Do you know that? Popular freelance professions: software developer, graphic design, writer, photographer, jornalist, 3D artist/Animator, fine artist next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << Graphics Designing category

Test answers for 4delite Skills Test 2016

(40) Last updated: January 27
Upwork (oDesk) • Graphics Designing
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

40 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
1. True or false: 4delite templates can contain either mobile ads or online ads, but not both.

Answers:

• True

• False

2. What font formats can be uploaded into 4delite?

Answers:

• Opentype

• Truetype

• Postscript Type 1

• a, b, and c

• a and b

3. Which is *not* a layer type in 4delite

Answers:

• Container

• Shape

• Image

• Button

• Text

4. Where is the layer sort button in the diagram?

http://www.odesk.com/w/images/base/73/4deliteFig3.jpg

Answers:

• Area A

• Area B

• Area C

• Area D

5. In what formats can you output ads in 4delite?

Answers:

• Flash 8

• Flash 9

• GIF

• Animated GIF

• HTML

• a, c, and e

• a, b, and d

6. How can you show a client or colleage a mockup of the ads in a campaign?

Answers:

• Right-click on an ad within a campaign and select the "email campaign for approval" option

• Right-click on a campaign and select the "email campaign for approval" option

• Use the "client approval" destination in the advanced options in the campaign deployment view.

• Select the "share my account" option from the actions menu

7. In order to search for pictures of dogs in Flickr, you can use which area in the diagram?

http://www.odesk.com/w/images/base/73/4deliteFig5.jpg

Answers:

• Area A

• Area B

• Area C

• Area A and Area B

• Area B and Area C

• Area A and Area C

8. What is contained in the .zip file when you deploy a campaign?

Answers:

• Flash ads

• HTML ads

• Backup images

• Manifest file (.csv)

• a, b, and c

• a, b, c, and d

• a and b

9. In the diagram, identify the area that you would click in order to specify the search source:

http://www.odesk.com/w/images/base/73/4deliteFig4.jpg

Answers:

• Area A

• Area B

• Area C

10. How can you add a new ad unit size to a campaign?

Answers:

• Right-click on an ad and select the "Add unit" menu option

• Add a column in the table in the tracking view

• Go to the units view in the properties sidebar and add a unit

• You cannot add a new ad unit size to a campaign once it has been created.

11. What vector asset formats can be uploaded into 4delite?

Answers:

• SVG

• AI

• SWF

• a, b, and c

• a and c

12. How can you duplicate an animation effect?

Answers:

• Right-click the effect panel and select the "duplicate" option

• Open the effect panel in the effect view and click the "clone" button

• Drag the effect panel to the "duplicate" icon

• Right-click the effect on the timeline and select the "duplicate" option

13. When in campaign creative editing mode, which button do you press to get back to the campaign overview?

http://www.odesk.com/w/images/base/73/4deliteFig1.jpg

Answers:

• Area A

• Area B

• Area C

• None of the indicated areas

14. How can you bring a layer forward?

Answers:

• Right-click on the layer and select the "Bring to Front" option

• Drag the layer panel in the layers view and place it above the other layer panels

• Open the layer panel and click the "bring forward" button

• a, b, and c

15. Which properties can be changed on a per-unit basis (in other words, which properties can be different for the 300x250 and the 728x90)?

Answers:

• Image source

• Background color

• Text alignment

• Animation direction

• All of the above

• None of the above

16. In order to save a campaign as a template, you would go to:

Answers:

• Campaign creative view

• Campaign tracking view

• Campaign deployment view

• Campaign overview

• Actions menu

17. How do you begin campaign creation in 4delite?

Answers:

• Press the "create campaign" button from the start page

• Select "create campaign" from the actions menu

• Click on a template in the resource browser

• Either a, b, or c

• Neither a, nor b, nor c

18. Where do you click in order to edit just the properties for the 300x250?

http://www.odesk.com/w/images/base/73/4deliteFig6.jpg

Answers:

• Area A

• Area B

• Area C

• Area D

19. Which is the following is *not* a search source in 4delite?

Answers:

• 4delite

• iStockphoto

• Google Images

• Open Clip Art

• Bing Images

20. If you want to do an advanced search for all vector assets in 4delite, you would search for:

Answers:

• search provider: Google, asset type: image, ownership: mine

• search provider: Google, asset type: svg, ownership: mine

• search provider: 4delite, asset type: font, ownership: all

• search provider: 4delite, asset type: svg, ownership: all

• search provider: Bing, asset type: swf, ownership: mine

• search provider: Bing, asset type: swf, ownership: all

21. How do you upload images into 4delite?

Answers:

• Click the "upload assets" button from the start page

• Select "upload assets" from the actions menu

• Drag an image from your desktop into the 4delite application

• a or b

• a, b, and c

22. How can you copy an image from one folder to another?

Answers:

• Right click on the image and select the "send to folder" option

• Select the "file copy" wizard

• Open the library tab and drag the image from the source folder to the destination in the library tab

• a and c

23. In the diagram, which area is the timeline?

http://www.odesk.com/w/images/base/73/4deliteFig2.jpg

Answers:

• Area A

• Area B

• Area C

• Area D

24. How can you change the direction of an animation from right to left?

Answers:

• Change the start position and end position by dragging them

• Find the effect in the effects view, and change the effect type

• Change the actionscript code direction from Direction.LEFT to Direction.RIGHT

• Find the effect in the effects view, and change the "direction" dropdown value

25. Which search sources can be used for legal, licensable images?

Answers:

• Fotolia

• Flickr

• Open Clip Art

• a, b, and c

• a and b only

• b and c only

• a and c only

26. If you want to ensure that the size of your ads will not exceed 50 kilobytes in size, you should:

Answers:

• Deploy the campaign; all ads are less than 50K in size

• Compress your images before you upload them

• Use only vector assets

• Specify 50K in the "maximum filesize" field

27. If you want to create a template you can:

Answers:

• Drag a campaign into the "my templates" folder

• Click the "save as template" button in the campaign view

• Call 4delite to create a template for you

• a, b, and c

• None of these

28. Let's say that you have created a campaign based on the template, "Hoopty". If you want the 300x250 unit to have a different logo than the other 5 ad units, you would:

Answers:

• Drag the different logo to the 300x250

• Select the 300x250 and then drag the logo to the logo layer in the sidebar

• Right-click on the 300x250 and choose "swap image"

• All units must have the same logo; they cannot be individually specified

29. True or false: any 4delite campaign can be saved as a template.

Answers:

• True

• False

30. How can you get a 4delite ad to go to the right URL when someone clicks on it?

Answers:

• Type the URL into the destination field in the campaign overview

• Type the URL into the destination field in the tracking view

• 4delite ads are clickTag-compliant; the adserver will specify the URL

• a, b, or c

• b or c

31. Where can you submit your ads using 4delite?

Answers:

• Yahoo MyAds

• Google AdWords

• Amazon S3

• a, b, and c

• b and c

32. How can you duplicate a layer?

Answers:

• Right-click the layer panel and select the "duplicate" option

• Open the layer panel in the layers view and click the "clone" button

• Drag the layer panel to the "duplicate" icon

• Select the layer and choose "duplicate" from the actions menu

33. True or false: you can specify an effect to be a fade-in on one ad unit, and a slide in on another ad unit.

Answers:

• True

• False

34. What is a parallel effect type?

Answers:

• You can't make parallel effects in 4delite

• A parallel effect moves two layers in the same direction

• A parallel effect runs two effects at the same time

• b and c

35. How do you create a new animation effect?

Answers:

• Drag an effect from the effects palette onto the ad

• Add a new effect on the timeline

• Go to the effects view and click the "new effect" button

• Click the "record" button and drag the image or text that you want to animate

36. What bitmap asset formats can be uploaded into 4delite?

Answers:

• JPG

• GIF

• PNG

• Photoshop

• a, b, and c

• a, b, c, d

37. What is the limit on the number of ad sizes that can be in a 4delite template?

Answers:

• Six

• Twelve

• Google AdSense sizes only

• IAB sizes only

• There are no limits

38. True or false: once you create a 4delite campaign from a template, you cannot change the template.

Answers:

• True

• False

39. With a specific ad unit selected, where would you click to deselect it?

http://www.odesk.com/w/images/base/73/4deliteFig7.jpg

Answers:

• Area A

• Area B

• Area C

• Area D

40. What properties to *all* layer types share?

Answers:

• Font family

• Background color

• Margins

• b and c

• a, b, and c


Comments

Post Comment

Johnson August 2, 2015
why all say it is great, I cannot pass this test.
Administrator August 3, 2015
test questions are changed by Upwork constantly, please try to pass recent updated tests