Do you know that? 1 in 4 university students work online next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Graphics Designing category

Test answers for Adobe FrameMaker 8 Test 2016

(1 / 95) Last updated: December 17
Upwork (oDesk) • Graphics Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

1 Answered Test Questions:

1. Which of the following hypertext commands communicates with other applications and creates a link to a URL on the World Wide Web for use in documents that are later converted to HTML?

Answers:

• A

• B

• C

• D


95 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
2. For which of the following type scan Custom Math Element not be defined ?

Answers:

• Matrix

• Atom

• Delimiter

• Infix

3. Which keyboard shortcut will you choose to display the context menu?

Answers:

• F10

• F9

• F8

• F5

4. State whether True or False.

View only book windows use three FrameMaker menus: File, Edit, and Navigation.

Answers:

• True

• False

5. Which unsupported color modes are discarded by the FrameMaker, while importing JPEG 2000 files?

Answers:

• Grayscale

• LAB

• CMYK

• Index

6. Which option below displays the projecting line cap style in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

7. Which of the following items are contained in the Text Lines?

Answers:

• Anchored frames

• Markers

• Variables

• None of the above

8. State whether True or False.

By default, FrameMaker ignores hyphens, nonbreaking hyphens, en dashes, and em dashes when sorting index entries.

Answers:

• True

• False

9. In which mode can a document containing track text edits be viewed?

Answers:

• Tracking mode

• Preview mode

• Both a and b

• None of the above

10. Which option is not the right option to navigate to specific pages in View Only documents?

Answers:

• Click the page buttons in the status bar

• Use the commands on the Navigation menu

• Click any active area whose hypertext command jumps to a different location

• None of the above

11. Which align option takes precedence when feathering and synchronization are both on a flow?

Answers:

• Feathering

• Synchronization

• Both a and b

• None of the above

12. Which type of FrameMaker menu is used by,View Only document windows?

Answers:

• Edit

• Navigation

• Windows

• All of the above

13. To which of the given objects can a Fill Pattern be applied?

Answers:

• Lines

• Text lines

• Equations

• None of the above

14. Which of the following space is one-twelfth the width of an Em space?

Answers:

• Nonbreaking space

• Numeric space

• Thin space

• Em space

15. Which option will you choose to turn off the WebDAV functionality?

Answers:

• Choose File > Utilities. Uncheck the enable workgroup functionality option

• Choose File > General. Uncheck the enable workgroup functionality option

• Choose File > Preferences > Workgroup. Uncheck the enable workgroup functionality option

• All of the above

16. Which type of text frames are not contained in the Master page?

Answers:

• Untagged background text frame

• Template text frame

• Both a and b

• None of the above

17. Which among the following is not a Book error log messages?

Answers:

• Inconsistent Color Settings

• Inconsistent Numbering Properties

• Couldn't Open File

• None of the above

18. Which of the information below is included in standard PDF files but not in Tagged PDF files?

Answers:

• Comments

• Pagination artifacts

• Printing artifacts

• All of the above

19. Which option will you choose to feather text in a text flow?

Answers:

• Choose Format > Page Layout > Pagination

• Choose Format > Page Layout > Column Layout

• Choose Format > Page Layout > Line Layout

• None of the above

20. Which option will you choose to save an XML file?

Answers:

• Select File > Save As XML

• Select File > Save As

• Select File > Workgroup > Save As

• All of the above

21. In which format can a document containing SWF files be saved?

Answers:

• PDF

• HTML

• XML

• All of the above

22. Which option will you use when the content of your source file is tabulated in the reading text file dialog box ?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

23. When do we use Format > Headers & Footers > Insert Page # option?

Answers:

• When you want to insert the current time on a page

• When you want to insert the current page number

• When you want to insert special character on a page

• When you want to insert a different variable on a page

24. Which option displays a container element in the given picture?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

25. When does a small red hole appear on the vertical line while using the structure view as shown in the picture?

Answers:

• When the Para element is invalid at this location

• When one required child element is missing

• When an attribute has an invalid value

• When an attribute does not have a value

26. State whether True or False.

You can download files from the WebDAV server that FrameMaker cannot open or import..

Answers:

• True

• False

27. State whether True or False.

You can apply only one filter at a time.

Answers:

• True

• False

28. Which of the following properties for any element of an equation can be changed?

Answers:

• Stretch

• Color of an equation

• Superscript

• All of the above

29. Which option is used to download a file from the WebDAV server?

Answers:

• Choose File > Workgroup > Get File from Server

• Choose File > Workgroup > Put File on Server

• Choose File > Workgroup > Workgroup Servers

• None of the above.

30. Which option displays a cross-reference in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

31. Which command will you use in the structuretools menu to convert a specified schema to DTD, and create a new EDD from the DTD?

Answers:

• Open Schema

• Import Schema

• Both a and b

• None of the above

32. State whether True or False.

A color view specifies the colors which are exported.

Answers:

• True

• Fasle

33. Which of the following hypertext commands work, when you convert a document to HTML?

Answers:

• Alert, Alert with Title

• Message Client

• Open Document

• Pop-up Menu

34. Which of the following is not a type of tab stop?

Answers:

• Left tab stop

• Right tab stop

• Decimal tab stop

• Point tab stop

35. Which of the following applications in DITA  use an XSLT for preprocessing?

Answers:

• DITA-Book-FM

• DITA-Topic-FM

• DITA-Map-FM

• All of the above

36. Which option will you choose to change the look of tables?

Answers:

• Table Designer

• Table menu commands

• Both a and b

• None of the above

37. Which type of conditional document is created by the FrameMaker, that combines the newer and older versions, while comparing two versions of a document?

Answers:

• Summary document

• Composite document

• Both a and b

• None of the above

38. Which of the following items will you select to make an entire table conditional?

Answers:

• Frame's border

• Whole row

• Table's anchor symbol

• Text

39. Which among the following default files contains the definition of the DITA application?

Answers:

• Edd

• Template

• Structapps.fm

• All of the above

40. Which of the following HTML mappings cannot be changed?

Answers:

• Paragraph formats

• Character formats

• Cross-reference formats

• None of the above

41. What is the default background color that appears behind a 3D object?

Answers:

• Black

• White

• Grey

• Blue

42. State whether True or False.

Embedded SVG image animations aren't functional in the FrameMaker.

Answers:

• True

• False

43. Which type of page layout holds boilerplate graphics that can be used throughout a document?

Answers:

• Master pages

• Body pages

• Reference pages

• All of the above

44. When do you see double question marks in an index?

Answers:

• When the marker or the marker element is missing

• When the spelling, punctuation, and capitalization of the marker text does not match exactly.\

• Both a and b

• None of the above

45. Around, which of the following can text be run?

Answers:

• Text line

• Equation

• Anchored frames

• All of the above

46. Which option will you select to insert a spot cross-reference?

Answers:

• Choose Special > Cross-Reference

• Choose Special > Marker

• Choose Special > Variable

• None of the above

47. State whether True or False.

You can use any graphic operations on a SWF file in a FrameMaker document.

Answers:

• True

• False

48. When creating DITA maps, you work primarily with which of XML elements?

Answers:

• Topicref

• Topichead

• Topicgroup

• All of the above

49. Which option displays the URL for your active document in the WebDAV links palette, as shown in the picture?

Answers:

• A

• B

• C

• All of the above

50. Which of the given file formats do not import graphics that are placed in unanchored frames?

Answers:

• HTML

• Doc

• RTF

• All of the above

51. With which of the following tools, Graphics > Set # Sides command does not work?

Answers:

• Rectangle

• Rounded Rectangle

• Oval

• Polygon

52. State whether True or False.

Footnotes have no boundary tags.

Answers:

• True

• False

53. Which of the following options cannot be inserted into a table cell?

Answers:

• Cross references

• Variables

• Markers

• None of the above

54. Which of the following is not an optimization commands in the FrameMaker?

Answers:

• Options

• Optimize File

• Compress

• All of the above

55. Which keyboard shortcut will you choose to cascade a window?

Answers:

• Shift+F5

• Shift+F4

• Shift+F3

• Shift+F2

56. Which option below is not used to apply color or tint to equations or math elements in an equation?

Answers:

• Character Catalog format

• Color pop-up menu on the tools palette

• Fill pop-up menu on the Tools palette

• All of the above

57. Which option will you choose to prevent embedding of SWF files in a PDF?

Answers:

• Select File > Preferences > General

• Select Format > Document > PDF setup

• Both a and b

• None of the above

58. State whether True or False.

A document can contain up to 100 master pages.

Answers:

• True

• False

59. When does the string appear on the left side of the status bar of the document window as shown in the picture?

Answers:

• When you start typing the text in a document where the track text edit feature is turned on

• When you start typing text the in a document where the track text edit feature is turned off

• When you delete the text in a document where the track text edit feature is turned on

• None of the above

60. State whether True or False.

You cannot align Graphic Frames objects.

Answers:

• True

• False

61. Which option will you choose to determine the word count in a document?

Answers:

• Choose File > Utilities > Document Reports

• Choose Special > Word Count

• choose Format > Document > Word Count

• All of the above

62. What is not true about the Endnotes?

Answers:

• Endnotes appear at the bottom of a page or below a table

• FrameMaker does not automatically maintain endnotes

• If you delete an endnote, you'll need to delete the reference to it manually

• All of the above

63. Which option will you choose to cancel an OLE link?

Answers:

• Choose File > Links, and then click Break Link

• Choose Edit > Links, and then click Break Link

• Both a and b

• None of the above

64. State whether True or False.

You can insert a variable in a text line but not in a text frame.

Answers:

• True

• False

65. Which keyboard shortcut will you select to type a tab character in a table cell?

Answers:

• Alt Tab

• Shift Tab

• Esc Tab

• None of the above

66. State whether True or False.

You can not run text around anchored frames.

Answers:

• True

• False

67. Which option will you choose to get information on a color library?

Answers:

• Choose View > Color > Definitions

• Choose View > Menus > Color Definitions

• Choose Graphics > Color Definitions

• None of the above

68. Which option displays the footnote reference as shown in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• All of the above

69. State whether True or False.

Undo is not supported for structured books.

Answers:

• True

• False

70. Which of the following items can be conditional?

Answers:

• Anchored graphics

• Table rows

• Tables

• All of the above

71. Which option will you select to change the halftone screen settings in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

72. Which option will you select to create a condition tag?

Answers:

• Select Format > Conditional Text > Apply Conditional Text

• Select Special > Conditional Text > Manage Condition

• Select Graphics > Conditional Text > Apply Conditional Text

• All of the above

73. Which importing method increases the document size?

Answers:

• Importing by copying

• Importing by reference

• Both a and b

• None of the above

74. When does a selection handle appear with the cell in the document window, as shown in the given picture?

Answers:

• When a cell is selected

• When contents of a cell is selected

• Both a and b

• None of the above

75. When does a vertical line (usually in the margin) appear in the document as shown in the picture?

Answers:

• When you add tables

• When you choose window > Cascade option

• When you add numbering

• When you add change bars

76. Which option is the right option to compare two versions of a book?

Answers:

• Choose Edit > Compare Books

• Choose File > Preferences > General

• Choose File > Utilities > Compare Books

• All of the above

77. State whether True or False.

The DITA application pack does not support Unicode.

Answers:

• True

• False

78. Which keyboard shortcut  will you select to close the active window or modeless dialog box?

Answers:

• Alt+F6

• Alt+F5

• Alt+F4

• Alt+F3

79. What is not true about importing three dimensional objects to the FrameMaker?

Answers:

• You can import 3D objects to the documents by copying or by reference

• You can also choose to render a 3D object in an anchored or unanchored frame

• You can not set parameters for a 3D object, such as default view and lighting scheme

• All of the above

80. What is 'text imported by reference' called?

Answers:

• Text ref

• Text inline

• Text inset

• text line

81. Which text symbol means nonbreaking space as shown in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• D

82. Which of the given items are not compared by the FrameMaker, while comparing two versions of a document?

Answers:

• Cross references

• Anchored frame positions

• Equations

• Tables

83. State whether True or False.

Paragraph formats define fonts, line spacing, and other properties for text in the cells and the title.

Answers:

• True

• False

84. Which option will you choose to compare the full texts of two documents as shown in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

85. State whether True or False.
The Save Book As command saves only the book file, not the files in the book.

Answers:

• True

• False

86. Which option will you select to add continuation text in a table?

Answers:

• Choose Special > Variable and then select the table continuation variable

• Choose Special > Variable and then select the table sheet variable

• Both a and b

• Neither a nor b

87. Which of the option among the following is not the right option to display the Equations palette?

Answers:

• Click the Equations button at the right side of the document window

• Choose Special > Equations

• Choose View > Equations

• None of the above

88. Which type of cross references are not updated by the Framemaker?

Answers:

• When fonts or dictionaries are missing

• When cross-references refer to information in hidden conditional text

• When opening a MIF file

• All of the above

89. Which of the following is not a type of tints?

Answers:

• Color-level tints

• Base-level tints

• Object-level tints

• All of the above

90. State whether True or False.

You cannot undo the Preview Final or Preview Original command in a document.

Answers:

• True

• False

91. Which among the following is the right option to compare two versions of a book?

Answers:

• Choose Edit > Update Book

• Choose Format > Update Book

• Both a and b

• None of the above

92. State True or False.

Text in text lines can be made conditional, but not in text frames.

Answers:

• True

• False

93. Which building block in the special text flow displays the paragraph's autonumber counters and the characters between them?

Answers:

• <$paranumonly>

• <$kana>

• <$paratext>

• <$pagenum>

94. Which option will you place between the subentry and the sub-subentry when you need two subentry levels?

Answers:

• .

• :

• ,

• /

95. Which type of path is displayed in the given picture?

Answers:

• Relative pathname

• Absolute pathname

• Both a and b

• None of the above

96. Which option you will select to import variable definitions?

Answers:

• Select File > Import > Object

• Select File > Import > Formats

• Select File > Import > File

• None of the above


Comments

Post Comment

Miller July 30, 2015
it helped me to complete profile on 100%, thanks