Code view, select Insert > XSLT Objects > XSL Comment

• Both a and b

• None of the above

56. What happens if you remove the null link while working on rollover image as shown in picture?

Answers:

• Nothing will happen

• An X sign will be displayed

• The Rollover image will no longer work

• You cannot remove the null link

57. Which of the following is not a state of a navigation bar element?

Answers:

• Over

• Up

• Over While Down

• Over While Up

58. Which among the following is not the right option to insert a repeating table?

Answers:

• Right-click (Windows), then select Templates > Repeating Table

• Select Insert > Template Objects > Repeating Table

• In the Common category of the insert bar, click the templates button, and then select Repeating Table from the pop-up menu

• None of the above

59. Which option will you choose to run a browser compatibility check?

Answers:

• Select File > Check Page > Browser Compatibility

• Select File > Validate > Browser Compatibility

• Select View > Browser Compatibility

• None of the above

60. State whether True or False.

You cannot resample image placeholders or elements other than bitmap images.

Answers:

• True

• False

61. Which option allows you to view and edit a Flash component's attributes?

Answers:

• Tag inspector

• Property inspector

• Both a and b

• None of the above

62. State whether True or False.

There are two types of server-side includes: Virtual and File.

Answers:

• True

• False

63. Which among the following server related activities is not performed by Dreamweaver during file transfers?

Answers:

• Bind dynamic data

• Preview live data

• Refresh Remote view

• All of the above

64. Refer to the Alt Img option.
Is it true that the 'Alt Img' option is only available when the 'embed' option is deselected while defining ActiveX properties?

Answers:

• Yes

• No

65. State whether True or False.

You cannot create design notes for applets, ActiveX controls, Images, Flash content and image fields in your documents.

Answers:

• True

• False

66. Which option is used to add a meta tag?

Answers:

• Select Insert > HTML > Head Tags > Meta

• Select Insert > HTML > Text Objects > Meta

• Select Insert > Meta

• None of the above

67. State whether True or False.

Library items are treated as independent files.

Answers:

• True

• False

68. Which of the following template management tasks can not be performed in the Assets panel?

Answers:

• You can not create a template in the assets panel

• You can not edit and update a template in the assets panel

• You can not apply or remove a template from an existing document in the assets panel

• None of the above

69. Which option will you choose to check the Template Syntax?

Answers:

• Select File > Validate > Check Template Syntax

• Select Modify > Templates > Check Template Syntax

• Both a and b

• None of the above

70. Which option will you choose to re-create the cache?

Answers:

• Select Modify > Site > Advanced > Recreate Site Cache

• Select File > Site > Advanced > Recreate Site Cache

• Select Site > Advanced > Recreate site Cache

• Select window > Recreate site cache

71. Which button will you choose in the CSS styles panel to display only those properties that have been set?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

72. Which toolbar contains buttons that let you see how your design would look in different media types if you used media-dependent style sheets?

Answers:

• Coding toolbar

• Document toolbar

• Standard toolbar

• Style Rendering toolbar

73. Which among the following data types is not permitted for Template Parameters?

Answers:

• Color

• URL

• Link

• Boolean

74. What is the use of Check Links Feature?

Answers:

• It searches for broken links

• It searches for orphaned files

• It check links in part of a local site

• All of the above

75. Minimum and maximum number characters option is not available for which of the following validation types, as shown in the picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

76. Which among the following behaviors is applied specifically to images?

Answers:

• Preload Images

• Swap Image

• Swap Image Restore

• All of the above

77. Which option displays an alert box with details about the changes made in the document as soon as the cleanup is finished in Clean Up word HTML dialog box?

Answers:

• A

• B

• C

• D

78. Which type of Spry region, wraps around data objects, such as tables and repeat lists?

Answers:

• Spry Region

• Spry Detail Region

• Both a and b

• None of the above

79. State whether True or False.

You can not use the property inspector and the point-to-file icon to create links from an image, an object, or text to another document or file.

Answers:

• True

• False

80. State whether True or False.

Highlight colors appear in the document window only when View > Visual Aids > Invisible Elements is enabled and the appropriate options are enabled in highlighting preferences.

Answers:

• True

• False

81. State whether True or False.

Anchor names are not case-sensitive.

Answers:

• True

• False

82. Which Text Field widget option validates at the point when the user clicks outside the text field in the property inspector, as shown in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• All of the above

83. Which of the following scripts does not appear in the Assets panel?

Answers:

• JavaScript

• HTML

• VBScript

• All of the above

84. Which type of styles can be defined in DreamWeaver?

Answers:

• Class styles

• HTML tag styles

• Advanced styles

• All of the above

85. State whether True or False.

You can undock or move the Coding toolbar, but you cannot hide it.

Answers:

• True

• False

86. Which option displays the animation channel in the Timelines panel as shown in the picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

87. Which keyboard shortcut will you choose to refresh the design view?

Answers:

• F5

• F6

• F7

• F8

88. What is not true about an Accordion widget?

Answers:

• It is a set of collapsible panels that can store a large amount of content in a compact space

• The panels of the Accordion expand or contract accordingly as the visitor clicks different tabs

• In an Accordion, all content panel is open and visible at a given time

• An Accordion widget can contain any number of individual panels

89. Which option will you select to prevent the AP element from overlaps?

Answers:

• In the AP Elements panel (Window > AP Elements), select the prevent overlaps option

• In the Document window, select Modify > Arrange > Prevent AP Element Overlaps

• Both a and b

• None of the above

90. What is not true about Design Notes?

Answers:

• You can add Design Notes to a media object

• Design Notes are notes associated with a particular file, that are stored in a separate file

• You use design notes to keep track of extra file information associated with your documents

• None of the above

91. Which of the following are not any types of the Template Regions?

Answers:

• Repeating region

• Optional region

• Editable tag attribute

• Non-editable region

92. Which of the following is not Record Count server behaviors?

Answers:

• Display Starting Record Number

• Display Ending Record Number

• Display Last Records

• Display Total Records

93. Which target menu option opens the linked document in the current browser window, replacing all frames as shown in picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

94. Which option below is not the right option to add assets to the favorite list in the Assets panel?

Answers:

• Select one or more assets in the site list of the Assets panel, then click add to favorites button

• Select one or more assets in the site list of the Assets panel, right click (Windows) then select add to favorites

• Select one or more files in the files panel, right-click (Windows) then select add to favorites

• None of the above

95. Which option below is used to display the FTP log?

Answers:

• Click the Options menu in the upper-right corner of the Files panel, then select View > Site FTP Log

• Select View > Site FTP Log

• Site > Advanced > Site FTP Log

• All of the above