Do you know that? These cloud based services help freelancers: Facebook, LinkedIn, Twitter, Google Docs, DropBox, Skype, FreshBooks next

Contact Email: teammmrem@yahoo.com

<< All Upwork (oDesk) and Elance Tests << Upwork (oDesk) test answers << English Language category

Test answers for English Spelling Test (UK Version) 2016

(53 / 2, CL) Last updated: March 25
Upwork (oDesk) • English Language
Questions and answers are regularly updated. Answered and not answered tests questions.

This helps getting job: Hundreds of (cover letter examples , interview questions , profile samples ) • Earn on Upwork (oDesk)
Job assistance: jobs popularityfreelance rates

Popular test answers: HTML, .Net, CSS, English, SEO, Photoshop, iOS, Java, Android, Ruby, Python, JavaScript

See all 6 tests answers updated

Find Upwork (oDesk) and Elance test answers on this website:



Collapse | Expand

53 Answered Test Questions:

1. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Indivisible

• Irresistable

• Indispensable

• Irresponsible

2. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Reminiscience

• Reminiscence

• Reminescence

• Reminisense

3. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Bureaucrasy

• Buroucracy

• Bureaucracy

• Beuraucracy

4. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Synonymous

• Synonymus

• Synonimous

• Sinonymus

5. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.

Answers:

• amnesty

• amnasty

• anmesty

• emnesty

6. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Priveledge

• Privilage

• Privilege

• Privelege

7. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Unanimus

• Unanemous

• Unanimess

• Unanimous

8. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.

Answers:

• architecture

• arkhitecture

• arcitecture

• arckitecture

9. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
No one knew what devious experiments the scientist conducted in his ______________ .

Answers:

• labretory

• laboratary

• laboratory

• labratory

10. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Adress

• Addrress

• Addres

• Address

11. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.

Answers:

• illumenate

• iluminate

• illuminate

• elluminate

12. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Hienous

• Henous

• Heinus

• Heinous

13. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travellers were _____________ by the price of petrol last summer.

Answers:

• flabergasted

• flabberghasted

• flabbergasted

• flabbergashted

14. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The clown???s performance was _______________, to say the least.

Answers:

• dissapointing

• dissappointing

• disapointing

• disappointing

15. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Ligitimate

• Legitimate

• Legetimate

• Legitemate

16. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her garden full of noisy drummers drumming.

Answers:

• twelvth

• twelfth

• twelfeth

• twelth

17. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Rhythmical

• Reminiscence

• Rheumatism

• Resevoir

18. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Managable

• Millennium

• Minuscule

• Miscellaneous

19. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.

Answers:

• prollifically

• prolificaly

• prollificaly

• prolifically

20. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Definitly

• Definately

• Defenitely

• Definitely

21. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Be sure to leave your travel __________with the secretary so he???ll know how to reach you whilst you???re away.

Answers:

• itenreray

• itinerary

• iteneray

• itinirary

22. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
_________animals feed almost exclusively on meat.

Answers:

• Carnivorus

• Carnivorous

• Carnivoures

• Carnivoreus

23. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Yacht

• Youthful

• Yeilding

• Yesterday

24. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Restaureter

• Restauranter

• Restaurateur

• Restourateur

25. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Posess

• Poesess

• Possess

• Pozess

26. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.

Answers:

• liasion

• liaison

• liasone

• leason

27. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Peter always makes such a _____________ of himself!

Answers:

• nuisance

• nuisents

• newsanse

• nuisince

28. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Efficency

• Efficentsy

• Efficiensy

• Efficiency

29. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Accomodate

• Analyse

• Acknowledgement

• Asterisk

30. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The church members accused the cult of _______________ practices.

Answers:

• sacreligious

• sacrelegious

• sacrilegious

• sacrilgious

31. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she???s decided to get a degree in __________.

Answers:

• pshycology

• psycology

• psyhcology

• psychology

32. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Idiosyncracy

• Idiosincrasy

• Idiosyncrasy

• Ideosyncracy

33. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Their relationship was plagued by __________ problems.

Answers:

• perpetual

• perpechual

• purpetual

• perptual

34. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sally???s nervous __________ left her standing at the altar.

Answers:

• fiance

• finance

• feance

• fience

35. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Wierd

• Wired

• Whined

• Wilful

36. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Enhancement

• Elicit

• Enigma

• Ecstacy

37. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Fluorescent

• Fullfill

• Facsimile

• Fictitious

38. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Vacuum

• Vaccuum

• Vacumm

• Vaccum

39. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Pronounciation

• Pronuciation

• Pronuncitation

• Pronunciation

40. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Sophomore

• Supersede

• Susceptable

• Spontaneous

41. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
My father does not believe in ____________ , but my mother does.

Answers:

• reincanation

• reincarenation

• reincarnation

• reincantation

42. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Spain.

Answers:

• Neumonia

• Penumonia

• Pneumonia

• Pnuemonia

43. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _________ creature.

Answers:

• nocternal

• nocturnal

• noctarnal

• nacturnal

44. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the sausages.

Answers:

• barbecue

• barbequeue

• barbycue

• barbcue

45. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The crowd ________________ me on my acceptance into Mensa.

Answers:

• congradulated

• congrachulated

• congratulated

• congratilated

46. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your sleeves so you don???t ______________ them.

Answers:

• loose

• looze

• lose

• louse

47. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Helen was surprised by the __________ stature of her blind date.

Answers:

• diminutive

• diminuative

• deminutive

• dimminutive

48. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The waitress brought me a plate of squid even though I _____________ asked for clams.

Answers:

• specificaly

• specifically

• specifycally

• specificly

49. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.

Answers:

• plagiarism

• plagiarizm

• plagerism

• plagirism

50. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The protesters hurled ___________ insults at us as we walked by.

Answers:

• vicous

• vicious

• vicoius

• vicius

51. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He __________ a summer home, an exercise bike and a hamster in the divorce settlement.

Answers:

• accquired

• ecquired

• acquired

• akquired

52. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Occasion

• Occurence

• Overrun

• Opponent

53. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.

Answers:

• kindergarden

• kindegarten

• kindergarten

• kindegarden


2 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
54. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sam _________ a successful political campaign.

Answers:

• orchestraited

• orchestrated

• orchestreated

• orcestrated

55. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Clara, the cat, simply chose to ignore the ______________ of our dog.

Answers:

• existence

• existance

• existense

• existanse