Do you know that? female freelancers earn more per hour than do their male counterparts at almost every rate level from $20 to $99. next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Graphics Designing category

Test answers for Adobe Fireworks CS3 Test 2016

(94) Last updated: March 25
Upwork (oDesk) • Graphics Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

94 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. Which option will you choose to import button symbols into a document's Library Panel?

Answers:

• Import button symbols from a Fireworks PNG file

• Cut and paste a button instance from another Fireworks document into the document

• Both a) and b)

• Neither a) nor b)

2. Refer to the given image.

Which point indicates the starting point in the given picture?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

3. Which of the given Tools does not let you duplicate parts of a Bitmap image?

Answers:

• Rubber Stamp Tool

• Subselection Tool

• Pointer Tool

• All of the above

4. State whether True or False:

By default, the Text is oriented horizontally.

Answers:

• True

• False

5. Refer to the given image.

Which type of Emboss Live Filter is used on Picture A to achieve the result of Picture B?

Answers:

• Inset Emboss

• Raised Emboss

• Both a and b

• None of the above

6. Which option is used to view Transformation Information as you transform a selection?

Answers:

• Select View > Info

• Select Window > Info

• Select Select > Info

• All of the above

7. Which keyboard shortcut is used to invert color?

Answers:

• Alt+ Shift + I

• Shift + I

• Ctrl + I

• Ctrl + Shift + Alt + I

8. Which of the following is not a Hotspot shape?

Answers:

• Rectangle

• Oval

• Circle

• Polygon

9. Which of the given Formats below support Copy and Paste from the clipboard?

Answers:

• EPS

• WBMP

• RTF

• All of the above

10. Refer to the given image.

Which of the given options determines the Menu and Submenu placement in the Pop-up Menu Editor?

Answers:

• A

• B

• C

• D

11. Refer to the given image.

Which of the given Target loads the linked documents in a new unnamed browser window?

Answers:

• A

• B

• C

• D

12. Which keyboard shortcut is used to Trim Canvas?

Answers:

• Ctrl + Shift + T

• Ctrl + Alt + T

• Ctrl + T

• Shift + T

13. Refer to the given image.

Why is the item denoted by A highlighted in gray in the History panel?

Answers:

• The undone steps remain highlighted in gray in the History panel

• The Redo steps remain highlighted in gray in the History panel

• The Action Scripts commands remain highlighted in gray in the History panel

• None of the above

14. Which among the following is not a type of Symbols?

Answers:

• Graphic

• Animation

• Button

• Styles

15. Refer to the given image.

Which of the given options displays an Auto-sizing Text Block indicator, as shown in the given picture?

Answers:

• A

• B

• Both a and b

• None of the above

16. Refer to the given image.

Why do we use the Image Placeholder dialog box in Dreamweaver, as shown in the picture?

Answers:

• It allows you to specify the size and the position of future Fireworks images to be placed in the Dreamweaver

• It adds additional images to an existing album to be placed in the Dreamweaver

• It sorts images within an album to be placed in the Dreamweaver

• All of the above

17. State whether True or False:

By default, most Bitmap masks are applied using their grayscale appearance.

Answers:

• True

• False

18. Which option will you choose to save a Workspace Layout?

Answers:

• Select Select > Workspace Layouts > Save Current

• Select Window > Workspace Layouts > Save Current

• Both a and b

• None of the above

19. Which of the following types of graphics are resolution-independent?

Answers:

• Vector graphics

• Bitmap graphics

• Both a and b

• None of the above

20. Which of the following is not true about the Disjoint Rollover?

Answers:

• It swaps an image under a web object when the pointer rolls over another web object

• The trigger for a Disjoint Rollover does not have to be a Slice

• Hotspots and Buttons can be used to create Disjoint Rollovers

• None of the above

21. Which options will you select to search for all non-websafe colors?

Answers:

• Choose Edit > Find and Replace > Select Non-Web216 from the Find Pop-up Menu

• Choose Select > Select Non-Web216 from the Web Color pop-up menu

• Both a and b

• None of the above

22. State whether True or False:

When you include the Submenus, Fireworks generates an image file called arrows.gif

Answers:

• True

• False

23. Which of the given options will you select to select an area around an existing Marquee?

Answers:

• Select Select > Border Marquee

• Select Select > Contract Marquee

• Select Select > Expand Marquee

• Select Select > Feather

24. Refer to the given image.

Which among the following is not a correct option to define a portion of an image for export using the Image Preview?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

25. Which among the following Dreamweaver behaviors is supported by Fireworks during a Launch-and-Edit session?

Answers:

• Set Text of the Status Bar

• Set Nav Bar Image

• Pop-up Menu

• All of the above

26. Refer to the given image.

Which among the following Filters are available in the Filters panel, as shown in the picture?

Answers:

• Auto Level

• Blur

• Convert to Sepia Tone

• All of the above

27. State whether True or False:

The saved palette files have the .act extension.

Answers:

• True

• False

28. Which option will you select to add a layer?

Answers:

• Click the New/Duplicate Layer button

• Select Edit > Insert > Layer

• Select New Layer or New Sub-Layer from the Layers panel Options menu, and click OK

• All of the above

29. Refer to the given image.

Which of the given Symbols on the Color Swatches indicates that the color is websafe?

Answers:

• A

• B

• C

• D

30. Refer to the given image.

Which of the given options displays a new Bitmap image?

Answers:

• A

• B

• C

• D

31. Which option will you use to change the default auto-naming convention?

Answers:

• Select Window > Others. Select Document Specific Option

• Select Preferences > Document Specific Tab

• Select File > HTML Setup. Click the Document Specific Tab

• None of the above

32. Which keyboard shortcut will you select to open a common Library?

Answers:

• F8

• F7

• F6

• F5

33. Which options will you select to remove all Live Filters from a selected object?

Answers:

• In the Property Inspector, Click the Add Live Filters button, then select None from the Pop-up menu

• In the Property Inspector, Click the Delete Live Filters button

• Both a and b

• None of the above

34. State whether True or False:

A Master Page cannot have shared layers.

Answers:

• True

• False

35. What do you mean by the 9-Slice Scaling?

Answers:

• This feature modifies an instance without affecting the symbol by first breaking the link between it and the symbol

• This feature allows the non-programmers to assign some simple symbol attributes and create the JavaScript file automatically

• This feature allows you to scale the Vector and Bitmap symbols up or down without distorting their geometry

• None of the above

36. Which of the given Tools does not let you copy, duplicate and clone the parts of a Bitmap image?

Answers:

• Rubber Stamp Tool

• Subselection Tool

• Pointer Tool

• All of the above

37. Which among the following is not an option to paste the Mask?

Answers:

• Select Edit > Paste as Mask

• Select Modify > Mask > Paste as Mask

• Select Select > Paste as Mask

• All of the above

38. Refer to the given image.

Which Blending mode is used on original image to produce the result of Image A?

Answers:

• Normal

• Screen

• Darken

• Hue

39. Which among the following Tools is used to reshape or resize a Slice?

Answers:

• Pointer

• Subselection

• Transform tools

• All of the above

40. Refer to the given image.

Which of the given options displays Behavior Handle in the given image?

Answers:

• A

• B

• C

41. State whether True or False:

When you preview your document, deselected Slices are visible as a white overlay.

Answers:

• True

• False

42. State whether True or False:

You can export HTML as Cascading Style Sheet (CSS) layers and XHTML.

Answers:

• True

• False

43. Refer to the given image.

Which type of Beveled Edges is applied on Picture A to achieve the result of Picture B?

Answers:

• Inner Bevel

• Outer Bevel

• Both a and b

• None of the above

44. Which among the following is not a right option to add a page?

Answers:

• Click the New/Duplicate Page button on the Pages panel

• Select New Page from the Pages panel Options menu, and click OK

• Select Edit > Insert > Page

• Click the New/Duplicate Page button on the Property inspector panel

45. Which type of Characters are created with the Baseline Shift?

Answers:

• Subscript

• Superscript

• Both a and b

• None of the above

46. Which options will you select to open all the tables of an HTML file?

Answers:

• Select File > Open and Select the HTML file that contains the table

• Select File > Reconstitute the Table and Select the HTML file that contains the table

• Select File > Import and Select the HTML file that contains the table

• All of the above

47. State whether True or False:

Layer Blending Modes will not work within the symbol documents.

Answers:

• True

• False

48. Which of the given options will you choose to bring the animated GIF files into Fireworks?

Answers:

• Import an animated GIF as an animation symbol

• Open an animated GIF as you would open a normal GIF file

• Both a and b

• None of the above

49. State whether True or False:

The GIF images are exported without transparency by default in Fireworks.

Answers:

• True

• False

50. Which of the given options will you select to Merge the objects?

Answers:

• Select Merge Down from the Layers panel Options menu

• Select Modify > Merge Down

• Select Merge Down from the Context menu that appears when you right-click(windows)

• All of the above

51. Which of the given Formats is a graphic format created for mobile computing devices such as cell phones?

Answers:

• PNG

• TIFF

• PICT

• WBMP

52. State whether True or False:

Guides, Hotspot objects, and the Slice objects are resized when the document's image size is changed.

Answers:

• True

• False

53. Which keyboard shortcut will you use to hide Selection?

Answers:

• Ctrl + L

• Ctrl + H

• Ctrl + S

• Ctrl + M

54. Refer to the given image.

By default, the Vector masks are applied to which of the given options?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

55. How will you change a master page back to a normal page?

Answers:

• Select Reset Page button on the Pages panel

• Select the Master Page and then choose Reset Page from the Options menu in the Pages panel

• Select the Master Page and then choose Reset Master Page from the Options menu in the Pages panel

• All of the above

56. Which among the following Blending modes is available in Fireworks?

Answers:

• Vivid Light

• Hard Mix

• Tint

• All of the above

57. Which of the given Formatting is lost during the export of the Fireworks graphics and animations to SWF format?

Answers:

• Blend mode

• Contour gradients

• Slice objects, Image maps, and Behaviors

• All of the above

58. What is not true about the Web Layer?

Answers:

• The Web Layer is a special layer that appears as the top layer in each document

• The Web Layer contains web objects, such as Slices and Hotspots

• You can delete, duplicate, move, or rename the Web Layer

• You cannot merge objects that reside on the Web Layer

59. State whether True or False:

Command Scripts are saved as JavaScript.

Answers:

• True

• False

60. Refer to the given image.

Why do we use the File Management button?

Answers:

• You use this button when you export an animation as an Animated GIF, as a Flash SWF file, or as multiple files

• You use this button when your document lives in a Dreamweaver site folder with a remote server defined

• You use this button when you use the Export Area tool to export a portion of a Fireworks document

• None of the above

61. Which option will you choose to change the color of the Slice guides?

Answers:

• Select Edit > Guides > Edit Guides

• Select View > Guides > Edit Guides

• Select Modify > Guides > Edit Guides

• All of the above

62. Refer to the given image.

As shown in the image, when does a Mask Thumbnail with a pen icon appear in the Layers panel?

Answers:

• When you create a Vector mask

• When you create a Bitmap mask

• When a layer is imported

• When a layer is renamed

63. Which option will you select to run a Batch Script in Fireworks?

Answers:

• File > Batch process > Run script

• Select Commands > Batch command > Run script

• Select Commands > Run script

• All of the above

64. State whether True or False:

You can assign URLs to Hotspots, Buttons, and Slice objects.

Answers:

• True

• False

65. Which of the following features is preserved when importing the Illustrator files into Fireworks?

Answers:

• Patterns

• Symbols

• Transparency

• All of the above

66. Which of the following is an example of relative URLs?

Answers:

• http://www.adobe.com/support

• index.htm

• Both a and b

• None of the above

67. Which among the following options will you select to remove a Selection Marquee?

Answers:

• Press Escape

• Choose Select > Deselect

• Click outside the current selection with a Marquee or Lasso tool

• All of the above

68. How will you create Submenus within a Pop-up Menu?

Answers:

• Using the Outset Menu buttons on the Content Tab of the Pop-up Menu Editor

• Using the Indent Menu on the Content Tab of the Pop-up Menu Editor

• Both a and b

• None of the above

69. Which option will you choose to delete all unused URLs from the Library?

Answers:

• Select Clear Unused URLs from the URL panel Options menu

• Click the Delete URL from the Library button at the bottom of the URL panel

• Both a and b

• None of the above

70. Which of the following is not a Slideshow's property?

Answers:

• AlbumBook Properties

• Filters

• Captions panel

• Header panel

71. Refer to the given image.

In the given Inner Bevel pop-up window, which option displays Softness while using Live Filters?

Answers:

• A

• B

• C

• D

72. State whether True or False:

A Hotspot can trigger only a Disjoint Rollover; it cannot be the target of a rollover coming from another Hotspot or Slice.

Answers:

• True

• False

73. Which keyboard shortcut will you select to Free Transform an object?

Answers:

• Ctrl + F

• Shift + Ctrl + F

• Ctrl + T

• Shift + Ctrl + T

74. Which of the following instance properties can be modified in the Property inspector without affecting the symbol?

Answers:

• Opacity

• Width and height

• x and y coordinates

• All of the above

75. State whether True or False:

You can apply styles to the Bitmap objects.

Answers:

• True

• False

76. Refer to the given image.

Which of the following is not a type of Transparency in the Image Preview box?

Answers:

• Index Transparency

• Alpha Transparency

• Screen Transparency

• All of the above

77. Which of the Given panels are grouped together by default?

Answers:

• Assets

• Optimize and Align

• Page, Layers, Frames and History

• All of the above

78. Which option will you select to enable all Live Filters applied to an object?

Answers:

• Click the box next to the Filter in the Filters List in the Property inspector

• Click the Add Live Filters button in the Property inspector, then select Options > All On

• Both a and b

• None of the above

79. State whether True or False:

You can apply some Photoshop Layer Effects using the Add Filters Pop-up menu in the Property inspector.

Answers:

• True

• False

80. By default, a new animation symbol has how many frames?

Answers:

• 7

• 6

• 5

• 4

81. Which of the following is not a type of Shadows in the Add Live Filters?

Answers:

• Solid shadows

• Drop shadows

• Inner shadows

• Outer shadows

82. Refer to the given image.

Which of the given options below opens Edit URL dialog box?

Answers:

• A

• B

• C

• None of the above

83. Which of the given Button states is the default or at-rest appearance of the button?

Answers:

• The Up state

• The Over state

• The Down state

• The Over While Down state

84. Refer to the given image.

Which option displays the Quick Export button?

Answers:

• A

• B

• C

• D

85. Which of the following Formats is not affected by Batch Replace?

Answers:

• Fireworks PNG

• GIFs

• CorelDraw

• Illustrator

86. State whether True or False:

When a symbol is saved as a rich symbol, a PNG file is saved by default.

Answers:

• True

• False

87. How will you open the Extension Manager from within Fireworks?

Answers:

• Select Commands > Manage Extensions

• Select Help > Manage Extensions

• Both a and b

• None of the above

88. Refer to the given image.

When do you choose the given Export settings, as shown in the picture?

Answers:

• When you want all the pages to be exported in the default image format

• When you want each page to be exported as a separate file in the PNG format

• When you want all the pages to be exported to the default in the PNG format

• All of the above

89. State whether True or False:

Hidden objects are exported.

Answers:

• True

• False

90. Which of the following is not true about kerning?

Answers:

• Kerning increases or decreases the spacing between certain pairs of letters

• You can use the Property inspector or the keyboard to set the kerning

• Kerning is measured in points

• All of the above

91. Which of the following is not a type of Behaviors in Fireworks?

Answers:

• Swap Image

• Swap Image Restore

• Set Nav Bar Image

• Swap Image Delete

92. Which option will you choose to release an instance from a symbol?

Answers:

• Select Edit > Symbol > Break Apart

• Select Modify > Symbol > Break Apart

• Select Window > Break Apart

• All of the above

93. Which option will you choose to convert a Vector mask into a Bitmap mask?

Answers:

• Select Modify > Flatten Layers

• Select Modify > Flatten Selection

• Both a and b

• None of the above

94. Which of the following types of Attributes is maintained by Fireworks while importing an RTF text?

Answers:

• Leading

• Baseline Shift

• Color of the first character

• All of the above


Comments

Post Comment

Williams August 1, 2015
found what I want. Respect!
Administrator August 2, 2015
thank you