Do you know that? When trying to get creative juices flowing, an ambient level of music appears to work best next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Graphics Designing category

Test answers for Adobe InCopy CS3 Test 2016

(94) Last updated: March 26
Upwork (oDesk) • Graphics Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

94 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. Which of the following options display a new note in the Notes panel?

Answers:

• A

• B

• C

• D

2. Refer to the picture.

Which option below displays snap above frame in the Tabs dialog box?

Answers:

• A

• B

• C

• D

3. What can you do with a toolbar?

Answers:

• You can specify which tools appear on a toolbar

• You can move a toolbar

• You can combine toolbars

• All of the above

4. State whether True or False.

You cannot create gradients in InCopy.

Answers:

• True

• False

5. Which of the following is not the right option to open the Glyphs panel?

Answers:

• Choose Type > Glyphs

• Choose Window > Type & Tables > Glyphs

• Choose View > Glyphs

• None of the above

6. Which type of information is not included in the Notes panel?

Answers:

• Story label

• Page number

• Date and time when it was last modified

• None of the above

7. State whether True or False.
You can undo the most recent changes before you check in content.

Answers:

• True

• False

8. What is the significance of sentences in the nested style options as shown in the given picture?

Answers:

• White space character indicates the end of a sentence

• Periods, question marks, and exclamation marks indicate the end of a sentence

• Both a and b

• None of the above

9. When do you choose 'up to' option while defining the nested style?

Answers:

• When you want the character to be included in the nested style formatted

• When you don't want the character to be included in the nested style formatted

• When you want to repeat a series of two or more nested styles throughout a paragraph

• All of the above

10. What is the use of a white space character?

Answers:

• It is used to prevent two words from being broken at the end of a line

• It is used to add glyphs between characters

• It is used to add quotation marks between characters

• It is used to add registered trademark symbols between characters

11. Which option is used to untag a page item?

Answers:

• Click Untag Element in the Structure pane menu

• Click the Untag button in the Tags panel

• Both a and b

• None of the above

12. Which option will you choose to view Comments?

Answers:

• Web browsers

• Text editors

• Both a and b

• None of the above

13. Which of the following views will you choose to print the document as it appears on the screen, with frames and all other page elements intact?

Answers:

• Galley view

• Story view

• Layout view

• All of the above

14. Which type of kerning adjusts the spacing between adjacent characters based on their shapes?

Answers:

• Optical kerning

• Metrics kerning

• Both a and b

• None of the above

15. Which option is used to remove the formatting of a nested style?

Answers:

• In the Drop Caps and Nested Styles dialog box, select the nested style and click Delete

• Apply a different paragraph style

• Both a and b

• None of the above

16. Which option will you choose to update content while working in the InCopy?

Answers:

• Click an insertion point in the text frame to select it, and then choose File > Update Content

• Choose Update Content from the assignments panel menu

• Both a and b

• None of the above

17. Which of the following actions cannot be undone?

Answers:

• Scrolling

• Update design command

• Both a and b

• None of the above

18. When is the position tool dynamic or automatically changed to reflect different states as shown in the given picture?

Answers:

• When placed directly over an empty graphics frame or frame with unassigned content after using the File > Place command

• When it is placed over a text frame

• When it is placed over a graphics frame or the top-level container of nested frames

• When it is placed over the bounding box handle of an inline graphic

19. Which type of information is provided by blue diamond on an element icon in Structure pane, as shown in picture?

Answers:

• It provides Metadata information about an element.

• It provides the information that the element is attached to an item on the page

• It helps you identify the page item to which an element corresponds

• None of the above

20. Which option will you select to display the document at 100%?

Answers:

• Choose View > Actual Size

• Choose File > Actual Size

• Both a and b

• None of the above

21. What does the length of the blue bar indicate in Copyfit Info Toolbar as shown in the given picture?

Answers:

• It indicates roughly what percentage of the frame is currently filled with the text

• It indicates the amount you need to cut to fit copy into the frame

• It indicates that you cannot add more text into the frame

• All of the above

22. State whether True or False.

You can apply colors to text in either the Galley, Story, or Layout view; however color changes are visible only in the Layout view.

Answers:

• True

• False

23. Refer to the picture.

Which option displays an 'empty graphics frame'?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

24. Which of the following is not text variable type?

Answers:

• Chapter Number

• File Name

• Custom Text

• Time Format

25. State whether True or False.

You cannot split a note if the insertion point is at the beginning or end of the note, or if the note is empty.

Answers:

• True

• False

26. Which option will you choose to end a nested style?

Answers:

• Choose Type > Insert Special Character > Other > End Nested Style Here

• Choose Type > Insert Special Character > Quotation marks > End Nested Style Here

• Choose Type > Insert Break Character > End Nested Style Here

• Choose Type > Insert White Space > End Nested Style Here

27. State True or False.

You use the type tool to select the bullets or numbers in a list.

Answers:

• True

• False

28. Which of the following keyboard shortcuts (windows) will you select to switch between the text tool and the note tool?

Answers:

• Shift + Esc

• Alt + spacebar

• Ctrl + spacebar

• Ctrl + Alt + spacebar

29. Refer to the picture.

Which option searches for text on layers that have been hidden using the Layer Options dialog box?

Answers:

• A

• B

• C

• D

30. Refer to the picture.

Which line style or type will you specify to disable gap color and gap tint option?

Answers:

• Thick

• Thin

• Solid

• None of the above

31. Which of the following are not sorting options in the Links panel menu?

Answers:

• Sort by Status

• Sort by Page

• Sort by Order

• Sort by Type

32. Refer to the picture.

Which option below displays labeled tick marks?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

33. When does the Paragraph Styles panel display ???Mixed????

Answers:

• When you select a range of text to which multiple paragraph styles are applied

• When you select a range of color to which individual paragraph style is applied

• The Paragraph Styles panel never displays ???Mixed???

• None of the above

34. Which option will you choose to add stroke and fill to cells?

Answers:

• Cell Options dialog box

• Stroke panel

• Swatches panel

• All of the above

35. When is the text called the 'overset text'?

Answers:

• When you send the text for publishing in a rich text format

• When the text doesn???t fit in its allotted frame space, the hidden part of the story is called 'overset text'

• Both a and b

• None of the above

36. Which option will you select to create a non-breaking hyphen?

Answers:

• Choose Type > Nonbreaking Hyphen

• Choose Type > Insert White spaces > Nonbreaking Hyphen

• Choose Type > Insert Break Character > Nonbreaking Hyphen

• Choose Type > Insert Special Character > Hyphens And Dashes > Nonbreaking Hyphen

37. Which keyboard shortcut(windows) will you choose to justify all lines?

Answers:

• Ctrl + Shift + l

• Ctrl + Shift + J

• Ctrl + Shift + F

• None of the above

38. Which of the following is not possible with the File > User command?

Answers:

• Change the user name

• Change the user password

• Change the color

• None of the above

39. Which page layout information is ignored in InCopy when you import the files with formatting?

Answers:

• Page breaks

• Margins

• Column settings

• All of the above

40. Which option will you choose to preserve bullets and numbers when they are copied or exported to a different application?

Answers:

• Convert the style bullets or numbering to anchored objects

• Convert the style bullets or numbering to special characters

• Convert the style bullets or numbering to text

• All of the above

41. Which options do assignment files include?

Answers:

• Links or pointers to the associated page items, including placeholder frames

• Page geometry

• Color-coding of assigned frames in the document

• All of the above

42. Which view of a story displays text in a continuous stream, wrapping the text at the document window?

Answers:

• Galley view

• Story view

• Layout view

• All of the above

43. Which option will you choose to insert 'macro text'?

Answers:

• Use the insert Macro Text Command to insert 'macro text' at the insertion point

• Swapping existing text with 'macro text'

• Insert 'macro text' automatically while typing

• All of the above

44. When do you select the constrain proportions icon as shown in the picture?

Answers:

• When you want to preserve the relative height and width of the object

• When you want to scale the X and Y values separately

• Both a and b

• None of the above

45. Which method will you use to create or load XML tags for your document?

Answers:

• Create a tag with the New Tag command

• Load tags from an XML file or another document

• Import a DTD file

• All of the above

46. Which option will you use to move through a document in theLayout view?

Answers:

• Hand tool

• Page buttons

• Commands

• All of the above

47. Refer to the picture.

For which of the following text variable types are Text Before and Text After options not available ?

Answers:

• A

• B

• C

• D

48. Which change Case option will you choose to capitalize the first letter of each word?

Answers:

• Lowercase

• Title Case

• Uppercase

• Sentence Case

49. Which among the following InCopy file types are assignment files that have been compressed in InDesign for distribution?

Answers:

• .incx

• .inca

• .inct

• .incp

50. Which keyboard shortcut(windows) will you use to insert selected text into the Find What box?

Answers:

• Ctrl + F4

• Ctrl + F3

• Ctrl + F2

• Ctrl + F1

51. Which option is the default option and the fastest way to display an identifiable image?

Answers:

• A

• B

• C

• All of the above

52. What is not true about Footnotes?

Answers:

• A footnote consists of two linked parts: the footnote reference number and the footnote text

• You can add footnotes to tables or footnote text

• You can create footnotes or import them from the Word or RTF documents

• None of the above

53. Which option is used to add diagonal lines to a cell?

Answers:

• Choose Table > Table Options > Diagonal Lines

• Choose Table > Cell Options > Diagonal Lines.

• Both a and b

• None of the above

54. Which option is not the correct option to delete a tab setting?

Answers:

• Drag the tab off the tab ruler

• Select the tab, and choose the Delete Tab from the panel menu

• To return to the default tab stops, choose Clear All from the panel menu

• None of the above

55. In which views below can you create and edit tables and table cells?

Answers:

• Galley view

• Story view

• Layout view

• All of the above

56. Which keyboard shortcut(windows) will you choose to go to the next window?

Answers:

• Ctrl + Shift +F6

• Ctrl + F6

• Shift + F6

• Alt + F6

57. Which option will you select to see only process color, spot color, and tint swatches in the Swatches panel?

Answers:

• A

• B

• C

• D

58. Refer to the picture.

Which option displays the Adobe Stock Photos comp icon in the Links panel?

Answers:

• A

• B

• C

• D

59. Which method will you choose to export InDesign text frames, graphics frames, and their contents to InCopy?

Answers:

• Create a container file called an assignment and add related groupings of document items to the assignment

• Export text and graphics frames separately (including placeholder frames) using the Edit > InCopy > Export menu commands

• Both a and b

• None of the above

60. State whether True or False.

Orphans fall at the top of a column or page, and widows fall at the bottom of a column or page.

Answers:

• True

• False

61. State whether True or False.

By default, the assignment folder you create is saved in the same folder as the InDesign document.

Answers:

• True

• False

62. State whether True or False.

You cannot create new styles in InCopy content linked to an InDesign layout.

Answers:

• True

• False

63. What is not true about Attributes?

Answers:

• Each attribute consists of a name and a value

• Attributes appear in the Structure pane; they are not placed in the document or used as content in the document

• You can add attributes to DOCTYPE elements, comments, and processing instructions.

• None of the above.

64. Which keyboard shortcut(windows) will you select to load word?

Answers:

• Ctrl + Shift + 6

• Ctrl + Shift + 5

• Ctrl + Shift + 7

• None of these

65. Which of the following options can not be added to table cell?

Answers:

• Footnotes

• Anchored objects

• XML Tags

• Other Tables

66. State whether True or False.

By default, the zero point is at the top left corner of the first page of each spread.

Answers:

• True

• False

67. Which among the following tabs will you choose to reset warning dialog boxes as shown in the picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

68. You can include how many levels in a multi-level list?

Answers:

• 9

• 8

• 7

• 6

69. What does the next Style option specify in the given picture?

Answers:

• It specifies which styles will be applied when you select multiple paragraphs and apply a style using the context menu

• It specifies which style will automatically be applied when you press enter after applying a particular style

• Both a and b

• None of the above

70. State whether True or False.

Clearing overrides removes character style formatting.

Answers:

• True

• False

71. Refer to the picture.

Which of the following options display 'In use and text out of date status'?

Answers:

• A

• B

• C

• D

72. Which option will you choose in the given picture to highlight lines that are too loose or tight?

Answers:

• A

• B

• C

• D

73. Which option will you choose to change the leading value of a selected text?

Answers:

• In the Character panel, choose the Leading you want from the Leading menu

• Select the existing leading value and type a new value

• While creating a paragraph style, change the Leading using the basic character formats panel

• All of the above

74. Which icon displays the DOCTYPE element in the Structure pane?

Answers:

• A

• B

• C

• D

75. What is not true about Quick apply?

Answers:

• It is used to locate a style quickly by typing part of its name

• It is used to to find styles, menu commands, scripts, and variables

• To use quick apply, Choose Edit > Quick Apply

• None of the above

76. State whether True or False.

Reordering stories affects their layout position.

Answers:

• True

• False

77. Which of the following options displays a linked file in the Links panel?

Answers:

• Modified file

• Missing file

• Embedded file

• All of the above

78. Which among the following text composition methods is not offered by InCopy?

Answers:

• Adobe Paragraph Composer

• Adobe Single-line Composer

• Adobe Multi-line Composer

• None of the above

79. State whether True or False.

You can add comments to table cells and not tables.

Answers:

• True

• False

80. Which option will you choose in the Swatches panel to add a fill to cells?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

81. Which of the following menus can not be customized in InCopy?

Answers:

• Context menus

• Panel menus

• Application menus

• None of the above

82. Which option will you select to remove header or footer rows?

Answers:

• Place the insertion point in the header or footer row, and then choose Table > Convert Rows > To Body

• Choose Table > Table Options > Headers And Footers, and then specify the number of header rows or footer rows

• Both a and b

• None of the above

83. When do we use the File > Revert Content command?

Answers:

• To discard any automatically recovered changes

• To use the last saved version of the file

• Both a and b

• None of the above

84. State True or False.

You can use transpose in a locked story.

Answers:

• True

• False

85. Which of the following is not a right option to delete style?

Answers:

• Choose Delete style from the panel menu

• Click the Delete icon at the bottom of the panel, or drag the style to the Delete icon

• Right-click the style, and then choose Delete Style

• None of the above

86. Which option will you select to view the baseline grid?

Answers:

• Choose View > Display Performance > Show Baseline Grid

• Choose View > Show Baseline Grid

• Choose View > Grids & Guides > Show Baseline Grid

• None of the above

87. Which of the fitting options below resize content to fit a frame and allow the content proportions to be changed?

Answers:

• Fit Content Proportionally

• Fill Frame Proportionally

• Fit Content to Frame

• Center Content

88. State whether True or False.

You can create a new row by pressing 'tab' when the insertion point is in the last cell.

Answers:

• True

• False

89. Which of the following icons indicates the Composite kind of fonts in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

90. State whether True or False.

Grids, rulers, and guides are available in Galley or Story views.

Answers:

• True

• False

91. Refer to the picture.

Which option displays the ''accept change'' button?

Answers:

• A

• B

• C

• D

92. Which among the following ways is the correct way to work on content in InCopy?

Answers:

• Open an assignment package

• Open linked InCopy files exported from InDesign

• Compose content entirely in InCopy

• All of the above

93. Which option will you choose to convert all instances of the text variable to text in a document?

Answers:

• Choose Type > Text Variables > Convert Variable To Text

• Choose Type > Text Variables > Define, select the variable, and then click Convert To Text

• Both a and b

• None of the above

94. Which option will  you select in InCopy package?

Answers:

• Launch the package using the e-mail application

• Use Explorer or Finder to open the file

• Choose File > Open, and double-click the packaged assignment file

• All of the above