Do you know that? $73 average hourly rates for Software freelance next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Graphics Designing category

Test answers for Adobe InDesign CS3 Test (Mac Version) 2016

(4 / 91, CL) Last updated: June 16
Upwork (oDesk) • Graphics Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

4 Answered Test Questions:

1. In which of the following ways does the linked file appear in the Links Panel?

Answers:

• Up-to-date

• Modified

• Embedded

• All of the above

2. Refer to the image.

For which of the following variable types is the Text Before / Text After option not available?

Answers:

• A

• B

• C

• D

3. Which Mac OS keyboard shortcut will you choose to toggle focus to/from the Control panel?

Answers:

• Command+0

• Command+4

• Command+6

• Command+2

4. Which of the following is not a kind of nesting?

Answers:

• Paths inside frames

• Paths inside groups

• Frames inside frames

• Groups inside groups


91 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
5. Refer to the image.

Which option displays levels in the Effects panel?

Answers:

• A

• B

• C

• D

6. Refer to the image.

Which type of corner options is applied on picture A to achieve the result of Picture B?

Answers:

• Bevel

• Inverse rounded

• Inset

• Fancy

7. What is not true about Footnotes?

Answers:

• Footnote reference number that appears in text

• Footnote text appears at the middle of a column

• Footnotes are automatically numbered as they are added to a document

• You can create footnotes or import them from word or RTF documents

8. Which method will you use to flow all the text into the document without adding frames or pages?

Answers:

• Autoflow

• Fixed-page autoflow

• Both a and b

• None of the above

9. State whether True or False.

Metadata is a set of standardized information about a file, such as author name, resolution, color space, copyright, and keywords applied to it.

Answers:

• True

• False

10. What is the similarity between a baseline grid and a document grid?

Answers:

• Both the grids cover entire spreads

• On screen, They resemble graph paper

• Both the grids are used for aligning objects

• Both the grids can be customized

11. Which of the following is the default anchored object's position?

Answers:

• Above Line

• Inline

• Custom

• None of the above

12. State whether True or False.

Transparency flattening cannot be undone after the file is saved.

Answers:

• True

• False

13. State whether True or False.

The None swatch is always displayed regardless of which button you click.

Answers:

• True

• False

14. State whether True or False.

To view index markers in the document window, choose Type > Show Hidden Characters.

Answers:

• True

• False

15. State whether True or False.

You can undo the 'update design command'.

Answers:

• True

• False

16. Which option will you choose to unembed a linked file?

Answers:

• Select Unembed in the Links panel menu

• Click the relink button or select relink in the Links panel menu

• Both a and b

• None of the above

17. State whether True or False.
An imported image cannot exist without a frame.

Answers:

• True

• False

18. Which of the following types of swatches cannot be shared between applications?

Answers:

• Patterns

• Gradients

• Registration

• All of the above

19. Refer to the image.

What does a red plus sign in the text frames indicate?

Answers:

• It indicates that there is an image attached to it

• It indicates that there is more text in the story and it is placed in the next text frame

• It indicates that there is more text in the story to be placed but no more text frames in which to place it

• None of the above

20. Which option will you select to insert text variables?

Answers:

• Choose Table > Text variables > Insert variable

• Choose Type > Text variables > Insert variable

• Choose Object > Text variables > Insert variable

• All of the above

21. What is not true about Nonprinting characters?

Answers:

• Nonprinting characters is a name given to spaces, tabs, ends of paragraphs and index markers

• They are visible only in a document window and a story editor window

• They don't print or output to formats such as PDF and XML

• They appear in a different color as the layer color

22. Which of the following graphic formats is supported by InDesign?

Answers:

• EMF

• PICT

• DCS

• All of the above

23. Which of the following XML tools lets you view, edit, and manage XML elements?

Answers:

• Structure pane

• Tags panel

• Both a and b

• None of the above

24. State whether True or False.

The zero point is the position at which the zeros on the horizontal and vertical rulers intersect.

Answers:

• True

• False

25. Which of the given options will you choose to add stroke and fill to cells?

Answers:

• Cell Options dialog box

• Stroke panel

• Swatches panel

• All of the above

26. Which among the following blending modes should be avoided for objects with spot colors?

Answers:

• Difference

• Saturation

• Color

• All of the above

27. Which option you will choose to view all errors in a separate window?

Answers:

• A

• B

• C

• D

28. Which of the following booklet types create a two-, three-, or four-page panel appropriate to a foldout booklet or brochure?

Answers:

• 2-up Saddle Stitch

• 2-up perfect bound

• Consecutive

• All of the above

29. Which option will you choose to release an anchored object?

Answers:

• Choose Object > Anchored Object > Release

• Choose Layout > Anchored Object > Release

• Choose window > Anchored Object > Release

• Choose Window > Object & Layout > Release

30. Which option will you select to enable scripts attached to menus?

Answers:

• Choose File > Document presets

• Choose InDesign > Preferences > General

• Choose Window > Automation > Script label

• Choose Window > Automation > Scripts

31. What are the limitations for merging multiple records?

Answers:

• You cannot merge multiple records if data fields appear on multiple master pages

• The data merge allows for only one size of the place holder

• Deleting a record in the merged publication will not reflow the remaining records into the empty placeholder

• All of the above

32. Which of the following options will you choose to specify the style you want to use to format the object?

Answers:

• A

• B

• C

• All of the above

33. Which option will you choose to remove an individual effect from an object?

Answers:

• Choose clear all transparency on the Effects panel menu

• Select a level and choose clear effects on the Effects panel menu

• Open the Effects dialog box and deselect a Transparency effect

• All of the above

34. Refer to the image.

Which option displays an empty graphics frame?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

35. Which Mac OS keyboard shortcut will you select to open the Swatches panel?

Answers:

• F1

• F7

• F2

• F5

36. Which graphics image is called resolution independent?

Answers:

• Vector graphics

• Bitmap images

• Both a and b

• none of the above

37. Which view mode displays artwork in a standard Mac OS with all visible grids and guides showing non-printing objects and a white pasteboard?

Answers:

• Preview Mode

• Normal Mode

• Bleed Mode

• Slug Mode

38. State whether True or False.

Data source files should be saved in a comma-delimited (.csv) or tab-delimited (.txt) text format.

Answers:

• True

• False

39. Which type of swatches, can you edit or remove?

Answers:

• CMYK

• Registration

• Black

• None

40. Refer to the image.

Which option displays a child in a mixed ink group in the Swatches panel?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

41. Which option will you select to display color brackets around tagged text?

Answers:

• Choose View > Structure > Show Tagged Frames

• Choose View > Structure > Show Tag Markers

• Choose View > Structure > Show Structure

• None of the above

42. State whether True or False.

You cannot undo a scrolling action.

Answers:

• True

• False

43. When is the Page Range option unavailable in the Print Dialog box?

Answers:

• When you are printing non printing objects

• When you are printing a book

• When you are printing blank pages

• All of the above

44. Which options are not checked by InDesign, during preflight?

Answers:

• ICC profiles

• Color spaces

• Images for placed PDF pages

• All of the above

45. Which method will you choose to add objects to the target layer?

Answers:

• Creating new objects with a type tool or drawing tools

• Importing, placing, or pasting text or graphics

• Selecting objects on other layers, and then moving them to the new layer

• All of the above

46. Which command will you choose for packaging files when you want to create a compressed package that you can distribute manually?

Answers:

• Package

• Package And Email

• Both a and b

• None of the above

47. Refer to the image.

Which of the following options display a compound shape?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

48. Refer to the image.

Which of the following icons on the swatches panel display LAB color?

Answers:

• A

• B

• C

• D

49. Which option will you choose to save metadata to an XMP file as shown in the picture?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

50. Which of the following is not a type of cross-reference?

Answers:

• Cross-reference to related information

• Cross-reference to same term

• Cross-reference to an equivalent term

• None of the above

51. State whether True or False.

The last page number variable does not count the pages in the document.

Answers:

• True

• False

52. State whether True or False.

You can not apply a transformation, such as scaling or rotating, to a segment or anchor point.

Answers:

• True

• False

53. What is not true about DTD files?

Answers:

• DTDs are sometimes loaded automatically when you import an XML file

• To replace the DTD file in a document, delete the existing DTD and then load a new one

• Tags that are imported with the DTD file do not remain in the Tags panel

• DTDs are written in ASCII text

54. Refer to the image.

Which of the given options in the Find/Change dialog box displays hidden layers?

Answers:

• A

• B

• C

• D

55. Which option cannot be converted from the QuarkXPress to InDesign?

Answers:

• Styles are converted to InDesign styles

• All Master pages and layers are converted to InDesign masters and layers

• Custom strokes and dashes are converted to custom strokes and dashes in InDesign

• Embedded graphics are converted to InDesign graphics

56. Which option is used to count the words and characters for a selected text?

Answers:

• Choose File > File info

• Choose Window > Info

• Choose View > File info

• All of the above

57. Which method of saving style attributes in SVG code results in faster rendering times and reduced SVG file size?

Answers:

• A

• B

• C

• D

58. Which method will you choose to export InDesign text frames, graphics frames, and their contents to InCopy?

Answers:

• Create a container file called an assignment and add related groupings of document items to the assignment

• Export text and graphics frames separately (including placeholder frames) using the Edit > InCopy > Export menu commands

• Both a and b

• None of the above

59. Which option will you select to display or hide the Command bar?

Answers:

• Choose Window > Object & Layout> Command Bar

• Choose Window > Command Bar

• Choose view > Command Bar

• Choose object > Command Bar

60. Refer to the image.

What type of information is provided by a blue diamond on an element icon in the Structure pane?

Answers:

• It provides metadata information about an element

• It provides information that the element is attached to an item on the page

• It helps you identify the page item to which an element corresponds

• None of the above

61. Which of the following is not the right option to update content while working?

Answers:

• Select the text or graphics frames in the layout and choose Edit > InCopy > Update content

• Select the text or graphics frames in the Links panel, and click the update link button

• Choose update link from the assignments panel menu

• None of the above

62. State whether True or False.

You can add processing instructions to table cells, not tables.

Answers:

• True

• False

63. Refer to the image.

Which option displays minor tick marks?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

64. Refer to the image.

Which of the following icons displays Index markers?

Answers:

• A

• B

• C

• D

65. Refer to the image.

Which of the following pathfinder options is applied on picture A to achieve the result of picture B?

Answers:

• Subtract

• Intersect

• Exclude Overlap

• Minus Back

66. Refer to the image.

Which of the following icons in an Assignments panel display graphic content which are out of date?

Answers:

• A

• B

• C

• D

67. Refer to the image.

In which of the following options the Miter Limit is applied?

Answers:

• A

• B

• C

• All of the above

68. Which Mac OS keyboard shortcut will you select to toggle between text selection and cell selection in tables?

Answers:

• Esc

• Enter

• Shift+Enter

• None of the above

69. Which fitting option resizes the content to fit a frame and allows the content proportions to be changed?

Answers:

• Center content

• Fit Content Proportionally

• Fit content to frame

• Fill Frame Proportionally

70. Which option will you choose to delete a Master page from a document?

Answers:

• Drag a selected master page or spread icon to the Delete icon at the bottom of the panel

• Click the Delete icon at the bottom of the panel

• Choose delete Master Spread in the panel menu

• All of the above

71. Which mode will you choose to import XML?

Answers:

• Append mode

• Merge mode

• Both a and b

• None of the above

72. Which option will you choose to add an object or page to a library?

Answers:

• Drag an element from the Structure pane to an active Object library panel

• Drag one or more objects from a document window to an active Object library panel

• Select one or more objects in a document window, and click the new library item button in the Object library panel

• All of the above

73. Which of the given content as XHTML is not exported by InDesign?

Answers:

• SWF movie files

• Cell strokes

• Footnotes

• Bulleted and numbered lists

74. Which option will you select to create nonprinting objects?

Answers:

• Choose Object & Layout > Nonprinting

• Choose Window > Nonprinting

• Choose Window > Interactive > Nonprinting

• Choose Window > Attributes

75. Which method is used to tag frames manually?

Answers:

• Drag a tag from the tags panel onto a frame

• Open a frame's context menu, choose tag frame, and then choose a tag

• Using a selection tool, select a frame, and then click a tag in the tags panel

• All of the above

76. Which Mac OS keyboard shortcut will you select to display the Stroke panel?

Answers:

• F11

• Command+F10

• F4

• F2

77. What is the use of the step and repeat command?

Answers:

• It is a substitute of the undo and redo command

• It is used for grouping and aligning objects

• It is used to instantly create rows or columns of duplicates

• None of the above

78. What is the use of the Content Placement Options Dialog box?

Answers:

• It specifies the default settings for the current document or for all future data merge projects

• You can specify how the image is placed, whether images are linked or embedded

• Both a and b

• None of the above

79. Which method is used to create or load XML tags for your document?

Answers:

• Import a DTD file

• Import tags using the Import XML command

• Create a tag with the New Tag command

• All of the above

80. Which option will you choose to view only the tagged text markers?

Answers:

• Choose Type > Show Hidden Characters

• Choose window > Show Tag Markers

• Choose View > Structure > Show Tag Markers

• All of the above

81. Which option will you choose to enter user identification?

Answers:

• Choose File > User

• Choose Window > Assignments

• Both a and b

• None of the above

82. Refer to the image.

In which mode, does the preview area display complete index entries for the current document or book?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

83. Refer to the image.

Which part of an index displays cross-reference?

Answers:

• A

• B

• C

• D

84. Which option will you choose to view anchor symbols on anchored objects?

Answers:

• Choose Type > Show Hidden Characters

• Choose View > Show Text Threads

• Choose View > Show Frame Edges

• None of the above

85. Refer to the image.

Which of the following options in the Structure pane display attributes?

Answers:

• A

• B

• C

• D

86. Which preview option shows the effects of various options such as paper size to imageable area, bleed areas, and page marks, as well as the effects of tiling and thumbnails?

Answers:

• Text view

• Custom page/Cut sheet views

• Standard view

• All of the above

87. What is not true about the Info panel?

Answers:

• The Info panel displays information for selected objects, the current document, or the area below the current tool

• When you move an object, the Info panel displays its position

• The Info panel is for viewing only

• All of the above are true

88. Which Mac OS keyboard shortcut will you choose to Open the index entry dialog box?

Answers:

• cmd + F8

• cmd + F7

• cmd + F6

• cmd + F9

89. State whether True or False.

You cannot create a new story in a Story Editor window.

Answers:

• True

• False

90. What does Assignment files include?

Answers:

• Any transformations on the graphics, such as moving, scaling, rotating, or shearing

• Page geometry

• Color coding of assigned frames in the document

• All of the above

91. State whether True or False.

You can not rotate and transform an anchored object.

Answers:

• True

• False

92. Refer to the image.

Which among the following printer's marks display slug area?

Answers:

• A

• B

• C

• D

93. What happens when the Paste Remembers Layers command is deselected?

Answers:

• When it is deselected, objects cut or copied from different layers are pasted together on the target layer

• When it is deselected, objects cut or copied from different layers are not pasted

• When it is deselected, objects cut or copied from different layers retain their layer assignments when pasted to the new page or position

• None of the above

94. Which of the following is not a transparency effect in InDesign?

Answers:

• Outer Glow

• Stroke

• Gradient Feather

• Satin

95. Refer to the image.

Which of the following icons in the Transform panel displays a reference point locator?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above