Do you know that? FreelancTop five countries with highest freelancer earnings on Upwork-Elance: India, United States, Philippines, Ukraine, Pakistan next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Graphics Designing category

Test answers for AutoCad 2007 Test 2016

(97, CL) Last updated: July 14
Upwork (oDesk) • Graphics Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

97 Answered Test Questions:

1. Which of the following is not part of the Information title block?

Answers:

• Name of the current drawing

• Date and Time

• Size of the drawing

• Operation being performed

2. Which of the following tool palettes settings is not saved with your profile?

Answers:

• Transparency

• Auto-hide

• Both a and b

• None of the above

3. State whether True or False.

When geometry acceleration is off, full shadows cannot be displayed.

Answers:

• True

• False

4. Which of the following objects cannot be extruded?

Answers:

• Planar surfaces

• Planar faces on solids

• Polylines that have crossing

• Traces

5. Which of the following wild card characters you will use to match any single character?

Answers:

• ?

• ~

• .

• #

6. Which option you will select to set the relative path for all hyperlinks in a drawing?

Answers:

• Click File menu > Drawing Properties. On the General tab, enter a relative path in Hyperlink Base

• Click File menu > Drawing Properties. On the Summary tab, enter a relative path in Hyperlink Base

• Click File menu > Drawing Properties. On the Statistics tab, enter a relative path in Hyperlink Base

• Click File menu > Drawing Properties. On the Custom tab, enter a relative path in Hyperlink Base

7. Which of the following settings are saved when you name and save a view?

Answers:

• Live section

• Visual style

• Background

• All of the above

8. Which command is used on picture A to create a mesh or to acheive the result of picture B?

Answers:

• TABSURF

• REVSURF

• RULESURF

• EDGESURF

9. You can change a markup's status to which of the given options?

Answers:

• Question

• For Review

• Closed

• All of the above

10. Which of the following is the default mode state for shadows?

Answers:

• Sorted

• Simple

• Segment

• None of the above

11. When can an Xref icon displayed in the lower right corner of the application window as shown in the picture?

Answers:

• When Xrefs are attached to the drawing

• When Xrefs are detached to the drawing

• When Xrefs are saved to the drawing

• None of the above

12. Which of the following tab you will choose to prevent signature status from being displayed for valid signatures, as shown in the picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

13. Which option you will choose to show or hide light glyphs?

Answers:

• Click Tools menu > Palettes > Tool Palettes

• Click Tools menu > Palettes > Dashboard

• Click Tools menu > Palettes > Properties

• Click View menu > Render > Light > Light List

14. The Drawing Recovery Manager displays a list of which drawing file types after a program or system failure?

Answers:

• DWG

• DWT

• DWS

• All of the above

15. State whether True or False.

Tool palette files have an.xtp file extension.

Answers:

• True

• False

16. What does b stand for in the given example when you turn the automatic save option on as shown in the given picture?

Answers:

• b is the number of open instances of the same drawing file in the same work session

• b is the number of open instances of the same drawing in different work sessions

• b is a random number

• None of the above

17. You can not create Standards Checking for which of the given named objects?

Answers:

• Text styles

• Linetypes

• Layers

• None of the above

18. Which of the following geometric objects can not be broken?

Answers:

• Dimensions

• Mlines

• Regions

• All of the above

19. Which method will you choose to create 3D solids and surfaces from existing objects?

Answers:

• Sweeping objects along a path

• Lofting through a set of curves

• Slicing a solid

• All of the above

20. Which keyboard shortcut will you select to cycle through the three isometric planes?

Answers:

• F7

• F6

• F5

• F4

21. Which option is disabled when a nested reference is selected as shown in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

22. Which of the given 3D viewing commands cannot be used, while working in paper space?

Answers:

• VPOINT

• DVIEW

• PLAN

• All of the above

23. Which of the given changes cannot be undone by Layer Previous?

Answers:

• Renamed layers

• Deleted layers

• Added layers

• All of the above

24. Which of the following properties is not included within the Reference Manager?

Answers:

• Host drawing

• Host version

• Host size

• Found path

25. Which keyboard shortcut will you select to toggle polar tracking?

Answers:

• F11

• F10

• F9

• F8

26. Which among the following system variables controls the user defined area on the status line?

Answers:

• MSMSTATE

• MYDOCUMENTSPREFIX

• MTEXTED

• MODEMACRO

27. What will occur when you close the balloon message without reloading as shown in the picture?

Answers:

• It reloads all changed Xrefs

• An exclamation point is added to the Xref icon

• Nothing will happen

• None of the above

28. In which conditions, can you make a layer, the current layer?

Answers:

• When it is frozen

• When it is an xref-dependent layer

• When it is the default layer

• All of the above

29. Which type of grip tool is shown in the given picture?

Answers:

• Move grip tool

• Rotate grip tool

• Both a and b

• None of the above

30. State True or False.

Mesh components are comprised of vertices, faces, polygons, and edges.

Answers:

• True

• False

31. State whether True or False.

You cannot use CONVTOSOLID with polylines that contain vertices with 0 width.

Answers:

• True

• False

32. State True or False.

All settings for the sun except geographic location are saved per drawing, not per viewport.

Answers:

• True

• False

33. Which type of light emits uniform parallel light rays in one direction only in AutoCAD2007?

Answers:

• Point Light

• Spotlight

• Distant Lights

• All of the above

34. State whether True or False.

Dimensional input is available for ARC, CIRCLE, ELLIPSE, LINE, and PLINE.

Answers:

• True

• False

35. Which method of Handshaking uses additional wires in the cable between the plotter and computer?

Answers:

• Hardware handshaking

• Software handshaking

• Both a and b

• None of the above

36. Which AutoSnap tool is not turned on by default?

Answers:

• Marker

• Tooltip

• Aperture box

• Magnet

37. Which of the following plot style table files have an .stb extensions?

Answers:

• Color dependent

• Named

• Both a and b

• None of the above

38. Which of the following types of files can be used as maps?

Answers:

• TGA

• PCX

• PNG

• All of the above

39. Which of the following is not a type of action override?

Answers:

• Distance multiplier

• Block action

• Angle offset

• All of the above

40. Which type of section object grip does option A display, as shown in the picture?

Answers:

• Base grip

• Menu grip

• Arrow grip

• Segment end grip

41. State True or False.

DWF passwords are not case sensitive but DWG passwords are.

Answers:

• True

• False

42. Which of the following key is not used by Digital IDs?

Answers:

• Public key

• Private key

• Primary key

• All of the above

43. Which option will you select to attach drawing references (Xrefs)?

Answers:

• Use Externalreferences command

• Use Xattach

• Use DesignCenter

• All of the above

44. Which referencing method uses the customization group and element ID?

Answers:

• Absolute

• Relative

• Both a and b

• None of the above

45. Which of the given options displays the layer properties manager in the given picture?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

46. Which type of material is/are available for realistic and realistic metal templates?

Answers:

• Reflection maps

• Bump maps

• Opacity maps

• All of the above

47. Which among the following objects can not be used as the cutting plane for slicing a solid?

Answers:

• 2D splines

• 2D polyline segments

• Circular

• None of the above

48. Which field displays pound signs as shown in the given picture?

Answers:

• An invalid field

• A field for which no value is available

• Both a and b

• None of the above

49. Which among the following is not a state of section objects?

Answers:

• Section Plane

• Section Size

• Section Boundary

• Section Volume

50. Which option is not available in AutoCAD2007 to repair a damaged drawing file?

Answers:

• Recover

• Audit

• Check

• None of the above

51. Autocad does not provide Plotter drivers to which type of files?

Answers:

• DXB file format

• Raster file formats

• Adobe PDF

• None of the above

52. State whether True or False.

Profiles do not store template file locations settings.

Answers:

• True

• False

53. Which option displays my workspace as shown in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

54. Which option displays the major axis in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

55. Which of the following is not a type of dimensioning?

Answers:

• Angular

• Rotational

• Ordinate

• Arc Length

56. Which switch suppresses the display of the Sheet Set Manager window on startup?

Answers:

• /set

• /nossm

• /pl

• /ld

57. Which option means that the sheet is in a special state as shown in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• All of the above

58. Which type of action can you use in a Dynamic block?

Answers:

• Flip

• Array

• Lookup

• All of the above

59. Which keyboard shortcut you will select to toggle the command window?

Answers:

• CTRL+1

• CTRL+9

• CTRL+8

• CTRL+7

60. Which of the following windows cannot be docked, anchored, or floated?

Answers:

• Properties palette

• Tool palette

• DesignCenter

• None of the above

61. You can attach a digital signature to which of the following file types?

Answers:

• EXE and ZIP files generated by eTransmit

• DWS files

• DWG and DWT files

• All of the above

62. Which of the given editing commands are not available for OLE objects?

Answers:

• Break

• Chamfer

• Fillet

• All of the above

63. Which option in the given picture displays parallel projection?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

64. Which option you will choose to create solid filled areas?

Answers:

• Hatches with a solid hatch pattern

• 2D solids

• Wide polylines or donuts

• All of the above

65. State whether True or False.

The path has to be a line, arc, elliptical arc, circle, polyline, 3D polyline, or spline, to be linked to a target or a camera.

Answers:

• True

• False

66. Which of the following options can not be offset?

Answers:

• 2D polylines

• Splines

• Construction lines (xlines) and rays

• None of the above

67. State whether True or False.

Break, chamfer, fillet, lengthen and offset editing commands can be used on Multilines.

Answers:

• True

• False

68. State whether True or False.

The attribute extraction wizard creates a file with a.blk file extension.

Answers:

• True

• False

69. Which of the following layer properties is not checked by the layer plug-in?

Answers:

• Plot style mode

• Freeze/Thaw

• Lineweight

• Linetype

70. What is not true about ray traced shadows?

Answers:

• Ray traced shadows are more accurate than shadow-mapped shadows

• Ray traced shadows have hard edges and accurate outlines

• Raytracing takes longer to process, it produces more realistic, precise shadows

• Ray traced shadows are calculated with a map

71. When you use grips to edit an object, what type of information does the dimensional input tooltip display?

Answers:

• Original length

• Angle

• The radius of an arc

• All of the above

72. Which of the following Online content types include blocks for architectural, mechanical and GIS applications in the DesignCenter online folders?

Answers:

• Standard Parts

• Manufacturers

• Aggregators

• All of the above

73. Which of the following default filters in the Layer Properties Manager displays all the layers on which objects in the current drawing are drawn?

Answers:

• All

• All Used

• Xref

• All of the above

74. Which part of a dimension displays extension lines as shown in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

75. Which among the following hyperlinks stores the full path to a file location in your drawings?

Answers:

• Absolute hyperlinks

• Relative hyperlinks

• Both a and b

• None of the above

76. Which diesel error message means syntax error as shown in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

77. Which of the following type of objects, is not supported by Associative Dimensions?

Answers:

• Hatches

• Multiline objects

• Objects with nonzero thickness

• All of the above

78. When is the lock icon displayed in the lower corner of the tool palette?

Answers:

• When a tool palette file is set with a read-only attribute

• When a tool palette file is set for publishing

• When a tool palette file is set for publish to web

• All of the above

79. State whether True or False.

Layer 0 can be deleted or renamed.

Answers:

• True

• False

80. When does a temporary history entry state occur?

Answers:

• When you specify an output location and file name for rendering

• When you render an image only to the Render Window without specifying an output file

• Both a and b

• None of the above

81. What can you do with the DesignCenter?

Answers:

• You can open drawing files in a new window

• You can add content such as xrefs, blocks, and hatches to a drawing

• You can update a block definition

• All of the above

82. Which among the following types of coordinates displays update as you move the cursor?

Answers:

• Static display

• Distance and angle display

• Dynamic display

• All of the above

83. Menu swapping is not supported for which of the following interface elements?

Answers:

• Tablet menus

• Image tile menus

• Mouse buttons

• None of the above

84. Which of the following elements in the Block editor can not be deleted, added, and modified?

Answers:

• Lookup tables

• Grips

• Visibility states

• None of the above

85. Which keyboard shortcut you will use to display the Visual Basic Editor?

Answers:

• ALT+F2

• ALT+F9

• ALT+F12

• ALT+F11

86. Which keyboard shortcut you will use to display the macros dialog box?

Answers:

• ALT+F8

• ALT+F4

• ALT+F2

• ALT+F1

87. Which option will you choose to open the Autodesk plotter manager?

Answers:

• From the File menu, choose plotter manager

• On the command line, enter plottermanager

• From the Tools menu, choose Options. On the Plot and Publish tab, choose Add or Configure Plotters

• All of the above

88. In what type of text can fields not be inserted?

Answers:

• Text in table cells

• Attributes

• Tolerances

• Attribute definitions

89. State whether True or False.

The default value for Maxhatch is 10000.

Answers:

• True

• False

90. Which option will you select to remove unused block definitions and decrease the drawing size?

Answers:

• Redraw

• Purge

• Regen

• None of the above

91. Which type of  radial dimension measures the radius of an arc or circle, and displays the dimension text with the letter R in front of it?

Answers:

• Dimradius

• Dimdiameter

• Both a and b

• None of the above

92. Which of the following is not a type of mapping?

Answers:

• Planar Mapping

• Face Mapping

• Spherical Mapping

• Cylindrical Mapping

93. Which dialog box is displayed when you set the STARTUP system variable to 1 (on)?

Answers:

• Create New Drawing dialog box

• Select Template Dialog Box

• Both a and b

• None of the above

94. State True or False.

As shown in the picture, the symbol for projected tolerance is preceded by a height value, which specifies the minimum projected tolerance zone.

Answers:

• True

• False

95. State True or False.

Double click actions cannot be created for OLE and Viewport objects.

Answers:

• True

• False

96. Which option will you choose to open the markup set manager?

Answers:

• Click Modify > Markup Set Manager

• Click Insert > Markup Set Manager

• Click Tools menu > Palettes > Markup Set Manager

• All of the above

97. What is not true about live sectioning behavior?

Answers:

• Live sectioning functions only on 3D objects and regions in model space

• Live sectioning can only be active for one section object at a time

• Turning off a section object???s layer turns off live sectioning

• All of the above


Comments

Post Comment

Rodriguez July 27, 2015
I passed it again!